WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Salaisuus



" Olet palanen maailmankaikkeuden ja aivan kuin tähdet ja kuu sait oikeuden elämään. Ja vaikka et voi tänään oivaltaa, niin kaikki kehittyy, toiveesikin toteutuu." = Desiperaatan =

Tahdonvoima on minun hengestäni lähtöisin. Elinvoimani alkuperä on Auringosta. Auringosta tulee se voima, joka ylläpitää minua (meitä) ja koko tätä maailmaa ja luomakuntia siinä. Auringosta saan praanaa, joka ylläpitää elämäniloa ja terveyttä minussa.

Minun elämänvoimani on Auringosta ja sukupuolivoimani on kotoisin maapallosta. Kun tajuan, että kaikki himot ja halut: alhaisimmasta ylimpiin, pimeimmistä valkeimpiin, mitättömistä vaikuttavimpiin ovat lähtöisin sukupuolivoimasta.

Alkulähteen tahto odottaa kärsivällisesti, että minä itse astuisin tielle, joka herättää minut rakastamaan totuutta, hyvyyttä ja kauneutta.

Tie on oman elämän alttiiksi antamista, ojentautumista henkisen elämän lakien mukaisuuteen. Siitä seuraava sydämen ilo on merkkinä hengen vaikutuksesta sieluuni. Sydämen ilo lienee aina hengen kosketusta persoonallisuuteeni.

Minä olen lavealla tiellä vielä kuin puolinainen, kunnes naisena minussa älypuoli eli miehisyys (miehissä tunnepuoli eli naisellisuus) on yhä enemmän heräämässä, jolloin alan myös muistuttaa kokonaista ihmistä.

Sen myötä tajuan, että kun käytän älyä ja tunnetta työkaluinani alan hahmottaa tätä olemassaoloa kokonaisvaltaisemmin. Kun on rauha tunteen ja älyn kesken, kun kumpikaan ei pyri enää valtaan ja ohjaamaan tajuntaani, kun riita eli ristiriita tältä ristiltäni poistuu, voi minussa herätä hyvä tahto. Tähän tyyneen mieleen vain voi taivas kuvastua. Sen myötä ymmärrys minussa herää.

Sana "ymmärrys" foneettisesti jo on ympyrä eli jumalainen muoto. Ympyrä on jumalainen siksi että siihen on kätketty maailmankaikkeuden salaisuus, jota en älylläni pysty ratkaisemaan.

En pysty piin arvoitusta, ympyrän kehän pituutta tarkasti laskemaan. Ympyrän kehälle ei tällä tasolla näytä loppua olevankaan, ja siksi voin olettaa sen jatkuvan spiraalina muille tasoille. Tämä selittää ymmärrykseni mahdollisuuden tajuntana kohota yhä koekeampiin sfääreihin.

Ymmärrys johtaa minut lopulta kaidalle tielle jokapäiväisessä elämässänikin. Toteuttamaan henkisen tahtoni, omantuntoni viitoittamaa tietä, joka johtaa lopulta ahtaan portin kautta elävään elämään, heräämään tästä unestani, henkisen tahtoni herättämänä.

Me monadeina, neitseellisinä henkinä, muodostamme Kosmisen Kristuksen ruumiin. Se ei ole valmis ennen kuin jokainen monadi, minuus, on valaistunut ja Kristuksen täydellisyys voi loistaa kosmokseen sanomattoman kauniina ja kirkkaana jumalaisena autuuden Valoaan.

Mystillinen Kristus eli Kristus meissä ja Kosmillinen Kristus.

Graalin malja ottaa vastaan KristusRakkautta.

Jumalat sanoivat: "Luokaamme ihminen omaksi kuvaksemme." Mikä on Kristus?

ISÄ-ÄITI-Jumalan täydellisyysajatus, POIKA, täydellinen kuvan Jumalan Pojasta, joka on ihmisen ihannekuva, se päämäärä joka ihmiselle on asetettu luomisessa.

Kosminen Kristus, Sana, Logos tuli lihaksi kuten Johanneksen evankeliumi kuvaa.

Jeesuksen yksilöllisyys sulautui Kosmiseen Kristukseen ja otti sen täysin vastaan säilyttäen kuitenkin oman minuutensa. Sana tuli lihaksi ja valkeus vaelsi keskellämme, vaikka pimeys (=me) ei sitä käsittänyt.

Jordanian kasteessa Jeesus Kristuksesta tuli Kosminen Kristus, Jumalan Poika tuli häneen. Kosmillisen Kristuksen läsnäolo muutti vähitellen Maapallon Auran. Jeesus Kristus tuli maapallon korkeammaksi minäksi.

Kristusvoimat saapuivat maapallon eeteriin ja pudistivat maapallon auraa.

Jeesus Kristus loi taikaruumiin ja sillä voi esiintyä samalla kertaa kuinka monessa paikassa missä tahansa tässä aurinkokunnassa.

Kun minä olen muodostanut itselleni Graalin maljan, joka ottaa vastaan KristusRakkautta, niin silloin Jeesus Kristuksen ylösnousemusruumiista tulee jokin elementti tai atomi minun eetteriruumiiseeni ja se tulee minun kuolemattoman käyttövälineeni siemeneksi.

Minut pelastaa minussa syntyvä mystillinen Kristus.
pohdintaani


Lähde: Pekka Ervast

Ei kommentteja: