WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 20. toukokuuta 2010

Kysymyksiä ja vastauksia

JUMALHIUKKASEN PARADOKSI JA KRISTALLIYHTEYDET


Yhdeksän valkosiipistä kollektiivitietoisuutta kanavoinut Magenta Pixie (lightworkers.org)
Julkaistu 17.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Onko "Jumalhiukkanen" olemassa? Jos on, onko se löydetty tai tullaanko se löytämään ja voidaanko sen kanssa kommunikoida?

Teidän näkökulmastanne Jumalhiukkanen on olemassa, se on "löydetty" jossain määrin ja sen kanssa voi aivan varmasti kommunikoida. Meidänkin näkökulmastamme Jumalhiukkanen on olemassa. Meidän näkökulmastamme se on löydetty ja sen kanssa kommunikoidaan tietoisesti.

Aidoimman todellisuuden vai pitäisikö sanoa itse Jumalhiukkasen näkökulmasta sen olemassaolo on tuntematon. Jumalhiukkanen pyrkii määrittelemään itsensä, ymmärtämään itseään, tuntemaan itsensä - sen perimmäisenä pyrkimyksenä on löytää, onko se tietoinen. Te, ihmiset maapallon kolmannessa tiheydessä, olette kovasti osana tätä perimmäistä etsintää ja kautta historian olette hankkineet oleellisia kokemuksia tähän perimmäiseen kysymykseen vastaamiseksi. Jumalhiukkanen on kuitenkin ääretön ja hologramminen fraktaalikopio itsestään. Siksi perimmäiseen kysymykseen "onko Jumalhiukkanen olemassa" ei voi koskaan vastata. Totuus sisältää aina paradoksin. Näin se on.

Teidän näkökulmastanne vastaus on kuitenkin ehdoton "kyllä".

Tuleeko tiede todistamaan sen olemassaolon?
Tiede tulee todistamaan osia sen olemassaolosta, kyllä. Sen koko olemassaoloa ei voida koskaan todistaa loputoman, perimmäisen kysymyksen vuoksi.

Voitteko selittää, mitä Kristus-tietoisuus merkitsee?
Kristus-tietoisuus on värähtely, taajuus. Tämä taajuus virtaa kaikkien ja kaiken läpi. Yksilö kolmannessa tiheydessä voi "saavuttaa" Kristus-tietoisuuden, silloin kun hän ulottuu tietoisesti henkisen tiedostamisen tietylle tasolle toisten palvelemisen polulla. Tämä yksilö kanssaluo tietoisesti oman todellisuutensa ja näin todellisuuden, joka on harmoniassa yhden jumallähteen luovan energian kanssa. Valtaosa yksilöistä koskettaa Kristus-tietoisuutta elämissään, silloin kun he ottavat aikaa toisten auttamiseen tai tuntevat myötätuntoa toista yksilöä kohtaan.

Kun edistytte henkisellä toisten palvelemisen polulla, otatte vastaan enemmän ja enemmän tätä Kristus-tietoisuuden värähtelyä, kunnes elätte tässä taajuudessa valtaosan ajasta. Tässä kohtaa olette kohottaneet tietoisuuttanne ja valomääräänne ja herkät yksilöt ja me voimme nähdä sen. Maapallolla ylösnousemus on korostuneen Kristus-tietoisuuden aikaa, kun monet ihmiset kollektiivisesti saavuttavat tämän valo- ja rakkaustason ja elävät sen mukaisesti päivittäisessä elämässään. Mitä enemmän on yksilöitä, jotka ovat ja elävät tässä taajuudessa, sitä enemmän Kristus-tietoisuus on saatavilla!

Voitteko kertoa minulle, miten kristallipalloa käytetään?
Kristallipallo sisältää tietoisuutta ja se on työkalu, mikä voi auttaa monissa asioissa, mutta erityisesti kaukokatselussa ja sanoisimmeko, vetovoimanlain "nopeuttamisessa" tai "keskittämisessä".

Kristallipallo vastaa yksilölle, joka hoitaa sitä, tai teidän näkökulmastanne omistaa sen. Kristallipallo "aktivoituu", kun joku vastaavataajuuksinen tulee yhteyteen sen kanssa. Tästä syystä kristallipallo ei näytä tekevän mitään joillakin ja on hyvin voimakas työkalu ja todella upea ja rakastava ystävä toisille. Kristallipallot vastaavat tai paremminkin aktivoituvat harmonisimmalla tavalla, kun ne työskentelevät yksilön tai "ryhmätietoisuuden" kanssa sen sijaan, että niitä välitetään henkilöltä toiselle tai ryhmältä toiselle. Kuitenkin omistajansa (huolehtijansa) valvonnassa pallo vastaa hyvin myös ryhmässä.

Kristalli - elävänä tietoisuutena - oppii rakastamaan ja luottamaan omistajaansa ja työskentelemään hänelle. Jos tunnette kristallipallon tai jonkin muun kristallin kutsuvan, niin tämän värähtelytaajuuden olette saavuttaneet tuossa kohtaa elämässänne eli olette valmis työskentelemään kristallin kanssa ja kykenette aktivoimaan sen ominaisuudet. Omasta näkökulmastamme vertaisimme kristallia orgaaniseen tietokoneeseen, mikä sisältää tunteita, ja kristallin aktivoijaa tietokoneen ohjelmoijaan, joka ymmärtää tuota tiettyä ohjelmaa. Siksi emme osaa kertoa sinulle, miten käyttää kristallipalloa. Jos resonoit kristallipallon kanssa oikealla taajuudella, niin pallo itse opettaa sinua! Katso, miten jotkut lapset, hyvin pienet ihmislapset, tietävät intuitiivisesti, miten työskennellään kristallien kanssa. Heitä ei tarvitse opettaa, sillä heidän resonointinsa kristallin kanssa riittää näyttämään heille tietä.

Kun ylösnousemme, useimmat meistä näkevät sen kuolemaprosessina, mutta tapahtuuko se pelkästään kuin kuolemakokemuksena vai onko myös muiden tilanteiden tapahtuminen mahdollista, esim. oma galaktinen avaruusperheemme tulee alas auttamaan, vie alukselleen ja saattaa ylösnousemusprosessiin?
Meidän näkökulmastamme ei näytä sitä, että useimmat teistä ihmiskollektiivina näkevät ylösnousemuskokemuksen kuoleman prosessina. Valtaosa ihmisistä ymmärtää väärin kuolemaprosessin ja ylösnousemusprosessista suurin osa ei edes tiedä tietoisesti. On niitä, jotka ymmärtävät täysin kuolemaprosessin ja siltä tasolta voidaan nähdä samankaltaisuus ja yhteys kuoleman ja ylösnousemuksen välillä. He voivat myös nähdä, miten nämä prosessit ovat hyvin erilaisia. Ihmiskuolema on fyysisen kehon jättämistä antiaineen ulottuvuuteen astumiseksi. Ylösnousemus on fyysisen kehon säilyttämistä, kun aineen ja antiaineen ulottuvuudet sekoittuvat.

Joillekin se voi tosiaan olla menemistä "alukselle", kuten ilmaiset asian. Tämä voidaan ottaa kirjaimellisesti ja vertauskuvallisesti yksilöstä riippuen. Kuitenkaan tuo alus ei saata teitä ylösnousemusprosessiin. Vain te käynnistätte ylösnousemusprosessin ja hyvin monet teistä ovat jo aloittaneet sen - monet ovat tietämättömiä tästä. Niiden joukossa jotka ovat tietoisia, on ryhmä, jotka ns. ohjaavat alusta. Nämä ylösnousemuksen tietoiset kanssaluojat eivät saata teitä ylösnousemukseen, vaan osoittavat sen teille ja tekevät teidät tietoiseksi siitä prosessista, jonka te yksin olette luoneet.

Onko yksilöllä valintatilanne ylösnousemuksessa ja jos on, miten voi parhaiten valmistautua ja luoda tuon ylösnousemuskokemuksen itselleen, sitten kun yksilön on aika liittyä galaktiseen yhteiskuntaan?
Kyllä, yksilöllä on valintatilanne. Monien osalta tuo valinta tehtiin meidän näkökulmastamme ennen inkarnoitumistanne. Tämä antaa teille silti vapaan tahdon valita inkarnaatiossa. Monet jotka ovat tietämättömiä, ovat kuitenkin tehneet valinnan ajatuksillaan, sanoillaan ja teoillaan. Monet jotka tekevät tietoisen valinnan lähteä ylösnousemuspolulle, vahvistavat sen valinnan, minkä he tietävät jo tehdyn. Tämä vahvistaminen on antautumista - antautumista suuremmalle tahdolle, korkeamman itsen tahdolle tietäen koko ajan, että tuo antautuminen vastaa voimaantumista ja avaa polun itsemestaruuteen. Parasta valmistelua on työstää itseään, kulkea läpi elämän hyväksyen haasteet kiitoksin, toimien harmoniassa korkeampien puolien kanssa ja kulkien tinkimättömänä.

Tämä voidaan tulkita merkitsemään "ole mukava ihminen, hyvä ihminen" tai "kohtele toisia, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan". Tärkeä osa tätä valmistautumista on ymmärtää, että tämä polku on tosiaan haasteellinen, sekä rakastaa itseään ja antaa anteeksi itselleen, kun toimitte kolmannen ulottuvuuden tunteistanne tai egostanne matkan varrella, sillä valtaosa teistä toimii. Jos kuitenkin opitaan jokaisesta teosta, joka tulee kolmannen ulottuvuuden tunteista tai egosta, niin se on pysymistä harmoniassa korkeamman puolen kanssa ja kulkemista tinkimättömästi.

Ylösnousemusvalmistelua varten ei tarvitse olla täydellinen, vaan inhimillinen - käsittäen ja eläen sisäisen jumaluuden ja hyväksyen "virheiden tekemisen" matkan varrella. Ylösnousemusvalmistelua varten ei tarvitse karistaa egoa tai nousta sen yläpuolelle, vaan yhdistää ego - käsittäen, että ego on antanut teille kyvyn tunnistaa ja nähdä sisäinen jumaluutenne, vaikka se pinnalta näyttää olevan tuon jumaluuden vastakohta. Jos tätä polkua kuljetaan, niin sitten kun on aika liittyä galaktiseen yhteiskuntaan, olette valmis.

Olemme Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus.

Ei kommentteja: