WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 10. elokuuta 2010

LAPSET


Huomisen lapset tekevät maailmastamme uudenlaisen paikan elää. Uusi henkisyys on tulossa maailmaan ja myös sen kautta aikuisilla on mahdollisuus palauttaa lapsillensa mielikuvituksen lahjat takaisin. Huomisen lapset opettavat meille uudenlaista henkisyyttä, rakkautta ja rauhaa. Huomisten lapset tuovat sanomaa Jumalasta, Jumalasta joka ei tuomitse, rankaise, pelottele tai säikyttele. Maailmaan syntyy uusi luomiskasvatustapa, jonka myöta vanha tapa kouluttaa ja kasvattaa lapsia ja aikuisia koululaitoksissa poistuu. Luomiskasvatus välittää seuraavaa tietoa:
  • Olemme kaikki yhtä
  • Meillä on valta luoda kaikki, minkä haluamme elämässämme kokea
  • Epäonnistumista ei ole olemassa, on vain erilaisia tapoja tehdä tuloksia. Virheitä ei ole olemassakaan, ihminen on itse määritellyt moraalinsa mukaan mikä on väärää ja mikä oikeaa. Kumpaakaan ei ole olemassa ilman toista.
  • Kaikki mitä luotte on täydellistä
  • Elämä on tärkein opettajanne
  • Oppiminen on muistamista, minkä sielunne on aina tiennyt
  • Pyrkikää rakastamaan muita ja erityisesti silloin, kun he ovat tehneet virheitä
  • Kaikkea on tarpeeksi kaikille
  • Ei ole olemassa tuomiopäivää
  • Elämä ei pääty koskaan
Useammat ja useammat lapset ovat enemmän läsnä tässä hetkessä kuin aikaisemmin. Saatat olla järkyttynyt tai yllättynyt kaikesta mitä lapsesi keksii, ajattelee tai kertoo. Kun huomisen lapsi kertoo enkeleistä, naapurinsedästä(joka on edesmennyt) ja vierailee välillä hänen luonaan, koira-enkeleistä, yksisarvisista, keijuista, menneistä elämistä, hengistä jne.. Moni laittaa sen vain höpötysten piikkiin. Kuinka traagista. Lasta yritetään pakottaa samaan muottiin vanhempien, heidän vanhempien ja heidänkin vanhempien tapaan. Vanhat kasvatustavat eivät enää pure. Näe lapsessasi luovuus ja vapaus, jonka hän haluaa tuoda julki. Kaikenlainen rajoitus mielikuvitukseen ja sen ilmaisuun, tuodaan julki kiukutteluna ja jopa lääkärien diagnosoimana ADHD oireyhtymänä. Kun kaikkeen ratkaisuna onkin vain meidän vanhempien silmien ja sielun avaus.Oletko sinä avannut jo silmäsi?
Muutamia luonnehdintoja eri tyyppisistä "lapsista", joiden tehtävänä on avata silmiämme uuteen maailmaan.
 
Indigolapset ovat uudenajan valonlähettiläitä, vanhoja sieluja jotka ovat päättäneet tulla maanpäälle auttamaan kehitystämme ja auttamaan maamme uuteen henkisempään aikaan. Sanotaan, että Indigot ovat syntyneet vuoden 1985 jälkeen, ja heitä syntyy edelleen. Näiden lapsien erikoisuus on siinä, että he ovat saaneet syntymässään paljon suuremman aurasäteilyn kuin heidän vanhempansa. Nämä lapset ovat syntyneet uuden ajan indigo -väri aurallisina, minkä aikuiset voivat saada AuraTransformaation™ kautta – sitten kun tuntevat olevansa siihen valmiita. Suomessa oli vuoden 2003 loppuun mennessä syntynyt noin 523 000 indigo -väri aurallista lasta.Lisäksi ylimenokaudella, vuosina 1987-1995, syntyi noin 514 000 lasta, joiden aurassa on elementtejä niin vanhasta kuin myös uuden ajan indigo -väri aurasta.Vuosina 2004-2008 syntyi 292 600 lasta, joilla oli jo indigo- ja kristallienergian seka-aura. Suomessa oli vuoden 2008 alussa 1.33 miljoonaa lasta, joiden aurarakenne oli erilainen kuin heidän vanhemmillaan, jotka eivät ole käyneet läpi AuraTransformaatiota™.

Erityisiä tunnusmerkkejä Indigoille ovat mm.
  • suuret avoimet rehelliset silmät, näkevät valheiden taakse
  • sosiaalisia, vilkkaita
  • käyttäytyvät usein kuin kuninkaalliset
  • erittäin oikeudenmukaisia ja puolustavat heikompia
  • nauttivat huomiosta
  • nopea älyisiä
  • antavat usein aikuisille neuvoja ja ratkaisuja
  • turhautuvat rutiininomaisiin asioihin
  • keksivät parempia toimintatapoja eri asioihin
  • koulu voi olla vaikea paikka sen takia, että opettajat ja/tai muut eivät ymmärrä heitä
  • eivät suostu syyllisyys kuriin ( kunhan siskosi tulee kotiin, odotahan mitä hän tästä asiasta sanoo kun näkee mitä olet tehnyt)
  • kertovat usein keitä he ovat (ja mistä tulevat)
  • on vahvasti psyykkinen, jolla on vahva intuitio. Hän voi myös olla selvänäköinen tai selväkuuloinen. Välillä hän unohtuu unelmiinsa ja omaan maailmaansa
  • voi jo pienestä pitäen olla hyvin ”näkyvä” ja avoin, ns. kaikkien kaveri
  • on vilkas ja utelias pienestä asti. Hän voi läkähdyttää lähiympäristönsä kysymyksillä
  • on teknologian lapsi. Pienestä pitäen hän hallitsee nykytekniikan laitteet ja pystyy opettamaan aikuisiakin.
  • osa on diagnostisoitu ADHD:ksi tai autistiksi
 
Indigolapsille on luonteenomaisia, että he jäljittelevät todella nopeasti omaa ympäristöään tai löytävät itse uusia toimintatapoja. Nämä lapset voivat vaikuttaa olevan omaa ympäristöään kohtaan hyvin provosoivia. Välillä tuntuu kuin heiltä puuttuisi kunnioitus monia asioita kohtaan ja kuin heillä ei olisi rajoja. He eivät pysty kunnioittamaan aikuisia, jotka eivät arvosta itseään. Indigolapset ovat syntyneet täydellisessä sisäisessä tasapainossa vaikkakin se ei aina näy ulkoapäin katsottaessa. He ovat todella rehellisiä ja sisimmissään vankkoja totuudenetsijöitä, jotka eivät pysty valehtelemaan itselleen saati toisille. He käyttäytyvät ulkomaailmaa kohtaan usein provosoivasti, mutta eivät kuitenkaan huonojen aikomusten takia. He ennemminkin näyttävät tällä tavoin omaa voimaansa tulla toimeen tilanteessa, jossa ei ole tasapainoa ja missä ei ole mukana yhtään aikuista. Lapsi reagoi intuitiivisesti jokaiseen ristiriitaisuuteen. Indigolapsille on luonteenomaista intuitio, tunteikkuus ja empatia, jotka ovat luonteenomaisia todella harvoille aikuisille.
Indigolasten on todella vaikea valehdella itselleen. Aina kun he tekevät jotain sellaista joko oma-aloitteisesti tai jonkun painostamana, mikä ei miellytä heitä tai tunnu hyvältä ja oikealta, seuraa siitä heti fyysinen reaktio. Indigolapsille, joiden henkilökohtaisia rajoja tai rajoitteita on tavalla tai toisella ylitetty, tulee usein ruuansulatusongelmia, päänsärkyä tai kurkkukipua. Indigolapset ovat syntyneet karmasta vapaina sekä ilman henkienergiaa. Heidän aura on samanaikaisesti hyvin magneettinen ja hyvin suojattu, niin että lapsen henki ja keho pystyvät olemaan toisiinsa yhteydessä ongelmitta.

Indigolapsilla on syntymästä asti todella korkea itsekunnioitus sekä suuri usko itseensä ja omiin voimiinsa. On selvää, että he eivät pelkää monia asioita uskoen, että he pystyvät huolehtimaan itsestään jo todella varhaisesta iästä lähtien. Tosiasiassa he voivat muuttua itseään kohtaan jopa vaarallisiksi, sillä he eivät ymmärrä fyysisen kehon rajoja vaikkakin osaavat käyttää omaa hengellistä potentiaaliaan jopa syntymästään alkaen erinomaisesti. Tämä voi aiheuttaa lapsen itsekunnioitukselle jonkinlaisia komplikaatioita.
Indigolasten tietoisuus suorien elämänkokemusten osalta on absoluuttisen puhdas ja sen takia käy usein niin, että he loukkaantuvat ennen kuin kokevat ja ymmärtävät, että olisi ollut parempi kuunnella aikuisia. Pikkuhiljaa heillä syntyy kunnioitus omia vanhempiaan ja muita aikuisia kohtaan - jopa myös silloin, kun lapset ovat täysin tietoisia siitä, että vanhan ajan auran omaavat aikuiset eivät ole kykeneviä sellaiseen henkiseen kehitykseen kuin mihin he itse ovat.

Indigot pyrkivät olemaan määräileviä sisaruksiaan ja vanhempiaan kohtaan. Senpä takia heille täytyy osoittaa paikka perheessä. Tämä käy parhaiten huumorilla.Indigot hakevat myös rajojaan mitä he saavat tehdä ja mitä eivät. Sen takia vanhempien on uskallettava sanoa hänelle EI, mutta vanhempien täytyy myös pystyä perustelemaan kantansa. Jos perustelu on indigon mielestä hyvä, niin hän ei enää koskaan tee sitä mikä häneltä on kielletty. Jos indigo "voittaa" vanhempansa tässä valtataistelussa, niin hän alkaa halveksia vanhempiaan, mutta jos vanhemmat "voittavat", niin hän alkaa kunnioittamaan heitä. Indigo on kaikessa kovuudessaan kuitenkin erittäin herkkä ja pahoittaa mielensä hyvin herkästi. Kaikesta tekemästään heitä täytyy kiittää, kehua ja kannustaa, sillä he tarvitsevat sitä tai muuten heillä on vaarana muuttua turhautuneeksi ja aggressiiviseksi. Heidän valtava toimintatarmonsa tulisi suunnata opiskeluun ja mielellään liikunnallisiin harrastuksiin. Kotitöitäkin he tekevät mielellään, joskin hän muistaa jatkuvasti muistuttaa, mitä kaikkea hän on tehnyt. Indigolle tarvitsee antaa tarpeeksi vaativia ja haasteellisia tehtäviä jo hyvinkin nuorena, muuten hän taas turhautuu ja lyö kaiken höpöksi.
 
Indigon yliaktiivisuus ja ylivilkkaus on haaste ympäristölle ja hän kärsii siitä itsekin. Kaikki eri tekniikat, jotka auttavat keskittymään sopivat: meditaatio, meditatiivinen musiikki, meditatiivinen liikunta, visualisointi, mielikuvamatkat, selkähieronta ja jopa hypnoosi. Etenkin sokeri ja lisäaineet yhdessä pahentavat indigon mielialaa. Ruokavaliolla voidaan tasapainottaa yliaktiivisuutta. Esim. hedelmät, kokojyvävilja, vihannekset ja kasvisproteiini(palkokasvit) ovat rauhallisempaa energiaa lisääviä. Homeopatia, aromaterapia ja kukkaisterapia auttavat ja tukevat. Reikiä, Ayurveda- hoitoa, energiahoitoja, akupunktioa ,vyöhyketerapiaa ja NLP:tä suositellaan.
 
Humanisti-indigo viihtyy massojen parissa. Hän on sosiaalinen ja ystävällinen. Vahvat mielipiteet voivat hätkähdyttää. Ylienergisenä hän on myös onnettomuusaltis. Hän on muita boheemimpi. Tavarat ovat levällään ja siivoaminen ei miellytä. Luokassa tämä ärsyttää muita ja herättää keskustelua. Osa heistä lukee jo 4-6 -vuotiaana.
 
Projekti - indigo on urheilullinen ja rakastaa avaruutta, muotoja, taloja, koneita ja tekniikkaa.
 
Taiteilija-indigo on edellisiä herkempi ja usein pienikokoisempi. Hän kokeilee jo lapsena montaa eri taidelajia, koska on monilahjakas.
 
Filosofi - indigo tietää ja osaa paljon jo varhaislapsuudessa. Hän pohtii asioita ja sopeutuu joukkoihin muita heikommin. Hän uskoo itseensä ja kyseenalaistaa asioita.
 
Hopealapset
Hopealapset ovat "valaistuneita" sieluja. Heitä on ollut jo koko 1900 luvun ajan. Heidän tehtävänään on olla indigoiden luottomiehiä ja tietyssä mielessä heidän rauhoittelijoitaan. Sen takia hopeaihmiset ovat monesti indigolasten vanhempia. Hopeat ovat yleensä voimakasrakenteisia, rauhallisia ja he käyttäytyvät luottamusta herättävästi. Heillä on kirkkaat viisaat silmät, ja he tulevat ihmisten kanssa hyvin toimeen. Arkiset askareet tuntuvat heistä tyhjänpäiväsiltä, ja he uppoutuvat herkästi omaan haavemaailmaansa. Katastrofi- ja onnettomuustilanteissa he ovat kuitenkin nopeita ja luotettavia sekä saavat tilanteen rauhoittumaan omalla rauhallisuudellaan ja päättäväisyydellään.
 
Hopean kasvatuksessa kannattaa ottaa huomioon muutamia seikkoja. Jos hopea uppoutuu usein omaan "pilvilinnamaailmaansa" on vanhempien tehtävänä palauttaa hänet takaisin maanpinnalle. Eräs tapa on vaatia häneltä tarkkuutta vaativia työtehtäviä. He tarvitsevat myös rohkaisua ja kannustusta, että he alkaisivat omatoimisesti huomioimaan fyysistä ympäristöään. He myös tekevät rauhallisesti hymyillen juuri sitä mitä he itse haluavat. Siksi vanhempien on oltava tarkkoja, että heidän kontrollinsa lapseen säilyy ja että he tietävät mitä lapsi puuhastelee. Hopea voi olla myös kaksinaamainen. Hän voi olla kotonaan kiltti, mutta kodin ulkopuolella jotain ihan muuta. Senkin takia vanhempien olisi hyvä tietää hänen puuhistaan. Hopea tekee mielellään pyydettyjä palveluksia, mutta oma-aloitteisesti hän ei niihin ryhdy. Koulumenestys voi olla heillä heikkoa, paitsi niissä aineissa joista hän itse pitää. Muihin kouluaineisiin motivoiminen on yleensä hankalaa ja tarvitsee pitkät perustelut.
 
 
Kristallilapset
 
Kristallilapset ovat indigoita enemmän parantajia. He ovat tulleet opettamaan ihmisille rakkautta. Rakkauden anto on heidän kollektiivinen tehtävänsä maapallolla . Heillä on parantavia kykyjä ja he opettavat vanhempiaan kohtaamaan itsensä ja psyykkiset kykynsä. Psyykkisyys  on kristalleille arkea ja totta.
 
Kaikilla vuonna 2012 ja sen jälkeen syntyvillä lapsilla on täydellisesti kehittynyt kristalliaura. Ajanjaksolla 2004-2012 syntyvien lasten aurarakenne koostuu indigo- ja kristallienergian sekaenergiasta.
Kristallilapsilla on todella puhtaat ja tehokkaat energiavärähtelyt, he ovat toisia ihmisiä kohtaan todella rehellisiä ja totuudenetsijöitä. Toisin kuin indigolapsilta, puuttuu heiltä täysin rajoituselementti, mutta se ei ole näille lapsille ongelma. He tietävät todella tarkkaan mistä he pitävät tai eivät pidä, ja minkälaisten ihmisten kanssa heillä on hyvä olla.
Kristallilapset eivät voi tehdä kompromisseja. Tällaisissa tapauksissa he eristäytyvät täydellisesti ympäröivästä maailmasta sillä he ovat sitä mieltä, että he ovat itse itsellensä parhaimmat kumppanit.
Jopa kaikista lähimmät perheenjäsenet, olkoon se äiti, isä tai jokin muu sukulainen, eivät saisi tuntea oloansa liian turvalliseksi kristallilapsen läheisyydessä.
Nämä uuden ajan lapset eivät tahdo olla vapaaehtoisesti yhdessä ihmisten kanssa, joiden ajatusmaailma on rajoittunut tai joiden energiat ovat matalammat ja alistavat. Mikäli vanhemmat eivät myönny lapsen tahtoon, voi olla varma, että todella pian on edessä kaoottinen tilanne. Kristallilapset kantavat itsessään alitajuntaisella tasolla tulta, mikä laittaa kaiken negatiivisen lasten ympäristössä liekehtimään.
Kristallilapsien vanhempien pitäisi ei vain itsensä vaan ennen kaikkea omien lastensa parhaaksi muuttaa oma auransa ja energiarakenteensa Auratransformaation™ avulla siten, että se olisi heidän lastensa kristalliauran rakenteen kanssa yhteensopiva. Näin lasten ei tule enää jarrutella omaa inhimillistä, hengellistä tai fyysistä potentiaaliaan vain sen takia, että he ovat vielä vain lapsia, ja vanhemmat eivät pysy heidän nopean sisäisen että ulkoisen kehityksen perässä.
On täysin selvää, että uuden ajan lapset eivät usein pysty ymmärtämään tätä hidasta ja usein monimutkaista elämäntapaa, mikä on luontaista monille vanhan energiarakenteen omaaville aikuisille. Uuden ajan kristallilapset tietävät kuinka löytää nopeasti suorin tie, jonka takia heillä ei ole minkäänlaista halua käyttäytyä niin kuin heidän vanhempansa käyttäytyivät lapsena.
Rajojen asettaminen, johdonmukaisuus, vastuun ottaminen ja tunnistaminen, suorapuheisuus ja rehellisyys ovat uuden ajan kasvatukselliset pilarit.
 

Ulkoiset piirteet:

Lapsella on syntyessään suuret silmät , joista huokuu hypnoottinen katse. Usein silmät ovat jäänsiniset, mutta kulttuurierojen vuoksi kaikenvärisiä löytyy. Lapsi on hyvin magneettinen  pienestä pitäen, sillä hän tuntuu silmillään katsovan toisen sieluun asti.

Kohtuaika:

Kohdussa olleessaan osa lapsi voi telepaattisesti olla yhteydessä äitiinsä. Vanhemmat voivat saada tiedon sukupuolesta ja syntymäpäivästä. Eräällä äidillä oli epänormaaleja soluja raskauden aikana. Hän parantui ennen synnytystä. Koska vesi on tuttu jo kohtuaikana, niin tällainen vauva voi yrittää uida yksin jo vuoden ikäisenä. Vesi  on kristallilasten ykköselementti.

Silmät:

Alkuvuosina `kristallin` silmät tuntuvat näkevän kaiken, koska ne tarkkailevat ja kutsuvat. Ne myös ”puhuvat” ennen puheen tuloa. Toisia tämä magneettinen katse  voi pelottaa, koska niistä heijastuu syvä ja henkinen viisaus. Katseet ovat lohduttavia ja rakastavia, koska lapset ovat helliä rauhanrakentajia .
 

Alkuvuodet:

Näillä lapsilla puhe viivästyy  yleensä aina. He voivat laulaa ennen puheen tuloa, koska ovat hyvin musikaalisia.
Koska osalla puhe alkaa vasta 3-6-vuotiaana, heitä luullaan ja diagnostisoidaan autisteiksi. Eräät vanhemmat kutsuivat lastaan luolalapseksi tämän vuoksi. He keskustelevat telepaattisesti  ennen puheen tuloa, sillä telepatiaa on ollut aina ihmisten välillä. Piirtäminen  on toinen tapa kommunikoida muiden kanssa. Puheen saapuessa, se on hyvin selkeää.

Suhde maailmankaikkeuteen:

Kristallit viihtyvät mielellään ulkona. Joskus on vaikeaa pitää heitä sisällä. Kuu ja tähdet vetävät heitä puoleensa. Kuun palvonta tai muistot avaruudessa elämisestä ovat tavallisia.
He puhuvat enkeleistä, kristalleista, henkioppaista ja menneen elämän muistoista,
sillä kristallit usein näkevät enkeleitä . Luonto on heille kirkko tai temppeli, koska he tietävät kaiken olevan yhtä. Vanha alkuperäiskansojen monistinen ajattelu on tuttua.

Eläimet ja kivet:

Kristallit vetävät eläimiä puoleensa  eikä heillä ole eläinpelkoa.3-vuotias rauhoittaa eläimiä tai 1,5-vuotias ui delfiinien kanssa. Leijonaemo tuijottaa 1,5-vuotiasta, joka ei pelkää leijonaa. 5-vuotias matkii laulujoutsenta, jota hän on tutkinut tarkasti. Toinen puhuu muurahaisille ja toinen halaa eläimiä. Kivet ja aidot kristallit kiehtovat. Anna lapsen itse valita kivensä. Esim. 3-vuotias tyttö kuunteli meren kallioita ja totesi: -Äiti, voin parantaa ihmisiä kristallilla. Side luontoon on vahva . Tavalliset, mekaaniset lelut eivät kiinnosta heitä.

Musiikki, taide ja viihde:

Kristallit ovat monilahjakkaita . He laulavat usein ennen puhetta, koska musiikki on rakasta. He tanssivat esim. joutsentanssia. Piirtämällä ja maalaamalla voivat kristallit ilmaista itseään jo hyvin varhain. Esim. äiti ei kertonut pienelle pojalleen olevansa raskaana. Poika piirsi kuvan veljestä, mutta äiti teki abortin. Viikkoa myöhemmin poika sanoi äidille: -Pikkuveli ei tule vielä, vaikka rakastaa minua. Hän tulee myöhemmin ja on siihen asti suojelusenkeli.
Draamaa kristallit voivat keksiä vaikka ”aarteistaan.”Pidin alaluokilla lelupäiviä, jolloin lapset synnyttivät pienissä ryhmissä leluistaan draamaa.
Osa kristalleista on maagikkoja , pieniä alkemisteja. Esim. muutamaviikkoinen tyttö sai puulelun ”lentämään” ja veli ”sulki” television ajatuksen voimalla, kun halusi huomiota.
 

Mitä kristallit tarvitsevat eli ohjeita:

Koska kristalli tuntee muiden tunteet omaksi ja hän on tunneherkkä, voit pyytää suojelusenkeliä tai arkkienkeli Miikkaelia valvomaan ja lohduttaamaan lastasi.
Puhu paljon lapsesi kanssa siitä, mitä näet ja huomaat.
Koska lapsi kärsii kovasta metelistä ja suurista massoista, niin vältä niitä hänen seurassaan. Esim. suuret päiväkodit ja koulut voivat olla ahdistavia paikkoja.
Vältä kaaosta, joka ei sovi kristallille. Lapsi pitää hyvän huolen vaatteistaan ja tavaroistaan.
Nämä lapset ovat ”kellottomia”, sillä he elävät sisäisen ajan mukaan. Tämä vaatii vanhemmilta kärsivällisyyttä.
Vanhemmat ihmiset viehättävät kristalleja ja usein he solmivat yhden vahvan siteen aikuiseen, joka todella ymmärtää heitä syvällä tasolla.
Koska moni lapsi voi rukoilla tai meditoida jo pienenä, sopivat karate, aikido, judo, tai chi ja jooga näille lapsille heidän kasvaessaan. Nämä lajit kehittävät sisäistä voimaa.
Koska lapsesi lukee sinua kuin avointa kirjaa, opettele ”katsomaan itseäsi peiliin”.
Visualisointi on kristallilapsille luonnollista. Olen visualisoinut jonkin verran oppilaiden kanssa kolululuokissa ja he pitävät siitä.
Monen kristallin toive on tämä: -Rakastakaa ja olkaa onnellisia. Auttakaa toisianne ja olkaa ystävällisiä.
Rakkautta he myös itse tarvitsevat, sillä maapallo kuolee ilman rakkautta.
Doreen Virtue: The Crystal Children 2004
 

 
Värilapsia lisää

Täyspurppuralapset
Täyspurppuralapset ovat alakerran mestareita, joiden tehtävänä on estää indigolasten toiminta. Heitä on syntynyt vasta vuoden 1985 jälkeen. He kehittyvät yleensä fyysisesti muita lapsia nopeammin ja he ovat erityisen kauniita. Silmät hallitsevat voimakkaasti kasvoja. Ne ovat viisaat mutta pistävät. Täyspurppurat ovat hyvin energisiä, voimakkaita, ja he pystyvät jo pienenäkin keskittymään tylsiinkin asioihin pitkäjänteisesti. Heidän energisyydestään johtuen heidän unentarve on olematon. Heille saattaas riittää muutaman tunnin yöunet. He ovat erittäin hyviä "psykologeja", jotka tuntevat ihmismielen liikkeet läpikotaisin. He eivät hae ystäviä, vaan odottavat ihmisten ottavan heihin yhteyttä. Yleisvaikutelmaltaan he ovat jo pienenä viisaanoloisia ja he pystyvät antamaan viisaantuntuisia ratkaisuja ihmisten ongelmiin. Näin he pystyvät voittamaan ihmiset puolelleen. He ovat koulumenestykseltään yleensä hyviä. Täyspurppurat ovat valepuvun mestareita ja heitä on vaikea tunnistaa heidän aurakentästään.
 
Täyspurppuran kasvatuksessa kannattaa ottaa huomioon muutamia seikkoja. Lapset pyrkivät ottamaan kotona ylivallan, ja senpä takia vanhempien on oltava hyvin tiukkoja siitä ettei lapsi määrää mitä kotona tehdään tai kaupasta ostetaan. Vanhemmat eivät saisi myös pelätä lastaan tai hänen kiukunpurkauksiaan, esim. ei lähdetä klo 2 yöllä leikkipuistoon vaikka lapsikuinka sitä vaatisi ja kiukuttelisi. Vanhempien tulisi antaa lapselle paljon rakkautta, hellyyttä ja huomiota, vaikka hän ei näyttäisi sitä kaipaavankaan. Hänelle tulisi opettaa myös elämän reilunpelin säännöt, joita myös vanhempien tulisi noudattaa. Vanhempien tulisi opettaa hänelle myös toisten ihmisteen huomioonottaminen, toisten tunteet ja selitettävä tarkkaan tekojen seuraukset.
 
Osapurppuralapset
Osapurppuralapset ovat alakerran ohjaajia. Heidän tehtävänään on saada hopealapsien päät pyörälle. Osapurppuroita on ollut 1900 luvulta lähtien. He ovat yleensä lyhyitä pyöreähköjä seksikkään näköisiä tyttöjä tai naisia. Heillä on vietteliäät silmät, joista on hankala saada katsettaan irti. He osaavat hyvin lirkutella ja vietellä ja sitä kautta he saavat tahtonsa läpi. He ovat myös erittäin tempperamenttisia ja suuttuvat herkästi, jos asiat eivät mene heidän suunnitelmien mukaisesti. He eivät ole koulumenestykseltään parhaita oppilaita, mutta he osaavat käyttää ihmisiä hyödykseen, ja saavat ystävänsä tekemään heidän läksynsä, ja he osaavat pyörittää opettajansa pikkusormensa ympärille. He herättävät ihmisessä viettimaailman ja leikittelevät siten ihmisten tunteilla.
 
Osapurppuran kasvatuksessa kannattaa ottaa huomioon muutamia seikkoja.Vanhempien ja sukulaisten tulisi olla erittäin tiukkoja eikä antaa kertaakaan periksi lapsen "lirkuttelulle". Hänelle tulisi opettaa, ettei hän saavuta sillä mitään. Kaikki pelisäännöt on sovittava, ja niistä on pidettävä tiukasti kiinni. Seksuaalisuus kehittyy osapurppurassa jo hyvinkin varhain. Sen takia vanhempien tulisi pitää hänet lapsena mahdollisimman kauan eikä antaa esim. 5-vuotiaan ostaa mitään "seksikkäitä" vaatteita. Jos vanhemmat huomaavat, että hän hallitsee tai hyväksikäyttää jotain ystäväänsä, on siihen heti puututtava esim. keskustelemalla tämän ystävän vanhempien kanssa. Hänen pitkäjänteisyyttään tulisi kehittää pitkäjänteisillä töillä, ja häntä tulisi lähes ylenpalttisesti kiittää kun hän siinä onnistuu. Muutenkin hän tarvitsee rakkautta, kannustusta ja kehuja aina kun hän onnistuu itse jossain. Vanhempien tulisi myös tarkastaa ja valvoa, että hän tekee itse kotiläksynsä eikä teetä niitä kavereillaan.
 
Harmaat lapset
Harmaat lapset ovat erittäin hyviä kauppamiehiä. Heitä on ollut koko 1900-luvun ajan. He yrittävät luoda ympärilleen mahdollisimman paljon sekasortoa ja erimielisyyttä. Heillä on yleensä ymmärtäväiset silmät, ja useimmiten he ovat poikia ja miehiä. Heillä on hyvä "psykologinen silmä" ja he osaavat havaita ihmisten heikoimmat kohdat. He saavat ihmiset kertomaan itselleen omista ongelmistaan ja sitä kautta he saavat ihmiset itsestään riippuvaisiksi, koska he voivat "kiristää" ihmisiä tiedoillaan.
 
Harmaitten kasvatuksessa kannattaisi ottaa huomioon muutamia seikkoja. Harmaille tulisi opettaa, että he ottaisivat huomioon myös toisten tunteet. Heille tulee opettaa, että tunteet eivät ole kauppatavaraa. Hänet olisi laitettava opettelemaan joukkuehenkeä esim. jalkapallo-tai jääkiekkoharrastuksiin, että hän oppisi pois minä- hengestä me-henkeen. Hänelle tulisi opettaa, että kieroilulla ja toisten ihmisten hyväksikäytöllä ei pääse eteenpäin. Vanhempien huomatessa "kaupantekoa" on siihen heti puututtava. Opeta lapsellesi "mitä annat, sitä saat".
 
Likaiset lapset
Likaiset lapset ovat näkyvin joukko tässä järjestelmässä. Heitäkin on ollut koko 1900-luvun ajan. Likaisilla lapsilla on epävarma olemus, joka "hakee" koko ajan apua. He ovat yleensä silmiinpistävän laihoja ja hoitamattoman näköisiä. Psyykkisesti he ovat tasapainottomia, ja heillä on yleensä taipumuksia skitsofreeniseen käyttäytymiseen. He voivat käyttää runsaasti alkoholia, lääkkeitä ja huumeita. He voivat olla ns. saatananpalvojia tai muuten anarkistisesti käyttäytyviä. He ovat yleensä harmaitten lasten ohjauksessa.
 
Likaisten kasvatuksessa kannattaisi ottaa huomioon muutamia seikkoja. Vanhempien tehtävänä on nostaa lapsen itsetuntoa esim. laittamalla hänet harrastamaan yksilölajeja. Budo-lajit ovat hyviä monessakin suhteessa. Vanhempien on myös pidettävä huoli, että hän saa onnistumisen kokemuksia ja että hänen onnistumisensa myös huomataan. Likainen tarvitsee myös erityisen paljon huomiota, kannustusta ja rakkautta. Jos vanhemmat huomaavat, että häntä käytetään hyväksi, esim. kiristetään, on siihen heti puututtava. Vanhempien on pyrittävä lapsen kanssa erityisen luottamuksellisiin väleihin, että hän puhuisi omista tekemisistään avoimesti. Koulunkäynti on likaiselle vaikeaa, ja niinpä vanhempien tulisi "käydä koulua" hänen kanssaan.
 
Lähteet: http://www.auratransformation.se/FINLAND/auraIndigo.htm
http://www.auratransformation.se/FINLAND/auraKrystal.htm
http://www.kolumbus.fi/luontaisterapia.marinella/m-artikkelit-indigolapset.htm
http://www.ilonlapset.com/kristallilapset.php
http://www.ilonlapset.com/indigo_lapset.php

Ei kommentteja: