WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 14. elokuuta 2010

Sisällä kasvava lapsi

Jotkut näkevät syntymän sisäisen hengellisen kristuslapsen kehittymisenä. Matthew Fox toteaa: "On todellakin selvää, että inkarnaation tarkoituksena on Kosmisen Kristuksen synnyttäminen...Jumaluus haluaa Kosmisen Kristuksen syntyvän jokaikisessä yksilössä" (2)

Suositun opettajan Marilyn Hickeyn aviomies Wallace Hickey on hyvin ylpeä siitä, että hän kykenee "profetoimaan vaikkapa hatun putoamisesta" ja pystyy tekemään sen myös runomuodossa. Eräässä Rodney Howard-Brownen kokouksessa, jota katselin videolta, hän pani Jumalan suuhun joitakin hätkähdyttäviä sanoja. Myös Hickey puhui kasvavasta jumalasta, kuin sisäisestä lapsestamme. Saiko hän innoituksen tähän profetiaansa samasta lähteestä kuin Matthew Fox?
"Henki sanoo juuri tällä hetkellä: "Älä ajattele, että olet jo nähnyt kaiken vaeltaessasi Pyhän Hengen tietä; Jumala on uusi ja Hän on kasvava persoona niinkuin kaikki, mikä on elossa. Niin että sinun ei tarvitse saada sitä aikaan itse tai yrittää ponnistella siihen lihassasi. Anna vain Jumalan olla Jumala sisälläsi niinkuin lapsi, niinkuin lapsi on. Jumala haluaisi, että jokaisen koko ihminen olisi iankaikkisuudessa sellainen kuin Hän on, ei koskaan vanha, aina nuori, kasvava, kasvava juttu". (3)
Miten iankaikkinen Jumala voisi olla "kasvava juttu", ellei meillä sitten ole nyt sellaista teologiaa Jumalasta, jonka on jälleen kerran "tultava lapseksi" ja kasvettava "sisälläsi" -- seurakunnassa -- täyteyteen. Sisäinen kasvava "kristuslapsi" ja ulkonainen globaalin hengellisyyden kasvu ovat kuitenkin ilmeisesti osa samaa tapahtumaa.
Johtava uuden aikakauden liikkeen kannattaja Barbara Marx-Hubbard on kirjoittanut useita kirjoja, joissa hän näyttää tien "planeetaariseen helluntaihin" -- termi, jota hän käyttää maailmasta, joka on valmis yhteityöhön, joka johtaa kaikkien korkeampaan tietoisuuteen. Yksi niistä on "The Book of Co-creation, The Revelation: Our Crisis is a Birth" (kirja yhteisestä luomisesta, Ilmestys: Meidän kriisimme on syntymä)". Siinä hän tarjoaa "positiivisen vaihtoehdon Raamatun Ilmestyskirjan Harmagedonille". Hänen "sisäinen kristuksensa" kertoo hänelle:
"Jokaisessa ihmisessä maan päällä on sisäinen olento koteloituneena, valmiina syntymään. Käänny sen puoleen saadaksesi ohjausta. Anna sen puhua sinulle. Se kasvaa nyt nopeasti. Merkkinä sen syntymisestä massoittain on siihen kiintyneiden ihmisten kokoontuminen Jumalan äänen kuuluessa -- se on 'pasuunan' ääni, joka tulee varmasti kaikumaan. Silloin me muutumme silmänräpäyksessä ...Kvanttihetkenä, Kristus-tietoisuus tulee hetkessä niihin, jotka ovat valmistautuneet" (4)
Tämä uuden aikakauden liikkeen kannattaja käyttää raamatullisia ilmaisuja, kuten esim. 'pasuunan ääni', jonka soidessa me 'muutumme silmänräpäyksessä'. Mutta hän käyttää niitä selvästikin aivan eri tavalla. Varokaa tällaista! Nykyään monet käyttävät Raamatun ilmaisuja, mutta mitä he niillä tarkoittavat?
Lähde:
Tricia Tillin

Ei kommentteja: