WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 2. syyskuuta 2010

Uusi aika / Uusi ihminen

 http://www.2012nyt.net
Riitta-Marja Gauffin

Sydäntietoisuus moniulotteisessa universumissa

Sydäntietoisuutemme on Ykseystietoisuutta - tietoisuutta siitä, että olemme kaikki yhtä ja aina yhteydessä toisiimme sekä elämään ympärillämme, niin fyysisellä tasolla kuin myös muissa ulottuvuuksissa. Sydäntietoisuutemme on tietoisuutta mm. siitä, että on olemassa huomattavasti enemmän asioita, jotka yhdistävät meitä kaikkia, kuin niitä jotka erottavat meidät toisistamme. Sydäntietoisuudessa olemme kaikki yhtä ja kaikki se mitä itse teemme tai muut tekevät, vaikuttaa aina kollektiivisesti myös siihen, mitä elämässämme ilmenee nyt ja tulevaisuudessa. 
Meillä kaikilla on siis yksilöinä ja yhdessä todellinen vaikutusmahdollisuus jo nyt siihen, millainen tulevaisuutemme tulee olemaan vuonna 2012 ja vuoden 2012 jälkeen. Sydäntietoisuutemme luomisvoimalla pystymme myös muuttamaan vanhat rakenteet ja luomaan uudenlaisen tulevaisuuden – uudenlaisen elämän. Sydäntietoisuutemme on myös keskeisin voimavaramme sopeutuessamme muuttuvaan yhteiskuntaan, niin Maan kansalaisina kuin myös laajemmissa yhteyksissämme universumissamme. 
Tietoisuutemme laajeneminen on ollut viimeisinä vuosina erityisen nopeaa verrattuna aikaisempiin vuosikymmeniin ja vuosisatoihin. Tietoisuutemme laajentuminen on tuonut meille - ainakin orastavan ymmärryksen moniulotteisuudesta ja sen merkityksestä elämässämme jo nyt. Olemme parhaillaan kehittymässä jollekin uudelle tasolle, jonka sisältöön voimme itse vaikuttaa yksilöinä ja yhdessä myös kollektiivisesti. Tulevaisuutemme on ns. omissa käsissämme. Se on siinä miten ja mihin käytämme tätä tietoista sydämen luomisvoimaamme. 
Sydäntietoisuuteemme, luomisvoimaamme ja tietoisuuden kehittymiseemme liittyviä asioita ovat myös moniulotteinen universumi ja mitä se tarkoittaa holograafisesta näkökulmasta elämässämme. Holograafisiin aikakausiin liittyy keskeisesti myös itse aika, ajan käsite ja aikaan liittyvän ymmärryksen muutosprosessit. Osana sydäntietoisuutemme kehitystä, on pyrkiä ymmärtämään omaa elämämme, holograafisesti ilmenevien aikakausien kehittymisteemojen kautta. 
Holograafisesti ilmenevillä aikakausilla ja niihin liittyvillä kehittymisteemoilla on oma tarkoituksensa sekä merkityksensä käymässämme kokonaisvaltaisessa muutoksessa. Voimme esittää itsellemme kysymyksen siitä, ovatko esim. Atlantikseen ja sen tuhoon liittyvät asiat menneisyyttämme, nykyhetkeämme vai tulevaisuuttamme? Vai kaikkea tätä - tässä hetkessä? Holograafisesti fraktaaliajassa esiintyvät kehittymisteemat ovat jotakin sellaista, jotka ovat ajankohtaisia myös nyt meidän elämässämme. Nämä kehittymisteemat ilmenevät erilaisina muutoksina ja haasteina, joiden tarkoitus on saada aikaan syvällinen muutos. Tämä muutos johdattaa meitä täysin uudenlaisen maailman luomiseen ja uuteen kultaiseen aikaan. 
”Uskokaamme unelmiimme – niihin on kätkettynä ikuisuuden portti!” 

Tuija Robbins

Muinainen viisaus ja egyptiläisten vihkimykset
Iisiksen suuri siunaus vuonna 2012

Kaikki maailman ikivanha tieto on kirjannut ylös maailmankaikkeuden syklisestä evoluutiosta. Ympärillämme oleva maailma on muuttumassa jokaisella ihmiselämän tasolla. Muutos on liitetty sielu-aspektiin, jumalan toiseen aspektiin, niin ihmisen, planeetan, kuin aurinkokunnankin elämässä. Planeetta-olentomme sieluaspektia kuvaa Venus. Venus on Maa-planeetan ”alter ego”, Korkeampi Minä, joka on vaikuttanut kohottavalla ja henkisyyttä suojaavalla tavalla. Puhutaan, että jopa itse ”Suuri Uhraus”, Maa-planeetan sisäinen kuningas, Sanat Kumara, sadan viiden ylhäisen hengen kanssa saapui Venukselta 18,5 milj. vuotta sitten.

Kun Etelä-Amerikan nimeämättömään vuoristoon perustettiin ensimmäinen hierarkinen keskus, IBEZin temppeli 17 milj. vuotta sitten, alkoi maaplaneetalla sisäisen henkisen veljuskunnan järjestelmällinen opetus ”Auringon Polusta” ja vapaaehtoisesta vihkimyspolusta. Muinaiset viisaat mestarit opastivat ”vihreää” ihmiskuntaa ymmärtämään aikakausien vaihteluja ja niiden sisältämiä oppeja ja testejä, joista selviydyttyä pääsi seuraavalle askelmalle. Tuosta viisaudesta on peräisin kaikki maailman uskonnot, joilla on yhtymäkohtia Aurinkoon ja ns. ylösnousemus-, tai pelastusriitteihin.

Venus oli se salainen polku, jonka kautta mysteeri-energiat virtasivat Maaplaneetalle. Egyptiläiset kutsuivat Venusta Iisis-jumalattareksi. Iisis oli kaikista voimallisin jumalista, hän ”huiputti” jopa itse korkeinta jumalaa Ra’ta ja paljasti Hänen oikean nimensä. Iisis oli myös suuri ”Vihkimyksen Tähti” Sirius. Iisiksen kumppani vihkimyspolulla oli ”Alamaailman Herra” Anubis-koira, joka hallitsee Pluton käärme-tulia ts. Kundaliini-käärmeen energioita.

Miten Venus, Sirius ja Aurinko liittyvät tähän aikakauteen mitä itse elämme? Vuonna 2012 Venus ylittää Auringon. Venus on Kauriin korkein hallitsija. Kauris on suurin vihkimysmerkeistä, jossa Pluto on tällä hetkellä.Pluto on myös lopun ja kuoleman planeetta, Anubis egyptiläisessä traditiossa muumioi kuolleet. Tarkoittaako se todella sitä, että maailma ”loppuu”, kuten maailmanlopun ennustajat meitä varoittavat hysteerisesti? Vai mikä loppuu? Vai loppuuko mikään?

Lue myös 
Keskustelu / Suomi 24/ Vuosi 2012 on tärkeä ajankohta 

Ei kommentteja: