WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Leijonan täysikuu / Leijona ja Sirius


LEIJONAN TÄYSIKUU.
26.07.10 klo 04:36.
Leijonan täysikuu on aikaa, jolloin Shamballa, Planeettamme korkein keskus, huomioi Hierarkian ja kaikki sen uudet jäsenet. Silloin Siriuksen mahtavat energiat ovat ihmiskunnan käytettävissä ainutlaatuisella tavalla. Siriuksen Logos on oman aurinkomme vihkijä. Se vaikuttaa myös oman planeettamme kehitykseen ja vaatimuksiin. Henkisen Hierarkian alaisuudessa ja Shamballan ohjauksessa, ihmiskunta vaeltaa Vihkimyspolullaan kohti päämäärää – lopullista kotia.
Tähän aikaan vuodesta Aurinkoenkelin voimat ovat vahvimmillaan. Meillä on mahdollisuus, mikäli sitä todellisesti tahdomme, ymmärtää, mitä merkitsee olla sielu ja tämän ihmeellisen enkeliolennon henkisen vaikutuksen alainen. Leijonan täydenkuun aikaan virtaavat hienot energiat auttavat meitä ymmärtämään, mitä minuus tarkoittaa. Alamme ymmärtää, mitä on olla solaarinen olento lunaarisessa (Kuu-luonto) persoonallisuudessa.
Tänä vuonna muodostuu taivaalle T-risti Leijonan täydenkuun aikaan. Uranus, joka on muutoksen, uuden elämän, sähkön ja okkulttisen tieteen planeetta, menee omaan hierarkiseen asemaansa Oinaassa, joka on myös toisen tulimerkin, Leijonan, hierarkinen hallitsija – joskin Auringon kätkemänä. Saturnus, joka puolestaan on Vaa`an hierarkinen hallitsija, on niin ikään Vaa`assa. Pluto jatkaa kulkuaan Kauriissa, jossa tullaan käymään 2015 pimeyden ja valon hierarkioiden välinen taistelu Pluton ja Siriuksen ollessa oppositiossa. T-risti nostaa ihmiskunnan solar-pleksuksen taajuutta. Mars astuu kuvaan mukaan hiukan myöhemmin tuoden mukanaan lisää haasteita.
Aurinko on Leijonan eksoteerinen hallitsija.
Leijona on merkki, jota Aurinko hallitsee. Se hallitsee sitä kolmella tasolla (eksoteerinen, esoteerinen, hierarkinen/ persoona, sielu, henki), mikä on hyvin ainutlaatuista.
Aurinko kuvaa Leijonassa ilmenevää anteliaisuutta ja kaikille kuuluvaa hyvää. Se virtaa Ykseydestä, joka on jumal-kipinämme eli Monadimme/ henkemme.
Aurinko kuvaa yksilöitymistä. Kehittymättömässä muodossa se vielä ilmentää syvää itsekkyyttä, omakeskeisyyttä ja kaikkea oman universumin ympärillä pyörivää voimaa. Se on kuitenkin tärkeä vaihe kehityksessä. Ensin persoonamme on tultava selkeästi omaksi keskuksekseen ja sen jälkeen se voin muuttua vähitellen kaikkea muuta ylläpitäväksi Rakkauden ja Viisauden voimaksi. Ilman konkreettista keskusta, ei ihminen kykenen kehittymään korkeampiin ja gravitaatio-voimiltaan vahvempiin tasoihin. Meillä on oltava voimakas itsemme keskus, jotta vihkimysenergiat eivät meitä tuhoa ja polta.
Aurinko kuvaa tulta ja voimaa. Niinpä tämä hallitsija tuo voimaa kaikkeen, ellei ole kyse Leijonasta, jossa tarkoitus ilmenee vastakkaisuutena.
Ymmärtääksemme Auringon vaikutusta sen perimmäisessä tarkoituksessa, meidän on mietiskeltävä tarkoin, mitä oikeastaan tarkoittaa ylin, korkein, takana oleva syy alkuperäämme. Minä Itse Egona/ Itseytenä. Leijona on yksilön ja Itseyden merkki. Aurinko on universuminsa keskus. Korkein Itse on heijastus Yhdestä Ainoasta.
Aurinko liittää meidät tietoisuuden kehittymiseen. Korkein Itsemme ilmaisee tietoisuutta Itsestään. Tietoisuus kehittyy kolmen vaiheen kautta: Fyysisen, sielullisen (Neptunus) ja henkisen (Uranus).
Toisaalta voimme katsoa, että Leijona Ravun tavoin koskettaa tavallaan suurempaa kokonaisuutta. Leijona kuvastaa aina jollain lailla sielun kasvua.
Leijonassa kasvatetaan herkkyyttä tunnistaa sielu. Ensin emme tiedosta sieluamme. Kuitenkin kuolematon sielu, joka läpi kosmoksen on tietoinen, on herkkä vastaanottamaan jumalaista suunnitelmaa.
Leijonassa saa alkunsa itsekeskeinen ihminen. Hän kehittyy vähitellen kohti sielun ilmaisua ja alkaa keskittyä henkisiin saavutuksiin itsekkäiden päämäärien sijaan. Silloin lähestytään aikaa, jossa aloitetaan valmistautuminen ensimmäiseen vihkimykseen. Ennen kuin ihminen voi saavuttaa vihkimyksen, on hänen oltava täysin itse-tietoinen persoonallisuudestaan. Silloin Neptunuksen ilmestyminen Auringon takaa, alkaa vaikuttaa voimallisesti. Sanotaan, että etsijästä tulee ”Leijona, joka etsii saalistaan”. Tällä saalilla tarkoitetaan persoonallisuutta, joka on sielun saaliina.
Aurinko esoteerisena hallitsijana peittäen Neptunuksen.
Nyt alkaa tietoisuuden kasvun ihmeellinen vaihe.
Oppilas on siirtynyt Kiinteälle Ristille. Auringon sydän aktivoituu ja energiat virtaavat Neptunuksen kautta kehittyvään oppilas-kokelaaseen. Oppilas lähestyy ensimmäistä vihkimystä, jolloin sydän-, kurkku- ja ajnakeskus aktivoituvat.
Neptunus on Vesi-olennon merkki. Tuota olentoa voimme kutsua Kristukseksi. Legenda kertoo, että vesien olento nousee lännessä olevasta valtamerestä. Neptunusta hallitsee kuudes säde, joka puolestaan hallitsee halujamme. Kun Neptunus muuttuu aktiiviseksi, on kyse edistyneemmästä oppilaasta ja Leijonasta. Tällöin tunneluontoa muunnetaan ja kohdennetaan rakkaudeksi kohti sielua. Koko herkkä tunneluonto tulee vastaanottavaiseksi energioille, jotka virtaavat Auringon sydämestä. Tässä vaiheessa oppilas on valmis toiseen vihkimykseen.
Ensimmäisessä vihkimyksessä ihmisen sydämeen syntyy Kristuslapsi, joka liittää ihmisen Neitsyeen merkkiin. Mytologiassa kuvataan Sphinxiä olentona, jolla on naisen pää ja leijonan ruumis. Tästä vertauksesta puhumme kuukauden kuluttua Neitsyt-merkin yhteydessä. Toinen vertauskuva kuvaa yksisarvista kaurista ja Leijonaa. Tämä kuvaa kolmatta vihkimystä ja Leijonan ja Kauriin yhteyttä. Yksisarvinen tappaa sarvellaan (3. Silmä, tietoisuus) leijonan, joka kuvaa alempaa persoonallisuutta.
Leijona aloittaa aina jotakin uutta. Se ilmentää aina jotakin perus-elämään liittyvää uutta sykliä. Voimme nähdä, että Leijona aloittaa ensimmäisessä, toisessa ja kolmannessa vihkimyksessä inhimillisen kehityksen uudet jaksot. Ensimmäisessä hän astuu sielujen valtakuntaa, kolmannessa hän aloittaa solaarisen vaiheen ja viidennessä hänestä tulee Mestari.
Leijona on kehityksen merkki. Oikein hallittuna Leijonan energia vie vääjäämättä seuraavaan vaiheeseen. Kun oppilas alkaa ilmentää itsessään olevaa okkulttista, tietoon perustuvaa, alempaa mieltään hallitsevaa olemuspuoltaan, on hän siirtynyt Uranuksen vaikutuksen alaiseksi.
Aurinko kätkien Uranuksen ollen samalla hierarkinen hallitsija.
Uranuksen energioihin vastaaminen ja näiden Auringon takana olevien energioiden tunnistaminen vaatii kehittynyttä olentoa. Nyt oppilas on astumassa Kiinteältä Ristiltä Kardinaali- eli Johtavalle Ristille. Hän on ottamassa kolmatta vihkimystä. Nyt henkinen keskusaurinko astuu kuvaan mukaan ja Uranuksesta tulee energioiden jakaja ja välittäjä. Pääkeskus aktivoituu ja tulee pääasialliseksi energiakeskukseksi vihityn energiakehossa. Tämän johdosta tapahtuu suunnan muutos elämässä.
Leijonaa symboloi valo, jota sanotaan sielun valoksi. Tämä valo on solaarista tulta ja säteilee vihityn kautta alempiin luomakuntiin. Tässä vaiheessa ihminen on toimiva sielu inkarnaatiossa – tietoinen oman universuminsa kuningas, todellinen Sielu palvelutyössä. Hän on yksilöllinen Itse, mikä tarkoittaa ihmisolentoa, joka ei pöyhkeile, vaan jakaa jaloa sielunsa sivistystä ympäristöönsä.
Kun Uranus kontrolloi, Leijona-vihitystä tulee todellinen tarkkailija, joka on riippumaton ulkoisesta materasta. Hän toimii tahtonsa mukaisesti, vetäen puoleensa kaikkea tarvkittavaa. Leijona-vihityn tahto on rautaa.
Leijona on oikeudenmukaisuuden merkki, koska Leijona-vihityn psyyke on aina kiinnittynyt oikeuteen itseensä. Hän on polarisoitunut ylä-tsakroihin ja alemmat materian ilmaukset eivät enää kiinnosta häntä. Hän on nyt kurinalainen ja on aina tietoinen motiiveistaan. Tuo sisältä päin tuleva kyky kontrolloida on Leijonan vahvuus. Leijona-vihitty toteekin: ”Isä tapahtukoon Sinun tahtosi, ei minun.”
Leijona ja Sirius.
Leijonasta puhuttaessa, emme voi unohtaa Siriusta. Siriusta kutsutaan Vihkimyksen-, Karman-, Vapauden-, Koiran- ja Herkkyyden Tähdeksi. Tärkeintä, mitä meidän on huomioitava, on vihkimys-energiat, jotka virtaavat koko aurinkokuntaamme Sirius Auringosta. Elokuuta kutsutaankin Koiran-tähden kuukaudeksi eli Siriuksen kuukaudeksi. Sirius hallitsee kosmisessa mielessä Leijonaa.
Ehkä tämä kaikki jää meille mysteeriksi ja mysteeri se onkin. Koko Leijonan tarina on hyvin mysteerinen, koska se niin olennaisesti kertoo ihmiskunnan ja koko meidän aurinkokuntamme ihmeellisestä mystisestä yhteydestä Siriukseen, kaiken elämän lahjoittajaan.


http://www.kolumbus.fi/tuija.robbins/html_suomi/esoastromed.html 
Leijonan Täysikuu / Aslak Larjo 

Ei kommentteja: