WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Rakkauden ihme

Kun sikiö kehittyy äidin kohdussa, on se ensin sukupuoleton ja tulee sitten kaksisukuiseksi, jonka jälkeen toinen sukupuoli vie voiton ja toinen jää surkastuneena olemaan ihmisen ruumiissa.

Ihmisen eetterinen organismi on toista sukupuolta ja näkyvä fyysinen ruumis toista.

Mikä on elämämme näissä molemmissa sukupuolissa?

Mies rakastaa naista ja nainen miestä. Mies elävöittää naisessa naisen sisäistä, miehellistä sukupuolta, ja nainen miehessä naisellista.

Jos toinen olisi yksinomaan mies ja toinen yksinomaan nainen, eivät ne voisi rakastaa toisiansa ymmäryksen puutteessa. Mutta kun mies ja nainen rakastavat toisiansa, tapahtuu eetteriorganismissa näkymätön avautuminen ja rakkaus on siinä, että nainen astuu miehen sydämeen ja mies naisen.

Rakkauden ymmärtämys syntyy siitä, että rakastetun kuva astuu rakastajan sisäiseen tajuntaan ja valloittaa sen. Jokaisen naisen sydämessä - ja jokaisen nuoren miehen - elää aivan kuin vaistomainen tieto semmoisesta ihmeellisestä Rakkaudesta, joka puhdistaa ja vapauttaaja nostaa yläpuolelle aistien.

Lähde: Pekka Ervast

Ei kommentteja: