WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 4. syyskuuta 2010

Kaksoisliekkiisi yhtyminen ja Sieluperhe



Tänä lisääntyvänä kosmisen ja solaarisen säteilyn aikana monet löytävät tiensä sydämensä ja sielunsa sisäiseen Rakkauteen ja Valoon. He saapuvat "kotiin". Täällä he löytävät sen syvän ehdottoman rakkauden lähteen, jota kutsutaan "kaksoisliekiksi".

Monet ihmiset kirjoittavat ja kysyvät, milloin he tapaavat kaksoisliekkinsä tai onko heidän kaksoisliekkinsä inkarnoituneena. Tässä Arkkienkeli Mikaelin yksityishenkilölle antamassa kanavoinnissa selitetään, että kaksoisliekki on energia, joka ensisijaisesti on löydettävissä jokaisen omasta sisimmästä ja sitten se voidaan kokea itsen ulkopuolella tai se voi ilmentyä maailmassa. Se ei ole ole henkilö sisänsä vaan energia, joka voidaan jakaa ja kokea kahden energeettisesti yhteensopivan sielun kesken. 

Kanavointi alkoi keskustelulla sieluryhmä sidosten rooleista ja sieluperheiden liitoista ja siirtyi sitten käsittelemään kaksoisliekki-aihetta. 


"Kysyt ensiksi Sieluperheestä ja Suhteestasi heihin. No, itseasiassa voimme sanoa, että kokemus itsen avautumisesta totuudelle, että olette "YHTÄ" on tosiaankin paljastus, ja että monet Valotyöntekijät kokevat juuri nyt tämän erityisen yhteyden ja ykseyden ryhmissä . Yksi niistä riemuisimmista palkinnoista on kyetä täysin saavuttamaan korkeamman itsen tietoisuus vielä ihmismuodossa ollessa. Sillä silloin ymmärrätte korkeaman itsen tai sielun olevan hengen tai Jumalaisen luovan älyn kanava, ja että itseasiassa sama älykkyys tai "mieli" asuttaa kaikkia olentoja. 


Mutta tätäkin suurempi on se todellinen ihme, joka hitaasti on sukeltautumassa teidän ihmistietoisuuteenne. Että te voitte olla osa tätä Ykseyttä, tätä Jumalallista mieltä ja että voitte myös olla yksilöitä - samanaikaisesti. Kyllä, loppujen lopuksi pysytte säilyttämään nämä molemmat tietoisuudentasot samanaikaisesti ja niin tulette olemaan "sinuja" mutta myös olemaan "yhtä" eikä tämän välillä tule vallitsemaan minkäänlaista ristiriitaa. 

Ne tulevat olemaan olemassa katkeamattomassa valon ja tietoisuuden ketjussa. 




Näettehän, Rakkaimmat, että monet ihmiset kuvittelevat, että heidän on siirryttävä Ykseystietoisuuteen ja pysyttävä jatkuvasti siinä tilassa. Sitten he pettyvät, kun eivät voi tavoittaa tai ylläpitää tuota tietoisuutta. Me sanomme, että tavoitteena on ylläpitää molemmat tietoisuudentilat. Teidän yksilöllisessä tietoisuudessanne ei ole mitään väärää sillä tämä on ollut koko kehityksenne tavoite täällä maan päällä. "Ykseys" tai hengen tietoisuus voisi sisältää "monia" tietoisuudentasoja, tai yksilöllisten ihmisolentojen (tietoisuudentasoja) ja että "moni"-tietoisuus voisi sisältää "ykseyden".. Jotta näin voisi tapahtua molempien tietoisuudentasojen tulee toimia yhtä voimakkaasti. 


Katsokaahan, nykyisessä henkisessä kulttuurissanne olette tottuneet pitämään yksilöllistä "egoa" tai alempaa olemuspuolta vähempiarvoisena ja nähneet hengen kaikkena. Mutta kunnes voitte pitää molempia yhtä tärkeinä, tulette kamppailemaan todellakin saavuttaaksenne ykseyden kokemuksen, sillä teillä ei ole voimaa ylläpitää tuota kokemusta materiaalisella tasolla. Vasta kun alempi itse on vahva, voimaantunut ja tasapainotettu korkeampi itse voi yhdistyä ja tulla yhdeksi alemman itsen kanssa. Tämä on monin tavoin kaksoisliekki ihmissuhteen malli. Ja itse asiassa voimme sanoa, että ennen kuin olette saavuttaneet "ykseyden" itsenne kanssa ette koskaan kykene olemaan "yhtä" toisen kanssa kaksoisliekki-suhteessa. 


Tämä on itse asiassa syy siihen, miksi niin monet kokevat vetoa yhteyteen sieluperheidensä kanssa, jotta he voivat alkaa ymmärtää millainen energia ja voima tarvitaan kaksoisliekkisuhteen aitoon voimaan ja rakkauteen siirryttäessä . 


Ihmisten alkaessa ymmärtää energian virtausta tämä tietoisuus tulee todellakin muodostumaan yhä tavallisemmaksi ja lopulta, kaikki ihmiset ymmärtävät täysin tämän prosessin Ylösnousemusprosessin tultua täysin valmiiksi. 


Puhuessanne tästä sisäisestä miehisestä olemuksesta, me sanoisimme näin, että hän edustaa sisäisen Jumalaisen maskuliinisen tai kaksoisliekkienergian viisautta ja opastusta. Tämä sisäinen suhde valmistaa tietä ulkoisen ihmissuhteen ilmentymiselle, joka kykenee kantamaan teidän kaksoisliekkienergiaanne. Mitä enemmän olette yhteydessä sisäiseen miehiseen olemukseenne, sitä enemmän ymmärrätte Jumalallisen miehisen energian syvää rakkautta ja tukea, ja miten sitä voidaan (ihmis)suhteessa ilmaista. 


Joten sanoisimme, kyllä, tämä on Teidän Kaksoisliekkinne, mutta eikö se kiellä mahdollisuuden, että Teidän Kaksoisliekkienergianne voisi ilmentyä aineellisessa ihmissuhteessa aineellisen kumppanin kanssa, joka kantaa ja ilmaisee tätä energiaa. Sillä mikäli todella ymmärrätte Jumalaiseen mieleen tai älyyn "sisäisen sulautumisen" opetuksen silloin ymmärrätte, että tämä energia voi olla olemassa vain teidän sisimmässänne ja sitä voidaan myös ilmaista toisen ihmisen kanavoimana. 


Miten tämä on mahdollista? No, tuo henkilö on sekä Jumalaisen mielen tai energian kanava ja yksilö, kuten aikaisemmin mainitsimme. Joten voitte olla häneen suhteessa yksilö-yksilö tasolla mutta myös Jumalallisen mielen tai älyn kanavana. 


Ei ole täysin totta, että hengen maailmassa ei ole sukupuolta. Katsokaahan, kaiken energiavirtauksen perusta on maskuliinisessa ja feminiinisessä ja nämä ovat toisiaan täydentävät energiat. Useimmat muinaisista luomiskertomuksista, mukaanlukien muinaiset egyptiläiset, kertovat "olennoista", joiden Lähteen energia jaettiin miehiseen ja naiselliseen muotoon ja sitten, tämä oli alkuna kaikkien muiden muotojen syntymiselle ja luomiselle. Muinaiseen egyptiläiseen pantheoniin (= kaikkien Jumalien temppeli tai Jumalkunta) kuului Jumalaisia olentoja tai Jumalia ja Jumalattaria, jotka olivat aina pareittain - jokaiselle miehiselle jumaluudulle oli naisellinen vastine. 


Joten hengen tai energian maailmassa on aina miehinen ja naisellinen "varaus", tai mitä voisitte kutsua "sähköiseksi" tai "magneettiseksi". Maskuliininen on sähköistä tai aktiivista ja naisellinen on magneettista tai puoleensavetävää. 


Nämä ovat energioita, jotka työskentelevät kaksoisliekkisuhteessa. Yksi, joka kantaa Jumalallista naisellista energiaa magnetisoi ta vetää puoleensa toista, joka kantaa Jumalallista miehistä energiaa ja ne yhdistyvät luodakseen "yhden" Lähteen energian.



Mutta kuten aikaisemmin selitimme puhuessamme korkeamman itsen ja fyysisen, aineellisen itsen yhteenliittymisestä, molempien osapuolien on oltava vahvoja ja tasapainossa sekä itsesään voimakkaita. Molempien osapuolinen on saavutettava henkilökohtainen sisäinen miehisen ja naisellisen energian tasapaino voidakseen luoda vahvan perustuksen, jotta he voisivat myös vapauttaa sen "ykseyteen" ja sallia itsensä tulla yhdeksi kanavaksi Jumalaiselle maskuliiniselle tai feminiiniselle energia "varaukselle" liitossa, joka voi olla sekä henkinen että fyysinen. 


Tällaisessa liitossa on jälleen ihmeellinen paradoksi - molemmat kumppanit ovat olemassa erillisinä yksilöinä ja kuitenkin he ovat "yhtä". He ovat tietoisia itsestään yksilöinä mutta myös tietoisia itsestään "yhtenä", "yksikkönä" tai "alkuaineparina", joka on laajempi ja voimakkaampi kuin he ovat yksilöinä. 


Tämä "pyhä avioliitto" on puolestaan heijastuma Jumalaisen miehisen ja naisellisen pyhästä liitosta Lähteessä. 

Yksi Teidän Henkisen Kehityksenne ja yYösnousemuksenne tavoitteista juuri nyt on mahdollistaa tällaisten "Jumalallista avioliittoa" heijastavien suhteiden syntyminen, ja samalla mahdollistaa teidän säilymisenne yksilöinä, joilla on oma elämä ja tarkoitus. 


Joten toivomme teidän ymmärtävän, että teitä ei ole tarkoitettu tässä vaiheessa ylläpitämään autuuden energiaa ikuisesti. Se on nyt liian korkea värähtelytaso teille. Te opitte asteitta "virittäytymään" tuolle värähtelytasolle niin, että voitte säilyttää sen yhtenä monista värähtelytaajuuksista, jota voitte ylläpitää moniulotteisina olentoina. Olkaa kärsivällisiä itsenne kanssa älkääkä odottako kuinka paljon ja kuinka kauas (pääsette)....... tietäkää kaiken tapahtuvan Jumalallisen ajoituksen mukaisesti ja että kaikki on hyvin. Te ette "epäonnistu" eikä teillä ole mitään puhdistettavaa. Opitte hitaasti tottumaan toisenlaiseen olemisen tapaan ja se tulee viemään aikansa ennen kuin energiajärjestelmänne täydin yhdistyy tähän tietoon sekä kehittyy ja sopeutuu uusiin tapoihin ilmaista kuka te todella olette. 


Sillä..... ollessanne vielä todella yksilöitä, jokainen teistä myös ilmaiseee Jumalaisen mielen intohimoja ja rakkautta. Te olette toiminassa oleva Jumalallinen mieli ja sellaisina voitte kokea Jumalallisen mielen ilon, luovuuden ja Rakkauden. Kaksoiliekin Pyhän liiton saavuttaminen on kaikkein ihanin ja riemastuttavin tapa kokea tätä iloa ja rakkautta. Se on todellakin ihmellinen Maan lapsille tänä aikana annettava lahja. 


Siunatkoon ehdoton Rakkaus ja Armo Teitä. Ikuisesti !"
http://www.starchild.co.za/


Kaksoisliekkiisi yhdistyminen
Arkkienkeli Mikael Celia Fennin kanavoimana 


SIELUPERHE
 
KYSYMYS:

Monet tapaamani ihmiset - asiakkaat ja ystävät - kohtaavat
hämmentäviä tilanteita, missä heillä on kumppani, jonka kanssa he ovat melko onnellisia, mutta sitten he kohtaavat jonkun, ja se tuntuu "kohtalokkaalta" vetovoimalta. Uusi ihminen sopii heidän kanssaan yhteen kaikilla tasoilla - sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Tämä ihminen usein tuntuu siltä, että heidän syvimmät unelmansa ovat toteutuneet. He tuntevat syvää yhteyttä tähän ihmiseen - telepaattista yhteyttä ja syvää henkistä yhteyttä. 

Tavallisesti nämä ihmiset ovat "syvällä" henkisellä polullaan.

Tätä on tapahtunut niin monille ihmisille viime kuukausien aikana,
  että olen päättänyt kysyä opastusta. Liittyykö tämä niihin energiamuutoksiin, joihin olemme astumassa? 
Olen myös kuullut, että astrologisesti jokin ihmisen karmataso on täytetty ja olemme astumassa täysin uuteen aikakauteen tietoisuuden tasoilla. Ovatko nämä jotenkin
yhteydessä toisiinsa? 

Mitä muita muutoksia voimme odottaa päivittäisessä elämässämme, kun energiat vaihtuvat? Kiitos paljon, Mestari, Ystävällisestä Vastauksestasi.

Rakkaudella ja Kiitollisuudella

Teja

KUTHUMI:


Tervehdin Sinua ja näen Sielusi, Olemuksesi Kauniin Valon. Miten
tyydytystä antavaa tämä onkaan, tämä tuo paljon iloa.

Olet oikeassa, Energiat ovat muuttumassa ilmakehässänne ja muuttuvat
  lisää tulevaisuudessa. Uudet Energiat, joista tiedätte, Työstävät Tunnekehoa Sydänchakran kautta.

Monet tapaavat nyt Sielukumppaneitaan ja Sieluperheensä jäseniä. He
  tuntevat tämän Energian Tuttuutena, Rakkauden Virtaamisena ja tietysti Henkinenkin Tietoisuus on olemassa, koska hehän ovat Sielukumppaneita. He ovat tunteneet toisensa aiemmissa inkarnaatioissa ja jakaneet monia kokemuksia yhdessä. 
Ja niin Näette Virtauksen, Rakkauden Virtaavan.

Teidän on muistettava, että kaikki on yhteydessä. Ihmisellä on
  vähän vaikeuksia tämän käsityksen ymmärtämisessä. Se voidaan kenties Ymmärtää paremmin tänä aikana, jos katsotte samanlaisia Energioita, Sieluymmärrystä, Rakkausenergiaa, joka Sitoo Kaiken Yhdeksi.

Vaikka Teillä on kumppani, jonka olette valinneet ja jonka kanssa
  päätätte jakaa elämänkokemuksenne tässä aikakehyksessänne, on toisia, jotka tulevat elämäänne ja tunnistatte heidät Sieluyhteytenne Kautta. 
Voin kertoa, että tästä tulee säännöllisempää monille teistä, joskaan ei kaikille. Ja joissain tapauksissa tämä saa aikaan tarpeen suurten päätösten tekemiseen.

Muistutan Teitä, että Teillä kaikilla on valinnan mahdollisuus ja todellakin luotte sen, kenet ja mitä haluatte kokea päivittäisessä elämässänne. 

 
Kuten olemme puhuneet Teille monia vuosia, Energiavärähtelynne on
  muuttunut melkoisesti. Siitä on tullut hienojakoisempaa ja kevyempää, kun olette kohottaneet värähtelyänne. Tämä prosessi ei lopu, se jatkuu. Teillä on paljon lisää opittavaa, koettavaa, kun Teistä tulee Mahtavampia Valo-Olentoja. 
Sillä tästä Energiasta puhumme - Valosta, Energiasta, Suuren/Jumalan Valosta.

Tässä Suuressa Energiassa ei ole mitään Mustasukkaisuutta. 

On vain Rakkautta Kaikkia Kohtaan, vaikkei kenties sitä Rakkautta, mitä ihminen ajattelee Rakkautena suhteessaan vaimona ja miehenä. 
Ei, se on Ehdotonta Rakkautta, Rakkautta Kaikkia Kohtaan. Tämä valo yhdistää kaikki, kuten Teidät, vaikka olette inkarnoituneet maan päälle oppimaan ja auttamaan myös toisia. Kaikki on yhteydessä.

Kyllä, paljon karmaa on täytetty - tässäkin tapahtuu muutoksia.

Sillä kuten kirjoitin äskettäisessä opetuksessa, karmaan ei tartuta enää niin kuin aiempina vuosina ja aiemmissa elämissä. Ei, siihen tartutaan välittömästi eikä välttämättä sen kanssa, joka sen on luonut tai jolla on karmavelkaa.  

Toiset pystyvät nyt tarttumaan karmaan sen puhdistamiseksi. 
Alatte nimittäin nyt katsoa kaikkea yhtenä, ei enää täysin erillään. Tietenkin toimitte edelleen päivittäin, teette omia valintojanne ja elätte elämäänne, mutta Korkeammalla Tasolla Teistä tulee tietoisempia Keskinäisestä Ykseydestänne.

Tämä on suuri osa kokemaanne muutosta. Se on energiamuutos eikä
  siinä ole mitään pelättävää. Ajatelkaa sitä kasvuna. Se on ihmisen evoluutiota. 
Sielunne ovat iloisia voidessaan kokea tämän suuren muutoksen. Monet Teistä ovat valmistautuneet nyt kokemaanne aikaa varten monissa elämissä. Kyllä, joissain tapauksissa kolmessa tai useammassa elämässä. Ne, joista puhun, ovat opettajianne, niitä Rohkeita Sieluja, jotka Valaisevat tietä toisten seurattavaksi.

On kyse valinnasta. Pyydän niitä, jotka kokevat tapaavansa

Sielukumppaninsa, muistamaan tämän. Tunnistamaan tämän. 

Jos olette onnellisia nykyisen kumppaninne kanssa, niin ymmärrätte, että Sielukumppani on tullut vain luoksenne, jakamaan kanssanne Sielukumppanina ja Ystävänä.

Vain silloin kun ette ole enää onnellisia kumppaninne kanssa,
  tietoinen mielenne alkaa luoda erilaista näkymää, mikä myös on tietenkin valittavissanne. 
Kyse on aina valinnastanne, jos olette tietoisia. 
Voitte muuttaa tilannettanne tai se pysyy entisenä. Kuten sanoin, kyse on valinnastanne. 
Kyllä, on siteitä - oppimisen, Rakkauden ja kokemisen siteitä. Muistakaa te, jotka olette tällä hetkellä suhteessa, että sitten kun menette kotiin, pystytte taas kerran tapaamaan sen, ketä Rakastatte ja kenen kanssa jaatte nyt elämänne. Kyllä, näin tapahtuu.

Jotkut opettajanne opettivat kerran täysin väärin, että ette

pystyisi tapaamaan kumppanianne toisella puolella. Sen ajateltiin riippuvan siitä, miten henkisiä olitte, missä ulottuvuudessa kumpikin asui ja miten henkisesti tietoisia kumpikin olivat. Jos he eivät olleet samalla ymmärryksen tasolle, niin he eivät tapaisi toisiaan toisella puolella. Tämä aiheutti tarpeetonta stressiä monille.

Tietenkin tapaatte toisenne toisella puolella.  

Jotkut teistä kohtaavat  entisiä Rakkaitaan nyt, eikö vain? Miten monia lisää voitte tavata, kun palaatte kotiin?
Muistutan Teitä taas, että meillä ei ole mustasukkaisuutta eikä mitään Matalampia Energioita täällä.
 
Tervehdimme toisiamme ja virtaamme yhtenä, erillään mutta kuitenkin Valon Yhdistämänä.

Mitä lisämuutoksia voitte odottaa? 

Ihminen kokee lisää muutoksia  siirtyessään pidemmälle valoenergiaan. Toisin ei voi olla, sillä muistakaa, että olette siirtymässä pois monista matalammista kokemuksista, joita kestitte aiemmissa elämissä.
Nyt palaatte takaisin Rakkauteen ja Rauhaan, ette vain itseänne varten, vaan toisianne varten - yhtenä. 
Yhtenä, ehdottomassa Rakkaudessa. 
Tämä on ihmisen suurin haaste ja todellakin suurin muutos. Muutos ei ole vaikea. Muistutan Teitä sen alkavan ajatuksesta.

Kuten Aina, Rakkauttani ja Siunaustani Teille Kaikille

Mestari Kuthumi
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark (spiritlibrary.com)
15.12.07
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: