WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Numerologisen kartan tulkinta


Tulkinnassa käytettävät tiedot
Tunnettaessa kirjaimia vastaavien numeroiden, syntymäpäivästä laskettavien numeroiden ja värähdekentän merkitys, on mahdollista tehdä ja tulkita numerologinen kartta.
Kastenimi on numerologisen tulkinnan perusta. Kastenimi ja syntymäpäivän värähde antaa vaikutuksen läpi elämän. Kun henkilö vaihtaa nimeään, joko etu- tai sukunimeään, tulisi uutta nimeä verrata alkuperäiseen kasteessa saatuun nimeen. Tämä siksi, että uusi nimi tai uudet nimet muuttavat värähdetaulun numeroiden voimasuhteita. On hyvä tutustua ensin kasteessa saatuun karttaan ja sen jälkeen miettiä, mitä vaikutuksia uusi nimi antaa.
Kastenimen oikeellisuus kannattaa selvittää, jos mahdollista, ennen tulkintaa. Ulkomaalaisten henkilöiden kohdalla kastetodistuksessa saattaa olla enemmän nimiä kuin henkilölle on ilmoitettu. Lisäksi kastetodistuksessa saattaa löytyä hieman eri nimi kuin on käytössä. Suomalaisten henkilöiden kohdalla tämä ei ole kovin todennäköistä, mutta nimien oikeellisuutta on silti hyvä kysyä.
Seuraavaksi selvitys, kuinka perustulkintaan tarvittavat numerot lasketaan ja miten niiden perusteella luodaan numerologinen kartta.
Numeroiden merkintätapa
Merkintä 45-9 tarkoittaa ensimmäisen numeron kohdalla summaa ja jälkimäinen summasta yhteen laskettua numeroa. Tulkinnan perustana olevat numerot ovat väliltä 1-9. Summaksi saadun luvun 45 yksittäiset numerot lasketaan uudestaan yhteen ja saadaan numero 9. Merkintätavalla 45-9 eli summa ja perusnumero tulkitsija näkee helposti, milloin lukujen 2, 4, 6 tai 8 yhteydessä on kyseessä mestariluku (11-2, 22-4, 33-6 ja 44-8).
Numeloginen kartta
Numerologisen kartan elämänopetus sijoitetaan kartan ylimmälle riville. Seuraavaksi nimi kirjoitetaan selvin kirjaimin toisistaan erilleen alkaen etunimistä. Vokaalien yläpuolelle kirjoitetaan kirjaimen numerologinen numero ja konsonantin alapuolelle vastaavalla tavalla kirjaimen numerologinen numero. Karttaesimerkki sivun lopussa selvittä merkintöjen sijainnin numerologisella kartalla.
Vokaalien numeroiden summat merkitään samalle riville vokaalien numeroiden kanssa ja konsonanttien vastaavalla tavalla omalle riville. Lopuksi lasketaan yhteisvaikutelman kohdalle yhteenlaskutoimitus edellisistä summista. Vokaleja vastaavat kirjaimimet a, e, i, o, u, y, å, ä ja ö. Konsonantteja vastaavat loput kirjaimet. Poikkeuksen edellä esitettyyn muodostaa mystinen y-kirjain, joka voi olla tilanteesta riippuen myös konsonantti.
Gladys Lobos'in tulkintamallissa vokaali y luetaan konsonantiksi.
Värähdetaulu koostuu numeroiden esiintymismääristä ilman mestarilukujen erittelyä ja jos kyseinen numero puuttuu, merkitään viiva puuttuvaa numeroa osoittavan rivin kohdalle. Mestariluvun omaavat kirjaimet voidaan merkitä erikseen värähdetaulun ulkopuolelle.
Ikäkauden laskentaesimerkin löydät numerologian johdannon esimerkki 2:sta.
Mestariluku
Mestariluku on luku, joka on jaollinen luvulla 11. Esimerkkeinä mestariluvuista ovat 11, 22, 33 ja 44. Perustulkinnassa kannattaa pitäytyä mestariluvuissa 11 ja 22, koska näitä suurempien mestarilukujen värähteet ovat vaikeammin havaittavissa. Tulkitsija kokemuksensa kautta havaitsee ilmentääkö tulkittava henkilö mestarilukuja vai ei.
Mestariluku kirjaimessa
Mestariluku esiintyy myös yksittäisissä kirjaimissa. Mestarilukujen 11 ja 22 kirjaimia ovat k ja v.
Mestariluvun sisältävä kirjain tulkitaan ensisijaisesti sen perusmerkityksen mukaisesti. K-kirjain tulkintaan kuten numero 2 ja v-kirjain tulkinta numeron 4 avulla. Mestariluku kirjaimessa täydentää numerologista karttaa yksittäisenä mestarilukuna.
Elämänopetus
Elämänopetus lasketaan yhteen laskemalla kaikki yksittäiset syntymäpäivän numerot. Lasketun summan ollessa isompi kun yksi numero tai mestariluku, lasketaan saadun luvun numerot uudestaaan yhteen. Elämänopetus on numerologisen kartan tärkein luku, joka johtaa kulkijaansa luvun osoittamaan suuntaan. Elämänopetus on yksi tärkeimmistä opittavista asioista elämän aikana.
Elämänopetuksen laskentaesimerkin löydät numerologian johdannon esimerkistä 1.
Sisäinen vaikutelma
Sisäinen vaikutelma lasketaan nimen vokaaleista eli kirjaimien a, e, i, o, u, y, å, ä ja ö summasta. Sisäisen vaikutelman numero laskentaan laskemalla kaikki vokaaleiksi merkittyjen kirjainten numerot yhteen ja laskemalla yhteen kunnes saadaan tulokseksi mestariluku tai yksittäinen numero. Sisäinen pyrkimys tulee esille nimen kantajan sisäisenä näkynä ja heijastuu ulospäin enemmän henkilön oman arvomaailman kautta.
Gladys Lobos'in tulkintamallissa vokaali y luetaan konsonantiksi.
Huomioi, että y-kirjaimeen liittyy valintatilanne eli on kysymys mystisestä y-kirjaimesta. Mystinen y-kirjain voi edustaa joko konsonantteja kuin vokaaleja. Varmuuden vuoksi voit laskea numerologisen kartan y-kirjaimet vokaaleina ja erikseen konsonantteina.
Ulkoinen vaikutelma
Ulkoinen vaikutelma lasketaan kuten sisäinen vaikutelma, käyttäen tulkittavan nimen konsonantteja. Ulkoinen vaikutelma kuvastaa sitä minkä muut näkevät tai minkä vaikutelman he tästä henkilöstä saavat.
Gladys Lobos'in tulkintamallissa vokaali y luetaan konsonantiksi.
Kokonaisvaikutelma
Kokonaisvaikutelma on sisäisen ja ulkoisen vaikutelman yhdistelmä. Kokonaisvaikutelma saadaan laskemalla kaikkien kirjainten numerot yhteen eli sisäisen ja ulkoisen vaikutelman summat ja laskemalla yhteen lopullinen ulkoinen vaikutelma. Huomoi, että mestariluku saadaan vain kaikista kirjaimista lasketusta summasta. Mestarilukua ei saa laskea suoraan jo yhteenlasketuista luvuista.
Ikäkausi
Ikäkausi kuvaa pidemmän ajanjakson värähdettä. Ikäkauden kanssa samankaltaiset numerot kartan muiden tekijöiden kanssa vahvistavat kyseistä teema ikäkauden aikana.
numerologinen tulkinta
numerologia

Ei kommentteja: