WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Intuitiivinen Mieli ja Intuition Seuraaminen



"Henkisesti älykkäällä ihmisellä on Kyky Kuunnella Sisäistä Sydämen Ääntä. Persoonallinen mieli on yhteydessä kollektiiviseen Sydämeen intuition välityksellä. Kun henkisesti älykäs ihminen lisää sydämen intuitiivisuuden mielen järkeen, syntyy älykäs Rakkaus".



Henkilökohtaisen intuition kehittäminen johtaa kaikenlaisiin löytöihin, mm. korkeampi tietoinen mieli. 
Tutuksi tuleminen intuition kanssa, säännöllinen kommunikointi ja sen käyttäminen päivittäisessä elämässä, ovat käytännöllisin ja mukavin tapa, jolla ihmiset voivat alkaa ottaa vastaan korkeamman tietoisuutensa. Yhteisymmärrystodellisuudessa useimmille ihmisille ovi käytännönläheiseen vuorovaikutukseen korkeamman itsen (oman korkeamman tietoisuuden) kanssa kulkee intuition kautta.

Emme sano, että intuitio ja korkeampi tietoisuus ovat sama asia. Ne eivät ole sama asia


Kuitenkin ne ovat osa toisiaan samalla tavalla, kuin muoto on osa palloa. Muoto ei ole sama asia kuin pallon aine. Ne kulkevat käsi kädessä - muoto ja aines - kuitenkaan ne eivät ole sama asia. Intuitio ja korkeampi tietoisuus kulkevat käsi kädessä, mutta ne eivät ole sama asia. Ne ovat erilliset, kuitenkin osa toisiaan.

Intuition käyttämien on ovi korkeampaan tietoisuuteen ja ovi aukeaa kumpaankin suuntaan. Vuorovaikutus oman korkeamman tietoisuuden kanssa on ovi intuitioon ja henkikohtaisen intuition kehittämiseen (mikä tekee siitä hyvin tarkan). 


Kehittyminen voi toimia kumpaankin suuntaan. Toisin sanoen, intuitio antaa sisäänkäynnin korkeampaan tietoisuuteen ja korkeampi tietoisuus intuitioon. 

(Korkeampi tietoisuus, korkeampi itse, on valtava aihe, liian laaja käsiteltäväksi täysin tässä. Oletamme, että lukija on tietoinen siitä jossain määrin.)

Valitkaa käyttävänne intuitiota tietoisesti

Suosittelemme ihmisiä tulemaan aktiivisemmaksi intuitiosta tietoisena valintana. Itse asiassa tulemaan aktiiviseksi ja vuorovaikutteiseksi intuition osalta. 


Tutustumaan siihen. Antakaa sen olla ystävänne. Voitte esittää intuitiollenne kysymyksiä kuin toiselle osallenne. Esimerkiksi voitte sanoa: "Aion puhua intuitiiviselle mielelleni nyt. Intuitiivinen mieleni, mitä kerrot minulle haasteesta, jonka saatan kohdata tänään? Mitä kerrot minulle siitä, miten kohdata tuon haasteen?"

On suositeltavaa ottaa intuitio tietoiseen käyttöön sen sijaan, että se on sattumanvaraista korvakuulolla pelaamista ja hetkestä toiseen tapahtuvaa puolihuolimatonta vuorovaikutusta. Puolihuolimaton lähestymistapa ei kehitä intuitiota. Puolihuolimaton asenne ja reagointi intuitiiviseen mieleen ei tee suhteesta vakaata. Aivan kuin ystävyyssuhde - jos kohtelette sitä pinnallisesti tai laiminlyötte sitä, se ei kasva.

Kaikilla on intuitio. Kaikki ovat kokeneet intuition. Kaikki ovat tunteneet intuition tuonpuoleisuuden. Halutaan sitä myötää tai ei, kaikki ovat tunteneet intuition tuonpuoleisuuden. 


Vakuuttukaa intuitionne todellisuudesta, tehkää siitä vakaa ja "omistakaa se", kun sitä tapahtuu. Tunnistakaa intuitiotapahtuma. Ja muuten, intuitio ei ole koskaan väärässä, koska jos se on väärässä, se ei ole intuitiota. Määritelmän mukaan intuitio on oikeaa tietämistä. Jos intuitio on väärässä, kyse on huonosta arvauksesta.

Tapoja vuorovaikutukseen intuition kanssa

On tapoja olla vuorovaikutuksessa intuitiivisen mielen kanssa, jotka voivat olla hyvin hauskoja. Tässä on muutamia ideoita. Ennen kuin menette nukkumaan, voitte pyytää intuitiivista mieltänne puhumaan teille unissanne. 


Voitte myös aamulla sulkea silmänne ja sanoa: 

"Puhun intuitiiviselle mielelleni istuessani tässä hereillä. 

Pyydän sitä näyttämään minulle kuvan tulevasta päivästä. Kysyn, millaiselta päiväni näyttää."  

Kirjoittakaa sitten muistiin näkemänne kuvat riippumatta siitä, mitä ne ovat. Intuitiivinen mieli puhuu kuvin. Olkaa objektiivinen ja tulkitkaa kuvaa parhaan kykynne mukaan ja siinä teillä on arvokasta informaatiota tulevasta päivästänne.

Käytännöllisen käyttämisen lisäksi puhumme intuitiosta kriittisen tärkeänä itsensä kehittämiselle ja henkiselle kehittymiselle. Kummallista kyllä, myös "tietoisten" metafyysisten ihmisten keskuudessa voi olla oman intuition sivuuttamista. 


Monta kertaa he sanovat mieluummin: 

"Voi, oppaani kertoivat minulle tämän tai oppaani kertoivat minulle tuon" sen sijaan, että antaisivat ansion itselleen oman fantastisen intuitiivisen mielensä vuoksi. Ja muuten, ei tietenkään ole mitään väärää vuorovaikutuksessa neuvonantajien ja oppaiden kanssa - se on upea asia - muttei silloin kun se merkitsee oman käytettävissä olevan tietoisuuskapasiteetin kieltämistä.

Ylistäkää intuitiota, silloin kun sitä tapahtuu. 


Antakaa sille tunnustusta. "Minulla oli tunne, että sinä soittaisit, kun puheli soi. 

Intuitioni kertoi minulle sen olevan sinä" tai jotain vastaavaa esimerkiksi. Tämä on hyvin yksinkertainen perusasia, mihin jokainen pystyy, koska jokaisella on ollut kokemus soittajan tietämisestä puhelimen soidessa. Kun annatte tunnustusta tarkkuudestanne, intuitionne kasvaa.

Mitä intuitio haluaa

Intuitiossa ei ole kyse vain "kyllä"- ja "ei"-vastausten löytämisestä. Intuitio haluaa viedä Teidät pidemmälle. 


Intuitio haluaa sanoa, että tietty ihminen soittaa (yllä mainittua esimerkkiä käyttäen) syvemmän tarkoituksen vuoksi. Se haluaa antaa Teille myös tarkoituksellista informaatiota. Kenties Teillä on syvempi suhde tuon ihmisen kanssa tietyssä projektissa, esimerkiksi.

Intuitiivinen mieli ei keskity aikaan ja paikkaan, se ei ole looginen. 


Sen pakottaminen lineaariseksi ja aikaorientoituneeksi (alku, keskikohta ja lopputulos) on sen rajoittamista. Ihmisillä on usein taipumusta ajatella lopputuloksia. Kuitenkin planeetan uuden tietoisuuskehityksen myötä useammat ihmiset arvostavat nyt elämänvoimaa prosessina. 

Intuitio on suoraan tuossa fokuksessa. Intuitio haluaa viedä kysymykset pidemmälle ja kenties näyttää teille, mitä voisitte oppia tai hyötyä tietystä työstä tai tilanteesta. 

Esimerkiksi "Intuitioni kertoo, että saan tuon työn, koska se on Korkeimmaksi Parhaakseni ja kasvan erittäin paljon kehittäen myötätuntoani sen myötä."

Intuitio haluaa viedä ihmiset syvemmälle kerrostuneeseen informaatioon ja viisauteen. 


Muistakaa, että se On Ovi suhteeseen Oman Korkeamman Tietoisuuden kanssa, ovi jumaluuteen. 

Intuitio ei halua tulla käytettäväksi triviaalisti. Melkein personoimme sen tässä puhuessamme. Kuitenkin on totta, ettei se halua tulla käytetyksi triviaalisti. 

Saamanne informaatio pysyy pinnallisempana ja köyhempänä, jos intuitiotanne käytetään vain yksinkertaisiin "kyllä"- ja "ei"-vastauksiin. Se on okei, mutta miksi ette tavoittelisi suurempi aarteita? Pikkuepistolamme tässä liittyy intuitiivisen mielen äärettömyyden ylistämiseen. "Ylistäkää intuitiivisen mielen äärettömyyttä." 

Se on "sanahirviö", mutta kertoo paljon. Intuitiivinen mieli on aina läsnä. Aivojen johdotusta voidaan kehittää sen suurempaan tarkkuuteen. Vielä tärkeämpää, intuition käyttäminen venyttää yksilöä tietoisempaan rentouteen elämän epäloogisen puolen kanssa.

Personoikaa intuitionne antaaksenne sen tulla konkreettisemmaksi itsellenne

Ehdottaisimme, että annatte intuitiostanne tulla hyvin konkreettisen ystävän - ystävän jota hoivaatte ja kehitätte läheiseksi ystäväksi.  


Tämän tekemiseksi sulkekaa silmänne ja keskittykää hengitykseenne ja siirtäkää tietoisuutenne hiljaiseen paikkaan Sydämessänne. Sitten ääneen tai hiljaa pyytäkää intuitiotanne ilmestymään persoonallisessa muodossa. Se voi ilmestyä viisaana vanhempana tai nuorehkona neuvonantajana, esimerkiksi. 

Tämä on vain esitys, minkä alitajuntanne luo tehdäkseen helpommaksi keskustelun intuitionne kanssa. Ei siis ole mitään tarvetta juuttua siihen, miltä se näyttää. Se voi ilmestyä myös hyvin abstraktina kuvana ja sekin on ok. Varmistakaa kuitenkin, että persoona on avoin ja ystävällinen. 

Jos ei ole, yhdistytte oman mielenne saastuneeseen puoleen - kuten kätkettyyn vihaan tai tukahdutettuun pelkoon. 

Jos tämä tapahtuu, odottakaa muutama minuutti ja yrittäkää uudestaan, kunnes mielenne näkee intuition avuliaana ystävänä.
INTUITIIVINEN MIELI


Torahia kanavoinut Shawn Randall ( www.shawnrandall.com)
20.12.2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 INTUITION SEURAAMINEN

Montako kertaa olemme potkaisseet itseämme siitä, ettemme ole seuranneet omaa intuitiotamme?! 

Suuren osan ajasta saamme jumalaista Opastusta, mutta vähättelemme sitä tai sallimme logiikan tai epäilyksen estää meitä kuuntelemasta sitä ja toimimasta sen mukaan. 

Meistä on tulossa herkempiä ja herkempiä ja intuitiomme on avautumassa kohonneen tiedostamisen tasolle. 

Meidän täytyy vain hiljentää ajatuksemme, hidastaa kehomme liike ja kiinnittää huomiota. Silloin kun olemme tasapainossa, meillä on kyky yhdistyä ympäröivään energiaan ja tehdä valintoja ja päätöksiä, jotka Kunnioittavat Korkeinta Parastamme.

Monta kertaa Rukoilemme ja Pyydämme Opastusta. Olemme kuitenkin niin
ajatuksissamme ja pirstoutuneita, että kun opastusta tulee, emme huomaa sitä. 

Rukous puhuu Jumalalle, kun taas meditointi kuuntelee. 

En usko, että on välttämätöntä meditoida päivittäin saadakseen opastusta. Kuitenkin on hyödyllistä yhdistyä Korkeampaan Itseemme ja Lähteeseen. Tärkeintä on kunnioittaa jumaluuttamme ja tarpeitamme.

Silloin kun olemme stressaantuneita ja levottomia, emme ole

tasapainoisessa tilassa vastaanottamaan opastusta. Jos keskitymme kovasti ongelmaan ja kannamme huolta, emme salli ratkaisun esittäytyä. 


Monta kertaa yritämme niin kovasti keksiä, miten ongelma ratkaistaan ja milloin vastaus tulee, että epäonnistumme vastaanottamaan sen, sitten kun se tulee!

Olemme ajassa, missä meitä työnnetään rajoillemme. Haasteita tulee
  joka suunnasta. Parhaan etumme mukaista on pysyä rauhallisena ja luottavana, kun kovat energiat ympärillämme pommittavat meitä.

Paras tapa käsitellä nämä haasteet on pysyä läsnä

(kiinnittymättä siihen, mitä olisimme voineet tehdä eri tavalla
estääksemme asioita tapahtumasta ja huolehtimatta siitä, miten pystymme ratkaisemaan tilanteen). 


Seuraavaksi pyytää opastusta ja apua Korkeammista Ulottuvuuksista. Jumala ja Enkelit eivät voi toimia puolestamme ilman lupaamme, koska tämä on vapaan valinnan planeetta.
 

Siksi meidän on pyydettävä apua ja opastusta. Sitten päästää irti lopputuloksesta ja odotuksistamme siitä, miltä ratkaisun pitäisi näyttää ja mikä se voisi olla. Emme voi pakottaa sitä, kiirehtiä sitä tai kontrolloida lopputulosta. 

Lopuksi ja mikä tärkeintä, luottaminen ja uskominen on oleellista.

Meitä todella Rakastetaan ja Suojellaan. Se mitä tapahtuu, on
  Korkeimmaksi Parhaaksemme, ja kohtaamamme ongelmat auttavat meitä ratkaisemaan tilanteita, jotka ovat rajoittaneet meitä tähän saakka.

Silloin kun olemme jumalaisessa virtauksessa, pidämme huolen
itsestämme ja Rakkaistamme, olemme tarkkana valinnoistamme ja tekemisistämme ja pysymme läsnä elämässämme (sen sijaan että ylisuoritamme asioita sattumanvaraisesti ja hämmentyneenä), voimmetiedostaa merkit siitä suunnasta, mihin meidän on parasta mennä.
 

Monta kertaa pyydämme opastusta, mutta olemme niin hermostuneita, että kun opastusta tai ratkaisu tulee, emme huomaa sitä, koska hajaannumme ympäriinsä.

Päivittäinen hiljainen aika on välttämätöntä ajatustemme

hiljentämiseksi ja kehomme rentouttamiseksi. Meditointi on hyvin tärkeää.
Monien meistä on vaikeaa hiljentää mieltään ja
rentoutua meditoidakseen. Käveleminen, joogaaminen, hölkkääminen ja jonkinlainen kevyt liikunta voi auttaa. 


Rauhallisen musiikin soittaminen, kynttilän sytyttäminen ja vain hiljaa istuminen voi ollaerittäin hyödyllistä. Ehkä se olisi aikaa vain ilman televisiota tai taustamelua (puhelin äänettömänä), kun voitte virittyä sisäänpäin, samalla kun teette ruokaa tai puuhastelette. 

Miten tahansa voittekin sisällyttää tiedostamista päivittäisiin
rutiineihinne, se on jotain, mitä alkaa kaivata ja mistä tulee
riippuvaiseksi.

Synnymme kaikki intuitiivisiksi, se on Jumalan meille antama lahja.

 

Olemme kaikki yhtä lähteen kanssa eikä kukaan meistä ole parempi toisia. Olemme kaikki yhteydessä ja jokainen ansaitsee opastusta.
 

Jotkut meidät on lannistettu hyväksyäksemme lahjojamme ja tosinaan sabotoimme itseämme ja sallimme mielen keroa meille, ettei se ole loogista, tai epäilemme intuitiotamme.

Pelko on suurin este intuitiomme kuuntelemiselle ja seuraamiselle.

 

Jäämme niin kiinni "mitä josseihin" ja pahimpiin mahdollisiin näkymiin, että voimme halvaantua.  

Pelko rajoittaa luottamustamme, uskomme, että Jumala on unohtanut meidät, ja menetämme uskon elämään. Pelko on tapa estää asioita virtaamasta eikä ole mahdollisuutta vastausten ilmestymiseen. 

Pelkäämme niin kovasti väärien valintojen tekemistä, ettemme valitse mitään, ja luovumme oikeudestamme valita. Näin meille jää se, mitä on valittu puolestamme. Kun päästämme irti pelosta, suunnistamme sinne, missä mahdollisuuksia on.

Silloin kun luotamme, että kaikki järjestyy omalla tavallaan ja omana
  aikanaan, niin tapahtuu. Ilmestyy pieniä vihjeitä, jotka laittavat meidät kosketuksiin oikean ihmisen, paikan ja tilanteen kanssa. Tämä työntää meitä siihen suuntaan, mihin on tarkoitus mennä. 

Vaaditaan vain sen energian seuraamista, mikä tuntuu hyvältä ja oikealta, ja Teitä ohjataan lempeästi ja vaivattomasti iloisella tiellänne.
 

Luottakaa minuun, homma tosiaan toimii näin ja se on tosiaan näin helppoa.

Yhteensattumia ja synkronismia tapahtuu, kun uusia ihmisiä ja
  tilaisuuksia ilmestyy elämäämme tai joku menneisyydestämme palaa.
 
Silloin kun olemme avoin, meitä opastetaan yhteyksiimme. Yksi asia johtaa toiseen, kun tapahtumia ja ihmisiä tulee esiin. Vaaditaan vain sitä, että tiedostamme sen tarkoituksen, mitä toiset esittävät elämässämme, ja seuraamme opastustamme.

Intuitio on tunne sisuksissamme - saamme sen vatsaamme. Se on voimakas
  tunne, joka kehottaa meitä tekemään jotain tai pysymään poissa jostain. Tiedämme, mikä on meille oikein tai väärin. 

Meillä on vastaukset sisällämme.  

Jossain matkan varrella monet meistä ovat antaneet voimansa muille. Kenties kääntymällä toisten puoleen saamaan vastauksia ja vähättelemällä omaa tietämystämme. 

Kenties kasvoimme perheessä, missä meille sanottiin, mitä tehdä ja miten, eikä meitä kannustettu ajattelemaan ja tuntemaan itse. Toisilla kerroilla meillä on ollut huonoja kokemuksia ja aloimme epäillä omaa arvostelukykyämme ja intuitiotamme.

On ollut kertoja, jolloin olen tuntenut voimakkaasti, että minun
  pitäisi tehdä jotain, ja siinä on käynyt huonosti, ja mietin, miksi en saanut merkkiä toisen valinnan tekemiseksi. 

Toisilla kerroilla taas tiesin, ettei minun pitäisi tehdä jotain, ja tein kuitenkin, jolloin se osoittautui vääräksi valinnaksi ja potkaisin itseäni siitä, etten noudattanut vaistoani. 

Kummassakaan tapauksessa opastus ei ollut väärää, koska kasvoin kokemuksesta ja se osoitti minulle jotain itsestäni ja elämästä.

Perimmiltään ei ole vääriä päätöksiä, koska olemme

kokemuspolulla. 


Joka tapauksessa koemme Rakkautta ja Menetystä, iloa ja tuskaa, onnea ja surua. 

Kyse on vain kyvystä tuntea ja kokea elämää. En voi tuntea katumusta niistä monista tilaisuuksista, joita minulla on saada aikaan Rakkautta, Tuntea Rakkautta ja kokea Rakkautta. 

Joskus se on johtanut tuskaan ja menetykseen, mutta huonoimmatkin kokemukset on ollut reunustettuna asioilla, joita en vaihtaisi mihinkään maailmassa.

Itseemme luottamisen oppiminen on tärkein läksy - sen tietäminen,
  että meillä on vastaukset ja voimme ylittää kaikki kohtaamamme rajoitukset tai esteet. Katsokaa vuosi, kaksi tai kolme taaksepäin.
 

Näettekö, miten pitkälle olette päässeet? 

Ajatelkaa niitä ongelmia, joita kohtaisitte silloin. Käsittäkää, että lopulta vastaukset tulivat ja asiat selvisivät.

Vuosi sitten edessäni on todella suuri pähkinä purtavaksi. Minulla
  ei ollut aavistustakaan siitä, miten käsittelisin sen. Se näytti ylipääsemättömälle eikä näyttänyt olevan tapaa ratkaista sitä.
 

Pelko sokaisi minut. 

Kun päästin irti ongelmasta ja toimin rauhan ja luottamuksen tilasta, ratkaisu tuli. 

Ongelman ratkaiseminen vei koko vuoden, mutta se on tehty. Tiedän, että kun tarkastelemme elämässämme olleita ongelmia, voimme nähdä, miten asiat selvisivät taianomaisesti, sitten kun sallimme sen.

Joskus Elämä saa meidät polvilleen. Pidämme kiinni ja pidämme
  kiinni, kunnes voimme vain päästää irti ja antaa asioiden olla. En tiedä, miksi meidän on annettava asioiden mennä niin pitkälle, että meidän on huudettava armoa. 

Mutta Tiedätte, millaisia ihmiset voivat olla - meidän on oltava kontrollissa. Tämä syvällinen ja intensiivinen muutos- ja kasvuaika, kun elämä on saanut meidät polvilleen huutamaan armoa, on hyvin pyhä kokemus - uskokaa tai älkää. 

Meitä valmistellaan suuriin asioihin.

Olemme oppimassa luottamaan omiin vaistoihimme, omaan intuitioomme ja
  yhdistymään lähteeseen sekä kanssaihmisiin. Olemme oppimassa Avaamaan Sydämemme ja Päästämään Hellyyden Sisään. 

Olemme oppimassa puolustamaan tarpeitamme, kunnioittamaan itseämme ja toisia, luottamaan itseemme ja toisiin ja uskomaan. 

Näemme kauneutta yksinkertaisissa asioissa ja tunnemme tunteitamme. 

Huomaamme, että tarvitsemme vähemmän ja meillä on paljon enemmän kuin ajattelimme.
 

Tästä tässä ajassa on kyse.

Intuition seuraamisessa on kyse elämän päästämisestä sisään -
  itseenne ja elämän prosessiin luottamisesta. Sen tietämisestä, ettei ole virheitä, vain kokemuksia. 

Sen tietämisestä, että vain Te tiedätte, mikä on parasta Teille. 

Sisäänpäin kääntymisestä, kun on päätös tehtävänä, sen Kuuntelemisesta, mitä Kehonne Kertoo, Tunteisiinne Luottamisesta ja Olemisesta jumalaisessa Elämänvirrassa Nähdäksenne, mihin se Teitä johtaa.

INTUITION SEURAAMINEN

Kirjoittanut Stefanie Miller (spiritlibrary.com)
29.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
lue:
Intuitioonsa luottaminen  

Ei kommentteja: