WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 3. syyskuuta 2010

Arkkienkeli Mikael

Mikael
Mikael johtaa suojelusenkeleitä, jotka pyydettäessä varjelevat ihmisiä onnettomuuksilta ja pelastavat hätään joutuneita.. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 1. säde, El Morey, kurkkuchakra.

Mikaelin kaksoisliekki Faith, joka nimensä mukaisesti vahvistaa itsetuntoasi tai uskoa itseesi, jotta voisit saavuttaa päämääräsi.

Mikael on Arkkienkeleistä ehkä yksi tunnetuimpia. Voit pyytää Arkkienkeli Mikaeli totuuden miekkaa katkomaan kaikki sellaiset siteet, jotka eivät enää palvele sinua. Tämä harjoitus on hyvä tehdä esimerkiksi aina silloin, jos koet, että olet jäänyt riippumaan johonkin vanhaan energiaan ihmisessä tai muussa asiassa.



 
Kysymys: Miten tiedämme, onko meillä eteerisiä kyyneleitä? 
 
Jos on, miten tiedämme, missä ne sijaitsevat ja miten parannamme ne?
 
Aurakentän eteeristen kyynelten parantaminen on prosessi, mikä käynnistyy heti, kun alatte yhdistyä enemmän sieluitseenne. 
 
Kun alatte yhdistää enemmän ja enemmän korkeamman taajuuden energiaa fyysiseen astiaanne ja aloitatte chakrajärjestelmänne tasapainotus- ja harmonisointiprosessin, yksi päähyödyistä on, että kaikki eteeriset kyyneleet joita teillä ehkä on, alkavat hitaasti parantua. 
 
Usein teillä on fyysistä vaivaa alueilla, missä on kyyneliä tai eteeristä arpikudosta aurakentässänne. Yleisimmät eetterikyyneleet ovat kolmen alimman chakran alueella, sydämen ja solar plexuksen alueella tai kehon takaosassa lapaluiden välissä.
 
Voitte nopeutta prosessia menemällä henkilökohtaiseen pyramidiinne. Maatkaa kristallipöydällä ja pyytäkää enkeliauttajianne tutkimaan kehonne ja kertomaan teille, missä eteerisiä kyyneleitä on aurakentässänne (tai onko niitä). Jos saatte merkin, että kyyneleitä on, pyytäkää, että minä, Mikael, kuivatan nämä kyyneleet roihuavalla valomiekallani. 
 
Tämä voi kestää jonkin aikaa. Parantumisprosessi kuitenkin alkaa ja nopeutuu, kun pääsette korkeammalla värähteleviin valomalleihin. Siitä on myös hyötyä, että tuotte enemmän sisään timantinkovia valohiukkasia äärettömyyshengityksen ja vokaaliäänteiden kautta - se nopeuttaa aurakenttänne parantamisessa ja harmonisoimisessa ja tasapainon luomisessa neljään alempaan kehojärjestelmäänne.
 
Urheat ystäväni, riippumatta siitä, missä asutte tai missä olosuhteissa tällä hetkellä elätte, teillä on mahtava tilaisuus aloittaa itsemestaruuden saavuttamisprosessi. 
 
Teitä tarvitaan kiireisesti valonkantajana ja maailmanpalvelijana. Tämä pätee jokaiseen teistä, jotka luette tätä viestiä. Ympäröin ja kiedon teidät suojaavaan aurakenttään. Olen ikuisesti suojelijanne ja uskollinen kumppaninne.
 
Olen Arkkienkeli Mikael.
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: