WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 24. toukokuuta 2010

Saturnuksen laulu

Saturnus

Saturnus
Saturnus tunnetaan sen kauniiden renkaiden vuoksi. Saturnuksen ympäriltä on toistaiseksi löytynyt 56 (v.2006) kuuksi luokiteltua kiertolaista.

Saturnus nimettiin roomalaisen maanviljelyn jumalan mukaan. Saturnus on kuudes planeetta Auringosta katsottuna, ja kooltaan planeetoista toiseksi suurin. Saturnusta renkaineen pidetään yhtenä kauneimmista taivaankappaleista.
Olosuhteet ja tuntomerkit
Kaasuplaneettana Saturnuksen koostumus on paljolti Jupiterin kaltainen. Se koostuu vedystä (75%) ja heliumista (25%) sekä pienestä määrästä vettä, metaania, ammoniakkia ja kivipölyä.
Saturnuksella on Jupiterin kaltaisia, mutta heikommin havaittavissa olevia juovia pinnallaan. Saturnuksen pinnalla näkyy myös punaisia laikkuja, aivan kuten Jupiterillakin.
Parhain tuntomerkki Saturnuksella ovat sitä ympäröivät renkaat. Saturnuksella on yhteensä seitsemän rengasryhmää, joista osa on hyvin heikosti näkyviä. Ne koostuvat pääasiassa jäästä ja kiviaineksesta.
Saturnuksen renkaat
Kuva: © NASA
Saturnus on selvästi navoiltaan litistynyt planeetta. Litistyminen johtuu sen nopeasta pyörimisnopeudesta ja kaasumaisesta olomuodosta.
Saturnuksella puhaltaa voimakas tuuli: lähellä päiväntasaajaa nopeus voi nousta jopa 500 metriin sekunnissa. Kovan tuulen lisäksi Saturnuksella vallitsee ankara pakkanen; keskilämpötila on noin -185ºC.
Saturnus näkyy öisellä taivaalla paljaallakin silmällä. Se ei kuitenkaan ole yhtä kirkas kuin Jupiter. Saturnuksen renkaat ja suurimmat kuut voi nähdä pienellä kaukoputkella.
Kuut
Saturnukselta on löydetty toistaiseksi 56 kuuta. Niistä 18 on suurempia ja kauemmin tunnettuja. Viime vuosina on löydetty lukuisia pienempiä kuita ja lisää saatetaan vielä löytää.
Saturnuksen kuut
Kuva: © NASA
Tähtiakatemia 98

Kuuntele You Tube Saturn Actual Sound
Ääntä on muutettu ihmisen korvalle kuultavaksi ja sitä on nopeutettu. Muulla tavoin se on todellakin planeetasta lähtöisin.


Kaikki on värähtelyä. Planeetoilla on oma henkinen merkityksensä. Saturnus on henkiseltä merkitykseltään välittäjä persoonallisen, kuolevaisen ihmisen ja korkeamman, henkisen ihmisen välillä. Sen hyvien aspektien voidaan sanoa puhdistavan, jalostavan ja henkevöittävän Marsin ja Kuun olemusta /vaikutusta astrologisella kartalla.

Ei kommentteja: