WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Numerologisen kartan perustekijät



Numerologia perustuu kirjainten ja numeroiden keskinäisiin vastaavuuksiin, jossa yksittäinen kirjain on osa kokonaisuutta. Numerologia tuo esille kuinka kirjainten värähteet toimivat annetussa nimessä.

Syntymäaika on numerologisen kartan perustekijä, joka ei muutu elämän aikana. Numerologisen kartan toinen perutekijä nimi saattaa vaihdella elämän vaiheiden mukaan. Uusi nimi antaa uuden värähdekentän käyttöön, joka muuttaa aikaisemman nimen kirjainten tuomia vaikutuksia. Samalla nimen antamat sisäinen-, ulkoinen- ja kokonaisvaikutelma muuttuvat. Henkilö itse ja muut ihmiset tunnistavat nämä muutokset, jotka tulevat uuden nimen kautta.

Nimi on virallinen, kun se rekisteröity. Kyseessä voi olla ihmisen tai yrityksen nimi. Nimi on joukko värähtelyjä, joiden vaikutusten alaisena nimen "kantaja" on.
Yksinkertaisimmillan numerologisessa tulkinnassa lasketaan syntymäpäivän numeroiden avulla numerologisen kartan perustekijät ja sen lisäksi kirjainten antamat vokaalien, konsonanttien ja näiden yhteenlasketut vaikutelmat sekä kirjaimista muodostuva värähdekenttä. Laajemmassa tulkinnassa kartan perustekijöistä lasketaan esimerkiksi vuosivärähde, pyramidi ja värähdekentät.
Elämänopetus on numerologisen kartan tärkein tulkinnallinen numero. Elämänopetus on elämän aikana opittavaa ja sisäistettävää elämänaluetta, joka on annattu kullekin ihmiselle syntymäpäivän numeroiden mukaan.

Elämänopetus saadaan laskemalla kaikki syntymäpäivän, -kuukauden ja -vuoden yksittäiset numerot yhteen. Yhteenlaskemista uudestaan edellisen summan jälkeen jatketaan kunnes saadaan elämänopetukseksi yksittäinen numero.
Alla oleva esimerkki 1 tuloksena saadaan elämänopetuksen numeroksi 2. Huomioi yhteenlaskun välituloksena saatu luku 11, joka on mestariluku.


Esimerkki 1
9.12.1952

Ei kommentteja: