WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Säteiden energia

Säteitä on tuhansia - jokainen värähtelee omanlaistaan lähteen energiaa. 12. säteen energia on väriltään kultainen, joka edustajana oli/on valon ylösnoussut mestari Sananda, jonka monet edesmenneet JEESUKSENA tuntevat. 12. säde annettiin ensimmäisen kerran siis ihmiselle nimeltään JEESUS, joka ylösnoustessaan sai henkisen nimen Sananda. Tämä kultainen energia on alkemistinen. Jeesuksen sanoma oli RAKKAUS. Jeesus oli aivan kehityksensä loppuvaiheessa elävä 4 D - vaeltaja, jolla oli tehtävä maapallolla ja joka saavutti ylösnousemuksen ja sitä kautta Kristus - tietoisuuden.

Vaeltaja tarkoittaa olentoa, joka on jo oppinut kaiken tarvittavan alemmissa ulottuvuuksissa, mutta tuntee niin suurta myötätuntoa niissä eläviä muita olentoja kohtaan, että päättää laskeutua ja inkarnoitua heidän joukkoonsa auttaakseen heitä. Jeesus teki maapallolla tehtävänsä, ylösnousi ja on nyt 5 D- ulottuvuudessa.

Kristuksen toinen tuleminen tarkoittaa Kristus - tietoisuuden tulemista kaikkinen osaksi, ei fyysisen Jeesuksen toista tulemista,koska Jeesus oli vain mies, joka eli parituhatta vuotta sitten.

Maapallon värähtely alkoi jo 30 - luvulta lähtien muuttua vihreäksi eli Rakkauden tasoksi.

Suurin osa ihmisistä elää vielä keltaisella värähdellen ( 3 D keltainen ) - osa jopa vielä oranssilla eli 2 D- eläinmaailmaa, jonka tunnusmerkki on "laumasieluisuus" eli aina tehdään niin kuin muut ja palvotaan omaa laumaa, heimoa, isänmaata.

Keltaisella värähteleminen on yksilöllisyyttä, omia päätöksiä, älyn käyttöä, tahtoa.

Vihreä on RAKKAUTTA, myötätuntoa, sopusointua ja parantaminen, kuten REIKI, kumpuavat vihreästä.

Sininen on viisautta, ymmärrystä, hyväksyntää.

Indigo on YKSEYTTÄ, jossa VIISAUS ja RAKKAUS yhdistyvät.

Violetti on jumaluuden, kaikkeuden ja kaikkeen sulautumisen värähtelyväri.

Ei kommentteja: