WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kanavointi 2010



ARKKIENKELI MIKAEL:


Rakkaat mestarit, on yleistä tietoa, että aurinko välittää elämänantavaa voimaa säteidensä kautta. Muinaisina aikoina aurinkoa pidettiin erheellisesti Jumalana ja sille annettiin nimeksi RA. Kuitenkin viisaiden olentojen kehittynyt ryhmä alkoi palvoa Yhtä Jumalaa monien eri jumalien sijasta. On myös totta, ettei maan päällä olisi mitään elämää ilman auringon sähkömagneettista säteilyä, sillä aurinkokunnan aurinko, jonka näette taivaalla, antaa elämän ylläpitämiseen tarvittavaa lämpöä ja valoa maan päälle. Kuitenkaan te ette näe ja useimmat eivät tiedä, että jokaisen näkyvän auringon ylä- ja ulkopuolella on Keskusaurinko, mikä on paljon korkeamman ulottuvuuden taajuutta, ja siksi se ei ole näkyvä millään ihmisen tänä aikana käytettävissä olevilla välineillä.

Tämä aurinko on aurinkokuntanne Jumalvanhempien koti. Nämä Jumalvalon suuret sfäärit ovat viileitä, mukavia ja loistavampia, kun voitte koskaan kuvitella. Sillä siellä Luojan suurenmoiset ja upean säteilevät puolet asuvat ja niiden velvollisuutena on säteillä peruselämänvoimasubstanssia ja/tai metatronisen valon koko spektriä kaikkiin aurinkokuntiin ja niiden planeettoihin, mukaan luettuna maa. Nämä Luojan upeat versot olivat ensimmäisiä, jotka säteiltiin Ylimmän Luojan sydänkeskuksesta, ja niitä pidettiin riittävän arvokkaina loppumattomien universumien, galaksien, tähtijärjestelmien ja planeettojen valvojiksi. Sama pätee kaikkiin aurinkokuntiin, galakseihin ja universumeihin koko luomakunnassa. Tämä on hyvin monimutkainen prosessi emmekä mene siihen syvemmälle tällä kertaa. Haluamme tuoda julki teille, että aurinkonne antaa paljon enemmän kuin vain lämpöä ja valoa, mistä olette tietoisia.

1950-luvun keskivaiheille saakka ihmiset ympäri maailmaa tekivät työtä auringossa koko päivän eivätkä he käyttäneet aurinkosuojaa tai tunteneet, että auringonsäteet olivat vahingollisia. He käyttivät hattuja ja jotkut peittivät käsivartensa, mutta se oli välttämätöntä eikä pidetty haitallisena olla monta tuntia auringossa. Saastuminen on vaikuttanut asteittain otsonikerrokseen eikä se ole yhtä paksu kuin ennen ja näin se päästää enemmän auringon ultraviolettisäteilyä maahan ja ihmisiin. Sen jälkeen auringonsäteiden haitalliset vaikutukset ovat korostuneet niin paljon, että useimmat ihmiset ovat unohtaneet monet edut, joita koituu auringolle altistumisesta.

Auringonsuojatuotteiden mainostaminen on ollut hyvin tehokasta ja useimmat ihmiset eivät mene aurinkoon ilman niitä riippumatta siitä, miten kauan he suunnittelevat olevansa ulkona. Muistakaa, että auringonsäteet ovat edelleen turvallisia ja hyvin hyödyllisiä varhaisaamun tunteina klo 10 saakka ja klo 15-16 jälkeen iltapäivällä kesäaikaan. Vähintään 15 minuuttia päivässä useita kertoja viikossa riittää antamaan teille auringon hyödyllisten säteiden valokylvyn. Auringonsäteet eivät myöskään ole yhtä voimakkaita talvella ja altistuminen sille voi olla vähän pidempi.

Olemme antaneet teille informaatiota auringon merkityksestä fyysisen kehon hyvinvoinnille. Haluamme myös korostaa, että tämä ilmiö edustaa sitä, miten kauas keskuksesta monet kollektiivitietoisuuden uskomusrakenteen käsitykset ovat joutuneet ja miten nämä väärinkäsitykset vaikuttavat ihmisiin hyvin monin tavoin.

Rakkaat sydämet, muistakaa, että te jotka olette tiukasti polulla ja pystytte ammentamaan Luojavalon timantinkovia hiukkasia ja sitten jakamaan niitä maailman kanssa rakastavan aikomuksenne välityksellä, saatte paljon enemmän hyötyä auringosta, sillä pystytte nyt imemään korkeampaa ja vielä voimakkaampaa ja edullisempaa olemusta auringonsäteistä, mitä kutsutaan metatronisen valon täydeksi spektriksi. D-vitamiini on vain yksi monista lahjoista, mitä annetaan ihmisille aurinkonne säteiden sekä Äiti/Isä Jumalamme suurten säteiden välityksellä.

Tietäkää tämä, rakkaat, että olette tietyn aikayksikön viimevaiheissa ja että olette kaikki olleet ainutlaatuisen sääntöjärjestelmän kohteena. Täydellistä vapaata tahtoa pidettiin suurena lahjana. Siitä tuli suuri taakka, kun ihmiskunta vajosi kaksinaisuuden laajaan kirjoon, mikä on aiheuttanut suurta tuskaa ja kärsimystä. Sääntöihin kirjoitettiin "puuttumattomuuspykälä" ja määriteltiin aikaraja, jolloin tämä luomisvaihe olisi esitettävä, ennen kuin Isä/Äiti Jumala voisi julistaa: "Riittää. On aika olla välittäjänä. Tulee jumalainen erivapaus niille, jotka pyrkivät saavuttamaan itsemestaruuden, ja henkinen hierarkia ja enkelikunta valtuutetaan antamaan apua tavalla, mikä on tarkoituksenmukainen kosmisten lakien puitteissa." Armonlaki on karmanlain korkeampi taajuus ja sitä sovelletaan vastedes paljastuvaan maailmanpalvelijoiden ryhmään sekä tavoittelijoihin ja oppilaisiin ylösnousemuspolulla.

Kun tämä tietty aikakausi tulee loppunsa, tulee uusi sääntö- ja lakijärjestelmä, mikä pätee kaikkiin kehittyviin henki-ihmisolentoihin. Luomisen uusi laajentunut sykli on käynnissä ja teidät kaikki jotka pyritte saavuttamaan ykseystietoisuuden, nimitetään tulevaisuuden kanssaluojiksi. Jumalvalon säteenä jumalainen tehtävänne on laajentaa Jumaltietoisuuden rajoja. Tavoitteenne on tulla ilmentämisen mestariksi, joka ammentaa luomisolemusta, aktiovoi sen pyhässä sydämessään tiettyjen pyhän mielen ajatusten kautta ja muovaa Jumalsubstanssin loputtoman moninaisiksi muodoiksi. Näin teistä tulee Isä/Äiti Jumalamme aito laajentuma.

Te, tiennäyttäjät, olette tulevaisuuden toivo. Valatte perustan uudelle yhteiskuntajärjestykselle. On erittäin tärkeää, että kuljette keskitietä. Itsensä mestari ei valitse puolta - hän ei ole puolesta eikä vastaan niissä konflikteissa, jotka parhaillaan raivoavat ympäri maailmaa. Henkilökohtainen voimanne on tehokkainta, kun pysytte keskittyneenä pyhään sydämeenne ja pyhän mielenne viisaus opastaa teitä. Asenteenne pitäisi olla aina hyvä tahto ja ohjelmanne kaikkien suurin hyvä.

Kun tavoittelette aktiivisesti valaistumista ja pyritte palaamaan sisäiseen tasapainoon ja harmoniaan, on tärkeää, että teistä tulee tietoinen tietyistä karmallisista rajoituksista, joita sielunne on hyväksynyt oppimiskokemukseksi tässä elämässä. On tiettyjä rajoituksia ja ehtoja, joita ei voi muuttaa, ja läksynä on hyväksyä ne sujuvasti ja pyrkiä erinomaisuuteen niissä rajoissa, jotka teille on annettu - ei rangaistuksena, vaan tilaisuutena tasapainottaa riitasointuiset energia- ja ajatusmallit. Kuitenkin haluamme korostaa, että tämä elämä on ainutlaatuinen jokaiselle sielulle maan päällä ja riippumatta syntymäolosuhteistanne on mahdollisuus suuruuteen ja siihen tieto- ja taitovarastoon, mitä tarvitaan itsemestaruuden saavuttamiseksi.

Teidät suunniteltiin ilmentämismestariksi, kanssaluojaksi jolla on Jumalan antamat kyvyt. Ensimmäinen askel on käsittää, että olette ohjelmoineet DNA:hanne neropotentiaalin ja laajan kirjon taitoja ja kykyjä. Valitsitte ennen inkarnoitumistanne joukon olosuhteita kera tiettyjen kykyjen, jotka ovat helpommin käytettävissä kuin toiset. Vaikka lahjojenne ja taitojenne koko määrää pidetään varastossa, teillä on kuitenkin kyky tuoda ne etualalle, jotta voitte alkaa toteuttaa, integroida ja käyttää niitä.

Teidän on päästävä aivojen korkeammille ulottuvuustasoille voidaksenne muodostaa yhteyden sieluitseenne ja korkeampien ulottuvuuksien olentoihin. Aivonne koostuvat monista tietoisuustasoista. Alemmat aivot ja kolme alinta chakraa ovat ihmisen eläin-ihmistietoisuuden ulottuvuus. Ne ovat vaistonvaraisimmat ja ottavat paljon informaatiostaan astraalitason kollektiivitietoisuudesta sekä maapallon tietoisuudesta. Selviytyminen ja egon halukeho hallitsevat massojen ajatuksia ja haluja ja näin muodostavat vallitsevan todellisuuskuvan. Fokus on ulkoisessa, aineellisessa maailmassa ja itsensä palvelemisessa.

Kun tietoisuutenne siirtyy aivotoiminnan keskitasolle, aloitatte henki-ihmisolennoksi tulemisprosessin ja tunneluontonne siirtyy asteittain yhdistämään sydän- ja kurkkuchakran. Alkaa vähittäinen heräämisprosessi, kun sielunne tönii teitä tiedostamisen polulle ja ylösnousemusmatka alkaa. Polulla tavoittelijan on kuljettava astraalitason läpi ja saatava tunne-/astraalikeho ja alempi luonne (kolme alinta chakraa) hallintaan, mikä avaa väylän kosmisen totuuden jalostuneisiin taajuuksiin korkeamman itsen, oppaiden, opettajien ja enkeliauttajien välityksellä. Viattomuus ajatuksissa, sanoissa ja teoissa kera keskittyneen havaintokyvyn ovat tärkeitä itsensä mestarin piirteitä. Teidän on puhdistettava mieli vääristyneistä, negatiivisista ja lannistavista ajatuksista, ennen kuin teistä voi tulla valon välittäjä pimeyteen.

Teidän on tärkeää ymmärtää, että kun taajuusmallistanne (tai sielulaulustanne) tulee jalostuneempi, asenteenne ja ymmärryksenne virittyy korkeammille ja korkeammille tietoisuustasoille. Eetterikehonne muuttuu myös ja se reagoi korkeampiin jumalaisiin energioihin. Itsensä palveleminen kehittyy vähitellen haluksi toteuttaa jumalaisen tehtävänne ja ryhtyä ryhmän palvelemiseen.

Valaistuneena olentona alatte rakentaa tietoisuussiltaa takaisin tämän universumin korkeampiin ulottuvuuksiin. Sitä kutsutaan Antakaranaksi muinaisissa esoteerisissa opetuksissa ja sateenkaarisillaksi nykyään. Palataksenne mestaruuteen teidän on opittava käyttämään mentaalisen luontonne kolmea puolta: aivoja, mieltä ja sielua. Teidän on myös puhdistettava alitajuisen mielen vääristymät ja viritettävä tietoinen mielenne sieluitseen, jotta sielun ja korkeamman itsen viisaus voi alkaa virrata neljän alemman kehojärjestelmänne läpi. Muistakaa, että jokaisella atomilla ja koko fyysisellä olemuksellanne on tietoisuus - niiden on oltava valaistuneita ja virittyneitä ylösnousemuksen korkeampiin taajuusmalleihin. Teidät on tehty jumalaisesta olemuksesta. Olette Ylimmän Luojan sirpale tai kipinä. Teillä on latentteja voimia, joita on kehitettävä. Ihmisillä on suuri tarve virkistää henkistä muistiaan ja kehittää valomestarin voimia.

Antakarana koostuu valovirroista, jotka perimmiltään vahvistavat ja lisäävät yhteyksiä itsen ja Jumalitsen/"minä olen" -olemuksen monien puolien välillä. Näillä valovirroilla on tietoisuus ja ne sisältävät sitä itsen monien tasojen älykkyyttä, mitä on korkeammissa ulottuvuuksissa. Kuten olemme kertoneet teille, alitajuisesta mielestänne on tulossa tietoinen ja tietoinen mielenne avautuu supertietoisen mielen viisaudelle, mikä sisältää universumin mysteerit.

Rakkaat, näemme valon laajentuvan ja vahvistuvan monissa paikoissa ympäri maailmaa. Näemme myös säteilynne ja vaikuksenne kasvavan ja teette positiivisen vaikutuksen useampiin elämiin kuin koskaan ennen. Teidän on pysyttävä keskittyneenä sydämeen ja sieluun, kun kaaos ja pelko kasvavat ja leviävät ympäri planeettaa. Olemme nyt yhdistäneet voimat ja olemme ja tulemme aina olemaan voittamattomia, sillä toteutamme Äiti/Isä Jumalamme valtuutusta. Ikuinen rakkaus, suojelu ja siunaukset ovat teidän - nyt ja ikuisesti.

Olen arkkienkeli Mikael.

-----------


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.



Ei kommentteja: