WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kotkan Poika



Intiaanina oleminen tarkoittaa usein välinpitämättömyyden kohteena oloa, Jim Poitras Kanadalainen muusikki, kuvataiteilija, tanssija ja parantaja toteaa.

Kristinusko hävitti alun perin Euroopasta ja Yhdysvalloista monia alkuperäiskulttuureja. Ikiaikaista tietoa, suuria samaaneja ja yhteys luontoon tuhottiin. Tilalle annettiin usko johtajiin ja instituutioihin. Nyt maksetaan hintaa tästä aivopesusta: Maapallo on hädässä ja ihmiset henkisesti hukassa.

Antaminen on katoamassa maailmasta. Keskittyminen omistamiseen jakamisen sijaan luo vain keinotekoisia raja-aitoja itsen ja muiden välille. Käsitys itseydestä katoaa.

Toinen katoava luonnonvara on kunnioitus vanhuksia ja heidän tietoaan kohtaan. Intiaani ei sulkisi vanhaa ihmistä hoitolaitokseen. Millään kansalla ei ole varaa kääntää selkänsä vanhusten viisaudelle.

Kolmas unohtunut oppi on ymmärrys siitä, että ihminen ei ole luonnon yläpuolella, vaan osa sitä.

Alkuperäiskulttuurit elävät symbioosissa luonnon kanssa. Intiaanit uskovat ruohoon, puihin ja veteen.

Intiaaniperinteen opettajat nimesivät Jim Poitras´en hiykaksi. Hiyoka on erityinen intiaani. Hän ei katso maailmaa kuten toiset. Hiyoka näkee totuuden ja kiusaa ihmisiä kohti sitä. Hiyoka paljastaa sen, joka valehtelee, ahnehtii tai on sokea virheilleen. Useinkaan ihmiset eivät pidä siitä. Hiyoka ei haekaan hyväksyntää, vaan totuutta. Vain rehellisyys parantaa.

Vanhat intiaaniopetukset kertovat, että ihmiskunta elää nyt " kultaista aikaa". Se on eheytymisen aika, joka tietää muutoksia planeetalle ja ihmisille. Muutoksia edeltää tuska.

Mutta kaikki muuttuu paremmaksi.Vallassa olevat tietävät, että he menettävät valtansa. He pelkäävät.

Kotka, joka on noussut siivilleen.

Jokainen sulka edustaa Poitras´elle esi-isää. On suuri asia, jos saa kotkansulan joltakulta elämänsä aikana. Poitras on saanut jo monta ja antanut yhtä monta sulkaa pois. Kotka on intiaaneille eläimistä pyhin, koska se lentää lähimpänä Luojaa.

Lähde: Voi Hyvin 3/10 Jim Poitras 58 - vuotias
jimpoitras.net

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista oivallusta:)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Anonyymi... Valoa päiviisi ja Rauhallista Joulua...