WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Säteet kahdeksasta kahteentoista



Kahdeksas säde 
on puhdistamisen säde, jonka väri on valko-viher-violetti. Tätä sädettä voi käyttää niin fyysisen kuin tunne- ja mentaalikehojen puhdistamiseen. Tämä säde tavallaan jatkaa/tehostaa seitsemännen eli violetin säteen/liekin puhdistustyötä vapauttamalla karmallista tai negatiivista energiaa nostaen kehoa uudelle olemassaolon tasolle samalla edistäen eri kerrosten välistä yhteisyyttä. Tällä säteellä voi puhdistaa myös maata kokonaisuutena. Tämän säteen arkkienkelin nimi on Auriel. 

Yhdeksäs säde on Ilon säde, jonka väri on vaalea, loistava sinivihreä. Tämä säde jatkaa puhdistamista yhä korkeammille olemassaolon tasoille avaten kosketuksen sielutasoon ilossa. Se avaa kosketuksen valokehoon, joka tarkoittaa tilaa, jossa yksilön jumalallinen malli on tullut todeksi hänen olemassaolossaan. Valokehon sanotaan olevan meidän kulkuvälineemme, joka mahdollistaa liikkumisemme eri tietoisuudentasoilla kokonaisuniversumissa. Valokehon avulla olemme suorassa yhteydessä neljännen mestaritason ja viidennen ulottuvuuden Arkkienkelitason energioihin, yhteistyöhön "heidän" kanssaan. Valokehomme kehittyessä tietoisuutemme voi saavuttaa vieläkin korkeampia tasoja. Yhdeksännen säteen arkkienkeli on Samuel. 

Kymmenes säde on Valokeho, joka on saavutettu yhdeksännen säteen avulla. Yhdeksäs säde antaa mahdollisuuden kohota tavallisen maallisen tason ylittäviin yliaistisiin kokemuksiin. Valokeho ei ole ihmisen energiakeho, vaan liittyy korkeampaan tietoisuuteen, jossa värähtely on paljon maatasoa hienompaa. Kymmenes säde myös yhdistää feminiinisen ja maskuliinisen energian samassa persoonassa. Kymmenen säteen väri on loistavan kirkas helmiäinen ja sen arkkienkeli on nimeltään Dahnuel. 

Yhdestoista säde on Palvelus, joka on silta Uuteen Aikaan. Yhdennentoista säteen väri on loistava vaaleanpunainen, jossa on mukana oranssia. Arkkienkelin nimi on Klariel. Kahdestoista säde on Kultainen Säde. Tämä on kaikkien mahdollisuuksien yhdistelmä, joka on myös palkinto pyrkimyksestä valoon. 

Kahdestoista säde heijastaa kaikkia kehityksen mahdollisuuksia ollen peili korkeuksiin. 

Se antaa ihmiselle aivan uuden olemassaolon tason, kosketuksen Kristus- ja Jumaltietoisuuteen. Kahdennentoista säteen arkkienkeli on Eluthiel ja väri loistava kulta, jolla on mahdollisuus nostaa ylös kaiken kohtaamansa. 

Tulee muistaa, että näissä Korkeammissa Alkemistisissa Säteissä on aina mukana 
alempien eli 1-7 säteiden voimaa/energiavaikutusta koostuen juuri samoista väreistä lisättynä ns. valkovalolla.  

Sekin tulee muistaa, että nämä Uudet Säteet tulee ottaa käyttöön asteittain, koska ne ovat hyvin voimallisia/muuntavia. Näitä säteitä aina tulee pyytää käyttöön, koska eivät ilmene ilman sitä.  

Säteet ovat Energioita eikä niitä tule yhdistää chakrojen väreihin.


Lähde: MINÄ OLEN - lehti 6/2007 Seppo Ilkka


Lue: http://en.wikipedia.org/wiki/Seven_rays and
www.sanatkumara.info/Initiations.htm

Ei kommentteja: