WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Numero 8


NUMERO KAHDEKSAN ON KYLJELLEEN KÄÄNNETTYNÄ IKUISEN ELÄMÄN ÄÄRETTÖMYYSMERKKI ja se yhdistää teidät Isä/Äiti Jumalamme ja Ylimmän Luojan kirkkauteen ja siunauksiin. Galaktinen 8-8-8-portti lentää auki ja se sallii timantinkovien hiukkasten virrata täysimääräisesti Ylimmän Luojan sydänkeskuksesta Isä/Äiti Jumalamme kautta. Nämä hiukkaset jotka ovat täynnä rajattomia mahdollisuuksia, tulevat kaikkien niiden saataville, jotka ovat valmistelleet ihmisastiansa vastaanottamaan tämän elämän/valon lahjan. On suureksi hyödyksi, jos teette nyt valmisteluja galaktisen 8-8-8-portin aktivoitumista varten.

Sitä on kutsuttu Leijonaportiksi. Sitä voitaisiin kuitenkin paremmin kutsua Kuninkaalliseksi portiksi, sillä se on portti jumalaiseen perintöönne ja todellinen alku paluumatkallenne niihin moniin asuinsijoihinne taivaallisissa ulottuvuuksissa, jotka loitte matkallanne tiheyteen. Teidät valmistellaan kohtaamaan ne monet korkeamman itsenne puolet, jotka olette jättäneet lukuisiin valopyramideihin ympäri tätä maailmankaikkeutta, ja yhdistymään niihin.

Te, polulla olevat alatte taas asteittain ymmärtää universaaleja lakeija ja kosmisia totuuksia. Kun kuljette polkua kohti valaistumista, korjaatte ja poistatte kaikki ne virheelliset menneisyyden käsitykset, jotka ovat aikaansaaneet teille vääriä, uskoon sidottuja perinteitä ja rajoittuneen niukkuuden, arvottomuuden, taikauskon ja pelon todellisuuden. Itsenne tutkimisen kautta teidän on kehitettävä uusi elämänusko ja päätettävä, seuraatteko valon vai varjon polkua.

Pyydämme niitä teistä, jotka ovat uskollisesti seuranneet opetuksiamme, liittymään tänä tärkeänä ajankohtana yhteen maailman valopyramidiin korkeimmassa viidennessä ulottuvuudessa. Kun yhdistytte ympäri maailmaa olevien henkisten veljienne ja sisarienne kanssa, pyydämme teitä liittymään mahtavaan rukoukseen: “RAKAS ISÄ/ÄITI JUMALA, PYYDÄN KORKEINTA PARASTANI, MAAPALLON JA IHMISKUNNAN KORKEINTA PARASTA.” Hengittäkää sisään VALOA ja hengittäkää ulos pyhiä luomisen timantinkovia hiukkasia, jotka ehdoton rakkautenne aktivoi.

HENGITTÄKÄÄ SISÄÄN VALOA. HENGITTÄKÄÄ ULOS RAKKAUTTA. HENGITTÄKÄÄ SISÄÄN VALOA. HENGITTÄKÄÄ ULOS RAKKAUTTA. Äärettömyyshengitysharjoitus voimistaa ponnistuksianne ja lisää saamianne henkilökohtaisia etuja. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, jotta tämä voimakas meditaatio ja rukous olisi tehokas. Näin tekemällä säteilette pyhästä sydänytimestänne niitä elämän/valon timantinkovia hiukkasia, jotka olette vetäneet Luojalähteestä, ja ne kerätään yhteen ja vahvistetaan tuhatkertaisesti.

Tätä siunattua eliksiiriä käytetään auttamaan ihmiskuntaa ja maapalloa. Se vahvistaa oikeamielisten ja omistautuneiden sielujen päättäväisyyttä ja omistautumista ja leikkaa asteittain niiden resursseja, jotka ovat kiinnostuneita vain vallasta sekä massojen kontrolloinnista ja hallinnasta. Ollessanne yhteydessä Isä/Äiti Jumalaamme säteilkää kiitollisuutta ja sydämellisiä kiitoksia niistä monista siunauksista, joita teille on annettu. Ei sanoin, rakkaat, vaan virrattamalla rakkautta pyhän sydämenne ytimestä. Se on myös mitä upein lahja itsellenne, sillä tiedätte epäilyksettä, että olette yhteydessä kaiken Lähteeseen, kun rakkaus palaa teille suurempana ja suurempana.

Kun pyhä sydämenne roihuaa niiden timantinkovien hiukkasten elävää tulta, jotka ovat äärettömän luomisen hiukkasia, alatte ilmentää ihmeitä, jotka ylittävät mielikuvituksenne. Kun pääsette käsiksi taas tähän arvokkaaseen elämän eliksiiriin ja käynnistätte sen rakastavalla aikomuksellanne, Jumalatietoisuuden kaikki laadut alkavat virrata lävitsenne ja ulos muodon maailmaan.

Erottelukyky vaatii sen viisauden ja kehittyneen älykkyyden käyttämistä, joka on talletettuna pyhään mieleenne. Ette kuitenkaan saa tuomita niiden totuutta, joka ei vastaa omaanne. Erottelukyky on sen päättämistä, mikä on henkilökohtainen totuutenne, ja tämä luo en säännöt ja sen viisauden, jonka mukaan elätte. Mieli voi olla mestaripalvelija, mutta ilman yhteyttä pyhään sydämeen se voi olla tuhoisa isäntä. Tämän vuoksi on välttämätöntä, että aktivoitte ja voimaannutatte sekä pyhän sydämen että pyhän mielen.

Ego vetää puoleensa epäharmoniaa ja tyytymättömyyttä ja saa teidät etsimään ratkaisuja ja tasapainotilaa itsenne ulkopuolelta. Egomieli arvostelee ja tuomitsee. Pyhä mieli kuitenkin vaatii, että suodatatte informaation/tiedon pyhän sydämen kautta, ja tekee sen avulla parhaimmat valinnat suurimmaksi hyväksi. Siirtyminen tuomitsemisesta erottelukyvyn käyttämiseen merkitsee valintojen tekemistä pyhän mielen viisauden ja pyhän sydämen myötätunnon avulla. Tämä merkitsee oman uskonne luomista, mikä perustuu totuuteen sellaisena, kuin tunnette sen, ja sitten tuon totuuden elämistä parhaan kykynne mukaisesti, samalla kun sallitte toisille saman oikeuden.

Oman totuutenne etsiminen ja eläminen on liittonne Isä/Äiti Jumalamme kanssa ja se on harmonisen ja hedelmällisen elämisen polku. Silloin kun eroatte Ylimmästä Luojasta ja tämän maailmankaikkeuden Jumalavanhemmista, eroatte myös timantinkovista hiukkasista ja heikennätte elämänlankaanne Lähteeseen.

Rakkaat, kun saavutatte itsemestaruuden, alatte nähdä elämän rakkaussuodattimen läpi. Teistä tulee tarkkailija ja positiivinen vuorovaikutusvoima, ei reagoija joka vahvistaa tai lisää sitä negatiivista tilannetta, joka tulee tiellenne oppimisen vuoksi. Silloin kun rukouksenne on kääritty pyhän sydämenne rakastavaan energiaan, niihin vastataan aina suurimmaksi hyväksenne. Egoitsen rukouksiin vastataan sallimalla teidän etsiä omat ratkaisunne väärinkäsityssuodattimen läpi ja sopimattomien toimienne vääristyneiden taajuusmallien kautta.

Teidän on hyväksyttävä kaikki Jumalatietoisuutenne puolet. Älkää nähkö koettelemuksia ja testejä elämässänne rangaistuksena, vaan tilaisuutena löytää se harhakuvarajoitus, jonka olette rakentaneet ympärillenne ja joka estää teiltä todellisen ilmaisemis- ja luomisvapauden. Itsemestaruus merkitsee sitä, että päätätte, mitä haluatte kokea ja mitä polkua seurata. Aloitatte toiminnan sen sijaan, että reagoitte olosuhteisiin tai toisten ihmisten toimiin. Ihmisolentona teidän on tiedostettava negatiiviset tunteenne, kun niitä nousee. Neutraloikaa ne välittömästi muuntavan anteeksiantovoiman avulla.

Monet teistä tällä polulla ovat hyvin vanhoja sieluja ja koette viimeistä inkarnaatiotanne maan päällä, jos niin haluatte. Olette saaneet valmiiksi maallisen tehtävänne eikä teidän tarvinnut palata, mutta suostuitte siihen ollaksenne tiennäyttäjiä sieluperheillenne ja rakkaillenne. Ennen inkarnoitumista suostuitte auttamaan niiden korkeampien valotaajuuksien ankkuroimisessa, joita tarvittiin varmistamaan, että suurin mahdollinen sielumäärä olisi valmis ja kykenevä osallistumaan nyt käynnissä olevaan ylösnousemusprosessiin.

Tiedämme, keitä olette. Me korkeammissa ulottuvuuksissa tunnistamme teidät sielu/energiapuumerkkinne avulla. Kun intuitiiviset kykynne kasvavat, myös te pysytte tunnistamaan meidät rakastavan värähtelymallimme tai energeettisen puumerkkimme avulla. Kun se kilpi jonka olette asettaneet solaarisen voimakeskuksenne ylle, poistuu ja pyhä sydämenne käynnistyy timantinkovien hiukkasten kera, sielunne kauneus ja henkenne tuli loistavat aina läpi ja aurakenttänne alkaa laajentua ja sen säteily kasvaa. Asetatte perustan korkeammille totuuksille: uusi usko kaikille ihmisille; usko vapauteen, tasavertaisuuteen, yltäkylläisyyteen ja rauhanomaiseen rinnakkaiseloon ja ennen kaikkea läheisempi yhteys Isä/Äiti Jumalamme ja meidän kanssa.

Rakkaat valon tyttäret ja pojat, ne upeat lahjat ja tilaisuudet joita teille tarjotaan, ylittävät monien teidän ja nukkuvien massojen ymmärryksen. Tietoa mitä me, Äiti/Isä Jumalamme palvelijat, olemme antaneet teille kuluneiden vuosikymmenten aikana, ei ole koskaan ennen paljastettu massoille. Salaisen viisauden opetukset oli varattu muutamille valituille, noviiseille ja opetuslapsille, jotka vannoivat valan hylätä rakkaansa, maaliset ilot ja omaisuuden. Hitaasti ja työläästi – joskus monien elämien ajan – he omistautuivat intensiiviseen opiskelemiseen, niukkoihin fyysisiin tarpeisiin ja tiukkaan harjoitteluun, tehtäviin ja vihkimyksiin.

Monet menehtyivät tai lankesivat tiensivuun, sillä monet testeistä olivat vaarallisia ja ylittivät useimpien – vaikkei kaikkien – kurinalaisempien ja karaistuneimpienkin sielujen kyvyt. Monet teistä jotka pelkäävät ja epäröivät siirtyä eteenpäin valaistumisen polulla, olivat niiden joukossa, jotka epäonnistuivat tai kuolivat aiemmissa vihkimyksissä. Ette te epäonnistuneet, rakkaat, sillä autoitte asettamaan näyttämöä ja avaamaan korkeamman taajuuden portteja niille taianomaisille ajoille, joiden keskellä nyt olette.

Näinä ennenkuulumattomina aikoina teitä ei pyydetä hylkäämään perhettänne, omaisuuttanne tai maallisia iloja. Itse asiassa teitä kannustetaan juuri päinvastaiseen. Itsemestarina teidän on pyrittävä elämään sekä sisäisessä että ulkoisessa maailmassanne. Jos kiellätte toisen, ette ole täysin tietoinen ja olette poissa tasapainosta. Teitä ei pyydetä vetäytymään kaukaiseen pyhättöön saavuttaaksenne valaistumisen, vaan luomaan oma pyhä pyhättönne – jalostuneiden valotaajuuksien pilari ympärillenne – niin että riippumatta siitä minne menette, viette tuon pyhän tilanne mukananne.

Teille tarjotaan tilaisuutta pukea yllenne valoviitta ja ottaa vastaan kuolemattomuuden kruunu, kun liitytte “ylösnousseiden mestareiden” joukkoihin. Rakkaimmat sydämet, olkaa rohkeita ja päättäväisiä, sillä olette ihmiskunnan opastavia valoja. Jalostuneiden valotaajuuksien ja ylösnousemuskoodien on virrattava kauttanne maailmaan. Teitä kunnioitetaan omistautumisenne ja peräänantamattomuutenne vuoksi ja teitä rakastetaan syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: