WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 24. elokuuta 2010

Numerologia / Menneet elämät

Numerologia - energiajärjestelmä

Haluan ottaa puheeksi aiheen, joka on erittäin vaikea ja joka määritellään esoteeriseksi. 3D-osanne on jäävättä itsensä täysin tämän selityksen osalta, että siitä tulee vähänkään ytimekäs. Jos kerron teille, miten numerologia toimii, minun on kerrottava teille verhon toisesta puolesta. Minun on kerrottava teille moniulotteisesta kvanttitilasta, joka edustaa sitä tapaa, jolla asiat teillä toimivat, mutta jota ette tiedosta.

Tässä todellisuussäikeessä, jossa olette, joka on lineaarinen - erittäin rajoittunut aikakehys - ette voi pysäyttää kelloa. Se jatkaa kaikesta huolimatta kulkuaan. Ette voi kääntää sitä taaksepäin. Se kulkee yhteen suuntaan ja olette aina liikkeessä. Ette voi pysähtyä. Ette voi siirtyä ollenkaan toiseen vauhtiin tai taaksepäin. Mikä rajoite! Kuvitelkaa nyt menevänne paikaan, jossa ei ole lainkaan aikaa, jossa todellisuus voi liikkua kaikkiin suuntiin samanaikaisesti. Se aiheuttaa teille valtavaa hämmennystä, koska kaikki näyttää satunnaiselta. Järjestelmällisen, yksittäisen 3D-todellisuuden sijasta se näyttää kuin kaaokselta!

Näette omat, naapurinne ja jokaisen tällä planeetalla asuvan kaikki mahdollisuudet yhtaikaa samassa paikassa. Niihin mihinkään ei liity aikajanaa. Siksi ei ole ainoastaan niitä mahdollisuuksia, mitä tekisitte tästä tilaisuudesta lähdettyänne, vaan samassa paikassa myös ne mahdollisuudet, mitä teitte menneisyydeksi kutsumassanne - kaikki mahdollisuudet, jotka hukkasitte tai joita ette käyttäneet. Pystyttekö kuvittelemaan jotain niin kaoottista? Istutte siis katsomassa kaikkea tätä ja se näyttää hyvin hämmentävältä ja epäjärjestelmälliseltä. Ja te vain sanotte: "Siirtäkää minut takaisin tuolle lineaariselle janalle, missä kaikki oli yksinkertaista!"

Tämä on kvanttitila. Ja teille näyttää kaoottiselta - uskomattoman kaoottiselta - kun astutte vähänkin sillan yli 3D:stä kvanttitilaan, koska ei ole näkyviä sääntöjä. Ei ole mitään "järjestelmää" tietenkään sen vuoksi, että näkemänne asiat eivät noudata sitä, mitä odottaisitte 3D:ssä. Ne eivät ole yksinkertaisia, yksittäisiä tai järjestelmällisiä sillä tavalla, jonka voitte tajuta. Niinpä sanotte: "Päästäkää minut pois täältä!" Silloin on samanlainen tilanne, kun syntymästään saakka sokea ihminen pystyy yhtäkkiä saamaan rajoittuneen näkökyvyn uusien, tieteellisten keksintöjen avulla. Mutta saadessaan sen hän sanoo: "Peittäkää silmäni! Se on aivan liian erilaista, kun se yksinkertaisuus, johon olen tottunut." Näin tapahtuu 3D-ihmiselle, kun hän siirtyy verhon toiselle puolelle - kaikki näyttää kaaokselta. Se ei ole kaaosta, mutta se ei ole sitäkään, mihin olette tottuneet.

Parhaimmilla tiedemiehillännekin oli vaikeuksia kvanttifysiikan alkuaikoina. He näkivät ilmeisen epäjärjestyksen ja sattumanvaraisuuden ja vastustivat sitä. He huusivat sellaisia lauseita kuin: "Minun Jumalani ei voi olla kaoottinen Jumala. En ole kaoottisen järjestelmän osa. Ei maailmankaikkeus niin toimi. On oltava järjestelmä, on oltava suunnitelma, on oltava lakeja, ei kaaosta." Ja he olivat oikeassa. Tällä erää sanomme teille, että se mikä vaikuttaa olevan 3D-hämmennystä, on kvanttijärjestystä. On todellakin järjestelmä ja se liittyy värähtelyyn ja energiaan.

Tässä järjestelmässä kaikki, mikä värähtelee jollain taajuudella moniulotteisessa mielessä, asettaa mahdollisuuksia, jotka on "merkitty" värähtelytasonsa mukaisesti. Tätä on erittäin vaikeaa selittää. Niistä tulee siten "merkittyjä mahdollisuuksia". Nämä edustavat mahdollisuuksia, jotka todennäköisimmin ilmentyvät 3D-todellisuuteen, koska niiden ympärillä on ainutlaatuinen värähtely verrattuna niihin, jotka eivät värähtele. Lisäksi on upeita värähtelysäikeitä, joita on aina kaikkien mahdollisuuksien välillä. Siinä mikä vaikuttaa kaaokselta, on säikeitä kahden ihmisen välillä, miten he tapaavat, mitä he tekevät. Kutsutte tätä sattumaksi, mutta valotyöntekijä kutsuu sitä synkronismiksi. Miksi tahansa sitä kutsutaankin, se edustaa järjestelmää, jossa on säännöt, mutta niitä ei voi vahvistaa 3D:ssä.

Monet sanovat: "Ei ole mitään sattumia". Tämä lause raivostuttaa loogista ajattelijaa, joka sanoo sitten: "Tuo on typerin koskaan kuulemani asia. 'Ei ole mitään sattumia.' Tietenkin on sattumia." Ei, ei ole mitään sattumia. Ne ovat sellaisten mahdollisuuksien ilmentymistä todellisuuteen, jotka perustuvat kvanttiominaisuuksien värähtelyyn, ja se linkittyy asiaan, mitä kutsutaan kanssaluomiseksi. Se ei ole välttämättä sitä, mitä suunnittelette, mutta siihen liittyy järjestelmällisyyttä.

Se on upea järjestelmä. Katsokaa: Mikä toi teidät tänne? Oletteko saaneet "ilmestyksen"? Tapahtuuko täällä jotain - onko täällä energiaa? Tiedän, keitä täällä on. Ja luulette sen olevan sattumaa? Mikä toi teidät tuoleille eteeni? Mikä toi silmänne tälle sivulle tai korvanne kuulemaan tätä? Tästä minä puhun. Se ei ole sattumaa. Eräs järjestelmä toimii ja olette osa sitä.

Joka kerta, kun näette 11:11 kellossanne, sanotteko: "Voi, mikä sattuma"? Tai kenties tunnette numeron 11 energian numerologiassa? Se on valaistumista ja valaisemista. Kaksi numeroa yhdessä, joista kumpikin merkitsee uutta alkua. Yhdessä mestarinumero, joka edustaa valaistumista ja valaisemisesta. Ja miksi se näytetään teille niin usein? Se on aikakauden merkki. Se on aikakauden numero. Numerologia on värähtelyä. Ja kun katsotte sen merkitystä ja näette, mitä numerot ehkä merkitsevät elämässänne, kiinnittäkää huomiota. Järjestelmä saa tämän aikaan ja numerologia sopii täysin värähtelyjärjestelmään.

Ylittäkää toinenkin silta kanssani ja kiinnittäkää huomiota tarot-pöytään, minkä jotkut ovat sanoneet olevan paholaisen aikaansaannosta. Jaatte kortit ja jotenkin ne kertovat teille, mitä tehdä. Eikö se ole tulevaisuuden ennustamista? Ei. Ei se sitä ole. Taroteilla ei ole mitään tekemistä tulevaisuuden kertomisen kanssa. Kuunnelkaa: Jos kuulette tämän ensimmäistä kertaa, minäpä kerron, mitä se on. Tarot-pöytä on upea, intuitiivinen tapa selvittää kaaosta hetkeksi, vain hetkeksi, jotta ehkä näette joitain asioita elämässänne tämän järjestelmän kautta, ja se auttaa teitä ymmärtämään energiaanne paremmin. Taas kerran, se näyttää teille sen, mitä järki ei tiedä, sillä se paljastaa värähtelyenergian siinä järjestelmässä, josta puhumme.

Miten upea järjestelmä tämä onkaan! Esoteerinen. Ottakaa tai jättäkää. Numerologiaa on käytetty pitkän aikaa. Pohjimmiltaan se ei ole uutta aikaa. Se on varsin vanhaa. Voisiko olla niin, että muinaiset ihmiset tiesivät jotain, mitä te olette vasta löytämässä uudelleen? Voisiko olla niin, että he tiesivät numeroista ja että he käyttivät niitä koko ajan? On niitä, jotka sanovat: "Mitä numerologiaan tulee, meillä täytyy olla jotain muhimassa tämän vuoden syyskuussa. Sillä tämä vuosi 2007 on yhdeksän ja niin on syyskuukin. Mitä se on?"

Vuoden yhdeksän [2007] värähtely edustaa loppua, loppuunsaattamista, jokin päättämistä. Sitä seuraa vuosi 2008, mikä on yksi [2008=10=1]. Se edustaa alusta alkamista, yksittäisyyttä ja uusia alkuja. Tämä tapahtuu joka yhdeksäs vuosi. Teillä on yhdeksän ja yksi. Se on vain matematiikkaa. Mutta kuka on keksinyt yhdeksän vuoden jaksot? Vetäkää numerot yhteen ja katsokaa, mitä niiden aikana on tapahtunut, tai niiden mahdollisuudet. Minäpä annan vihjeen - viime kerralla sen tapahtuessa [yhdeksän vuoden jakso], olitte vuodessa yksi, kun maailmanloppua ennustettiin. Sitä ei tapahtunut. Huomasitteko sen? On aina mahdollisuus muutokseen viimeisteltäessä yksi jakso ja aloitettaessa toinen, ja tässä sitä ollaan taas vuodessa yhdeksän. Saatatte sanoa: "Mutta 9/07, silloin on tapahduttava jotain, eikö?"

Tuossa kuussa on useita päiviä, joilla myös on värähtelynä yhdeksän. Esim. 18. tai 27. päivä. "Niin, Kryon, mitä jonain noista päivistä tapahtuu?" Minäpä kerron, mitä tapahtuu. Kuitenkin jotkut teistä saattavat olla esoteerisesti virittyneitä siihen ja jotkut teistä vain jatkavat porskuttamista eivätkä välitä. Mutta kerron, mitä tapahtuu: Se on kaikkialla maapallolla juhlittava päivä - mikä se sitten onkin. Se on valtavan muutoksen juhlimisen päivä. Älkää pelätkö näitä asioita. Numerologia kertoo teille sen, mitä järki ei kerro, joten tässä tapauksessa se antaa teille vihjeitä omasta maapallostanne, raiteestanne ja siitä, mitä olette tekemässä.

Miksette viettäisi tuota päivää yhdessä ryhmänä? Miksi ette käyttäisi tuota päivää juhliaksenne, että olette matkalla kohti vuotta 2012? Aivan kuten mayat sanoivat. Se on valaistumisen, sellaisen värähtelymallin aika, jonka he näkivät toistuvan tuhansien vuosien kuluessa, kun tämän planeetan värähtely meni ylös ja alas. Sitä he tekivät observatorioissaan, kun he katsoivat aurinkoa ja kuuta. He laskivat esoteriaa! He kartoittivat maapallon värähtelymuutoksia.

Tämän yhdeksännen vuoden, yhdeksännessä kuussa ja jonain värähtely yhdeksän päivänä ottakaa aikaa sanoaksenne: "Kiitos, Henki, että olen täällä, että olen elossa ja että voin tehdä muutoksen tällä planeetalla itsessäni, terveydessäni ja perheeni rakastamisessa. Kiitos, että voin olla majakka tälle ajalle." Eihän se ollut alkuperäinen suunnitelmanne, kun kasvoitte? Jokin muutti sitä. Menkää katsomaan Nostradamuksen profetioita. Ne eivät ole enää päteviä. Eivät todellakaan. Te muutuitte, käännyitte kulmasta. Tämä on numerologiaa… energiajärjestelmä.

Menneet elämät

Voi, tämä on iso juttu! Monet sanovat: "Miten kukaan voisi olla niin typerä, että uskoisi menneisiin elämiin? Niistä ei ole kerrassaan mitään todisteita. Miten voidaan roikkua sellaisessa lähtökohdassa kuin menneet elämät?"

Ette kuule tältä tuolilta todisteita menneistä elämistä. Niistä ei koskaan tule olemaan ehdottomia empiirisiä todisteita. Niiden ympärillä on paljon aihe- ja kokemuksellisia todisteita, muttei koskaan mikään todella todista niitä. Teillä joko on intuitiivinen tieto ja vahvistus tai sitten ei. Mutta kysymme teiltä, mikä on opastanut persoonaanne niin, että teistä tuli niin erilaisia kuin sisarenne tai veljenne ollessanne kuitenkin samoista vanhemmista. Mikä teistä teki niin ainutlaatuisen? Mikä teille antoi ne fobiat, joita kukaan ei odottanut teillä olevan, jotka luodaksenne teillä ei ole elämänkokemusta? Mikä teidät sai haluamaan tiettyjä asioita? Miksi taitelijasta tuli taiteilija? Onko tämä kaikki sattumanvaraista? Antoiko biologian valikoima teille kaiken, kuten tiede kertoo, vai voisiko olla jokin järjestelmä?

Voisiko juuri kuvailemassamme kvanttitilassa olla mahdollista, että olette eläneet aiemminkin? Vastaus on, että olette eläneet. Vastaus on, että monia kertoja. Vastaus on, että ne jotka tulevat tällaiseen kokoontumiseen, ovat hyvin tietoisia siitä. Vanhat sielut kokoontuvat yhteen oppimaan näitä esoteerisia asioita. Vanhat sielut tuntevat vetoa näihin intuitiivisiin asioihin. Tässä huoneessa on vanhoja sieluja. Usko siis tulee niille, jotka etsivät totuuttaan, sillä se on osa jumaluutenne tutkimista. Se on typerää puhetta niille, jotka eivät välitä tai jotka ovat järjellään sidoksissa 3D-laatikkoonsa.

Annan teille sellaista informaatiota menneistä elämistä, mitä ette ole ehkä aiemmin kuulleet, mutta teidän tarvitsee tietää. Sillä tämä on vähiten ymmärretty ihmisolennon osa. Ensinnäkin tietäkää tämä: Suurenmoisuuttanne ei palvele sen tietäminen, kuka olette olleet tai mitä olette tehneet. Se menee elämän oppituntinne tielle. Se on häiriötekijä, se on hyvin suljettuna ja kätkettynä ja tällä on tarkoituksensa. Annan teille tosiasioita ja haluaisin sanoa teille, että nämä asiat ovat hyvin, hyvin kallisarvoista informaatiota. Nyt ei ole esoteeristen sääntöjen tai opillisten tutkimusten aika. Nämä ovat arvokkaita asioita, joiden pitäisi osoittaa teille, miten paljon teitä rakastetaan tässä järjestelmässä. Tässä on järjestelmä!

Kaikki mitä olette oppineet henkisesti missä tahansa elämässä tällä planeetalla, on kollektiivista. Se on tallennettuna paikkaan, joka menee suoraan DNA:hanne esoteerisella tasolla moniulotteisessa tilassa silloin, kun synnytte. Otatte sen mukaanne riippumatta siitä, käytättekö sitä vai ette, eikä teidän koskaan tarvitse palata oppimaan asioita uudestaan. Kaikki, mitä opitte missä tahansa elämässä, tarttuu kiinni ja pysyy seuraavaan kertaan. Tiesittekö tämän? Ja teidän täytyy vain avata elämänkokemuksienne purkki omasta vapaasta, henkisestä valinnastanne ja vetää ulos aikakausien viisaus. Ne opettajat, joiden näette kulkevan näyttämöllä tämän viikonlopun aikana, ovat tehneet tätä aiemminkin! He ovat eläneet sen ennenkin ja tuntevat olonsa mukavaksi siinä. Se ei ole muutaman maan vuoden tulosta. Se on vuosituhansien tulosta. Tämä on totuus, ja sinun pitäisi pystyä tuntemaan tämä, rakas ystävä.

Minäpä annan sinulle toisen arvokkaan tosiasian: Sinulla on ystävä, joka on ollut kanssasi jokaisella matkalla etkä edes tunne sitä. Tämä mitä kutsutte korkeammaksi itseksi, mitä ei voi oikein edes määritellä, on moniulotteinen osasi - Jumalan osa. Se on moniulotteinen osa järjestelmää. Se on näennäisen kaaoksen osa ja jotain, jolla on yhteistä jokaisen sinulla olleen elämän kanssa. Tulet nimittäin tänne joka kerta saman korkeamman itsen kanssa. Se on osa sitä, mitä kutsutaan sieluksi, ja se on sama korkeampi itse. Mieti tätä vähän aikaa. Mitä se merkitsee?

On olemassa enemmän. Koska korkeampi itsenne ja mennyt elämänkokemuksenne ovat molemmat "kvanttitilassa" [moniulotteinen], niin tässä on kysymys: Onko se todellisuudessa mennyt elämä silloin, kun ei ole aikaa? Miten voidaan edes käyttää sanaa mennyt? Jos se ei ole mennyt elämä, niin mikä se sitten on? Se on ajankohtainen elämä, eikö vain? Kaikki mitä olette oppineet, on kertynyt siihen, kuka olette kulkiessanne tällä planeetalla.

Viisas, vanha sielu, et ehkä tunne olevasi täynnä viisautta, mutta jotkut teistä tietävät, mistä puhun - ja olet todellakin täynnä tietoa. Sinulla on "maailmankaikkeuden katu-uskottavuutta", ja tiedät sen. Se on intuitiivista, eikö olekin? Et oikein pysty koskettamaan sitä, mutta tiedät sen olevan totta. Tämä korkeampi itse tuntee jokaisen ihmisolennon, joka olet ollut. Eivätkä ne ole rivissä, pinossa tai lineaarisessa luettelossa. Ne ovat kaikki sekoitettuna kulhossa ja kulho on sylissäsi.

Olemme opettaneet aiemmin tämän: Ne teistä, jotka haluavat, voivat kurkottaa tuohon kulhoon ja ottaa parhaat osat mistä tahansa elämästä ja käyttää niitä nykyelämässänne! Sillä siksi ne ovat olemassa, rakas ihminen. Se on osa järjestelmää. Ne eivät ole ollenkaan mennyttä. Siunattu on se ihminen, joka kurkottaa Akaasiaan ja ottaa viisautta, opettajan, Jumalan rakkauden intohimon, papin, nunnan, shamaanin. Kaikki ovat siellä! Se on osa järjestelmää, jotta tunnistaisitte totuutenne. Nyt tiedät, miksi se on niin ainutlaatuinen - koska siihen sisältyy täällä viettämäsi ajat. Nämä ovat tosiasioita menneistä elämistä.

"Kryon, uskon menneisiin elämiin. Uskon kinesiologiaan. Uskon jopa numerologiaan, sillä olen nähnyt sen toimivan. Kaikki nämä asiat ovat minusta ok. Mutta minulla on tosi vaikeaa noiden vuoressa olevien lemurialaisten osalta"! [Naurua]

Selvä. Haluan teidän kokoavan tämän asian kanssani yhteen. Haluan teidän pidättelevän uskoanne hetken aikaa ja ylittävän tämän sillan kanssani. Useimmat ihmiset sanovat Jumalan olevan ikuinen. Mitä tahansa Jumala teille merkitseekin - Lähdettä, Henkeä, Älykästä Luojaa, maailmankaikkeuden Luojaa, Älykästä suunnitelmaa - useimmat tuntevat sen olevan ikuinen. Jumala on aina ollut ja Jumala tulee aina olemaan. Jumala voi olla monessa paikassa samanaikaisesti. Jokainen tietää sen. Jumala voisi käydä keskustelua teidän kanssanne juuri nyt ja myös jonkun toisen kanssa - kenties vieläpä menneisyydessä. Kuka Jumalan on oltava tehdäkseen tämän? Ilmiselvästi Jumala on kvanttitilassa. Niin asian täytyy olla.

Ajatelkaa asiaa: Jollain tasolla Jumala kohtaa jokaisen sielun, joka kuolee juuri nyt, päivän joka hetki. Jumala tervehtii kaikkia vastasyntyneitä joka hetki tämän planeetan joka paikassa. Millainen Jumala! Kaikkialla samaan aikaan iättömänä ja ajattomana, Jumala on mahdollisessa tulevaisuudessa, menneisyydessä ja tässä nyt. Mutta uskaltaisitteko soveltaa näitä ominaisuuksia olentoon, joka elää tai eli ennen tällä planeetalla? Te sanotte: "Ei, ei, ei, se on typerää. Älä tee sitä, älä tee sitä. Se on rienaavaa!" Jotkut teistä alkavat tajuta, mihin olen pyrkimässä tällä. Ihmisolennot, jotka oppivat laitamaan itsensä kvanttitilaan, ovat ihmisolentoja, joista tulee ajattomia. Teette tätä meditoidessanne. Ettekö tunne sitä? Tiesittekö, että kumppanini kehon kello pysähtyy hänen kanavoidessaan? Olemme puhuneet tästä aiemmin. Kun astutte verhon yli, pysäytätte 3D-lineaarisuutenne.

Lemurialaiset tekivät tämän, mutta fyysisesti. Heillä oli nuo DNA-kerrokset, jotka sallivat heidän ymmärtää kvanttitilaa, joten heillä oli paljon harjoitusta siihen kaikkeen liittyen. He tekivät tämän voidakseen laittaa itsensä värähtelymuutoksen aikakapseliin. Jos tämä maapallo joskus ohittaisi maailmanlopun haasteen (minkä se teki) ja siirtyisi vuoden 2012 lupaukseen (mitä olette tekemässä), tuo aikakapseli avautuisi ja levittäisi viisautensa tälle planeetalle. He pystyivät tekemään tämän, koska heillä on Jumala DNA:ssaan, aivan kuin teilläkin! Eihän tämä olekaan nyt niin aavemaista?

Ajatelkaa tätä. Keitä he olivat? He olivat aivan kuin te! He ovat kumppaneita tässä uudessa ajassa. He rakastavat ihmiskuntaa niin paljon, että he nähdessään olevan tulossa asioita, jotka vähentäisivät heidän rotuaan [jääkauden paluu, jolloin 50.000 vuotta sitten vesi peitti heidän maansa], he laittoivat itsensä tähän moniulotteiseen tilaan. Te sanotte: "No, he odottelivat pitkään!" Ei, eivät he odotelleet! Kysykää heiltä. Heistä se tuntuu siltä, että he olisivat nauttineet lounasta vielä eilen Lemuriassa. He ovat ajattomassa tilassa ja sekunnit tikittävät kellossa. He vain ylittivät kadun ja tässä sitä ollaan!

Mistä vuoressa siis on kyse? Tosiaankin, se on yksinkertaista. Se on heidän valitsemansa kokoontumispaikka. Se on vain kokoontumispaikka, josta he antavat apua sitä varten tulleille. Joka kerta istuessani tällä näyttämöllä kumppani kanssa tässä taianomaisessa paikassa, olen muistuttanut teitä tästä - ja teen sen taas kerran. Kehotuksena on: viekää lemurialainen kotiin kanssanne! Nämä ovat pelkästään ihmisiä, jotka elivät aikaisemmin muinaisina, muinaisina aikoina ja joilla on korkeaa teknologiaa [kvanttitietoisuutta] solurakenteessaan. He olivat kvanttitilassa tämän planeetan elementtien kanssa. Onko tämä nyt niin kaukaa haettua? Mitä tiedätte omasta syntyperästänne? Lemurialaiset tiesivät planeetoista, biologiasta, DNA:sta, magnetismista. Nyt he astuvat auttajiksi niille teistä, jotka myös haluavat aloittaa tämän moniulotteisen matkan. Se on osa järjestelmää.

Lopuksi. "Kryon, minulla on vaikeuksia Jumalan kanssa. Missä Jumala on? Haluamme Jumalan tulevan alas ja oikaisevan tämän planeetan asiat. Voi, haluan niin kovasti rauhaa siihen verrattuna, mitä uutisissa on. Onko Jumalaa oikeasti? Mitä todisteita siitä on?"

No, menkää kysymään astronomeiltanne, jotka yhdistävät energiaa ja mahdollisuuksia. Ne raapivat tällä hetkellä päätään. Mitä on älykäs suunnittelu? He eivät sano Jumala-sanaa, mutta he sanovat kaikkea muuta. "On olemassa järjestelmä", he sanovat. "Ehkäpä kaikki ei olekaan niin satunnaista kuin ajattelimme", he sanovat. He näkevät sen, mutteivät pysty määrittelemään sitä. Mutta he tietävät, että se on älykästä ja että kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti se loi meidät.

Tiedättekö, mitä ihminen tekee ollessaan tarpeeksi vanha? Hän etsii Luojaa! Tiesittekö sen? Se on melkein kuin osoitus siitä, että DNA:ssanne tapahtuu jotain, mikä pyytää teitä etsimään Jumalaa! Kun yli 85 prosentilla tämän planeetan väestöstä on uskonto, joka uskoo sielun olevan ikuinen, teidän on katsottava, miksi näin on. Jotkut niistä haluavat laittaa Jumalan rakennukseen. He ovat onnellisia siitä tiedosta, että se on siellä, jotta he voivat käydä palvomassa sitä. Entä loput teistä? Haluatte löytää sen sisältänne, koska aionien kokemus huutaa teille, että sen voi löytää sieltä. Haluatte tietää, onko Jumala todellinen. Onko teillä rohkeutta istuutua yksin ja sanoa: "Rakas Jumala, haluan tietää, oletko täällä vai et. Puhtaan tahtoni ilmaisten pyydän sinua osoittamaan sen minulle." Onko teillä rohkeutta tehdä tämä? Tuo on yö, jolloin ette saa yhtään unta, koska silloin ne enkelit, jotka ovat seisoneet vierellänne koko elämänne ajan, alkavat pitää juhlia!

Annatte luvan parantumisenne edistymiselle, tulemisellenne moniulotteiseksi, vierailemisellenne kvanttitilassa, elämisellenne kauemmin ja rauhallisemmin ja rauhan luomiselle maahanne. Alatte kvanttiälykkyyden avulla liikkua tavoilla, joita ette voi edes uskoa mahdollisiksi, jotka kirjaimellisesti kantavat ajatuksenne ja rukouksenne sinne, minne niiden pitäisi mennä. Teistä tulee Jumalan kumppani, ja te kannatte sitä valoa, jota anoitte Jumalaa kantamaan niille, jotka tarvitsevat sitä hyvin paljon.

Se on nimittäin osa sitä järjestelmää, jota monet ovat sanoneet kaoottiseksi, mutta joka ei ole sitä. Voi, se on kaunis. Se on rakastava. Voitte nähdä säikeet, kun ne värähtelevät kaikella tarkoituksella, eivät kaoottisesti. Ja tahdollanne voitte hallita niitä luomaan oman totuutenne, oman todellisuutenne, hyvin erilaisen elämän kuin se, minkä ajattelitte teillä olevan. Se on esoteriaa. Se on Kryonin viesti. Huomenna puhumme fysiikasta. Tämä iltana puhumme Jumalan rakkaudesta.

Ja tämä on viestini tämän puhtaan kanavan kautta, joka istuu tuolilla edessänne. Emme lähde tästä rakennuksesta tänä iltana. Te lähdette! Kun palaatte huomenna, olemme edelleen täällä.

Ja niin se on.

Kryon

Ei kommentteja: