WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Violetin Liekin Vihkimys ja Violetin Liekin Vartijat



    


Rakkaat mestarit, Te etujoukko ja johtajat, raivaatte tulevaisuuteen johtavaa polkua, jotta takananne seuraavat voivat kulkea eteenpäin nopeammin ja sujuvammin. 

Valtavan tärkeä on jokainen ponnistuksenne, joka lisää massatietoisuuden uskomusrakenteiden valomäärää. Olette urheita sieluja, jotka ankkuroivat uuden luomisen jalostunutta valoa. Olette niitä, jotka auttavat puhdistamaan menneisyyden rajoittavia, vääristyneitä ja vahingollisia opetuksia, jotka suunniteltiin kontrolloimaan ihmisiä pelon ja pelottelun avulla. 

Olette niitä, jotka jalostavat ja tuovat saataville uusia opetuksia, tekniikoita ja suuntaviivoja, jotka auttavat muita kehittämään taitojaan ja voimannuttavat heitä aloittamaan itsemestaruutensa latenttien lahjojen käyttämisen. 


Kaikki kaikkeudessa synnytettiin Ylimmän Luojan sydänolemuksesta, missä kaikki oli täydellistä. Kuitenkin tämä täydellisyys oli hillittynä suureen tyhjiöön. Luoja halusi laajentua ja ilmentää loppumatonta sisäistä potentiaalia. Jokainen teistä on Luojaolemuksen kipinä ja teille on annettu lahjaksi valtavien mahdollisuuksien Jumalsolu. 


Universumi missä olemme kaikki, on nyt monumentaalisen transformaatioprosessin keskellä. Planeetat vaihtavat paikkaa ja siirtyvät lähemmäs oman aurinkokuntansa aurinkoa ja galaksit laajentuvat ja siirtyvät ylöspäin, ulospäin tai alaspäin riippuen havainnoijan näkökulmasta. Uusia galakseja on muodostumassa, kun valon tai elämän Luojahiukkasten suuri valelu antaa sysäyksen laajentumiseen ja uuden luomisen siemenajatukset tunkeutuvat kaikkien aistivien olentojen tietoisuuteen. 


Muistutamme Teille taas, että kun siirrytte syvemmälle itsemestaruuteen, Teistä tulee kosmisen energian tai timantinkovien hiukkasten, puhtaan Luojarakkausolemuksen vartija. Kun kehitätte kykyänne heijastaa ehdotonta Rakkautta, Teistä tulee myös jumalaisen tahdon vartija, mitä voitaisiin kuvata niiden pyhien ja innoitettujen ajatusten voimayksiköksi, joita välitetään Teille Korkeampien Ulottuvuuksien Kosmisesta valoneuvostosta. 

Tullakseen kanssaluojaksi muodon ulottuvuuteen on ponnisteltava ja toimittava ja kuten tiedätte, jokaista tekoa seuraa reaktio. Yritys ja erehdys johtavat tietoisuuteen siitä, mikä toimii ja mikä ei. Väärän valinnan tai teon tekemistä ilman tarkoitusta aiheuttaa vahinkoa ei pidetä huonona asiana, sillä se on osa oppimisprosessia. 


Älykäs ja Ehdoton Rakkaus on tuloksena, silloin kun Sielusta tulee hallitseva voima sisällä ja egon halukeho ja persoona saatetaan kontrollin alle. Kun käännytte sisäänpäin, ajatuksistanne tulee harmonisempia ja kritiikittömämpiä ja ne resonoivat korkeammalla taajuudella, mikä jalostaa energiapuumerkkiänne. 

Teidän on pidettävä puhtaana kommunikointikanava sielun ja aivojen välillä mielen kautta. Tämä aloittaa käpylisäkkeen hitaan aktivoitumisprosessin ja portaalin avautumisen Pyhään Mieleen, mikä sijaitsee aivojenne takaosassa, lähellä päälakea. Silloin kun taajuutenne saavuttaa tietyn yhteensopivuustason, valokalvot jotka vartioivat pääsyä pyhään sydämeenne ja pyhään mieleenne, alkavat hävitä ja saatte asteittain pääsyn sisälle tallennettuun Rakkauden ja viisauden aarrearkkuun.



Teille paljastuu suurempia ja suurempia kosmisia totuuksia ollessanne pyrkijöitä polulla. Teidän pitäisi kuitenkin tiedostaa, että ajattoman viisauden vähäisemmät periaatteet laajentuvat jatkuvasti sisältämään seuraavan olemassaolotason ainutlaatuisia sääntöjä, lakeja ja totuuksia, tietoisuuden kohoamisen päättymättömässä kierrossa. Ylösnousemus on mieltä laajentavaa siirtymistä tietoisuuden yhdestä tilasta korkeampaan olotilaan. Pyrimme auttamaan teitä laajentamaan vähitellen tietoisuutenne sisältämään koko ihmiskunnan, maapallon, aurinkokunnan ja sen toiminnot, galaksin ja sen ylikin. 


Olette hitaasti vetämässä huomionne ja energianne vanhasta ja toimimattomasta kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudestanne. Siksi se häipyy asteittain pois ja lakkaa olemasta, sillä ette enää syötä siihen energiaa. Enää polttopiste ei ole pikkuitsessä. Perimmäisenä tavoitteena on tulla galaktiseksi olennoksi ja lopulta saavuttaa universaali tietoisuus. Itsemestari etsii omaa korkeinta totuuttaan ja sitten elää sitä parhaan kykynsä mukaisesti. 

Mestari pyrkii näkemään maailman ja sen suuren draaman korkeammasta näkökulmasta, jotta suurempi kuva on käytettävissä. Vähitellen ajasta tulee muokattavaa, sillä siirrytte lineaarisen aika- ja paikkajatkumon yläpuolelle. Ei kovinkaan kaukaisessa tulevaisuudessa näkötavastanne tulee enemmän "laajakulma" ja äärinäkönne laajenee jossain määrin. Tämä on jo tapahtunut joillekin tien johtajille. 


On suurta huolta siitä, että tuho ympäri maailmaa kiihtyy. Tunnustamme, että tämä on totta ja se jatkuu jonkin aikaa, kun maa vapautuu negatiivisista malleista ja rajoittavista energioista, sillä Maaäitinne pyrkii korjaamaan niitä vahinkoja, joita on tehty planeetalle aionien kuluessa ihmisten negatiivisilla ajatuksilla ja teoilla. Ihmiskunta on vastuussa maan tämänhetkisestä tilasta, ja teidän kaikkien tehtävänä on - korkeampien ulottuvuuksien olentojen avustuksella - pyrkiä korjaamaan mahdollisimman paljon vahinkoja. 

Teille annetaan työkaluja ja Pyhää TuliEnergiaa, mitä tarvitaan tämän tehtävän suorittamiseksi. Teidän on kuitenkin yhdistyttävä tuohon Energiaan ja ohjattava sitä tarkoituksenmukaisesti. Teidän ja maan Ylösnousemus on sidottu tiukasti yhteen ja me olemme sitoutuneet auttamaan Teitä kaikin mahdollisin tavoin. 


Rakkaat, tiedämme, että on tuskallista kokea tai katsoa, kun laajoja asutusalueita tuhoutuu ja monia henkiä menetetään. Mitä lähempänä kotia jotain tapahtuu, sitä tuskallisempaa ja hämmentävämpää se on. 

Kuitenkin jos Teidän on määrä tulla Maailmanpalvelijoiksi ja Pyhän Transformaatiovalon ja Luojavalon timantinkovien Hiukkasten Kantajaksi, Teidän on noustava sen Yläpuolelle, mitä henkilökohtaisella alueellanne, kaupungissanne ja maassanne tapahtuu. 

Kyllä, ymmärrämme, että tuhoutuminen mitä tapahtuu Meksikonlahden rannikolla USA:ssa, on irvikuva, kuten myös tuhoisat tulvat, tornadot, kuivuudet ja ympäri maailmaa jatkuvien sotien aiheuttama tuska ja kärsimys. 


Tullaksenne maailmanpalvelijaksi Teidän on edelleen pyrittävä tekemään niitä transformatiivisia muutoksia henkilökohtaisessa elämässänne, joita tarvitaan palaamiseksi itsemestarin sisäisen tasapainon ja harmonian tilaan. 

Teidän on kuitenkin omistettava vähän aikaanne ja energiaanne maailman palvelemiseen liittymällä sieluryhmäänne viidennen ulottuvuuden maailmanpyramidissa, missä sanotte vahvistuksen: 

"Pyydän Korkeinta Parastani ja Suopeinta Lopputulosta koko ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan kannalta." 

Näin tekemällä harmonisoitte tahtonne Isä/Äiti Jumalamme jumalaisen tahdon kanssa. 

Sitten Teidän on tarkoitus HENGITTÄÄ SISÄÄN VALOA JA ULOS RAKKAUTTA tarkoituksenmukaiselta tuntuvan ajan. 

Tämä prosessi nopeuttaa kykyänne päästä tämän universumin täyteen metatroniseen Valoon, mikä sisältää niitä Luojavalon Timantinkovia Hiukkasia, jotka on nyt asetettu Ylösnousemuspolulle astuneiden saataville. 

(Selitys maailmanpyramidista ja sen eduista havaintoesimerkein, lisäinformaatiota violetista liekistä sekä monia affirmaatioita ja harjoituksia löytyy nettisivuiltani kohdasta "REFERENCE & REVELATIONS * GLOSSARY AND ILLUSTRATIONS", RH) 


Vuonna 2009 kaikki ryhmäpyramidit joita oli luotu ympäri maailmaa noin viimeisten 10 vuoden aikana, yhdistettiin asteittain giganttiseksi maailmanpalvelijapyramidiksi ja kaikki ne jotka uskollisesti kävivät ryhmäpyramideissa, ohjattiin uuteen maailmanpalvelijapyramidiin heidän yöllisillä matkoillaan Korkeammissa Ulottuvuuksissa. 

Tammikuussa 2010 tämä projekti saatiin loppuun ja oltiin valmiita vastaanottamaan kehittyneempiä valonkantajia, jotka halusivat palvella. 

Lokakuussa 2009 Tahoe-järvellä saatiin valmiiksi viidennen ulottuvuuden ametisti-/violetin liekin pyramidi ja aloimme pyytää niitä, jotka ovat vakavasti ylösnousemuspolulla ja jotka haluavat liittyä nopeasti laajentuvaan maailmanpalvelijoiden ryhmään, tulemaan myös Violetin Liekin Pitäjäksi. Pidettiin innoittava ja liikuttava seremonia ja kaikki osallistujat tunsivat jännitystä ja tietoisuuden laajentumista, mitä he eivät olleet kokeneet hyvin pitkään aikaan. 


Nyt on tullut aika esittää kutsu kaikille Teille, jotka tunnette valmiutta ja halukkuutta Palvella Ylösnousevaa ihmiskuntaa ja maapalloa sekä Isä/Äiti Jumalaamme maailmanpalvelijoina ja Violetin Liekin Pitäjinä. 

Tila ei anna meidän käydä läpi koko prosessia. Annamme Teille kuitenkin tiivistetyn meditoinnin ja viemme Teidät vihkimyksen läpi, jos haluatte liittyä tähän kutsuhuutoon tullaksenne maailmanpalvelijaksi ja Violetin Liekin pitäjäksi. 

Menkää meditaatiossa ametisti-/violetin liekin pyramidiin viidennessä ulottuvuudessa valmisteluna pyyntönne tekemiseen. 


VIOLETIN LIEKIN VIHKIMYS * PYYNTÖ TULLA VIOLETIN LIEKIN PITÄJÄKSI: 


Visualisointi, keskittyminen ja vilpitön kiitollisuuden tunne ovat avaimia Violetin Liekin Aktivointiin ja tehokkaaseen käyttämiseen. Keskittykää sisäiseen näkökykyynne, kolmanteen silmäänne, ja jos teillä ei vielä ole kykyä nähdä värejä tai visualisoida, se kehittyy ajan kuluessa, jos uskollisesti jatkatte "määräämistä" ja affirmaatioiden toistamista meditoidessanne Violettia Liekkiä. 

Kahdesti päivässä olisi ihanteellista. Kuitenkin mikä tahansa aika jonka omistatte tälle harjoitukselle, on edullista. 
'

Kun kuvittelette Pyhässä Mielessänne, keskitytte Pyhään Sydämeenne ja tunnette Jumalan läsnäolon sisällä, sanoessanne seuraavan toteamuksen käynnistyy uinuvien siemenatomien aktivoituminen neljässä alemmassa kehossanne. 

Ne alkavat värähdellä, liikkua ja muuttua sisällänne ja ympärillänne. Kun Teistä tulee tehokkaampi, kykynne säteillä transformoivaa Violettia Liekkiä lisääntyy ja se virtaa Teistä suurempina ja suurempina samankeskisinä ympyröinä. 


Vedä syvään henkeä useamman kerran tai jos äärettömyyshengitys on sinulle tuttu, tee 12 pyhää hengityssarjaa ennen pyyntösi aloittamista.

 

"Pyydän, että anteeksiannon Violetti Liekki roihuaa lävitseni ja ympärilläni nyt ja tästedes, laajentuen hetkestä toiseen siihen maksimiin saakka, minkä kosminen laki sallii, kunnes olen vapaa jokaisesta uskomuksesta, joka on vähemmän kuin täydellisen Jumalluontoni todellisuutta. Olen Jumalolemus ilmennettynä fyysiseen aineen maailmaan ja hyväksyn jumalaisen syntymäoikeuteni ja tehtäväni nyt! 


"Isä/Äiti Jumalamme säteilyn ympäröimänä kutsun pyhän transformaatiotulen energioita sisäisestä Timanttiytimellisestä Jumalsolustani, mikä on Pyhän Sydämeni Ytimessä. "Minä olen mitä minä olen" -olemuksen nimeen kutsun violettia tulta roihuamaan siemenatomista pyhän sydämeni keskuksessa. 

"Minä olen" -olemukseni valkotulisesta ytimestä - moninkertaistettuna arkkienkeli Zadkielin ja lady Ametistin seitsemännen säteen laaduilla ja hyveillä ja jumalaisella voimalla joka on annettu siunatulle ylösnousseelle mestarille St. Germainille ja lady Portialle - täten määrään: 


"Täten suostun tulemaan Violetin Liekin Pitäjäksi. Kutsun jumalaista pyhää tulta tunkeutumaan fyysiseen astiaani, aivan sen ytimeen saakka ja aktivoimaan sielumuistoni täydestä Jumaltietoisuudesta ja universaalin kohtaloni alkuperäisestä suunnitelmasta. Kutsun transformoivaa violettia liekkiä tunkeutumaan mentaali-, tunne-, fyysiseen ja eetterikehooni, sieluuni, DNA:hani ja RNA:hani, jokaisen menneen, nykyisen tai tulevan elämän syyn, ytimen, tiedoston ja muiston muuntamiseksi tässä tai missä tahansa muussa todellisuudessa, mikä on vähemmän kuin täydellinen, mikä ei ole harmoniassa Isä/Äiti Jumalamme tahdon kanssa, suurimmaksi parhaakseni ja kaiken suurimmaksi parhaaksi." 


"Anon myös Kosmista valoneuvostoa harkitsemaan pyyntöäni liittyä maailmanpalvelijaryhmään. Integroin ja säteilen maailmaan maksimimäärän valon timantinkovia hiukkasia ja transformoivaa violettia liekkiä, minkä fyysinen astiani pystyy sisältämään. Pyrin aina korkeimpaan parhaaseeni, ihmiskunnan, maapallon ja koko luomakunnan korkeimpaan parhaaseen. Teen kaiken vallassani olevan palvellakseni uskollisesti ja ollakseni tämän suuren kunnian arvoinen."
 

Tulemalla Maailmanpalvelijaksi liitytte tosiin, jotka pyrkivät saavuttamaan ryhmätietoisuuden ja joilla on palava halu auttaa ihmiskuntaa. Intuitiivisista ajatuksista ja Kosmisen neuvoston jäsenten opastuksesta tulee normi ja tietämyksenne korkeammista kosmisista totuuksista nopeutuu suuresti, kuten myös Ylösnousemusprosessi. 

Kosmisen valoneuvoston mestarit eivät opeta avoimesti julkisuudessa. He välittävät innoittavia käsityksiä opetuslastensa ja vihittyjen kautta niille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan korkeamman viisauden opetuksia. Kehittyneemmät vihityt työskentelevät enimmäkseen kulissien takana. Kuitenkin valittu ryhmä opettaa aktiivisesti maailmassa, sillä innostavat maailmanpalvelijat ovat heidän tärkein tehtävänsä. 


Rakkaat, maailmanpalvelijapyramideja muodostetaan viidennen ulottuvuuden jokaiselle alatasolle ja myös kuudennen ulottuvuuden alemmille alatasoille. 

Kun EnergiaPuumerkkinne Resonoi Korkeampaan Taajuuteen, saatte pääsyn seuraavaksi korkeamman ulottuvuuden maailmanpalvelijapyramidiin. Kun Teidät kohotetaan, niin tapahtuu myös takananne seuraaville. 


Kun pyritte kehittämään taitojanne maailmanpalvelijana, meille on annettu jumalainen erivapaus auttaa jokaista teitä siinä määrin, minkä universaali laki sallii. Tietäkää, että voimistamme jokaista hyväntahtoista ponnistustanne. Edistyessänne tällä polulla, säteilyllänne on syvällinen vaikutus, kun me kaikki keräännymme valaisemaan maailmaa ja helpottamaan tietä ihmisille. Olen kanssanne nyt ja ikuisesti. 
Teitä Rakastetaan Syvästi.

Olen ArkkiEnkeli Mikael. 

MAAILMANPALVELIJAKSI JA VIOLETIN LIEKIN PITÄJÄKSI TULEMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman ( www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 



Violettiliekin Dekree:

MINÄ OLEN ViolettiLiekki
Näin minussa nyt toimiva
MINÄ OLEN ViolettiLiekki
Kumarran yksin valoa
MINÄ OLEN ViolettiLiekki
Voimassa mahdin kosmisen
MINÄ OLEN Jumalan valo
Loistaen hetken jokaisen
MINÄ OLEN ViolettiLiekki
Säteillen lailla auringon
MINÄ OLEN pyhä voima Jumalan
Joka vapauttava kaikki on.

Rakkaat Mestarit, ihmiskunta on Kosmisessa Mahdollisuushetkessä. Transformaation ja puhdistamisen Violettia Liekkiä "tulvii"

Rakkaan ArkkiEnkeli Zadkielin ja lady Amethystin Säteilyn kautta, St. Germainin ja hänen KaksoisLiekkinsä lady Portian, oikeudenmukaisuuden Jumalattaren, ohjauksessa - maapallolle ja ihmiskuntaan auttamaan näinä ennenkuulumattomina Ylösnousemus- ja evoluutioaikoina.  

Violetin Liekin Puhdistavan vVärähtelymallin Voima lisääntyy kovasti tulevien vuosien aikana, kun enemmän ja enemmän kehittyneitä Sieluja Oppii Valjastamaan sen taianomaiset ja transformatiiviset ominaisuudet ja heijastamaan niitä. 

Seremoniajärjestyksen, vapauden, lunastuksen, puhdistumisen, rituaalien ja järjestäytymisen seitsemäs säde on seuraavien 2000 vuoden ylivalaiseva säde, kun maapallo kulkee spiraalina lähemmälle kiertoradalle suhteessa tämän Aurinkokunnan Aurinkoon.

Jumalan tahdon, voiman ja tarkoituksen ensimmäinen säde on toiseksi tärkein ja aktiivisin säde seuraavien 2000 vuoden jaksossa.  


Seitsemännen Säteen Violetti Liekki nopeuttaa Transformaatioprosessia palauttamalla riitasointuiset värähtelymallit neutraaliksi valo-olemukseksi, niin että voitte rakastavan ja tietoisen tahdonilmaisunne avulla palata tasapainoon ja harmoniaan fyysisessä, tunne-, mentaali- ja eetterikehossanne. 

Kun tämä on suoritettu, Teistä tulee helpommin todellisia kanssaluojia kauniissa, yltäkylläisessä, iloisessa ja rauhallisessa rinnakkainelossa maan päällä. 

Teidän on tarkoitus pyrkiä henkilökohtaiseen ylösnousemukseen. Teidän on kuitenkin myös autettava veljiänne, sisarianne ja maapalloa kehittymään ja ylösnousemaan.

Siunattu Jeesus oli viimeisten 2000 vuoden jakson johtaja, kun arkkienkeli Uriel ja lady Grace ylivalaisivat maapalloa kuudennen säteen laaduilla ja ominaisuuksilla - armolla ja anteeksiannolla.  


Tämä on myös rauhan, levollisuuden ja omistautuneen palvelemisen säde, minkä rakas Jeshua/Jeesus ankkuroi maan päälle inkarnoitumalla fyysiseen astiaan, valmisteluna ihmiskunnan ja Maapallon Ylösnousemukselle. 

Hänen kaunis ja rakastava ylivalaiseva olemuksensa on aina läsnä auttamassa ihmiskuntaa näinä suuren muutoksen aikoina. 

Hän on - kuten mekin - täällä auttamassa teitä tällä matkalla kohti eheyttä (pyhyyttä), sillä ylösnouseminen valoon ja paluu Jumaltietoisuuden korkeammalle tasolle on jokaisen ihmisolennon perimmäinen tavoite, riippumatta siitä onko hän tietoinen siitä vai ei.

2000-luvun vaihteessa julistettiin jumalainen erivapaus ja Seitsemännen Säteen chohanin, St. Germainin, annettiin tuoda esiin Seitsemännen Säteen/Violetin Liekin Mysteeriopetukset. Ennen sitä tietämys Violetista Liekistä ja sen jumalaisista alkemiaominaisuuksista oli varattu ylösnousseille mestareille ja heidän valituille opetuslapsilleen - aivan kuin myös ne edistyneet opetukset, joita nyt tuomme massoille. 


Värvättiin kehittyneitä sieluja nimeltään "chela" ja välitettiin "minä olen" -opetuksia päteville opettajille. Rukouksia ja säädöksiä opetettiin oppilaille, jotka ilmaisivat kiinnostusta, ja useiden vuosien ajan kannattajamäärä kasvoi. He eivät kuitenkaan pysyneet vauhdissa mukana ja kiinnostus "säätämiseen" hiipui vähitellen, kunnes se hävisi kokonaan kaikkien muiden tietoisuudesta, paitsi muutaman uskollisen.

Sitä mitä kutsuttiin "säätämiseksi" menneisyydessä, kutsutaan nyt affirmaatioiksi. Kuitenkin tulokset ovat dramaattisempia, sillä Teille on annettu vieläkin edistyneempiä pyhän viisauden opetuksia. 


Silloin kun Teillä on kyky vetää (magnetisoida) Luojatietoisuuden timantinkovia hiukkasia, joiden tekijä violetti liekki on, teillä on käytössänne ilmentämisvalotekijöiden koko spektri. Silloin kun synnytätte voimakkaan ajatusmuodon affirmaatioiden avulla ja hengitätte/säteilette sen muodon maailmaan, magnetisoitte elementtejä, joita tarvitaan sen ilmentämisessä aineelliseen ilmaisumuotoonsa.

Violetti Liekki nopeuttaa myös kaikkien riitasointuisten ajattelumallien värähtelytaajuutta, jotta pyhä liekki voi irrottaa ja puhdistaa ne. Luottamus, sinnikkyys ja Anteeksianto itsellenne ja toisille ovat tärkeä osa nopeutunutta transformaatioprosessia. 


Rakkaat, teette suuren palveluksen, jos tietoisesti näette tämän siunatun energian roihuavan jalkojenne alta ja sitten Säteilevän ulospäin alati laajenevana ympyränä, kun liitytte toisiin omistautuneisiin Sieluihin, jotka auttavat ihmiskunnan tietoisuuden nostamisessa takaisin Rakkauden/Valon taajuuksiin. 

Kun ammennatte ja säteilette jumalaista Luojaolemusta, autatte levittämään tätä ihmeellistä, Transformoivaa Valoa, mikä edistää maan ja ihmiskunnan parantumista.

Jos olette seuranneet opetuksiamme jonkin aikaa, tiedätte, että ennen kuin aloititte matkanne maailmankaikkeuteen, Teille annettiin jumalainen tehtävä. Tuohon tehtävään sisältyi lajitelma pienempiä tehtäviä ja Teille annettiin myös monia muita mahdollisuuksia, kun ilmentämistietämyksenne lisääntyi ja totutitte suureen moninaisuuteen muodossa ja ilmaisussa. 


Teidät jotka Tähtisiemeninä vastasitte siihen kutsuhuutoon, mikä lopulta toi teidät fyysiseen kehoon maan päälle tänä aikana, vietiin erääseen galaksin tähtijärjestelmään, mikä muodostuu Violetin Liekin puhtaasta ametistikristallienergiasta. Siellä taivaallisessa ametistisalissa arkkienkeli Zadkiel ja lady Amethyst ottivat vastaan ametistivaltaistuimella valanne tulla VIOLETIN LIEKIN VARTIJAKSI. Siemenatomi mikä sisältää violetin liekin värähtelytaajuuden, asetettiin pyhään sydämeenne.

Violetti liekki sisältää Äiti Jumalamme rakkauden ja myötätunnon värähtelymallit sekä anteeksiannon ja transformaation taajuudet. Se sisältää myös Rakkauden/Valon Timantinkovia hiukkasia, joita tarjotaan lahjana, jumalaisena erivapautena. Rakastavan ja Myötätuntoisen Sydämen on kuitenkin aktivoitava ne.


Kun tämä Sydänatomi aktivoituu, se timanttiytimellisen Jumalsolunne osa, mikä kantaa Violetin Liekin värähtelymalleja, roihuaa Aurakenttäänne ja tehostaa merkiva-ylösnousemusvalokulkuneuvonne aktivoitumista. 


Violetin Liekin Vartijana Teidän on tarkoitus lähettää aktiivisesti Violetin Liekin Lahjaa myös niille, joita Teidät johdatetaan auttamaan, sekä maailmaan laajemmin. 

Merkiva-valokulkuneuvo ja Violetti Liekki ovat instrumentteja Ylösnousemusprosessissa. Violetti Liekki poistaa riitasointuiset värähtelymallit, jotta merkiva-valokulkuneuvon säteily voi laajentua ja kasvaa nopeammin.

Kuten olen selittänyt aiemmilla vierailuillani tälle pyhälle paikalle, silloin kun ihmiset ensimmäisen kerran asuttivat maapalloa, Tahoe-järvi ei ollut täynnä vettä - se oli nurinkäännetty pyramidi, jossa oli jättimäinen kvartsikristallirykelmä pohjalla. 


Tämä nurinkäännetty pyramidi oli/on Äiti Jumalan värähtelytaajuuksien ylivalaisema ja rakkaus/valoenergian vastaanottaja. Jotkut tämän upean rykelmän huiput ulottuivat useiden satojen jalkojen korkeudelle ilmaan, sillä ne oli ohjelmoitu vastaanottamaan informaatiota koreammista ulottuvuuksista. Isä Jumalamme maskuliiniset ominaisuudet ylivalaisivat Mount Shastan ja se oli informaation ja energian välittäjä maasta valoulottuvuuksiin.

Pyramidin pohjoispäässä oli upea kristalliluola ja siinä oli valtava ametistirykelmä. Tämän kauniin rykelmän keskellä oli suihkulähde, mikä sisälsi yhden upeimmista violeteista liekeistä maan päällä.  


Monet Tähtisiemenet (vanhat sielut) jotka tulivat maan päälle asutuksen varhaisaikoina, olivat Violetin Liekin Temppelin Suojelijoita. 

Kristallirykelmä on edelleen siellä, kuten ametistirykelmäkin, kun taas violetti liekki on koteloitu Jumalvalon suojapalloon. Myös suuren kristallirykelmän ja luolan sisäänkäynnin ympärillä on suurempi suojapallo ja kaikki on hautautunut monien jalkojen syvyyteen hiesun ja kivien alle.

Rakkaat, on tullut aika paljastaa lisää maailmankaikkeuden monimutkaisesta muodosta, jotta ymmärrätte paremmin suurenmoista kotianne tähtien joukossa. Ei, et tarvitse yhtä tiettyä kotipaikkaa, sillä olet maailmankaikkeuden kansalainen. 


Sinä, Tähtisiemen, olet auttanut luomaan monia ihmeellisiä planeettoja ja galakseja ja siksi Sinulle on annettu niin tärkeä osa esitettäväksi tämän maailmankaikkeuden tulevassa laajentumisessa. 

Olet usein kuullut sanottavan "niin ylhäällä kuin alhaalla" ja "mikrokosmos edustaa makrokosmosta".

Olemme puhuneet aiemmin uudesta kultaisesta galaksista, mikä on muodostumisvaiheessa. 


Emme ole kuitenkaan käsitelleet seikkaperäisemmin Säteiden galakseja ja niiden toimintaa tässä maailmankaikkeudessa. Luotiin oma galaksi jokaiselle 12 Jumaltietoisuuden Säteelle, ja vaikka muidenkin 11 Säteen Taajuudet ja värit on edustettuna joka galaksirakenteessa, kunkin galaksin värit ja taajuudet ovat pääasiassa niitä, joita tuo Säde edustaa.

Seitsemännen säteen galaksi muodostuu pääasiassa ametistikristalleista, syvimmästä purppurasta vaaleimpaan violettiin. Se on ArkkiEnkeli Zadkielin ja ArkkiEnkeli lady Amethystin kotitukikohta ja taivaallisen ametistisalin ametistivaltaistuimelta he lähettivät taittuneen Luojavalon mahtavat Säteensä moniin Suuriin KeskusAurinkoihin ympäri maailmankaikkeutta. Nämä galaksit ovat maailmankaikkeuden chakrajärjestelmä ja sisältävät kunkin säteen edustamien värähtelytaajuuksien korkean keskittymän.  


Näitä galakseja voitaisiin kutsua jumalaisen Luojavalon universaaleiksi varastoiksi.

Silloin kun tietyn Säteen on aika ottaa hallitseva rooli maailmankaikkeuden jossain kvadrantissa, Isä/Äiti Jumalamme Säteilee suuremman määrän tuota Sädettä sen galaktiseen keskukseen, jotta tuon säteen ArkkiEnkeli voi Säteillä enemmän Jumaltietoisuuden ominaisuuksia, laatuja ja hyveitä määrättyihin galakseihin, aurinkokuntiin, planeettoihin sekä Teihin ja kaikkiin aistiviin olentoihin.


Rakkaat, tiedämme, että jotkut käsitteet joista puhumme Teille, voivat olla hyvin hämmentäviä. Kuitenkin kun tietoisuutenne ja viisautenne kasvaa, Pyhä Mielenne avaa reservissä olevan tietolähteenne ja Te muistatte ja ymmärrätte. Olen aina kanssanne.


Olen ArkkiEnkeli Mikael

VIOLETIN LIEKIN VARTIJAT  
ArkkiEnkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman ( www.ronnastar.com)
Syyskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

"Yhtenä hetkenä istut kaikenlaisten kielteisten ajatusten ympäröidessä auraasi. Seuraavana hetkenä päätät kutsua violettiliekkiä. Ja katso! Ympärillesi alkaa muodostua seitsemännen säteen mahtava voima, kosmisen energian jättiläismäinen napa. Violettiliekin enkelit kokoontuvat ympärillesi. He ojentavat kätensä sinua kohti ja ohjaavat violettisäteen kaaren neljän alemman kehosi ja aurasi läpi. Kun tuo kaari leimahtaa olemuksesi lävitse, se haihduttaa kielteiset tilat. Ne kirjaimellisesti häviävät sydämestä ja mielestä!"

-Arkkienkeli Zadkiel
 

Rakkaat, jos haluatte, menkää joka ilta ennen nukahtamistanne henkilökohtaiseen valopyramidiinne. Yhdistykää eetterikopioonne, mikä sisältää korkeamman itsenne seuraavan tason värähtelytaajuudet. Kutsukaa violettia liekkiä ja sanokaa itsellenne:

"Täten päästän irti kaiken sen epäsointuisen energian syystä, ytimestä, tallenteesta ja muistosta, jonka olen luonut - menneessä, nykyisyydessä ja tulevassa, tässä tai jossain muussa todellisuudessa. Niin olkoon ja niin on!"

Nähkää violetin liekin roihuavan jalkojenne alta tai kehonne ympärillä, jos makaatte. Kuvitelkaa violetin liekin kylvettävän teitä transformoivassa valossaan, koko kehomuotonne sisimpään ytimeen saakka. Sitten aikomuksenne ja äärettömyyshengityksen kautta lähettäkää violetti liekki alas maan kristalliluoliin, mitkä sisältävät ikuisia violetteja liekkejä. Nähkää tämän pyhän tulen leviävän labyrintteihin, jotka ympäröivät maata ja lopulta maan sydänytimeen. Silloin kun kutsutte violettia liekkiä, se säteilee alas voimakenttäänne ylhäältä ja roihuaa ylös jalkojenne alta, kun se luo elävän valontuulenpyörteen ympärillenne.

Teidän on tarkoitus etsiä Luojaenergian selkeää tulvaa ja teidän on aktivoitava luomisen polttoaine epäitsekkäällä ja rakastavalla aikomuksellanne. Teidän on sitten lähetettävä siemenajatuksianne - voimakkaita, puhtaita ja keskittyneitä - ulos äärettömyysmerkkivalosäteellä. Kaikki energia, positiivinen tai negatiivinen, säteilee solaarivoimakeskuksestanne äärettömyysmerkkinä ja se palautetaan teille lopulta vastaavina värähtelyinä.

Urheat ystäväni, on erittäin tärkeää, että vahvistatte henkistä panssarianne jumalaisen tahdon ensimmäisen säteen ominaisuuksilla ja avuilla - tinkimättömyys, urheus, totuus ja päättäväisyys - kun kuljemme eteenpäin yhdessä maailmanpalvelijoina. Vannon johtavani tietä ja suojelen teitä universaalin lain sallimissa rajoissa. Maailmanpalvelijoina yhdessä ja Kosmisen valoneuvoston opastuksen alaisuudessa emme voi epäonnistua. Olemme hyvin tyytyväisiä teihin.

Minä olen arkkienkeli Mikael. 
 
Violetti liekki koostuu Isä Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - tahto, voima ja tarkoitus - sateenkaarensinisestä liekistä ja Äiti Jumalamme jumalaisten ominaisuuksien - rakkaus, myötätunto, valaiseminen ja viisaus - sateenkaarenpinkistä liekistä. Yhdessä nämä kaksi säteilevää väriä luovat sateenkaarenvioletin liekin, mikä on yksi niistä "minä olen" -voimista, jotka annettiin lahjaksi ihmiskunnalle. Kuitenkin sitä on kutsuttava transformoivien voimien aktivoimiseksi. Pyhä violetti liekki on puhdasta jumalaista energiaa, oleellinen tekijä Luojavalon/elämän timantinkovissa hiukkasissa.

Ei kommentteja: