WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 6. syyskuuta 2010

Elämän Tavoitteiden Asettaminen

"Mitä tavoitteenne elämässä ovat? Oletteko todella selvittäneet sen? Vai toivotteko vain, että asioita tulee luoksenne istumalla ja antamalla toisten tehdä päätöksiä puolestanne?
 
Useimmat teistä tietävät hyvin, että olette henkiolentoja, jotka ovat laskeutuneet ajan ja avaruuden kaikkien galaksien voimakkaimmasta voima- ja tietolähteestä. Luomisvoima on ulottuvillanne, kun kehitytte ymmärtämään omia kykyjänne. Ennen kuin päätitte astua ihmiskehoon, joko ihmisen syntyessä tai kehon vartuttua (tämä viittaa vaihdokkaisiin!), oli tehtävä suuri päätös. Tietoisena kaikesta tiedosta, mitä oli saatu monissa aineellisissa elämissä, saatoitte nähdä virheet, jotka piti korjata, kokemukset jotka piti selvittää ja haasteet joita ei ollut kohdattu suoraan ja voitettu. Päätöksenä oli löytää tietty oppitunti, joka täytyi oppia, tieto mikä emosielusta puuttui ja minkä hankkimiseen voisitte nyt käyttää tämän elämän.
 
Mutta te sanotte, että jos tällä elämällä on tuollainen erityistarkoitus, miksi en tiedä sitä? Koska, rakkaat ystävät, osa haastetta jonka otitte itsellenne, on oppia hyväksymään ja ymmärtämään henki-itsenne ja työskentelemään sen kanssa ollessanne aineessa. Missä on haaste, jos teille ojennettaisiin elämänne jokainen puoli hopealautasella - kuin koulun koe, jossa täytyisi vain ilmoittaa "kyllä" tai "ei". Kaikilla teillä on syviä tunteita tarpeesta, tunteita joita ette osaa tyydyttää. Sisäiset tuntemukset tai paineet ovat henki-itsenne yllykkeitä, kun se yrittää saada huomionne, auttaa teitä lopettamaan jatkuvan ryntäämisen ostamaan ja myymään, etsimään valtaa, etsimään varallisuutta, etsimään jatkuvaa seksuaalista tyydytystä. Tämä on tietysti osa elämää, mutta on oltava tasapaino henkisen tarkoituksen ja fyysisen elämän tarpeiden välillä.
 
Meditointi ei ole tuntematon sana, mutta miten moni teistä todellisuudessa ottaa hiljaista aikaa löytääkseen henkisen rakkauden ja rauhan mielenne äänettömistä sopukoista? Äänettömyys on silta sisäiseen itseenne ja sisäinen itsenne on silta rakkauteen ja voimaan kaikissa universumeissa.
 
Monet ihmiset menevät selvänäkijälle tai kanavoijalle etsimään totuutta tarkoituksestaan, koska he ovat liian kiireisiä tai liian ylikuormitettuja ongelmista löytääkseen oman hiljaisuutensa. Monille heistä annetaan tuo totuus. Ainakin he ovat ehkä löytäneet, miten otetaan yhteyttä tuohon lähteeseen. Tuollaista tietoa ei kuitenkaan anneta, ellei etsijä ole todella vakavissaan oman tarkoituksensa seuraamisen osalta.
 
Monta kertaa etsijälle kerrotaan tai häntä opastetaan tuomaan syvempi tarkoitus omaan elämäänsä ja käsittelemään ajankohtaiset ongelmat, jotka on ratkaistava, ennen kuin syvempään tarkoitukseen voi tarttua. Jotkut teistä yli 50-vuotiaista jotka olette juuri aktivoituneet henkisessä ajattelussanne, tunnette tulleenne vähän petetyksi, koska ette tienneet näitä asioita nuorempana. Aa, mutta katsokaapa taaksepäin. Milloin teillä oli aikaa ja tilaisuus laittaa elämänne perspektiiviin? Katsokaa oppitunteja, jotka olette oppineet varhaisempina vuosina, tietämystä mitä olette hankkineet ja kokemuksia itsenne ja toisten kanssa, jotka ovat tuoneet teidät siihen kohtaan, missä olette nyt valmis laittamaan sivuun kiireisen fyysisen elämän ja omistamaan enemmän aikaa sille sisäiselle olennolle, joka todellisuudessa olette. Noita vuosia ei haaskattu, ei vähääkään. Kun edistytte, huomaatte, että tuo koulutus oli osa polkua, minkä näette nyt juuri avautunein silmin. Nyt ymmärrätte, miksi teillä oli tiettyjä kokemuksia, teitte työtä tietyssä ammatissa ja kenties teidän oli kestettävä hyvin traumaattisia koettelemuksia. Hyvä opettaja ei voi opettaa ilman koulutustaustaa.
 
Totuus maallisesta tarkoituksestanne ei yleensä poksahda esiin kultaisina sanoina valonsäteellä. Kun pääsette elämässänne kohtaan, missä korkeampi itse näkee teidän olevan valmis saamaan tuon ymmärryksen, tarkoituksenne todellisuus alkaa tulla selvemmäksi. Tulee todella syvällinen tarve keskittää elämänne tavalla tai toisella ja yhtäkkiä kaikki alkaa yhdistyä. Tätä tapahtuu miljoonille naisille ja miehille tänä päivänä, kun heitä opastetaan jättämään taakse se, minkä he ovat aina tunteneet, ja alkamaan matkustaa löytääkseen fyysisen paikan, minkä he tuntevat omakseen. Kun he löytävät oikean paikan, kaikki loksahtaa paikoilleen. Oikea talo tai asunto ilmestyy. Ikään kuin ihmeenkaupalla heidän elämäänsä ilmestyy yhtäkkiä ihmisiä, jotka tarvitsevat sitä tietoa ja niitä kykyjä, joita etsijä on kehittänyt. Jos tarvitaan työtä, työpaikka tulee ulottuville. Tulee ehdottoman selväksi kuin sisäinen valonsäde, että tätä he etsivät, tämä on heidän polkunsa ja tarkoituksensa tässä elämässä.
 
Kaikkien ei tarvitse hypätä autoon ja muuttaa. Monet teistä tulevat yhtäkkiä tietoiseksi todellisesta tarkoituksestaan siinä, mitä ehkä teette jo, mutta löydätte uuden painopisteen ja todellisuuden nykyisellä polullanne.
 
Kuten mestari Jeesus Kristus kertoi oman aikansa ja teidän aikanne ihmisille, etsijä löytää! Kun todella olette avanneet sydämenne ja mielenne seuraamaan henkistä polkua, muurit joita olette rakentaneet vuosien saatossa, hajoavat ja pikkuihmeitä alkaa tapahtua. Rukouksiinne vastataan tavoilla, joita ei voi erehtyä pitämään sattumina. Teidät vedetään ihmisten luokse, jotka voivat auttaa teitä ymmärtämään niitä mysteerejä, jotka näyttivät ennen käsittämättömiltä. Ei voi olla epäilyksiä eikä epäröiviä ja sipsuttelevia askelia tuntemattomaan, sillä polulle on astuttava ehdottomasti luottaen ja rakastaen. Tästä uskosta raamattu opettaa.
 
Puhutaanpa uskosta/luottamuksesta. Silloin kun ihmiskunta kadotti kykynsä kommunikoida Jumalan kanssa, täytyi olla tapa elää niissä rajoissa, jotka Luoja asetti lastensa hyvinvointia varten. Noiden rajojen sisällä oli lakeja, jotka kielsivät lapsilta teot, jotka johtaisivat heidän tuhoutumiseensa ja kurjuuteen. Niitä ei ole muutettu. Se on nyt muutettu, että tällä rakkauden ja energian kehittyneellä aikakaudella te lapset löydätte sisäisen kyvyn kommunikoida taas Luojanne kanssa ja löydätte itse opastusta ja vastauksia, joita ei ole ollut henkilökohtaisesti saatavilla vuosisatoihin. Niille jotka tottelivat Jumalan lakeja, seurasivat kirjoitettua opastusta ja uskoivat noita sanoja saamatta henkilökohtaista kokemusta elämän korkeammista muodoista, annettiin suuri ansio, koska usko joka perustuu uskomukseen eikä kokemukseen, ei ole helppoa. Useimmat teistä joilla on uskonnollinen tausta, ymmärtävät tämän, sillä usko on ollut elämänne perusta. Nyt usko täydentyy todellisilla kokemuksilla, monet niistä meditoinnin aikana.
 
Teidän on aika löytää tarkoituksenne. Aika seurata sisäisiä ajatuksia ja ideoita, joita juolahtaa mieleenne. Elämäänne tulee tilaisuuksia, uusia ideoita ja ihmisiä, joista tulee välitön tunnistamisen ja varmuuden tunne - "Kyllä, sitä se on!" Antakaa itsenne hyväksyä tämä varmuus ja menkää sen mukana. Joskus tilaisuus on alkusoittoa henkiselle tarkoitukselle, sillä täytyy ensin ymmärtää, että tavoitteeseen on keskityttävä, sen eteen on työskenneltävä ja se on saavutettava. On monia pikkutavoitteita, tavallaan harjoituskurssi. Sitten kun sisäinen itsenne näkee, että olette valmis ahkeroimaan poikkeamatta polulta, henkinen tavoite selvenee.
 
Ottakaa aikaa päästäksenne omaan suoritukseenne elämän aikana. Jos ette ole koskaan aiemmin oikein yrittäneet saavuttaa jotain tavoitetta, se voi olla alkuun vaikeaa. Askeleet ovat yksinkertaiset. Ensin, antakaa mielenne etsiä kaikki asiat, joita haluaisitte tehdä, oppia tai olla. Valitkaa yksi tarkoitus ja ajatelkaa tarkkaan läpi, onko tavoite realistinen vai ei. Jos näette, että se voidaan saavuttaa pienellä ponnistelullanne, niin hyvä. Kirjoittakaa se - SUURIN KIRJAIMIN! Kirjoittakaa se monta kertaa ja kenties laitatte muistilappuja itsellenne kaikkialle, jotta egonne ei pysty laittamaan silmälappuja mieleenne. Kirjoittakaa taas askeleet, tehkää lisäyksiä niihin tai muuttakaa tarvittaessa. Lopuksi ottakaa askel kerrallaan, asettakaa itsenne henkiopettajienne käsiin ja seuratkaa heidän hienovaraisia työntöjään ja kuiskauksiaan, kun he auttavat teitä saavuttamaan tuon askeleen kohti tavoitettanne. Kun kaikki askeleet on otettu, on valtava saavuttamisen tunne, sillä se on palkkionne. 
 
Teidän on tiedettävä, epäilemättä yhtään, vastustamatta yhtään, että VOITTE saavuttaa tavoitteenne. Jos jäätte jälkeen ja tunnette riittämättömyyttä, se on ok - aloittakaa alusta. Riippumatta siitä, miten monta kertaa epäonnistutte, tietäkää, että VOITTE TEHDÄ SEN. Teillä on sisäinen voima luoda oma elämänne. Kyse on vain lopultakin sen ymmärtämisestä, että voima on olemassa - tämän täydellisestä hyväksymisestä.
 
Polullanne on tietysti kiviä. Mutta kivet asetetaan juuri oikeisiin paikkoihin, jotta voitte nähdä ja ymmärtää, että ne on joko ohitettava tai nostettava ja kannettava mukananne, kunnes niiden edustamat ongelmat sulavat pois, ennen kuin voitte mennä yhtään pidemmälle.
 
Kuunnelkaa - mahtavia voimia toimii kaikkialla ympärillänne, voimia jotka ovat niin voimakkaita ja monimutkaisia, että te ette pysty havaitsemaan niitä, mutta jokainen teistä on kietoutunut Jumalan täydelliseen suunnitelmaan. Teillä kaikilla on tietty paikka ja tietty tarkoitus. Silloin kun teille annetaan jonkinlaisia kamalia tragedioita, voitte tulla ulos niistä uuden itsetunnon ja henkisen todellisuuden kera. Kaikki maanjäristykset, tulvat, hurrikaanit jne. tuovat esiin parhaan, jokaisen ihmisen sisäisen henki-itsen - havaitaan sitä tai ei. Vaikeuksia laitetaan polullenne keskittyäksenne todelliseen sinään, kun kaikki muu on myllerryksessä tai mennyttä. Silloin TODELLISTA ymmärrystä voi syntyä. Ja nämä ajat ovat parhaita uusien tavoitteiden asettamiseen elämässänne.
 
Mitään ei koskaan opita laiskottelemalla uima-altaalla saaden kaiken, mitä voisitte haluta fyysisessä maailmassa. Ette ole sitä varten täällä. Jokaisen teistä on oltava tietoinen omasta itsestänne - kuka ja mitä olette. Kun saavutatte tämän pisteen, teidän ei tarvitse olla riippuvainen kenestäkään fyysisissä, tunne- tai henkisissä tarpeissanne. Avioliitto voi silloin olla tyydyttävä ja tasa-arvoinen suhde. Henkisen opettajan löytäminen on ok, mutta liian monet etsijät menevät tilaisuuden jälkeen kotiin ajatellen: "No niin, se on hoidettu tältä päivältä!" Ei. Opettaminen ja ymmärtäminen oikeastaan vasta alkavat, kun mennään hiljaisuuteen ja pohditaan sitä, mitä on saatu.
 
On hyvin paljon opittavaa, hyvin paljon saavutettavaa. Henkiset neuvonantajanne ovat vieressänne yrittäen auttaa ja rohkaista teitä kaikin tavoin. Etsikää jokin tavoite ja työskennelkää sen kanssa, sillä tätä harjoitusta jokainen teistä tarvitsee tullakseen tiedostavaksi fyysiseksi ja henkiseksi ihmiseksi, joka teidät luotiin olemaan. Ottakaa askel ja pitäytykää siinä. Löydätte tarkoituksenne ja olette syvän tyytyväinen, kun hyväksytte henkisen polkunne.
 
Jumalan siunausta teille kaikille."
 
-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: