WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Chakra 6. ja Chakraparien kanssa Työskenteleminen


6. Otsachakra - Ajna

Symboli: 96-lehtinen lootus (2 x 48 terälehteä).
Sanskriitin kielellä otsachakran nimi on Ajna, joka tarkoittaa vastaanottamista, tietämistä tai hallitsemista. Sen symboli on kaksilehtinen lootuksenkukka, jonka terälehdet reunustavat ympyrää molemmin puolin. Ympyrän keskellä on alaspäin osoittava kolmio, jonka päällä saattaa esiintyä kuun sirppi sekä 'ilmentymisen piste'.


Pääteema: Intuitio, olemassaolon ymmärtäminen, tunneäly ja mielenvoima.
 
Kuudes chakra sijaitsee keskellä otsaa, kolmannen silmän kohdalla ja se avautuu eteenpäin. Otsachakra kuvastaa olemassaolon tietoista aistimista, mielen voimaa, totuuden etsimistä sekä intuitiota eli energiaa ennen ajatusta. Intuitio on vastaanottamista ja tietämistä, sisäistä näkemistä ennen konkreettisia todisteita. Tunneälyyn liitetään kuvitellun voima: minkä pystyt vastaanottamaan ja kuvittelemaan, sen voit myös saavuttaa. Suuren hengen tai jumaluuden innoittamat ajatukset, korkeampi näkemys sekä ajatuksen ja energian yhdistäminen ja ymmärtäminen mielletään myös osaksi tämän energiakeskuksen harmonista toimintaa. Kolmas silmä eli sielunsilmä on portti laajentuneeseen tietoisuuteen - mielen ollessa kirkas ja selkeä, on mahdollisuus kartoittaa vähitellen oma kohtalo edessään. Pelkästään älyn tai järjen varassa eläminen tukahduttavat otsachakran tasa- painoista toimintaa, kuten myös haluttomuus katsoa sisäänpäin tai omien pelkojen tutkiminen.


CHAKRAPARIEN KANSSA TYÖSKENTELEMINEN
----------------------------------------------------------------------------

Rakkaat ystävät, tervehdys Brotherhood of Lightilta. Odotamme työskentelyä kanssanne omassa tilassanne ja omana aikananne, auttaaksemme teitä selviytymään armollisesti näistä muuttuvista ajoista. Tässä Circle of Grace -työskentelyn harjoittajan osiossa annamme teille korkeamman näkökulman todellisesta, energeettisestä rakenteestanne. Mitä paremmin ymmärrätte "näkymättömien osienne" toimintaa, sitä paremmin pystytte parantamaan itsenne.

Ihmiskehon chakrat ovat punoutuneet yhteen monin tavoin tavoitteenaan kehon yleistasapaino. Jos olette kuulleet toisista pareista ja toiminnoista, kunnioittakaa noita opetuksia niin kauan, kuin ne ovat teistä järkeviä ja ne toimivat teillä. Liittäkää tietonne siihen, mitä tässä annamme, jos se on teistä järkevää ja toimii teillä. Valotyöntekijät, tietonne, työkalunne ja kykynne sekoittamalla selkenee suurempi parantumiskuva.


Monet menetelmät ovat määritelleet chakraparit niiden energeettisen yhteyden perusteella tunne-, mentaalisella ja henkisellä tasolla, mutteivät ole käsitelleet fyysistä "peruskytkentää".


Rakkaat Ystävät, tässä kohtaa me astumme kuvaan mukaan, sillä olemme Mestarikytkijöitä, ja selitämme, miten fyysinen taso on suunniteltu saavuttamaan tasapaino ja säilyttämään se vapauttamalla liikapainetta meridiaanijärjestelmän kautta. Meridiaaninne ovat energeettisten (aura) meridiaanien ja hermojärjestelmänne fyysisten väylien yhdistelmä.

Seuraavassa tekstissä nämä chakraparit fyysisessä ytimessänne ovat "perusjohdotus" muulle energeettiselle rakenteellenne. Jos chakrat kärsivät fyysisellä tasolla liikapaineen aiheuttamasta

tasapainottomuudesta liian pitkään, sairauden fyysisiä oireita alkaa ilmestyä. Korostamme aluksi, että vie monia, monia vuosia kerrostunutta tukkeutumista, ennen kuin chakrapari pettää.


Tietäkää, että liiasta sisäisestä paineesta aiheutuvat oireet voidaan peruuttaa, ennen kuin kehossa tapahtuu varsinaista vahingoittumista. Paras tie terveyteen on ennalta ehkäisevä toiminta, stressitasonne pitäminen minimissä, puhtaan ruuan syöminen ja juominen, kuntoilu ja säännöllinen nukkuminen. Rakkaat ystävät, näitä elintapavalintoja ei voida laittaa pilleriin!

Tähän luetteloon lisäämme päivittäisen harjoituksen. Tunnette sitten vetoa liikunnalliseen tai istuen tehtävään harjoitukseen, aloittakaa säännöllinen puhdistaminen. Opetamme auran perushoitoa ja ylläpitoa, mikä on uusi käsite useimmille ihmisille. Jos mikään tästä ei tunnu järkevältä teistä eikä sovellu teihin, niin pyydämme teitä vain ottamaan päivätorkkuja useammin! Kyllä, hermojärjestelmä puhdistaa itsensä luonnostaan ollessanne unessa ja lataa kehonne tärkeällä energeettisellä polttoaineella. Yksinkertainen "puolen tunnin torkut" -tapa joka päivä voi

saada aikaan paremman terveyden!
*********
Ensimmäinen informaatiokerros, jonka annamme chakrapareista, koskee seitsemää ydinchakraa. Ne ovat juuri ja kruunu (1 ja 7), sakraali ja kurkku (2 ja 5), solar plexus ja sydän (3 ja 4). Olemme sanoneet, että kuudes chakra, kolmas silmä, toimii yhdessä kaikkien muiden
kanssa fyysisellä ja energeettisellä tasolla. Sitä selitämme tulevassa tekstissä. Tällä kertaa lisäämme viimeisen chakraparin saattaaksemme valmiiksi kahdeksan chakran järjestelmän, mikä on energeettinen laajentumismahdollisuutenne Vuosituhannen vaihdoksessa.

Tuo pari on kolmas silmä ja sielun tarkoitus (6 ja 8). Kahdeksas chakra on korkeamman itsenne yhteys, parina korkeamman intuitionne keskukselle. Eikö siinä energeettisesti olekin järkeä, että nämä kaksi keskusta toimivat yhdessä? 


Niiden yhteys ja kommunikointi on elintärkeä tietoiselle ylösnousemisellenne sen rajoittuneen ihmismuodon yläpuolelle, jonka tunnette erittäin hyvin. Kun seitsemän sisäistä chakraa on puhdistettu, tasapainotettu ja täysin yhteydessä kaikkialla ympärillänne olevaan kahdeksanteen chakraan, "tietoinen kosminen yhteys" saadaan takaisin. Sitten astutte moniulotteisen todellisuuden uudelle tasolle, joka ei yksinkertaisesti ollut aiemman 3D-värähtelynne käytettävissä.

Silloin kun yksi chakra joutuu pois tasapainosta fyysisellä tasolla, sen kumppani tekee kovemmin töitä kompensoidakseen tilanteen. Jos tasapainoa ei saavuteta, lopulta molemmat alueet altistuvat sairaudelle.

Tarkennamme vielä: silloin kun vaikutetun chakran kumppani ei enää pysty kompensoimaan tätä epätasapainoa, lähdechakraan alkaa ilmestyä fyysisiä oireita. Fyysiset oireet voivat muodostaa selvän mallin, mutta lääkärin etsiessä sairautta, sitä ei ehkä löydy.



Silloin kun fyysisiä oireita alussa ilmaantuu, on aikaikkuna, jonka aikana sisäisen liikapaineen puhdistaminen sallii kehonne tasapainottua taas kohti terveyttä. Toisin sanoen ihmisillä voi olla oireita, ennen kuin varsinainen sairaus syntyy. Kun vaarantuneen elimen tai järjestelmän toiminta heikkenee ylipaineen vuoksi, niin fyysisen kehon osa/elin/järjestelmä alkaa vääristyä näkyvällä (testattavalla) tasolla. Kun keho on täysin ilmentänyt sairauden, sitä on vaikeampaa puhdistaa.

Riippumatta siitä missä oireita esiintyy, käyttäkää vähän parannusaikaa sairaan chakra-alueen kumppaniinkin. Tämä voi olla ristiriidassa syyn ja seurauksen lineaarisen käsityksenne kanssa, mutta sanomme tässä, että sairauden oireet voivat usein johtua epätasapainosta jossain muualla. Kyllä, vatsaongelmissa kurkkua tarvitsee puhdistaa! 
Alaselänkipua? Älkää unohtako työskennellä olkapäiden kanssa! Nämä on esimerkkejä tasapainottomuudesta chakraparissa 2 ja 5.

Lääkärit ovat nähneet ja osaavat testata monia näitä vuorovaikutussuhteita, mitkä lopulta osoittavat poikkeamia laboratoriotesteissä ja fyysisissä tutkimuksissa. Mutta entä jos testilukemat ovat korkealla, mutta osuvat "normaalin" tai "hyväksyttävän" rajoihin? Hoiputteko reunalla tietämättä, mihin suuntaan kehonne on menossa? Tietämättömyys saa aikaan pelkoa, rakkaat ystävät. Pelko pakottaa Teidät keskittymään negatiiviseen ja kutsuu sitä ilmentymään.
Tietoisesti pareja puhdistettaessakin voi edelleen tapahtua onnettomuus tai sairastuminen yhdellä tai molemmilla alueilla. Joskus energeettinen "heikkous" on sitkeää, koska meridiaaneja on kovasti koeteltu noilla alueilla. Näiden vuorovaikutussuhteiden tietäminen tekee mahdolliseksi sen, että näette pelkän "tilanteen parantumisen" yli, aikaan ja paikkaan jolloin tunnette taas itsenne terveeksi riippumatta siitä, mikä sairaushistorianne on ollut. 
******

Kysymys: 

Lääkärit havaitsivat, että tietty aivokasvain oli lähettänyt etäispesäkkeitä peräsuoleen. He eivät tiedä miksi, mutta ovat tunnistaneet tämän mallin ja osaavat etsiä sitä. Mikä näiden kahden alueen välinen suhde on, jotka aiheuttavat tämän oireiston?

Kanavoitu vastaus:

Kruunu ja juuri ovat chakrapari. Kun toinen sairastuu, sen kumppani kompensoi tilannetta säilyttääkseen kehon energeettisen yleistasapainon. Silloin kun epätasapainosta tulee akuutti, lähdechakra sairastuu. Lopulta sairaan chakran kumppanikin seuraa samaa sairausmallia. 


Syöpä on äärimmäinen esimerkki. Siksi helppo jäljittää. Tämä kysymys viittaa pariin 1 ja 7, kruunuun ja juureen, missä tietyt syövät lähettävät etäispesäkkeitä aivoista peräsuoleen. Näette usein kilpirauhassyövän leviävän alavatsan alueelle, missä on kyse parista 5 ja 2. Mitä muita pareja olette nähneet?
Kysymys:

Mitä muita tukosmalleja chakrajärjestelmään voi syntyä charkaparien lisäksi?


Kanavoitu vastaus:

Yksi malli on tukos, jonka lähde on sairaan alueen ylä- tai
alapuolinen chakra. Sairauden todellisen lähteen löytäminen voi olla konstikasta erityisesti, jos katsotaan vain fyysisen tason kerrosta. Joskus tukkeutunut chakra tai vaivaava alue voi saada oireita syntymään ylä- tai alapuolellaan olevassa chakrassa.


Tämä on erilaista sisäisen paineen syy-seuraustoimintaa, kun
ylipaineiset alueet tunkeutuvat (tai virtaavat) läheiselle,
vähäpaineisemmalle alueelle. 


Jos otetaan täysi ilmapallo ja puristetaan keskeltä, mitä tapahtuu? 

Pallossa oleva ilma siirtyy ylä- ja alapuolelle puristettaessa. Jos puristetaan pallon ylä- ja alaosasta, ilma siirtyy keskelle ja saa aikaan pullistuman. Näin kurkku voi vaikuttaa sydämen ja kolmannen silmän alueelle. Sakraali voi vaikuttaa juureen ja solar plexukseen. Juuren tukkeuma voi saada aikaan sen, että koko meridiaanijärjestelmä lopulta lakkaa puhdistumasta, tai painetta sakraaliin ja aina solar plexukseen saakka.

Tukkeuma kruunussa voi aiheuttaa oireiden ilmenemistä kolmanteen silmään suoraan sen alapuolella, mikä lopulta työntää liikapaineen kurkkuun.

Esimerkiksi jotkut krooniset onteloärsytykset (erillään
allergiaongelmista) voivat syntyä tukkeutuneesta kurkkuchakrasta tai vaurioituneesta niskasta ja hartioista. Näissä tapauksissa ihminen usein tuntee olonsa "yliajetuksi", kun flunssa on kroonisesti tulossa, muttei täysin ilmene. Kun meridiaanijärjestelmä on näin tukossa niskasta, paine pään alueella ei voi vapautua alas meridiaaniväyliä pitkin. 


Kuudennen chakran tukoskin voi laukaista
ontelovaivat, koska onteloalue on chakrojen 5 ja 6 välillä.

Tukkeutuneen chakran etsiminen tai useampien tukkeutuneiden chakrojen
  hoitaminen on tehokkaampaa helpotusta ontelopaineeseen kuin lääkkeiden ottaminen, jotta pystyy hengittämään väliaikaisesti paremmin. 

Oireiden hoitaminen on tärkeää potilaan mukavuudelle,
kyllä, mutta sisäisen paineen lähteen puhdistaminen helpottaa tarvetta palliatiivisiin toimiin. Pillereiden ottaminen lievittämään kipua ilman, että keskitytään kivun lähteeseen, sallii todellakin sairauden kehittymisen.

Hampaiden narskuttelu tai vaurio leukanivelissä voi aiheuttaa painetta
  leukojen yläpuolelle päässä, mikä saa aikaan korva-, silmä- tai ontelovaivoja ja/tai päänsärkyä. Leukaniveltukos voi aiheuttaa painetta myös alaspäin niskaan, hartioihin ja yläselän alueelle.


Tämä on kriittinen piste meridiaanijärjestelmässä: leukanivelten on oltava auki, jotta meridiaanit vapauttavat painetta. Noiden nivelten ollessa suljettuina mikään ei virtaa. Jotta minkäänlainen meridiaanipuhdistus tai meditaatio voisi onnistua, leuan on oltava täysin rentona!

Toinen tukkeumamuoto, joka voi vaikuttaa koko
  meridiaanijärjestelmään, on meridiaanitukos, joka sulkee väylät, joita pitkin chakrat on suunniteltu puhdistumaan. Aura kuljettaa eteerisen vaurion traumasta kehoon (sairaus, onnettomuus ja leikkaustoimenpide) pitkään sen jälkeen, kun fyysinen keho on näkyvästi parantunut. 

Chakrajärjestelmä ei voi vapauttaa päästä alaspäin suunnitellulla tavalla, ennen kuin tukokset on puhdistettu meridiaaneilta. Meridiaanitukos voidaan paikallistaa tiettyyn kehon osaan, alueeseen tai järjestelmään ja kuitenkin se voi vaikuttaa jollekin chakra-alueelle tai tunkeutua koko järjestelmään.

Lyhyesti sanottuna, meridiaanijärjestelmänne on suunniteltu

poistamaan painetta eri tavoin, kuten on selitetty Circle of Grace
-vapautusmalleissa. 


Puhtaasti virtaavassa, terveessä järjestelmässä uusi energia tulee sisään hallitsevalta puolelta (käsi ja
jalkapohja), nousee ylös ja kiertää kruunun ympäri ja sitten
laskeutuu alas ei-hallitsevaa puolta työntäen edellään vanhaa, paineellista energiaa vapautumaan ei-hallitsevan puolen kädestä ja jalkapohjasta. Tätä kutsutaan normaalimalliksi.

Kierros pään ympäri on kruunun virrankatkaisin, joka estää

tukosten pesiytymisen sinne. Meridiaanijärjestelmän yläosassa tapahtuu siis kierros pään ympäri, ikään kuin käyttäisitte hattua, mihin paine pakkautuu eikä voi mennä enää pidemmälle.


Siksi tuolla alueella voi tapahtua halvauksia ilman, että ne ovat lähtöisin päästä tai aivoista, koska painetta on vuosia
muodostunut tukoksista muualla järjestelmässä.

Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia, että eteerisiä tukkeumia on
  olemassa sen jälkeen, kun fyysinen keho on näkyvästi parantunut.


Auran hoito ja ylläpito ovat hyvin tuntemattomia. 


Rakkaat Ystävät, ihmisrakenne on uskomattoman sinnikäs, ja keholla on monia eri tapoja imeä uutta polttoainetta ja vapauttaa liikapainetta. 

Vaikka suuri osa energianne sisäänotosta tapahtuu kruunusta, jokainen chakra on oma energiapyörteensä, joka imee energiaa suoraan omalla värähtelytasollaan, kuin kasvit auringossa. 

Tukkeutuneet chakrat pyörivät hitaammin ja hitaammin ja lopulta lopettavat pyörimisen tai jopa muuttavat pyörimissuuntaansa.

Aloittaessanne Circle of Grace (COG) -puhdistusjärjestelmän,
  aloittakaa "täysin tukossa" -mallilla. 

Kuvitelkaa energian tulevan sisään yläpuolelta kruunuchakraan ja laskeutuvan sekä kehon sisällä että sen ympärillä aurassa kuin kultainen suihku, joka kulkee päästä jalkapohjiin. Aura vaihtaa tarvittaessa mallia milloin tahansa. Aloittakaa "täysin tukossa" -mallilla ja antakaa kehonne vaihtaa "vaihtelevan tukoksen" -malliin sitten, kun
se on valmis. 


Kun tämä tapahtuu, tunnette yläkehon vapauttavan käsivarsia pitkin. Sitten se laantuu ja alakeho vapauttaa jalkoja pitkin. Ylä/alapuolen vaihteleva malli jatkuu, kunnes tarpeeksi painetta on vapautunut, niin että aura voi vaihtaa normaalimalliin.

Viimeistä kehon käyttämää mallia kutsumme
  "peruutustukokseksi", missä paine muuttaa suuntaa vapautuakseen lähimmästä uloskäynnistä. Esimerkiksi oikean ranteen venähdys (oikean puolen hallitsemassa järjestelmässä) voi vapautua oikean käden chakraa pitkin, mikä on paljon lyhyempi polku kuin kulkeminen ylös oikeaa käsivartta pitkin, pään ympäri ja takaisin alas ei-hallitsevaa käsivartta pitkin ja vapautumaan vasemmasta kädestä.

Pitäkää myös mielessä, että tukos lähellä mitä tahansa

poistumisaukkoa estää tukoksia sen takana liikkumasta. 


Jos oikeassa kädessä on venähdys ranteessa ja toinen kyynärpäässä, rannetukos on vapautettava ensiksi, jotta kyynärpään trauma voi siirtyä alaspäin ja ulos. 

Jos tällainen tapaus jatkuu hoitamatta, minne paine pakkautuu? 

Kurkku- ja sydänchakraan, Rakkaat Ystävät. Jos meridiaanit eivät virtaa puhtaasti, tuon alueen chakrat tulevat lopulta hidasliikkeisiksi kyvyttömyydestä puhdistaa liikapainetta.

Niin, on monia tapauksia, jolloin ihmiset tuntevat kipua tai arkuutta

alueella, joissa ei ole mitään merkkiä vauriosta tai
vauriohistoriaa. Testitulokset ovat negatiivisia eikä mitään löydy.



Voimme sanoa, että jokainen vihlaisu, jokainen kipu, jokainen toimintahäiriö kehossa syntyy syystä. Jos ei löydy mitään fyysisiä merkkejä, niin tukos/vaurio on edelleen eteerinen.
 


Esimerkiksi paineen pakkautuma voi muodostua reiteen, joka ei ole kärsinyt mistään näkyvästä vammasta. Kuitenkin polvileikkaus 20 vuotta sitten on jättänyt meridiaaniin tukkeuman, joka lopulta estää reisimeridiaania vapauttamasta alaspäin polven ohi. 

Näin reisikudos voi olla arka kosketettaessa, tuntua joskus kuumalta, vaikkei osoitakaan mitään diagnosoitavaa tai hoidettavaa syytä, kun taas polvi vaikuttaa oireettomalta, vaikka se on tässä todellinen syy.

Monissa tapauksissa chakrapari-informaatio ei riitä selittämään
  oireistoa. On mietittävä COG-meridiaanien vapautusmalleja ymmärtääkseen, mitkä tukokset aiheuttavat mitäkin oireita.
 

Haluaisimme vielä korostaa, että aura puhdistaa itsensä säännöllisesti. 

Sillä on tosiaankin sisäänrakennettu mekanismi, joka huuhtoo painetta meridiaanijärjestelmästänne fyysisen hermojärjestelmänne kautta ja lataa itseensä uutta energiaa nukkuessanne.

Kehonne on itsensä lataava ja itseään ylläpitävä järjestelmä.

Ei koskaan tapahdu hukkaa ilman lisäystä. Tämän vuoksi
kunnollisella ruokavaliolla, kuntoilulla ja riittävällä unella,
olette kaksinkertaistaneet ihmisen elinkaaren. Jos tietäisitte
nuoresta pitäen, miten meditoidaan leuka rentona, jos tietäisitte auranne hoitamisesta ja ylläpitämisestä, olisitte havainneet tähän mennessä, että kaikki kehon vauriot, pienet tai suuret, voidaan vapauttaa ei-invasiivisilla (suom. huom. esim. leikkaus) tavoilla, ennen kuin kertymä tuosta vauriosta alkaa tunkeutua fyysisen kehonne toimintojen harmoniaan.

Kyllä, puhumme tässä vanhenemisesta! 


Rakkaat Ystävät,
onnettomuuksia, sairastumiselle altistumista ei tarvitse tapahtua! Se voidaan estää. Mitä enemmän tutkitte ihmisen energeettistä muotoa ja mitä enemmän se on tasapainossa, sitä pidempään elätte.



Kyllä, alkuperäinen Aatamin suunnitelma sisältää 1000 vuoden elinkaaren. Voitte luulla tämän olevan osaltamme törkeää rehentelyä (hykertelyä), mutta muutaman sukupolven aikana ymmärrätte ja hyväksytte tämän käsityksen saavutettavissa olevaksi.

Lopuksi sanomme, ettei onnellisuus ole vain mielentila. 


Positiivinen  näkökulma ei ole vain työkalu. Ilo on erityistä värähtelyä, joka harmonisoi kehoa kohti täydellisyyttään. Pelko ja viha ovat myös erityistä värähtelyä, jotka heikentävät
immuunijärjestelmäänne, sekaantuvat kunnolliseen ruuansulatukseen ja vaikuttavat negatiivisesti kehonne kemiaan. 


"Älkää huolehtiko. Olkaa onnellisia", on meidän värähtelyreseptimme Teille.
Onnellisena oleminen, vain nauraminen jollekin minuutin ajan, vahvistaa kehonne kemiaa kuudeksi tunniksi. Suuttuminenkin vaikuttaa kehonne kemiaan kuusi tuntia ja lähettää romahduttavan viestin.



Mielialojenne tiedostaminen on ensimmäinen askel mielialojenne hallitsemiseen. Sen valitseminen, missä, milloin ja miten ilmaisette



FTMH-energiaanne, asettaa Teidät käskyasemaan oman elämänne ja terveytenne osalta!

Olemme kaikessa rakkaudessa Brotherhood of Light.
FTMH = fyysinen, tunne, mentaalinen ja henkinen


Brotherhood of Light (suom. Valon veljeskunta) -henkiolentoa kanavoinut
Edna G. Frankel (www.beyondreiki.com)
Tammikuussa 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: