WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

The Dead On´s





Bändi aloitti reilu vuosi sitten yhteisen Oi!-mieltymyksen innoittamina. Narulle ensijulkaisu saatiin jo ennen kuin bändi oli heittänyt yhtäkään keikkaa. Kaikki yhdeksän biisiä oli nauhalla kahden päivän session jälkeen. Sävellyksessä yhteisen soittokokemuksen puute kuuluu ja levyllä on havaittavissa ajoittain tyhjäkäyntiä. Kokonaisuus kuitenkin toimii varsin mallikkaasti ja soitto hoituu muittamutkitta. Soundit ovat onnistuneet ja sopusoinnussa koko paketin kanssa. Hannan laulua on mukava kuunnella, basso on mukavasti pinnassa kuten tyyliin sopii ja kitarasoolot tuovat jo muutenkin melodelliseen runkoon rönsyilevää lisähöystettä.
Kiitos laulajan Hannan ulosannin, joudun tai saan verrata The Dead On’sia Deadlineen. Ja jos vertaamalla vertaamaan täytyy lähteä, niin itselleni bändistä tulee mieleen lähinnä Amerikan Anti-Heros, The Bruisers ja Bonecrusher. Joten enpä ole yllättynyt että levyn päättää viimeksi mainitun bändin biisi Sights on Today.
Eipä tästä löydy sen suurempaa valittamista. The Dead On’s on oi!va piristys Suomen katupunk-jatkumoon ja jos homma jatkuu yhtä raikkaana, toivotaan pitkää ikää.

Ei kommentteja: