WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. syyskuuta 2010

Matkalle kotiin


OTE KIRJAN "LÄHTÖLASKENTA MATKALLE KOTIIN" LUVUSTA 5:
Me olemme kaikki sieluja hankkimassa fyysisiä kokemuksia. Hengelliset vanhempamme pukivat meidät näihin biologisiin ihonmyötäisiin asuihin ja asettivat meidät leikkikehään, jota me kutsumme maailmankaikkeudeksi, jotta me voisimme kasvaa ykseyteen, kehittää pyrkimyksiimme suuntautuvia lahjojamme ja tehdä luomistyötä yhdessä hengellisten vanhempiemme kanssa. Sellaisiksi meidät on tarkoitettu.     - Emeritusprofessori William A Tiller Huhtikuu 2009 - Phoenix, Arizona
LOPUTTOMILTA TUNTUNEIDEN VIIVÄSTYMISTEN johdosta matka Lontoosta Phoenixiin oli ollut pitkä. Vaikka selkäni vahingoittumisesta oli kulunut jo kaksi vuotta, krooninen kipu oli ainainen seuralaiseni, josta syystä mieheni ajatteli minun käyttäytyneen oudosti - olin päättänyt lentää yli 8000 kilometriä saadakseni keskustella jonkun tiedemiehen kanssa kahden päivän ajan.
Olin kuitenkin tuntenut pakonomaista tarvetta lähteä tuolle matkalle. Kun tiedostat, että me olemme kaikki osasia jostain paljon suuremmasta kuin useimmat meistä voivat edes alkaa kuvitella, ja kun tietoisesti virittäydyt ihmiskunnan heräämisprosessin tasolle, havaitset usein, että sinun on vaikea selittää, miksi teet jotain puhumattakaan siitä, että saisit kaiken vaikuttamaan järkevältä
muiden silmissä - jopa heidän, joita rakastat. Bill Tiller on 80-vuotias. Hän on käyttänyt koko elämänsä tietoisuuden ja aineen tutkimiseen ja toiminut 35:n vuoden ajan professorina Stanfordin yliopistossa. Hänen tutkimuksiaan on julkaistu yli 350 kpl ja hän on kirjoittanut seitsemän kirjaa. Hän ei todellakaan ole mikään tavallinen tiedemies! Ja hän ja hänen viehättävä vaimonsa Jean ovat harrastaneet mietiskelyä yli 40:n vuoden ajan. Kuten miljoonat meistä, he tietävät, että meillä jokaisella on mahdollisuus luoda 'ihmeitä', joita monet pitävät hölynpölynä.
Edellisten tapaamistemme ja haastattelujeni perusteella tiesin, että Tiller ja hänen työtoverinsa olivat jo yli vuosikymmenen ajan tuoneet esille todisteita perinteisten tieteellisten kokeilujen kautta, jotka oli kerätty Tillerin kirjaan Conscious Acts of Creation (Luomisen tietoiset teot), että on olemassa kaksi selkeätä fyysisen todellisuuden tasoa. Ensimmäinen on 'tiheärakenteinen' ja sähköinen atomeista/molekyyleistä koostuva fyysinen maailma, jonka me näemme ympärillämme. Toinen on tavallisesti näkymätön taso, jota kutsutaan magneettisen tiedon aaltotaajuudeksi - aiemmin tunnettu nimellä eteerinen taso - ja se liikkuu nopeammin kuin valo ja on tilan ja avaruuden ulkopuolella, mutta siihen voidaan vaikuttaa tietoisuuden kautta.
Tiller väittää, että molemmat tasot ovat osa fyysistä maailmaa, mutta magneettinen tietotaajuus, jota ei voida mitata tämänhetkisten perinteisten menetelmien avulla, on pohja, jolle fyysinen ja sähköinen atomi/molekyylitaso on rakentunut. Kvanttifysiikka voi mitata vain tilaa ja aikaa, mutta Tiller ja hänen työryhmänsä ovat kehittäneet laitteiston, joka voi mitata tuota toista tasoa. Saadut tulokset ovat hämmästyttäviä.
Bill käytti vertausta, jonka olin kuullut muiltakin tiedemiehiltä ja kehotti minua kuvittelemaan noin 4000 kilometriä pitkää filmikelaa. Jos se olisi meidän maailmankaikkeutemme, niin se osa, jonka useimmat pystyvät näkemään näkyvän valon spektrissä (elleivät he ole erittäin herkkiä) olisi suunnilleen kaksi yksittäistä viiden senttimetrin pituista filmiruutua...
Bill antoi tuon ajatuksen itää mielessäni ennen kuin jatkoi. "Vain siksi, että me emme voi nähdä fyysisen maailmankaikkeutemme valtavaa laajuutta läheskään kokonaan, ei tarkoita, että sitä ei olisi olemassa. Et voi nähdä tietoisuutta - ja kuitenkin me olemme tietoisia ja itsemme tiedostavia olentoja. Et voi nähdä värähtelytaajuuksia tai magneettisia tietoaaltoja, jotka matkaavat nopeammin kuin valo - 298 000 kilometriä sekunnissa - ja kuitenkin tiedät niiden olevan todellisia."
"Useimmat ihmiset ajattelevat, että meidän näkö/tunto -tasomme on ainoa todellisuus ja se on valtavan suuri virhe. Todellisuudessa ympärillämme näkemämme aine, tämä maailma, muut planeetat ja galaksit mukaanluettuina muodostaa noin 4 % fyysisen maailmankaikkeuden energia- ja ainesisällöstä. Mutta me tiedämme nyt, kiitos Wilkinson Microwave Anisotropy Probe -satelliitin suorittaman kosmista mikroaaltotaustasäteilyä tutkineen kokeen, jonka NASA julkaisi vuonna 2001, että suunnilleen 73 % maailmankaikkeudesta muodostuu jonkilaisesta pimeästä energiasta ja 23 % on pimeää ainetta. Siten siis 96 % maailmankaikkeudestamme on näkymätöntä ainetta ja energiaa, joka on piilossa fyysisen tilatyhjiön sisällä. Ja siellä toimii magneettinen tiedonaaltojen taso. Jos ihminen oppii yhdistymään tuohon fyysisen todellisuuden tyhjiötasoon, joka on mahdollista saavuttaa ajatusten välityksellä hengellisten harjoitusten kuten esimerkiksi mietiskelyn kautta, silloin monet aiemmin ihmeinä pidetyt asiat muuttuvat lastenleikiksi.
Minun huono puoleni on, että haluan vastauksia välittömästi. Kärsivällisyys ei koskaan ole ollut vahvuuteni! Keskustelutuokiostamme oli tulossa pitkä, joten tilasin teetä pitääkseni aivoni terävinä. Bill jatkoi: "Vaikka jotkut ihmiset kyseenalaistavan Suuren Alkujärähdyksen, on silti olemassa paljon luotettavaa todistusaineistoa, joka osoittaa, että noin 13,7 miljardia vuotta sitten vapautui liikkeelle valtava määrä energiaa. Todellisuudessa ei varmaankaan tapahtunut minkäänlaista äänekästä räjähdystä, sillä ulkoavaruudessa ei ollut ilmaa ohjaamassa ääniaaltoja eikä tuo energiapurkaus ollut lainkaan 'suuri', sillä tämän fyysisen maailmankaikkeutemme synty alkoi pienen pienestä, jopa atomia pienemmästä erikoislaatuisesta pisteestä. Muistathan, että yhdessä ihmisen hiuksessa on miljoona atomia. Se on ensimmäinen asia. Toinen on kysymys siitä, mitä tapahtui ennen Suurta Alkuräjähdystä? Ja nyt voimme keskustella ykseydestä ja täydellisen tasapainon tilasta."
"Mikä Sinulle tarkoittaa Kaikkeutta, Jumalaa?", minä kysyin.
Bill hymyili. "Tämänhetkisessä olemisen tilassamme emme ole lähelläkään sitä tietoisuutta, että voisimme edes kuvitella, mikä Jumala on. Ajattele nyt, että Jumala on täydellinen ykseyden ja älyn tila, Kaikki Mitä On ja että Jumala on pääosin ajan ja tilan ulkopuolella. 'Alussa' kaikki oli täydellistä, joka fysiikan termein tarkoittaa 'samassa tahdissa' väreilevää kokonaisuutta. Kaikki, myös kaikki energian ja tietoisuuden tasot, olivat yhtä."
Bill otti esiin kynän ja paperia.
"Minun olettamukseni, jonka uskon jonain päivänä vielä tulevan tieteellisesti todistetuksi, on että voidakseen lisätä voimavarojaan, tuo puhdas ykseys pirstaloituu ja eheytyy aika ajoin yhä uudelleen ja uudelleen - vaikkakaan ei missään sellaisessa aikakehyksessä, jonka me pystymme ymmärtämään. Tarkoitan tällä sitä, että me synnyimme jostain, joka jo oli olemassa. Suuri Alkuräjähdys oli vain koko ajan käynnissä ollut prosessi."
Bill alkoi piirtää pistettä. "Tämä kuvaa Ydintä, Jumalaa, täydellistä ykseyttä. Nyt laajennan tästä ytimestä esille pienen spiraalin, joka edustaa kosmisen uloshengityksen eli pirstaloitumisen vaihetta. Purkautuminen jatkui tämän ensimmäisen spiraalikäännöksen ensimmäisessä puolikkaassa ja eriytyminen tietoisuudesta alkoi aineen hienoimmilla tasoilla. Se johti lopulta ei-fyysisen yhteiskunnan syntyyn mielen tasolla, josta mytologiassa ymmärrykseni mukaan käytettiin senkaltaista nimeä kuin Mu - kuvitteellinen kadonnut manner, jossa muinaiset mayat asustivat. Tuo yhteiskunta oli hyvin eheytynyt. Tämä oli ensimmäinen vaihe "uudessa" uloshengityskierrossa. Jokaisen laajentuvan spiraalin kaikissa täysissä käännekohdissa oli seitsemän vaihetta; kolme ja puoli kutakin uloshengitysosuutta (pirstaloitumistapahtumaa) ja kolme ja puoli kutakin sisäänhengitysosuutta (uudelleenyhdistymistapahtumaa) kohti."
Bill saattoi nähdä, että kamppailin sisäisesti voidakseni ymmärtää hänen teoriaansa. "Voitko jotenkin kuvailla, kuinka kauan kukin uloshengitys- ja sisäänhengitysvaihe kestäisi meidän aika-asteikollamme?", kysyin.
Hän pohti asiaa hiljaisuuden vallitessa. "On niin, että vaikka kuvailen ei-fyysistä tapahtumaa, arvioin jokaisen uloshengitysvaiheen kestävän useita miljoonia vuosia meidän ajassamme mitattuna ja sama pätee sisäänhengitysjakson kestoon."
"Tarkoittaako tämä sitä," minä takeltelin tyrmistyneenä, "että tulee kestämään miljoonia vuosia ennen kuin pääsemme kotiin?"
"Ei suinkaan," Bill nauroi. "Malta vain hetki!"
"No mitä sitten tapahtui seuraavassa vertauskuvallisessa näkymässäsi?"
"Uskon, että pirstaloituminen eli eriytyminen jatkui ja toinen yhteiskunta, joka tunnetaan Lemuriana, kehittyi tunnealueen tasolle - jälleen esifyysiselle - ja siitä muodostui toinen aikakausi. Kolmas vaihe tässä ensimmäisessä ulospäinhengityksessä olisi voinut synnyttää Atlantiksen, jonka ulkoiset ymmärtämiseen ja tietämiseen liittyneet sielulliset toiminnot olivat fyysisen todellisuuden karkearakenteisella tyhjiötasolla."
Keskeytin jälleen Bill'in puheen ja pyysin häntä selventämään, mitä hän tarkoitti tuolla 'karkearakenteisella tyhjiötasolla'.

Se kuulostaa ällistyttävältä ja havaitsinkin kysyväni: "Jos nuo menneiden aikojen olennot olivat niin kehittyneitä, miksi he ylipäätänsä vaivautuivat luomaan meidät?"

Bill hymyili kärsivällisesti. "On niin, että Kaikkeus voi kokea itsensä kaikilla todellisuuden tasoilla - joten Kaikkeus voi kokea todellisuuden erillisenä sieluna tarjoten täten sille lisää mahdollisuuksia oppia ja kasvaa. Tällä tavoin Jumalaksi kutsumamme kokonaisuus kasvattaa kykyjään."
"Me olemme varmasti käyttäneet aikaamme `kasvamiseen`", minä mutisin. Historia toistaa itseään ja pyörii ympyrää tehden samat vanhat virheet. Nyt meidän on todella aika aikuistua ja valmistua oppilaitoksestamme.
Bill jatkoi piirtämistä ja sanoi: "Huomaa, kuinka spiraali kasvaa ja laajenee mitä kauemmaksi siirrymme alkulähteemme täydellisestä ykseydestä. Minun mielipiteeni on, että tämänhetkinen fyysinen todellisuus on kaikkein kauimpana eheydestä, joten tästä lähtien me suuntaamme takaisin kohti täydellistä eheyttä - me olemme nyt matkalla kotiin."
Nojauduin taaksepäin ja hymy levisi kasvoilleni. Voi, kuinka sydäntäni oli särkenyt vuosikausia kokemukseni jälkeen itkiessäni syvää kaipaustani ja sopertaessani yhä uudestaan: "Haluan mennä kotiin..." Tuo muisto saa vieläkin minut huokaamaan.
Palasin takaisin nykyhetkeen ja kysyin: "Tarkoitatko, että meistä tulee jälleen ei-fyysisiä olentoja?"
"Ehdottomasti kyllä - lopussa. Fyysinen maailmankaikkeutemme sellaisena kuin me sen ymmärrämme - ellemme tuhoa sitä - jatkaa laajenemistaan miljardien vuosien ajan. Ei meidän fyysinen maailmankaikkeutemme 'palaa kotiin', ainoastaan meidän tietoisuutemme. Puhumme tässä mielen tasosta, paluusta kotiin ja tietoisuutemme yhdistämisestä sen alkulähteeseen. Uskon, että aikojen kuluessa me kehitymme 'valo-olennoiksi'. Sieluminämme kehittyy ja siirrymme tämän tilan ja ajan rajaaman todellisuuden ulkopuolelle. Ne, jotka jäävät taaksemme, uskovat meidän kuolleen, kun 'muutamme' toiseen todellisuuden tasoon aivan kuten Jeesus ja muut hänenkaltaisensa tekivät ja tekevät edelleen."

Hazel Courteney kokosi kirjaansa materiaalia kahden vuoden ajan, jolloin hän joko matkusti tapaamaan paikan päälle tai haastatteli puhelimitse maailman johtavia tiedemiehiä ja asiantuntijoita lukemattomista tälle ajalle tärkeistä aiheista. Kirjassa ovat mukana mm. Gary Renard, emeritusprofessori William A Tiller, professori Gary E Schwartz, professori Frederick Travis, professori Alberto Villoldo, tri Klaus Heinemann, tri Miceal Ledwith, professori Bernard J Carr ja sieluntutkija Robert Schwartz. Kirjan punaisena lankana ovat Hazel Courteneyn omat voimakkaat hengelliset kokemukset, joiden merkityksen hän haluaa oppia ymmärtämään. Vuonna 1998, jolloin hän toimi arvostetun Sunday Times -lehden terveysalueen kolumnistina, hän kävi läpi kuolemanlähikokemuksen, joka laukaisi liikkeelle valtavan määrän epätavallisia ilmiöitä hänen ympärillään. Hän tietää nähneensä sen 'verhon taakse', joka rajaa meidät tilan ja ajan todellisuuteemme ja ymmärtää, että meillä on kaikilla mahdollisuus luoda ihmeitä.
Kirja ei käsittele esimerkiksi vain sitä, mitä tapahtuu fyysisen kuoleman jälkeen; siinä on tieteellistä todistusaineistoa niistä mahdollisista 'muodoista', joita tietoisuus voi silloin ottaa itselleen. Myös "kvanttihyppy" saa aivan uusia ulottuvuuksia, samoin se, mitä Suuressa Alkuräjähdyksessä todellisuudessa tapahtui...
Courteney kertoo kirjassaan, miksi jotkut tiedemiehet uskovat meidän olevan biologisia tietokoneita, jotka toimivat ennaltaohjelmoidun 'simulaattorin' sisällä, kun taas toiset olettavat, että maailmankaikkeutemme on vain hieman enemmän kuin pelkkä hologrammi. On myös niitä tutkijoita, jotka ovat tulleet siihen johtopäätökseen, että tietoisuutemme on nyt lopullisella 'matkallaan kotiin'.
Lue jännittävistä uusista käsityksistä, jotka liittyvät ajassa matkaamiseen, monenlaisiin eri maailmankaikkeuksiin, mahdollisuuksiin syntyä uudelleen johonkin toiseen aikaan, ihmeellisiin parantumiskokemuksiin, jälleensyntymään ja siihen, kuinka on tieteen keinoin mahdollista todistaa, että esineet varastoivat tietoa, joita herkästi aistivat ihmiset voivat saada esille satoja ja jopa tuhansia vuosia myöhemmin.
Kirja tarjoaa luettavaksemme hengellisyyteen, tietoisuuteen ja mieleen liittyviä vaikuttavia tutkimustuloksia. Ykseys tarkoittaa kaiken palautumista yhdeksi ja tiedemiehet ovat osoittaneet, että aivojen toimiminen ykseyden taajuudella on salaisuus, joka mahdollistaa sen, että voimme ottaa käyttöön kaikki kykymme.
Avatar'in kaltaiset elokuvat ovat lisänneet valtavasti kiinnostusta hengellisiin asioihin ja saaneet monen mielikuvituksen liikkeellle. Useat ovat kuitenkin tietämättömiä siitä, että tieteelliset tutkimukset ja teoriat ovat nyt asettuneet tukemaan monenlaisia paranormaaleja ilmiöitä.
Alat lopulta ymmärtää, miksi yhä useammat eri ikäryhmiin ja uskontokuntiin kuuluvat ihmiset kokevat juuri nyt voimakkaita hengellisiä heräämisiä ja miksi 'ihmeistä' on pian tulossa arkipäivän asioita, jotka ovat kaikkien ulottuvilla. Kirjassa tarjotaan mullistavia uusia näkemyksiä siitä, kuka todella olet, mihin kykenet, minne matkasi on johtamassa ja miksi ja kuinka pääset perille.
Lähtölaskenta matkalle kotiin tarjoaa vankkaa tieteellistä pohjaa hengellisille teorioille Kaikesta Mitä On'. Jopa skeptikot joutuvat vakavasti pohtimaan kirjassa esitettyä tietoa.
Hazel Courteney on toiminut terveyteen ja metafysiikkaan liittyvien asioiden kolumnistina ja kirjailijana vuodesta 1993. Hän on laatinut artikkeleita moniin aikakaus- ja sanomalehtiin ja kirjoittanut useita terveyteen keskittyviä kirjoja sekä myös kaksi kirjaa hengellisestä tieteestä. Vuonna 1997 hänet valittiin Vuoden Terveystoimittajaksi lontoolaiseen Sunday Times -lehteen kirjoittamiensa artikkeleiden perusteella. Hän asuu Henley-on-Thames'issa Isossa Britanniassa.
KIRJAN SISÄLLYSLUETTELO
1: Jumalallinen väliintulo - jälleen kerran
2: Matka alkaa
3: Mustapukuiset miehet
4: Salaisuus
5: Jälleen uusi osanen palapeliin
6: 'Salaisuuden' takana
7: Supermaailma
8: Äärettömyys ja sen jälkeen
9: Shamaani, Tiedemies ja Muotonsa Muuttaja
10: Sielun valinnat ja haasteet
11: Ennakkovaroitukset, ennustukset ja planeetat
12: Hengellisiä läpimurtoja, spontaania itsensä parantamista ja Pyhä Tiedemies
13: Alkemisti, temppelit ja ajan luonne
14: Teologi ja kääröt
15: Ykseyden tason mittaaminen ja oman värähtelytaajuuden löytäminen
16: Kosmologi, Tietoisuus ja Kanssaluominen
17: Viimeinen paradoksi
Kirjallisuutta

Ei kommentteja: