WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 18. toukokuuta 2010

Värähtelyä

Muutos on välttämätön

Tänäänkin valon voimat tekevät työtä maaäidin ja sen ihmiskunnan auttamiseksi. Maan piiriin ohjataan energioita, joiden tarkoituksena on edistää värähtelytason nousua maan päällä. Värähtelytason nousu on nyt hyvin tärkeätä, kun maapallon kehitys etenee vääjäämättömästi. Maapallo on elävä olento, jolla on oma inkarnaatiokehityksensä. Nyt maapallon on määrä nousta uudelle värähtelytasolle. Se merkitsee muutoksia maapallolla: sen ominaispaino, tiheys ja magneettikentät muuttuvat eri alueilla. Kosmiset virtaukset pääsevät entistä paremmin vaikuttamaan maapallolla.
Kasvikunnan, eläinkunnan ja ihmiskunnan on sopeuduttava muutoksiin maapallolla. Me auttajat toisilla tasoilla pyrimme auttamaan tässä sopeutumisprosessissa Isä Luojan tahdon mukaan. Luonnonhengille välitetään erikoisenergioita, että ne kykenevät edistämään muutosta kasvikunnassa. Erikoisenergioita saavat myös kaikki ne nisäkäs-, kala- ja lintulajit, joilla on parhaat mahdollisuudet jatkaa evoluutiokehitystä. Ihmiskunnan kohdalla tilanne on pulmallisempi. Apua ei välitetä suoraan ja automaattisesti, vaan sen saaminen edellyttää avun haluamista ja pyytämistä. Ihmiskunnan kohdalla ratkaiseva tekijä on vapaa tahto. Ihmistä ei pyritä muuttamaan vastoin hänen vapaata tahtoaan. Ihmisen on aktiivisesti avattava itsensä erikoisenergioille. Hänen on annettava ajatuksellinen tahdonilmaus päästäkseen avusta osalliseksi. Hiljentyminen, rukous ja meditaatio ovat ne puitteet, joissa tahdonilmaus selvimmin voidaan antaa.
Jos ihminen vakaasti pyytää apua evoluutiokehitykselleen, hän sitä myös saa. Isä Luojalla ja hänen tahtoaan toteuttavilla auttajilla on suuret mahdollisuudet edistää ihmisen kehitystä. Ihminen voi pyytää päästä mukaan nopeutettuun kehitykseen. Sen jälkeen hän saa erikoisenergioita, jotka sopeuttavat hänen muutoksensa maaäidin muutokseen. Perustavaa laatua oleva avun vaikutus on värähtelytason nousu. Se taas on edellytyksenä fyysisen kehon solujen, erityisesti hermosolujen, DNA:n, auran ja tsakraston muutoksille.
Ihmisen ei tule pelätä muutosta. Muutos on välttämätön ja luonnollinen. Lukemattomat ihmisen kaltaiset olennot ovat käyneet läpi tämän muutosprosessin. Tämä muutos merkitsee kohoamista evoluutiossa uudelle tasolle. Ihmisen tietoisuus avartuu. Hänen elämäänsä tulee uusia ulottuvuuksia. Hän saa yhteyksiä toisille tasoille. Hän kokee syvemmin kuin ennen kauneuden, rakkauden ja yhteenkuuluvaisuuden. Vasta silloin hänestä tulee uuden ajan ihminen.

Lähde:
P.H. / Boldea
Kokoelman tekstejä saa mielin määrin kopioida ja levittää.
Pirkkalassa 8.6.1997
Pekka Heinänen

Ei kommentteja: