WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 21. elokuuta 2010

KALEVALA KORU

Kalevala Korun klassikko-korut tuovat viestiä kaukaa historiasta. Yksi tunnetuimmista Kalevala Koruista on Halikon kääty, jonka esikuva on peräisin 1100-luvulta. Filigraanihelminauha kuului arvokkaaseen Halikon Joensuusta löydettyyn aarteeseen yhdessä kolmen hopeisen ristiriipuksen kanssa. Näyttävän Aarrekäädyn helojen esikuvat ovat sen sijaan peräisin kätkölöydöistä, jotka piilotettiin maahan tuhat vuotta sitten. Epävakaat olot saivat ihmiset piilottamaan aarteensa maan uumeniin, mutta joskus kätköjen taustalla vaikuttivat myös erilaiset uskomukset. Käätyyn on koottu aarrelöytöjen heloista viehättävimmät - lintu, sydän, vinoneliö.”
”Myös suomalainen kirjallisuus on toiminut monien korusarjojen innoittajana. VellamoAhdin puolisona, ja Kalevalassa vedenemäntänä. Kerrotaan, että vedenneidolla on pitkät vyötärölle ulottuvat hiukset. Päivi Harjuhaahdon suunnittelemassa korussa Vellamon hiuskiehkura on kuvattu kauniina filigraanikuviona. Sen muodossa voi nähdä myös aaltojen keinuvaa liikettä. Kirsti Doukaksen suosittu Vanamo-sarja kertoo taas Eino Leinon (teosofi!!) tunnetaan suomalaisissa kansantaruissa vedenhaltijana, (1878 - 1926) sanoin suomalaisen kesäyön ajatonta viestiä:” Tuoksut vanamon ja varjot veen, niistä sydämeni laulun teen.”

Ei kommentteja: