WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 9. elokuuta 2010

Mestariopas Kiriel Puhuu

K: Mikä on totuus vaihdevuosista, mikä on niiden tarkoitus? Onko se hetki, jolloin naisen tulee eheytyä tunteissaan?
Kirael: vaihdevuodet merkitsevät, että nainen on tullut sellaiseen energiakenttään elämässään, jossa tasapaino ei enää ole vaihtoehto, se on itsestään selvyys. Vaihdevuosien aikana naisen on löydettävä tasapaino. Se on kaikkein tasapainoisinta aikaa naisen elämässä. Vaihdevuosien aikaan naiset eivät enää joudu taistelemaan miehisten ja naisellisten ominaisuuksiensa tasapainon löytämiseksi. Sen sijaan he ymmärtävät olevansa Luomisen valon ilmentymiä ihmisinä. Vaihdevuodet ovat kaikkein hienoin aika naiselle astua tasapainon maailmaan.
Kaikki vaivat, joista vaihdevuosia syytetään eivät ole mitään muuta kuin uskomuksia. Vaihdevuosia voi pitää kuin kaikkein vakavimpana kokeminaan kuukautisina. Jos ymmärrettäisiin, että vaihdevuodet saavutettuaan nainen on kaikkein viisaimmillaan, miehet kuuntelisivat vähän enemmän naisia. Kun Amerikan alkuväestöön kuuluvalla naisella oli kuukautiset, hänet vietiin telttaan, jotta hän ei häiritsisi muita, ja miehet kiertelivät teltan ympärillä kuuntelemassa kaikkea, mitä nainen sanoi. Tämä oli hetki, jolloin nainen kohotti energiansa täytteen mittaansa. Nykyään naiset sanovat kuukautistensa aikaan: "Minulla on huono päivä", tai: "Saatan tänään olla kiukkuisella tuulella."
Vaihdevuodet ovat aikaa, jolloin nainen saavuttaa kaikkein suurimman selkeyden koko maanpäällisen tutkimusretkensä aikana. Ellei nainen elä tunteidensa keskipisteessä, huippujen ja laaksojen kokemisesta tulee tapa. Tapa muodostuu siksi, että nainen kokee olonsa usein turvallisemmaksi kaaoksessa kuin selkeydessä, sillä ehkä hänen koko elämänsä ennen vaihdevuosia on ollut kaoottista. Jos elät tällaista äärimmäisyyksiin menevää elämää, odota vaihdevuosia kuin suurinta lahjaa, jonka Luoja on sinua varten varannut. Se on todellakin odottamisen arvoista aikaa.
K: Jos naiset olisivat paremmin tietoisia tästä tarvittavasta tasapainon löytymisestä, eikö fyysinen keho itsestään siirtyisi terveellisempään toimintatapaan?
Kirael: Ensinnäkin sinun tulee ymmärtää, että fyysinen keho hyvin harvoin tekee mitään itsestään. Useimmiten keho tekee juuri sitä, mitä ajattelet että sen täytyy tehdä. Jos siis ajattelet, että kehosi tulee alkaa reistailla, se mitä todennäköisimmin myös alkaa reistailla.
Jos siirryt vaihdevuosiin ymmärtäen, että kehosi on kulkemassa kohti uutta ja suurempivärähteistä mahdollisuutta, kehosi antaa sinulle enemmän työkaluja tasapainon löytämiseksi. Jos olet ollut enemmän maskuliininen feminiinisen elämäsi aikana, kehosi alkaa antaa sinulle enemmän feminiinisyyttä ja päin vastoin. Kehosi ei reagoi vaan tekee yhteistyötä sinun kanssasi. Se käyttää hyväkseen sitä ympäröivää valoa, joka on ajatustesi synnyttämää. Kun olet saanut ajatuksesi selkiytettyä, vaihdevuosien läpi kulkeva matkasi siirtyy uudelle tietoisuuden tasolle. Älä mene siihen suuntaan, missä kaikki alkaa reistailla; mene sinne, missä kaikki alkaa rakentua.
K: Naisten vaihdevuosia voi siis verrata Äiti maan Suureen muutokseen?
Kirael: Kyllä näin voi sanoa, enkä edes vain vertaisi näitä asioita toisiinsa. Nainen on harjoitellut kerran kuukaudessa aivan kuten Äiti maakin; Äiti maan suhteen puhutaan uudesta kuusta.

Ei kommentteja: