WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 6. elokuuta 2010

Astrologia

Tavallisten ihmisten ei tarvinnut ymmärtää sitä, miten taivaankappaleiden liikkeet vaikuttivat heihin kosmisesti. He elivät ikuisessa nykyhetkessä tietäen, että papisto piti heistä huolen. Maagien oli kuitenkin ymmärrettävä näitä asioita, sillä heiltä saatettiin kysyä esimerkiksi sopivaa ajankohtaa jonkin rakennushankkeen aloittamiseksi. He käyttivät astrologiaa ja numeroloogiaa yhdessä löytääkseen tärkeille asioille kaikkein parhaimmat ajankohdat.

Maagien täytyi varoittaa kansalaisia myös auringon- ja kuunpimennyksistä, sillä noihin aikoihin auringon ja kuun energia oli vähissä ja kaikkien ilma-alusten tuli laskeutua.
Nykyastrologian juuet ovat Mesopotamiassa ja Egyptissä, jonne taidon vei eräs Atlantiksen kahdestatoista heimosta. Siellä siitä kehittyi eri muotoja, mutta astrologian perusta on aina sama.

Atlantilaiset tiesivät, että kun sielu otti  fyysisen kehon, se alkoi kemiallisen vuorovaikutuksen koko kosmoksen kanssa. He tiesivät myös, että syntymäaika ja syntymäpaikka toivat yksilölle ainutlaatuiset luonteenpiirteet, taidot ja haasteet. Atlantis asutettiin tasaisesti yhden vuoden kuluessa; näin taattiin kaikkien energioiden ja elementtien tasainen jakautuminen sekä erilaisten luonnetyyppien ja taipumusten mahdollisimman suuri kirjo. Tuntemalla oman aurinkomerkkinsä jokainen yksilö saattoi tietää, mitä elämänaluetta hänen oli tarkoitus työstää. Aurinko edustaa elämämme tarkoitusta sekä sitä oppiläksyä, jota erityisesti olemme harjoittamassa.

Lähde: Atlantis luku 21 opas muinaiseen viisauteen Diana Cooper & Shaaron Hutton

Ei kommentteja: