WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Seitsemän kosmista lakia


Minä olen Kryon. Minä olen sitä, minkä te määrittelette enkeliksi. Minä en edes tiedä, mitä se todellisuudessa merkitsee. Mutta minä tiedän tämän: Minä olen aivan samanlainen kuin te silloin, kun te ette ole täällä. Sen minä tiedän. Ja silloin kun te ette olet täällä, me olemme veljiä ja sisaria, jos te haluatte yleistää meidät. Me olemme perhe ja me liikumme yhdessä kosmoksessa. Kaikki on tiedossa silloin, kun te ette ole täällä. Asioissa on paljon enemmän järkeä eikä kaksinaisuutta ole silloin, kun te ette ole täällä. Ja niinpä minä sanon teille, perhe, että on oltava luottamusta silloin, kun te otatte Henkeä kädestä ja siirrytte eteenpäin. On oltava usko Jumalan rakkauteen ja siihen, mitä me olemme kutsuneet ”kosmiseksi älykkyydeksi”.

Seitsemän kosmista lakia

Tänään annetaan opetusta. Minä haluaisin esitellä teille Kryonin seitsemän kosmista lakia. Minä olen tehnyt tämän kahdesti aiemminkin, mutta tämän kanavoinnin minä haluan nauhoitettavan ja kirjoitettavan puhtaaksi.

Joistakin tämä näyttää kertaukselta, sillä kaikki nämä käsitteet on esitetty viimeisten 18 vuoden aikana, mutta ei näin tiivistetysti tai ryhmänä tällä tavalla. Kumppanini tietää, mitä on tulossa, koska hän on sanonut nämä asiat aiemminkin. Mutta hän ei tiedä, mitä siihen lisätään. Nämä ovat kosmisia lakeja, joita minä, se olento joka minä olen, olen pitänyt tärkeimpinä Ihmisolennon tietää. Jotkut niistä voivat järkyttää tai yllättää teidät yksinkertaisuudellaan, mutta ne eivät ole yksinkertaisia. Ne kaikki puhuvat Jumalan rakkaudesta. Vaikka minä annankin ne teille järjestyksessä lineaarisesti, se ei edusta niiden tärkeysjärjestystä. Niiden numerologiset arvot ovat kuitenkin merkittäviä.

Numero yksi: Te ette voi koskaan palata vähemmän tiedostavaan tilaan.

Kukaan ihminen ei voi tahdosta olla tietämättä jotain. Kun asia on mielessänne, erityisesti DNA:nne henkisessä energiassa, teidän on mahdotonta olla tietämättä siitä. Jos joku teistä saa oivalluksia tällä paikassa tänä iltana, te ette pysty poistamaan tuota kokemusta. Voi, te voitte yrittää unohtaa sen, mutta se on edelleen olemassa. Te ette voi olla tietämättä siitä. Ja me siis sanomme teille tämän: olkaa varovaisia siinä, mitä päätätte tietää, koska se muuttaa elämänne.

Jos te päätätte esimerkiksi tutkia ympärillänne olevien numeroiden energiaa ja laskette niitä yhteen ja niiden kaikkien summana on sama numero… te hämmästyisitte tuota sattumaa! Kumppanilleni kävi tuolla tavalla. Minä annoin se hänelle eikä hän voi olla tietämättä siitä. Se on yksi niistä asioista, joka nosti hänet seuraavalle askelmalle. ”Miten todennäköistä on, että tämä tapahtuu?” hän sanoi. Todennäköisyys siis antoi hänelle 3D-todisteen Kryonin moniulotteisesta käsitteestä. Hän ei voi koskaan olla tietämättä tuosta tosiasiasta.

Jos te tunnette Jumalan rakkauden koskettavan itseänne ennenkokemattomalla tavalla, jos te kävelette ulos todellakin parantuneena, te ette voi olla tietämättä siitä. Jos te saatte oivalluksen siitä, miten jokin toimii, te ette voi olla tietämättä siitäkään.

Jotkut teistä ovat pyytäneet asioita. ”Rakas Henki”, te olette sanoneet, ”kerro minulle, mitä minun tarvitsee tietää.” Sitten opetus alkaa ja teille näytetään joitain asioita, joita teidän pitäisi työstää. Joskus se on terveytenne. Te ette voi olla tietämättä siitäkään vai mitä? On niitä, jotka sanoisivat: ”No, minä olen vapaan valinnan Ihmisolento. Siksi, jos päätän sivuuttaa sen, minä voin tehdä niin.” Te olette oikeassa. Se ei ole kuitenkaan tietämättömyyttä asiasta. Siinä Ihmisolento valitsee kieltämisen. Ja jos tuo informaatio on syvän henkistä, teistä tulee tasapainottomia.

On mahdotonta tietää jotain syvällistä ja leikkiä, ettei sitä ole olemassa. Te olette kutsuneet sitä ”elefantiksi pöydän alla”. Siitä on mahdotonta olla tietämättä. Siksi te elätte elämänne tasapainottomana. Olkaa varovaisia sen suhteen, mitä te päätätte tietää. Me sanomme tämän teille kaikella rakkaudella ja viisaudella. Se, kun me sanomme, että prosessi alkaa puhtaalla tahdonilmaisulla pyytäessänne sitä alkamaan, on syvällisempää kuin tiedättekään. Te ette voi peruuttaa, kun teillä on jokin tieto. Se on ensimmäinen kosminen laki. Numero yksi edustaa uusia alkuja numerologisesti.

Kryonin toinen kosminen laki on tämä: Jokaisessa Ihmisolennossa on syvällistä jumaluutta, mutta se ei ole intuitiivista. Se on olemassa ja ”se tönii teitä”. Te tiedätte sen olemassaolosta. Sitä on riittävästi, että ihmiset etsivät uskontoa, eikö? Se on olemassa ja te tiedätte siitä riittävästi mennäksenne etsimään Jumalaa jossain muodossa ja toteutatte tuon etsinnän tuloksen osallistumalla, liittymällä mukaan, palvomalla jonkin oppijärjestelmien kautta. Mutta totuus siitä, keitä te olette, on piilossa. Tämä on toinen laki. Ei ole intuitiivista, että te olette Jumala. Ei ole intuitiivista, että teidän DNA:nne sisällä olisi kaikki nuo lahjat. Se on kaunis kosminen laki.

Se on kaunis, koska se pitää teitä tilassa, missä teidän alkaessanne etsiä jumalaa on tarkoitettava myös sitä. Se ei voi olla huoletonta, sillä te ette saa vastauksia. Tämä selittää sen, miksi jotkut teistä ovat ehkä avanneet jonkin tutkimuksen tai kirjan ja sitten sanoneet: ”Tässäkään ei ollut mitään minulle.” Minäpä kerron miksi - koska te ette panostaneet siihen mitään. Se oli huoletonta osallistumista, etsiessänne jotain, mikä muuttaa teidät. Miksi ette sen sijaan etsisi työkalua muuttaaksenne itsenne? Tämä on viesti. Se johtuu siitä, että te ette päättäneet avata sydäntänne, ette te ette nähneet tilaisuutta enkelijoukon ilmestyessä, mitä se ikinä merkitseekin teille.

Tässä huoneessa on olentoja, menneitä ja nykyisiä, teidän osianne, joista te ette edes tiedä. Akaasia on läsnä [tämän planeetan elämänvoima]. Tiedättekö, mitä se on? Te olette osa sitä. Näillä käytävillä kulkee niiden olemuksia, joita te olette rakastaneet ja jotka te olette menettänee tällä planeetalla. Te saatatte miettiä heitä. Te saatatte sanoa: ”Mitä hän sanoisi, jos hän voisi nähdä minut nyt?” Ja te huudatte isää tai äitiä: ”Auta minua näkemään totuus!” Sellainen perhe ympäröi teitä koko ajan. He ovat täällä. He ovat täällä… eivät ylhäällä taivaissa. Eivätkä he koskaan todellisuudessa lähteneekään. Jotkut teistä tietävät tämän, koska te pystytte haistamaan ja tuntemaan heidät. Minä en kerro teille näistä asioista turhaan, minä kerron teille näistä asioista osana kosmisia lakeja. Te olette jumalaisia olentoja ja teillä on sen kätkevä verho.

Se oli numero kaksi. Kaksi edustaa numerologisesti kaksinaisuutta.

Numero kolme. Se on hyvin syvällinen ja hyvin yksinkertainen, ja te olette kuulleet siitä minulta aina vain uudestaan näiden vuosien aikana. ”Sinä olet puhunut siitä liikaa, Kryon”, monet sanovat. Mutta minä annan se teille vielä uudestaan. Numero kolme Kryonin kosmista laeista on: Teitä rakastetaan syvästi.

Minun puolellani verhoa kaikki olennot kvanttihologrammissa rakastavat teitä - heitä on enemmän kuin pystytte laskemaan, enemmän kuin kaikki teidän tietämänne numerot voivat kertoa. Kuitenkin heillä kaikilla on jotain yhteistä: he ovat osa yhtä tietoisuutta, joka tietää teidän nimenne. Ettekä te usko sitäkään. ”Liian suurta”, te ehkä sanotte. Minulla on teille lisää informaatiota tästä. Odottakaahan, kun kuulette kosmiset lait numero kuusi ja seitsemän! Kaikkialla, minne te menette, teidät tunnetaan ja teitä rakastetaan. Se on maailmankaikkeuden ydintunne, jos niin halutaan sanoa. Se on rakkaus. Kaikki mestarit, jotka koskaan ovat vierailleet luonanne, kertoivat teille tästä, mutta kuitenkin te edelleen keksitte syitä ruotia ja epäillä sitä.

Sen on energia, jota te tunsitte tullessanne maan päälle ja sitä te tunnette lähtiessänne sieltä. Minä lupaan, että sulkiessanne silmänne viimeistä kertaa ja muistaessanne, keitä te olette, on vain rakkautta. Sitten kun näen teidät Luomisen luolassa, se on pelkkää iloa. Älä pelkää sitä aikaa, rakas Ihmisolento. Voi, älä käsitä väärin - me haluamme sinun pysyvän täällä pitkään, koska me tarvitsemme valoasi tällä planeetalla. Sen vuoksi sinä olet täällä. Mutta me kerromme sinulle tämän: Sitten kun on aikasi lähteä, älä pelkää sitä, koska sinä tulet kotiin. Se on mahtavaa ja sitä tapahtuu jatkuvasti… juhla, joka ei koskaan lopu. Se on iloista sydämen ja valoyhteyksien aikaa. Se on käsittämätöntä teille Ihmisenä, joka tulee ja menee jatkuvasti ihmisenä. Tuo sarja jatkuu ja elämän sykli täydentyy. Minä en pysty sitä edes selittämään. Ja monet lähtevät ulos täältä uskomatta sitä. Se oli numero kolme.

Numero kolme edustaa numerologisesti katalyyttia. Katalyytti on energiaa, joka työntää energiaa muuttumaan toiseksi, eikä kuitenkaan itse koskaan muutu. Siksi voitaisiin sanoa, että tämä rakastava energia on Ihmisolennon muutoksen ja muodonmuutoksen ydinkatalyytti. Rakkaus on tuo tapa. Se muuttaa ehdottomasti Ihmiselämää ja antaa syyn olemassaoloon. Se ilmentää viisautta sinne, missä oli tietämättömyyttä, ja myötätuntoa sinne, missä oli vain tyhjyyttä. Se on syy kaikkeen ja yhteinen nimittäjä verhon molemmille puolille. Se on Kryonin päätuote ja avain Ihmisolennon valaistumiseen. Se on pimeässä maassa löytyvä valo ja todellinen lohtu kärsiville. Todellakin! Teitä rakastetaan syvästi!

Numero neljä on inkarnoitumismekanismin, elämänilmaisun tai sen ominaisuus, mitä te kutsutte elämänkokemuksien pyöräksi maan päällä. Ja tässä se on: Kaikki, mitä te opitte henkisesti yhdessä elämässä, siirtyy seuraavaan.

Se merkitsee tätä: Sitä mitä te opitte nyt, teidän ei tarvitse opetella uudestaan palattuanne. Se on Akaasiassa, joka on kuin kaiken oppimanne sisältävä purkki. Se on täynnä sitä, mistä oppitunneissanne on kyse. Kaikki inkarnaationne ennen tätä ja kaikki oppimanne asiat ovat tuossa vertauskuvallisessa purkissa. Ja silloin kun te päätätte työntää ovea ja avata viisauden purkin, siitä virtaa ulos teidän kaikkien aikojen työnne. Kaikki, mitä te olette oppineet siitä lähtien, kun aloititte matkanne tänne maapallolle.

On ollut niitä, jotka ovat pimeimpinä hetkinään sanoneet: ”Jos minun täytyy tulla takaisin ja opetella tämä taas alusta, en halua tulla takaisin.” No, teidän ei tarvitse opetella sitä uudestaan. Tämä selittää sen, miksi joillakin niistä, jotka eivät ole koskaan saaneet mitään henkistä opetusta, on syvällistä viisautta. Tämä selittää sen, miksi maapallon uuden tietoisuuden lapsilla on syntyessään mukana puolipurkillista tätä, joka tapauksessa. Silloin kun pieninkin lapsi avaa tuon purkin, ulos tulee syvällisiä ajatuksia toiselta puolelta verhoa… keitä he olivat ennen, miten elämä toimii ja miksi he valitsivat omat vanhempansa. Näin ei tapahtuisi, jos tämän planeetan magnetismia ei olisi asennettu uudelleen - mistä syystä minä ylipäätään olen täällä.

Uudet työkalut ovat täällä, voitaisiin sanoa - Ihmiselämän uusi moniulotteinen puoli, jota teillä ei ollut syntyessä. Teidän oli tehtävä työtä sen eteen, mutta uudet lapset tulevat se mukanaan. Tästä syystä he eivät myöskään halua seistä jonossa. [Naurua] He eivät halua tulla lineaarisiksi. He haluavat kaiken samaan aikaan, jos olette sattuneet huomaamaan. Sitä ominaisuutta te ette ymmärrä. Kyse on oppimisesta ja teidän pitäisi juhlia sitä.

Epäilijä, minäpä kerron sinulle nyt, mitä se tarkoittaa. Sisälläsi on joitain mahtavimpia totuuksia, joita kenelläkään on koskaan ollut, epäilijä. Minä haluan kertoa teille kaikille, että yleisön joukossa on shamaani eikä hän tiedä sitä. Hänkin pelkää tuon purkin avaamista eikä hän ehkä avaakaan sitä koskaan tässä elämässä tämän pelon vuoksi. Mutta voi, rakas ystävä, sinä tiedät, kenelle minä puhun, eikö niin? Jos sinä päätät joskus avata tuon purkin, ulos virtaa aikakausien syvällisyyksiä. Se parantaja, joka sinä olet, on siellä, jos sinä niin päätät. Osa sinussa olevaa kaksinaisuutta haluaa pitää kannen kiinni, koska sinä tiedät, että avattuasi sen sinä et voi peruuttaa! [Kosminen laki 1] Sinä tiedät sen olevan siellä, eikö niin? Haluatko tehdä sen tällä kierroksella vai et? Sinua ei tuomita. Rakas ystäväni, kun näen sinut omalla puolellani jonain päivänä, juhlat ovat samanlaiset riippumatta siitä, avaatko tuon purkin tai et. Sinua rakastetaan syvästi. Tämä oli numero neljä.

Numero neljä on numerologisesti maanpallon numero ja siihen liittyy rakenne. Se on maadoittava numero. Aikakausien viisaus on tällaista. Se on Akaasiassa oleva kulta, jota on kaivettu elämästä toiseen. Se on ainoa käytännöllinen asia, jota siirretään elämästä toiseen. Teidän henkinen tietämyksenne on kuin Jumalan mantteli. Silloin kun te pyydätte tuota purkkia alkamaan avautua, ulos virtaa hyvin miellyttävää energiaa - omaa mestaruuttanne.

Numero viisi on sitä, kun te ilmaisette puhtaan tahtonne aktivoida DNA-kerroksen 10. Jotakin muutakin merkittävää tapahtuu: Te annatte kosmokselle luvan järjestellä asioita ympärillänne. Jotkut teistä tietävät, mitä tämä tarkoittaa, eikö vain? Te annatte luvan muutokseen. Te olette ehkä pimeimmällä hetkellänne huutaneet, silloin kun te olitte vaikeuksissa eivätkä asiat menneet oikein.

Silloin Ihminen sanoo: ”Jumala, kuka antoi sinulle luvan muuttaa elämäni tällaiseksi?” Ja minä sanoisin sinulle, että sinä annoit luvan! Ole siis varovainen. Ennen kuin päätät työntää tuota ovea saadaksesi aikaan minkä tahansa DNA-kerroksen aktivoinnin, ole valmis niihin muutoksiin, joita ehkä tapahtuu elämässäsi. Tämä ei ole esoteerista puppua. Elämä muuttuu. Kysy vain joiltakin lähelläsi olevilta, mitä heille on tapahtunut, kun he päättivät löytää ”Jumalan sisältään”.

Te kaikki olette ajassa ja paikassa, jotka ovat äärimmäisen merkittäviä ja oikea-aikaisia. Me tarvitsemme teidän valoanne tätä planeettaa varten. Jos te teette päätöksen lähettää valoa, te muutatte tätä planeettaa. Syy siihen, miksi te olette täällä, jokainen teistä, on syy siihen, miksi te heräsitte - jopa sinulla, epäilijä on syy siihen, miksi sinä tulit jonkun toisen kanssa tähän tilaisuuteen tänä iltana. Teitä ketään ei tuomita. Minä kerron teille vain tosiasioita. Siihen on syy, miksi te tulitte kuulemaan näitä asioita - täyttääksenne tuota purkkia vielä enemmän, tietääksenne asioiden toimintatavan.

Kosminen laki, josta minä puhun, on sitä, että te annatte elämälle luvan muuttua, kun siirrytte tälle areenalle ja pyydätte Jumalaa kertomaan teille, mitä teidän tarvitsee tietää. Niin homma nimittäin toimii. Niin homma toimii. Se on kuin pestaisi joukon Valotyöntekijöitä, jolloin te annatte Hengelle luvan auttaa teitä siirtymään niiden joukkoon, jotka parantavat tämän planeetan. Ja hyvä uutinen on, että kaikki muutokset, jotka sinä aloitat elämässäsi tarkoituksenmukaisesti, tuovat sinulle kasvua ja lopulta iloa.

Jumalaa eivät miellytä vahingoittavat tilanteet, rakkauden poisottaminen tai sairauden ja surun luominen. Henki ei tee sitä. Kuitenkin tuo energia liitetään usein tämän planeetan oppijärjestelmien henkisiin ominaisuuksiin. Näin ei ole, rakkaat ystävät. Asioissa, joita te ehkä koette ja kutsutte kasvuksi, ehkä myös ongelmiksi ja haasteiksi, on kyse vain valonne kasvattamisen ajasta, sillä tämä planeetta vaatii teitä hiottavan. On eräs vanha sanonta ja me olemme käyttäneet sitä aiemminkin: ”Paineessa timantit hiotaan.” Se kertoo joskus siitä tavasta, että teidät täytyy laittaa myllyn läpi, jotta teidät voidaan muotoilla siihen mahtavaan enkelimuotoon, mihin te olette pyytäneet pääsevänne. Se on kosminen laki.

Numerologisesti viisi on MUUTOKSEN energiaa. Tarvitseeko minun sanoa enempää?

Numero kuusi: Kun te alatte oman etsintänne, kun te työnnätte tuota ovea, kun Henki näkee puhtaan tahtonne, koko universaali perheenne tietää siitä. Minä haluan teidän miettivän tätä hetken aikaa. Te kuvittelette itsenne lineaariseen muotoon - yksi Ihmisolento tekemässä valintaa ihmiskunnan meressä. Yksi jyvänen valtavalla, henkisellä hiekkarannalla tekee pienen valinnan. No, minä kerron teille, että koko hiekkaranta tietää siitä! Se on kosminen laki. Niin merkittävää se on.

Silloin kun te sytytätte valonne, kaikki näkevät sen. Tapahtuu prosessinomaisia, henkisiä ja historiallisia asioita, joita te ette pysty kuvittelemaan. Akaasiaakin *) muotoillaan joka kerta, kun Ihminen tekee päätöksen. Tämän planeetan värähtely muuttuu Ihmisolennon päätöksestä siirtyä moniulotteiseen tilaan, jossa hän alkaa nähdä asiat eri tavalla. Te kutsutte sitä ylösnousemukseksi, uudestisyntymäksi, DNA:n aktivoinniksi. Kutsukaa sitä miksi haluatte, mutta kaikki tietävät siitä. ”Kryon, tietävätkö planeetan ihmisetkin siitä?” Ehdottomasti. Voi, eivät kenties tietoisella tasolla, mutta minäpä kerron teille, että he tunnistavat shamaanin, he tunnistavat mestarin, he tunnistavat ylösnousemusasemassa olevan. He eivät ehkä tiedä, miksi pitävät teistä, mutta he pitävät. Jumala heissä tervehtii Jumalaa teissä. Ja nuo kaksi Jumalan osaa kommunikoivat toistensa kanssa ja he tietävät. Kosmos herää silloin, kun te heräätte.

Minä kerron teille, että monet teistä ovat ylittämäisillään juuri nyt rajaa tuohon valon tilaan. Minä voin tuntea sen, voitteko te? Ja kun te teette sen ja jos te tekisitte sen ja työntäisitte tuota ovea, minä haluaisin kertoa teille koko kosmoksen tietävän siitä. Siunattuja ovat ne, jotka ovat tehneet tuon päätöksen ja seisovat tässä tilassa, jossa tiedetään elämästä, jotka tuntevat valon voiman eivätkä vain puhu siitä, vaan myös elävät sen. Siunattuja ovat ne, sillä he perivät tämän planeetan, vaikka he ehkä ovat hiljaisia. Heidän olemustaan, heidän sukulinjaansa tämä planeetta tulee kantamaan tästä eteenpäin. Tätä on lemurialainen. Tämä oli numero kuusi.

Numero kuusi on keskus, sarjan pyhin numero. Se edustaa kommunikointia, rukousta ja ”putkea” Korkeampaan itseen. On vielä yksi kosminen laki ja olen säästänyt sen viimeiseksi.

Numero seitsemän edustaa jumaluutta. Tämä numero edustaa Jumalan jumaluutta. Minä annan teille informaatiota ja se on tämä: Seitsemäs kosminen laki on, että jokaisella teistä on vaikutusta tämän planeetan todellisuuskudokseen lähettäessään valoa.

Te saatatte pohtia, kun olette yksin tai pari kolme yhdessä, kun te ilman mitään 3D-todisteita lähetätte esoteerisesti valoa johonkin sitä tarvitsevaan paikkaan maapallolla, kun te teette tätä henkisesti syvällistä toimintaa, että tekeekö se yhtään mitään. Ihan oikeasti? Kun te lähetätte valoa sudanilaisille lohduksi heidän uskomattomassa surussaan tai noille perheille, jotka surevat joka päivä sitä, mitä Irakissa tapahtuu, tai niille jotka on lähetetty maapallon taisteluiden eturintamaan ja jotka pelkäävät, auttaako se? Sinä kenties lähetät valoa säännöllisesti, mutta kaksinaisuus, Ihmisolento, saa sinut epäilemään: ”No, teinkö minä todellisuudessa mitään? Saammeko koskaan tietää? Se näyttää niin merkityksettömältä.” Kryonin seitsemäs kosminen laki sanoo, että joka kerta teidän istuutuessanne lähettämään valoa, se siirtää vuoria - siirtää vuoria! Se muuttaa tämän planeetan tulevaisuutta.

Nyt minä annan teille informaatiota, josta olen maininnut ainoastaan muutaman kerran viesteissäni. Olen säästänyt sitä tätä puhtaaksikirjoitusta varten. Jos ette muista mitään muuta tästä viestistä, muistakaa tämä: Ainostaan puoli prosenttia tämän planeetan koko väestöstä on herättävä, jotta voidaan luoda renessanssi ja rauha maan päälle - puoli prosenttia.

Siinä tapauksessa, että pohdit, ajattelisivatko maapallon kaikki ihmiset lopulta sinun tavallasi, vastaus on ehdottomasti ei. Ei. Teidän oma tietoisuutenne ja oma sukulinjanne ovat valinneet pienen ryhmän tulemaan tänne tänä aikana. Vanha sielu, sinä olet täällä palvelemassa suurta tarkoitusta lähettäessäsi valoa muulle ihmiskunnalle. Muista, että tämä planeetta on täynnä niitä, jotka eivät ole yhtä vanhoja kuin sinä [mikä tarkoittaa sitä, ettei hiellä ole samaa määrää elämiä maan päällä kuin sinulla]. Sillä kun otetaan geometrinen sarja Ihmisistä tällä planeetalla, ainoastaan muutamat teistä ovat hyvin vanhoja ja loput ovat hyvin nuoria. Minä puhun parhaillaan vanhoille sieluille, he kuuntelevat ja lukevat tätä. Vanhat sielut saavat aikaan muutoksen ja monia lapsia on heidän joukossaan.

Voi, oletko koskaan miettinyt, miksi olet täällä? Oletko koskaan miettinyt, mitä sinun pitäisi tehdä täällä? Voitko antaa 30 sekuntia Sudanille tänä iltana? Ennen kuin menet nukkumaan, voitko tehdä sen, Valotyöntekijä? Sinulla on nimittäin se voima. Sinulla on sisälläsi jumalaista energiaa. Ja vaikka sinä et voikaan todistaa sitä 3D-tavalla, voitko kuitenkin lähettää kosmista energiaa älykkäästä suunnitelmasta sudanilaisille ja luottaa, että se mitä olet tehnyt, saa aikaan muutoksen? Jos voit tehdä sen, sinä olet Valotyöntekijä, joka vaikuttaa maapallon värähtelyyn.

Vajaan puoli prosenttia tämän planeetan väestöstä täytyy olla mukana. Jos se on, te näette positiivisen muutoksen ja te ymmärrätte sen syvällisesti. Johtajuus muuttuu. Hallinnossa syntyy virkistäviä ajatuksia, joita kukaan ei ajatellut ennen. Te voitte sanoa: ”Miksei näin tehty aiemmin?” Ja minäpä kerron. Tapahtui niin, että sinun valosi, rakas ystävä, antoi heidän nähdä asioita, jotka olivat aiemmin pimeässä. Tarkkailkaa tätä - kosmista älykkyyttä kannetaan sinun valollasi, joka valaisee tietämättömyyttä ja muuttuu viisaiksi valinnoiksi. Juhli sitä sitten ja tiedä, että siinä ole kaikkialla sinun energiaasi.

Täällä on joitain, joiden täytyy lähteä erilaisina tästä paikasta kuin he olivat tullessaan. Teitä ympäröivät parhaillaan ne, jotka voivat lähettää valoa. Meitä ympäröivät ne esoteeriset yksilöt, jotka eivät ole ihmismuodossa [Kryonin seurue] ja jotka haluavat koskettaa teitä ja pitää teitä kädestä. Jotkut teistä ehkä tuntevat sen tällä viime hetkellä, ennen kuin minä lähden. Siihen olisi hyvä aika. Ehkä siihen on ainoa aika, jos sinä tulit tänne epäilijänä.

[Tauko]

Minun ei tarvitse kysyä sinulta mitään nolostuttavaa. Nämä asiat ovat sinun ja Jumalan välisiä. Juuri nyt sinä voisit sanoa itsellesi: ”Rakas Henki, kerro, mitä minun tarvitsee tietää.” Ota itsellesi se parannus, joka on odottanut sinun sanovan nämä sanat. ”Rakas Henki, minä vaadin itselleni jumaluuden DNA:ssani.” Aloita parannusprosessi mielessäsi ja kehossasi. Kuka haluaisi sen tänä iltana?

Minä tiedän, keitä täällä on. Minä tiedän, mitä te haluatte. Onko sinulla rohkeutta tehdä se? Koska jos sinulla on, valosi lisääntyy räjähdysmäisesti. Sinä olet maailman valo. Sitä opetetaan tässä huoneessa, tässä Yhtenäisyyden kirkoksi kutsutussa paikassa [missä tilaisuus pidetään]. Minä kerron sinulle sen olevan totuus.

Lähde tästä paikasta mukanasi enemmän valoa kuin sinulla tullessasi oli. Juhli niitä, jotka tulivat sisään kanssasi, joita et tunne, mutta jotka lähtevät erilaisina, koska sinä olit täällä. Ota nämä asiat rakkaudessa ja saa ne toimimaan itselläsi, rakas Ihmisolento.

Minä olen Kryon. Minä olen rakastanut teitä tänä iltana ja jatkan sitä, kunnes näet teidät taas uudestaan ja uudestaan. Ja niin se on.

Kryon


*) Kryon määrittelee Akaasian universumin tai planeetan elämänvoimana riippuen asiayhteydestä.

Ei kommentteja: