WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 21. toukokuuta 2010

Liitele ilmassa / osa 1.

Liitele ilmassa

Ilman hallitsemat ihmiset tarvitsevat aika ajoin puhdasta, ohutta ja kuivaa ilmaa voidakseen hyvin. He eivät viihdy kosteikoissa ja saattavat kärsiä kaupungin saasteista tavallista helpommin. Vuoriston kirpakka ilma on parasta terapiaa ilmaelementin ihmisille, ja heille olisi ihanteellista asua selkeästi merenpinnan yläpuolella. Ilmamerkin ihmiset eivät eläydy samalla tavalla luontoon kuin maaelementin ihmiset, ja usein heidän päivittäinen elämänpiirinsä on kaupunkimainen. He kykenevät tankkaamaan raitista ilmaa esimerkiksi patikkaretkillä ja lomilla. Huomasin tämän piirteen omissa lapsissani, jotka ovat molemmat ilmaelementin hallitsemia. He nauttivat suunnattomasti Lapissa tuntureiden avaruudesta ja tuulesta, mutta loman jälkeen kummallekaan ei tuottanut vaikeuksia olla päiväkausia sisätiloissa. Ilmaelementin ihmisille näyttäisivät älylliset ja sosiaaliset virikkeet olevat tärkeitä, ja näistä täytyisi kodissa pystyä nauttimaan.



Veden elementin hallitsemien ihmisten on monissa yhteyksissä kehotettu asumaan veden ääressä. Joki, järvi tai meri kodin lähellä rauhoittaa vesielementin ihmisiä. Oleskelu veden äärellä ja veden koskettelu on heille hyväksi. Voisi ajatella, että vesielementin ihmiset nauttivat vesisateesta, toisin kuin muut. Arroyo huomauttaa, että tällaisesta tyypistä sisämaassa asuminen voi tuntua kuivattavalta kuin autiomaassa oleminen. Oman kokemukseni pohjalta vesielementin ihmiset sopeutuvat niin kaupunkiin kuin maallekin, ja pystyvät elähdyttämään itseään vaikka puiston suihkulähteellä yhtä hyvin kuin omalla jokitörmällä. Tuhansien järvien Suomessa vesi-ihmisillä on helppoa, mutta miltä tuntuisi Saharan autiomaa? 

Lähde: Kuutarha

Ei kommentteja: