WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Perhonen



Kaunis perhonen on käynyt vierailulla erään pariskunnan luona. Tuuletusikkunasta tuli sisälle mutta silti odotellut olohuoneen ikkunalla että avataan parvekkeenovi hänelle. Käynyt useita kertoja kylässä. Perhosen merkitys, viesti askarruttaa ???

Perhonen: muutos


- tietää täsmällisen hetken milloin on lähdettävä tutusta ja turvallisesta kotelosta ja pyrähdettävä lentoon uuteen maailmaan

- ihmiset ovat epävarmoja, perhonen rohkaisee lähtemään samalla tavalla kuin hänkin on kuoriutunut.

- Kaikki muutokset eivät ole tahdonalaisia, joskus voi tuntua siltä, että tilanne pakottaa uuteen ratkaisun, näissä kohdin voit saada helpotusta katselemalla nykyistä hetkeä. Voitko jollan tasolla tunnustaa itsellesi että olit toivonut tällaista muutosta joka johtaa parempaa.

- Kun ymmärrämme että muutos voi olla yhtä luonnollista kuin hengittäminen, kun osamme kohdata itsemme kepeästi, kun luotamme omiin siipiimme ja niiden voimaan, opimme perhosen tuoman viestin: elämä on itsessään riemastuttava tanssi

- Perhoseen liitetään ilo, transformaatio (=muutos), rohkeus

- Perhonen oli entisaikaan sielun symboli

- Perhonen ilmestyy elämään niinä hetkinä kun käyt lävitse rohkeutta vaativaa muutosta. Se kannustaa muuttumaan. Kuoriudut kotelostasi.

Ota kaikki rohkeasti vastaan. 

Voimaeläimet 

3 kommenttia:

Tuulikki kirjoitti...

Oho, meilläkin vieraili muistaakseni viime viikolla useamman kerran perhosia sisällä, yhden kauniin pelastin ulos, se ei heti halunnutkaan lentää kädeltäni pois, mitä ihmettelin (annoin vähän Reikiä, hih). Sen jälkeen tai sitä ennen en muista niitä täällä bonganneeni :O

Kiinnostava tulkinta, tuntuisi sopivan omaan elämääni :)

Entäpä muurahaiset, jotka samoin tekivät vierailun kotiimme (toinen krs), ja katosivat n.viikon kuluessa yhtä mystisesti kuin tulivatkin. Tulkintaa? ;)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Tuuli!

Sinulle muutamat tulkinnat muurhaisista blogissani olepa hyvä...

SeijaTuulikki kirjoitti...

MUURAHAINEN
Pääteema: Kärsivällisyys, liike, ryhmämieli.
Muurahainen on ahkera, kärsivällinen ja uhrautuvainen. Muurahaisen työ yhteisön hyväksi ja koko muurahais- yhteiskunta on taidonnäyte vailla vertaa.
Parantava voima: Muurahaisen parantava voima opettaa kärsivällisyyttä ja luottamusta jotain tiettyä elämäntilannetta kohtaan. Vastaus on aina saatavilla oikeaan aikaan.