WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 20. toukokuuta 2010

Kangasala



HOTELLI URKU Vanha Urkutehdas vuodesta 1905


Urkumestari Anders Thule perusti Kangasalan Urkutehtaan 1843. Pohjoimaiden suurin urkutehdas siirtyi isältä pojalle yli sukupolvien ja 140 - vuotisen toiminnan aikana tehtaassa valmistettiin yli tuhannet kirkkourut.


Vierailin eilen Kirkkojärven ja Vesijärven maisemissa Kangasalalla. Siellä on/oli kaunista näin alkukeväästä ja ilma oli helteinen. Söin mansikkapallojätskin - tuli lapsuus mieleen - maistui ihanalta.

Kävelyretkeni / retkemme kohdistui Kangasalan kirkon maisemiin. Sankarihautoja oli paljon ja kaikki melkein vuosina 1940 - 1942 kuolleita nuoria miehiä ( osa 15 -vuotiaita).

Kaatuneitten muistopäivä oli 16.5. 2010 sunnuntaina eli muistopatsaaseen nojasi muistoseppeleet. Hautausmaalla oli hiljaista, vanhat puut levittelivät oksiaan pitkälle... Olen aina tykännyt hautausmaan tunnelmasta sekä vanhoista puu ja kivikirkoista.

Siinä kävellessä hiekkapolkua silmäni osuivat maassa olevaan kääreeseen, joka osoittautui olevan viiden euron seteli. Nostin sen hiukan hämentyneenä ylös maasta ja katselin olisiko lähettyvillä ihmistä, jolta se olisi pudonnut maahan. Ei ketään ... vain mieheni vähän matkan päässä... Kyselin kuin pieni lapsi itseltäni ja mieheltäni uskaltaisinko ottaa rahan ja miksi se tossa maassa oli...

Intuitiivisesti tunsin että se oli tarkoitettu minulle viestiksi eräästä asiasta...

Ihanaa kun enkelit ( kaikki ihanat energiat jne.) muistuttaa olemassaolostaan ja luottamuksesta ...

Kiitos, kiitos, kiitos!

Ei kommentteja: