WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 14. elokuuta 2010

Onko mahdollista muistaa alkuperämme?

Alkuperänne muistaminen on energiaprosessi - maailmankaikkeuden koko historia on koodattuna energiarakenteeseenne. Tietoisuutenne voi päästä tähän informaatioon chakrojenne eetterivärähtelyn kautta. Teillä on yli 300 energiakeskusta, kuitenkin niistä kymmenen on suoraan yhteydessä alkuperänne muistamiseen.

Ensimmäiset seitsemän "muistamischakraanne" ovat hyvin tuntemanne seitsemän pääenergiakeskusta, jotka sijaitsevat fyysisessä osassanne ja sisältävät ihmiskunnan koko historian. Lisäksi teillä on kolme muuta "muistamischakraa" fyysisen kehonne ulkopuolella. Menneisyydessä vain muutama valaistunut ihmisolento pystyi aistimaan nämä keskukset, mutta nykyisessä evoluutiovaiheessa kollektiivinne valtavalla enemmistölla on mahdollisuus aktivoida nämä keskukset.

Kahdeksas "muistamischakra" sijaitsee noin 11 kilometriä kruunuchakranne yläpuolella. Tämä on energiakeskus, mikä yhdistää teidät koko ihmisen olemassaoloon. Yhdeksäs "muistamischakranne" sijaitsee galaksinne keskellä. Se sisältää koko galaksin historian ja yhdistää teidät jokaiseen galaktiseen veljeenne ja sisareenne riippumatta heidän rodustaan. Kymmenes "muistamischakranne" sijaitsee Luojan keskuksessa. Tämä on universaali chakra, mitä kutsutaan korkeammissa ulottuvuuksissa myös äiti/isächakraksi.

Jokaisen tässä maailmankaikkeudessa elävän olennon universaalichakra on sama. Me korkeammista ulottuvuuksista uskomme, että on vain yksi "kymmenes muistamischakra", joka on yhteinen jokaiselle elävälle sielulle tässä maailmankaikkeudessa - näin olemme kaikki yhtä.

Kolmannen tiheyden ihmistietoisuus voi päästä kahdeksaan ensimmäiseen "muistamischakraan" suoraan ja yhdeksänteen korkeamman itsen kautta. Pääsy kymmenenteen "muistamischakraan" on mysteeri (kuten on Jumalakin) eikä sitä voi selittää - sen voi vain elää. Me korkeammista ulottuvuuksista uskomme, että vain puhtaan/ehdottoman rakkauden puhtaimmat/vääristymättömät korkeat värähtelyt voivat avata tiedon, mikä on koodattuna äiti/isächakraan.

Silloin kun elätte ehdottoman, puhtaan rakkauden tilassa, te vain tiedätte, kuka olette ja mistä tulette. Tämä on rakkauden voima. Joissakin muinaiskielissä rakkaus merkitsee Jumalaa. Aikakausien ajan ihmisenne ovat yrittäneet kaikella tavalla ymmärtää rakkautta ja kaikki nuo ponnistelut ovat osoittautuneet turhiksi. Tämä on rakkauden paradoksi - jos lakkaatte yrittämästä ymmärtää sitä, salaisuudet paljastuvat.

Kymmenen "muistamischakranne" lisäksi teillä on yksi energiakeskus noin 30 cm pään yläpuolella. Se on muodoltaan kuin kirkas hopeatähti. Tämän chakran jaatte te ja korkeampi itsenne ja se edustaa tulevaa tietoisuuttanne. Korkeampi itsenne on tietoisuusosanne tulevaisuudessa. Yhdistyminen siihen tuo paljon valoa nykyiseen tietoisuustilaanne ja pystytte ymmärtämään, miksi asiat tällä hetkellä tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat. Korkeampi itsenne on sisäinen Jumalanne. Se on sanoinkuvaamattoman viisas ja luotettavin liittolaisenne. Sen voima lepää siinä tietoisuudessa, minkä se luo sisällenne. Pääsy tämän energiakeskuksen voimaan ehdottoman rakkauden kautta paljastaa alkuperänne välittömästi.

Ryhmät jotka taistelevat planeettanne hallinnasta, ymmärtävät tämän ja käyttävät tietämättömyyttänne teitä vastaan. Niiden kaikki strategiat on suunniteltu riistämään teiltä pääsy korkeampaan itseenne, tukkimalla energiavirtaus alemmissa chakroissanne. Ne tekevät tämän estämällä rakkauden korkeammat värähtelyt pitäen teidät jatkuvassa pelkotilassa. Ne myös tietävät, että ihmiskunnan kohtalo riippuu ihmisten kollektiivitietoisuuden värähtelytasosta. Siksi niiden ei tarvitse kontrolloida jokaista yksilöä, vaan ainoastaan tietämättömien ihmisten suuria ryhmiä.

Ne käyttävät kahta yksinkertaista tapaa rakkauden korkeimpien värähtelyjen estämiseen teiltä. Ensimmäinen on pelon luominen ympärillenne ja toinen on mielenne kohdistaminen tulevaisuuteen. Nyt-hetkessä ei ole pelkoa.

Kuten olen sanonut aiemmin, pelkäätte ydinsodan mahdollisuutta, pelkäätte sotatilalakia, pelkäätte mikrosirujen istuttamista teihin, pelkäätte työpaikkanne menettämistä, pelkäätte, ettei teillä ole riittävästi ruokaa jne. Näettekö mallin? Kaikki ne asiat joita pelkäätte, kuuluvat tulevaisuuteen. Jokainen negatiivinen pelkoajatus kiinnittää huomionne tulevaisuuteen ja jos toimitte nykyisyydessä huomio kiinnitettynä tulevaisuuteen, nykytoimintaanne ei ole tehokasta eikä ehdoton rakkaus virtaa energiaverkkonne läpi.



Emmanuel

Ei kommentteja: