WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 18. toukokuuta 2010

Vuosi 2010


Henkilökohtainen jaksaminen nousee tärkeimmäksi teemaksi koko maapallolla vuonna 2010. Väsymys ja uupumus koettelevat ihmiskuntaa tuhat kertaa kovemmin kuin mikään tulevista karmeista influenssa epidemioista, mutta väsymykseen ei edes yritetä löytää vastalääkettä tai seerumia. Uupumukseen kuolevista ei kukaan pidä lukua, vaikka jokainen meistä tuntee useampia ennen aikojaan sydän- tai verisuonisairauksiin menehtyneitä. Jos rasitat itseäsi liikaa, niin sydän rasittuu aina eniten.

Jos tuntuu pelottavalta, niin hyvä juttu, sillä pelkoon on aihetta etenkin vuonna 2010. Ilman pelkoa omasta jaksamisesta kukaan ei ole valmis tekemään välttämättömiä muutoksia elämäänsä. Vuosi 2010 on elämää ylläpitävien muutosten vuosi. Se on oman rytmisi löytämisen ja terveen itsekunnioituksen vuosi ja tähän seikkaan tulen palaamaan jokaisen horoskooppimerkin kohdalla uudelleen.

Olet löytänyt oman rytmisi ja oman elämäsi silloin kun pystyt olemaan kiitollinen ja nauttimaan jokaisesta päivästä heti heräämisestäsi lähtien. Jokainen meistä saa luopua paljosta turhasta tämän vuoden aikana, jos haluaa pysyä terveiden kirjoissa. Moni valitsee väärin ja vääntäytyy töihin vakavista oireistaan välittämättä sen sijaan, että menisi lääkärin vastaanotolle ja ottaisi sairaslomaa sen verran kuin palautuakseen tarvitsee. Sitkeyden hinta vain tulee olemaan kohtuuttoman korkea armon vuonna 2010. Kumman tien sinä valitset?

Ei kommentteja: