WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Numeroiden voimat ja niiden salaisuudet

Numerologia

Numerojaksot liittyvät elämäämme, vaikka kuinka ne kieltäisimmekin.
Pythagoras ei ollut vain matemaatikko, sillä hän opiskeli Egyptin Alexandrian yliopistossa mm.
numerologiaa. Hän oppi tuntemaan numeroiden voimat ja niiden salaisuudet.
Numerojaksot valottavat elämän rytmejä ja muutoksia. On jännittävää löytää oma elämän yhteys numeroihin.
Miksiköhän numerologia ei ole saavuttanut Suomessa yhtä suurta suosiota, kuin esimerkiksi astrologia?

Numerologiassa on helpompi omaksua termit, ja sillä pääsee yllättävän tarkkoihin luonnekuviin.
On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että numerologinen luonnekuva ei kerro koko totuutta.
Se on ikäänkuin kartta, jolla selviävät persoonan
eri voimat ja kehykset. Tämän kartan avulla voimme suunnistaa, mutta se ei ole koskaan samankaltainen, kuin itse maasto, sillä kuten maastokin, on elämä täynnä yllätyksiä.

Numerologinen tulkinta kuvaa nimen ja syntymäajan mahdollisuuksia ja esteitä. Vallitseva hetki eli tämä päivä, kuukausi ja vuosi luovat mahdollisuuksia, jotka numerologia tuo esille. Elämänopetus perustuu syntymäpäivän värähteisiin, joiden avulla elämän tärkeä tehtävä saatetaan päätökseen.
Numerologia selvittää mm.
  • Karman oppiläksyt
  • Nimen vaikutuksen, esim. avioliiton tai nimen vaihdon kautta
  • Oman persoonasi saloja
  • Mitä käyt läpi ajallisesti
  • Kumppanisi ja sinun yhteensopivuus yms..
Pyrkimyksen luku lasketaan alkuperäisessä nimessä olevien vokaalien numerot yhteen supistaen tulos. Tämä luku kertoo sen, mihin sielussasi pyrit, halusi ja toiveesi tässä elämässä.
Vaikutelman luku lasketaan alkuperäisessä nimessä olevien konsonanttien numerot yhteen supistaen tulos. Tämä luku kertoo miten ulkopuoliset henkilöt näkevät ja huomioivat sinut, tämä on ns. ulkoinen minäsi.
Minuuden luku lasketaan molempien pyrkimyksen ja vaikutelman luvut yhteen supistaen lopputulos.Tämä on oma salattu minuutesi, se mitä et helposti paljasta toisille itsestäsi.

Numerologinen taulukko


1 2  3  4 5 6 7  8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z Å
Ä Ö

numerologinen tulkinta 
numerologia
http://lampuri.fi/numerologia.htm 
http://www.airioja.fi/numerologia.html 

SIIRTYMÄ 2007/2008
Lee:

Tämä viesti on kanavoitu uudelleen [Kryon ja Lee] ja siihen on tehty lisäyksiä selkeämmän ymmärrettävyyden aikaansaamiseksi. Usein kanavointitilaisuuteen sisältyy kommunikointia, mitä painetuilla sivuilla ei ole. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin 2007/2008-siirtymästä Utahissa.

***********

Tervehdys rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Täällä on niitä, jotka eivät ole ennen nähneet tätä ja jotka sanoisivat, että tämä on todellisuudessa ihminen. Ääni on sama, persoona on sama, kasvot… kaikki on samaa. Miten siirtyminen verhon yhdeltä puolelta toiselle voisi tapahtua niin lyhyessä ajassa? Minäpä kerron, sitä ei ole tapahtunut. Sillä kumppanini on näiden vuosien aikana sallinut yhteensulautumisen - ihmisen korkeamman itsen ja Kryoniksi kutsumanne olennon yhteensulautumisen.

Hän on tehnyt tämän, koska tämän planeetan energia sallii sen. Kumppanini on kehittänyt ja puhdistanut polkua energiasiirrolle verhon yhdeltä puolelta toiselle… voisitte sanoa tapahtumaa välittömäksi. Näennäisesti ei tarvita mitään valmistautumista. Mutta tämä johtuu siitä, että hän on jo valmis. Ei valmistautumista, koska tila on valmis. Ei valmistautumista, koska kuuntelevat ja lukevat sydämet ovat valmiita.

Tämä on tämän päivän kommunikointitapa niille, joilla on tahto kuunnella, sillä välitön kommunikointi on mahdollista, ja päivät ihmiskehon valmistelemiseksi tällaiseen vähenevät. Sillä ihmiskeho on valmis.

Tähän tilaan on tulossa ryhmä ympäröimään teitä. Jos niin valitsette, voitte tuntea heidät. Ryhmä painautuu teitä vasten, pitää teitä kädestä ja katsoo teitä silmiin. He sanovat: "Kuuntele!", sillä tämä viesti annetaan vain kerran ja se on syvällinen viesti. Se koskee aikaa jossa elätte, kuukautta jossa elätte, vuotta jossa olette. On niitä, jotka ovat erillään näistä ihmisistä tässä aikajaksossa nyt ja jotka kuuntelevat ja lukevat. Näen heidät. Näen teidät. Tiedän, keitä olette. Tämä viesti on teillekin [tilaisuuden jälkeen]. Kuunnelkaa, koska aion selittää muutamia asioita, jotka teidän täytyy kuulla.

Ennen kuin aloitamme mitään opetusta, mitään selittämistä, haluan antaa ryhmälle hetken asettumiseen. Täällä on energiaa - jos päätätte tuntea sen - joka edustaa rakkausenergiaa. Kuuntele epäilijä: Oletko liian kiinteä tunteaksesi Jumalan rakkauden? Voisitko uskoa edes hetken aikaa, että maailmankaikkeudessa on muutakin, kuin mitä luulet? Kenties tosiaankin on voima, joka on älykäs, rakastaa sinua ja tietää nimesi? Vaikket omaksuisikaan mitään muuta metafyysistä asiaa tänä iltana, voitko vain istua tuntemassa olevasi rakastettu? Onko se liikaa? Vain istu ja tunne olevasi rakastettu muutamien hetkien ajan. Voitko avata sydämesi ja antaa se tapahtua? Ja se olisi alku meidän sisään päästämisellemme, turvallinen kokemus. Mitään muuta ei tapahdu sinulle, rakas ihmisolento, paitsi tietoisuutesi laajentumista.

Minun on kerrottava ennen tätä viestiä lyhyt opetus numerologiasta… opetus energian ja vuosien yhteenlaskusummien vastaavuudesta. Tämä tahtoo sanoa sitä, että minun on annettava teille näkemys niiden vuosien numerologisista arvoista, joissa olette olleet - mukaan luettuna tämä vuosi - ja niiden energiasta. Numerologia on numeroiden energian tutkimista. Teidän tapauksessanne kyse on rajoitetusta numerologiasta, koska teette sen kymmenpohjaisesti. Käytätte kymmentä vakiota, kokonaislukuja yhdestä nollaan, joten mekin käytämme niitä.

Seuraava selitys on, että riippumatta siitä, miten suuri jokin numero on, laskekaa luvut yhteen, kunnes saatte vain yksinumeroisen luvun. Poikkeuksena ovat mestariluvut, jotka ovat kaksoislukuja kuten 11, 22, 33 jne. Näitä mestarilukuja lukuun ottamatta laskekaa kaikki muut luvut yhteen, kunnes saat yksinumeroisen luvun, ja se antaa teille näkemyksen tuon numeron edustamasta energiasta. Jatkakaa lukujen yhteenlaskemista, kunnes teillä on yksinumeroinen luku.

On niitä, jotka epäilevät tämän prosessin oikeellisuutta. He eivät ymmärrä järjestelmää ja tuntevat, että se mitä tehdään, on sattumanvaraista. Minäpä sanon teille asian uudestaan: 3D-olennot näkevät usein sattumanvaraisuutta ja kaaosta silloin, kun he katsovat Jumalan moniulotteista järjestelmää. Tulette kuitenkin yllättymään, jos tutkitte numerologiaa. Se kertoo teille paljon siitä, kuka olette, ja niistä mahdollisuuksista, joita ehkä on.

Teidän numerologiassanne on vain yhdeksän numeroa, yhdestä yhdeksään. Pidätte matematiikassanne nollaa "tyhjänä" ja heitätte sen sivuun. Jatkakaa siis tätä tässäkin esimerkissä. Otetaanpa esimerkiksi tuleva vuosi 2008. Jos laskette sen luvut yhteen, siitä tulee kymmenen, joten 2008:n numerologinen summa on kymmenen. Ei kuitenkaan vielä olla valmiita, ennen kuin saadaan yksi numero. Jatkakaa siis yhteenlaskemista. Laskekaa kymmenen - yksi ja nolla - yhteen, mistä saadaan YKSI. Niinpä tulevan vuoden energia on yksi. Kerron teille hetken kuluttua, mitä se merkitsee, jos ette jo tiedäkin sitä. Edessänne olevan vuoden rakenteessa tapahtuu jotain, jota ette kunnioita ja jota ette ole tulleet ajatelleeksi.

Leikitäänpä numeroiden energialla: 1987 oli Harmonisen yhdentymisen vuosi. Laskettaessa tuon vuoden luvut yhteen saadaan seitsemän (7). Numerologisesti seitsemällä on pyhyyden energia. Se oli pyhä vuosi pyhälle tapahtumalle. Se tosiaankin oli! Jos olisitte numerologiassa nähneet sen tulevan, olisitte saaneet vihjeen siitä, mitä olisi ehkä tapahtunut vapaalle valinnallenne. Sillä vuonna 1987 te teitte pyhän päätöksen tulevaisuutenne muuttamisesta.

Jos katsoisitte sen vuoden numerologiaa, jolloin Kryon saapui, 1989, kuten kerroin teille ensimmäisessä Kryon-kirjassa, saisitte yhdeksän (9). Annoin teille ensimmäisessä kirjassa kaksi numeroa tutkittavaksi: Ensimmäinen oli numero yhdeksän (9), joka oli vuoden 1989 numero, ja sitten oli luku yksitoista (11). Sanoin, että olisi kaksi numeroa, jotka määrittelisivät aikakauden. Minä myös määrittelin nuo numerot silloin: Yhdeksän merkitsi loppuunsaattamista ja tuo toinen numero oli yksitoista (mikä on mestariluku). Yksitoista merkitsee valaistumista. 9:11-yhdistelmä.

Tuolloin 1989 teillä ei ollut mitään käsitystä siitä, mitä 9:11 toisi teille. Etsikää nuo sanat, jotka annoin teille. Ne ovat siellä! Voi epäilijä, etsi sitä, mene etsimään 19 vuoden takaa. Se on siellä. Puhuimme noista kahdesta numerosta, ja miettikää, mitä ne tänä päivänä teille merkitsevät. Merkitsevätkö ne teille pelkoa tai surua vai katsotteko te niiden numerologista arvoa ja näette numerologisen viestin? Se on: vanhan loppu, uuden valaistuminen. Siitä siinä on kyse.

Vuonna 2002 Kryonin verkkoryhmä sai valmiiksi verkon. Kerroin teille, että näin tapahtuisi ja annoin teille vuodenkin. 2002 on neljä (4). Jos tunnette numerologiset energianne, neljä on Gaia. Se on Äiti Maa, maaenergia. Ymmärrättekö? Ei ollut mikään vahinko, että valitsimme tuon vuoden, sillä sen energia oli oikea. Kaikki yhdistyy - palapelin kaikki palaset - ja kaikki merkitsevät jotain niille, jotka haluavat nähdä.

Olette vuodessa 2007 ja tässä siirtymässä on jotain merkillepantavaa. Siirtymä 2007/2008 on ensimmäinen kerta, kun tämä tietty "siirtymälaskenta" on tapahtunut tällä 2000-luvulla. Se on ensimmäinen kerta vuosituhannen vaihtumisen jälkeen. Laskekaa luvut yhteen ja saatte yhdeksän (9) ja yksi (1). Tämä yhdistelmä tapahtuu tosiaankin joka vuosikymmenellä, mutta tämä on ensimmäinen kerta. Tämä on ensimmäinen kerta 2012-siirtymän kehittyessä!

Kaiken tämän olisi pitänyt kiinnittää huomionne. Tiedän olisi pitänyt katsoa tilannetta hyvin huolellisesti ja sanoa: "Mitä voisi tapahtua, kun siirrytään vuodesta 2007, mikä on yhdeksän (9), vuoteen 2008, mikä on yksi (1)?" Yhdeksän merkitsee "loppuunsaattamista" ja yksi edustaa "uusia alkuja". Ajattelisitteko tämän merkitsevän jotain?

Katsokaa nyt sen numeron merkitystä, joka edustaa välimatkaa tästä "loppuunsaattamisen" vuodesta 2007 vuoteen 2012. Välimatka on viisi vuotta. Te sanotte: "Ja mitähän viisi (5) merkitsee, Kryon?" Viisi on muutos! Mikä on vuoden 2012 numerologinen arvo? Sekin on viisi. Ajatelkaapa: muutos ja muutos.

Kertokaapa minulle - jos uskotte energiaan - ajatteletteko tämän tapahtumajärjestyksen yrittävän kertoa teille jotain? Rakkaat ystävät, olen juuri antanut teille näkymän siitä, mitä halusin teidän kuulevan ja lukevan sen vuoksi, mitä olette käyneet läpi tänä vuonna (2007) ja erityisesti viimeisten neljän kuukauden aikana, jotka johdattavat vuoteen 2008.

Aion selittää nyt teille jotain, mihin minun kumppanin on erittäin vaikeaa samaistua, koska se ei ole lineaarista. Tämä on toinen kerta, kun olen antanut hänelle tämän kuvan, mutta tämän kerran valitsin nauhoittamista ja puhtaaksikirjoittamista varten. Halusin, että hän oli nähnyt tämän informaation kerran aiemminkin. Se antaa hänelle lisää selkeyttä ja tämä viesti vaatii sitä. [Tämä viesti annettiin päivää aiemmin San Raphaelissa, Kaliforniassa.]

2007 on loppumisvuosi, loppuunsaattamista - itse numero huutaa "loppu". Minäpä kerron, mitä se todellisuudessa on: Se on energianäyttämön uudelleenjärjestelyä, mikä sallii teidän siirtyä uuden alun näyttämölle puhtaina ja raikkaina. Kyse ei ole "versiomuutoksesta". Ei oteta vanhaa energiaa ja tehdä siihen lisäystä. Se on lineaarista.

Odotatte lineaarista muutosta. Odotatte kaikkien asioiden tapahtuvan lineaarisesti. Jos harjoitatte jotain lihasta, ajan kuluessa odotatte saavanne sen aina suuremmaksi ja suuremmaksi. Mitä enemmän harjoitatte sitä, sitä suuremmaksi se tulee. Ja sovellatte samaa logiikkaa energiaan yleisesti ottaen. Mutta Henki ei toimi näin.

Energia, jota annamme teille, on moniulotteista ja luonteeltaan henkistä. Se ei ole lineaarista. Tänä vuonna tapahtui eräs asia… Kuunnelkaa! Tämä on teille. [Kryon herättää ne, joiden ajatus harhailee.] Tämä on jotain, joka teidän on tiedettävä, koska viimeisten neljän kuukauden aikana se energia, josta olitte riippuvaisia, jonka luulitte aina olevan paikalla… Ne asiat, joiden olisi pitänyt tapahtua selkeästi… eivät tapahtuneet!

Alkoi näennäinen romahdus asioiden paremman kehittymisen sijasta. Monilla teistä oli elämänhaasteita. Jotkut teistä kadottivat täysin yhteyden henkeen! Jotkut teistä alkoivat ihmetellä, mihin tämä on johtamassa, mitä on tapahtunut ja miksi ette saaneet sitä, mitä kohti teitte työtä.

Siispä kerron teille: Kaikki tällä hetkellä tapahtuva on luopumista niistä lahjoista ja työkaluista, joista olette tulleet riippuvaisiksi, jotta ne voitaisiin nollata. Sitten ne järjestellään uudestaan ja räjäytetään näyttämölle uudistuneena ja voimakkaammilla mahdollisuuksilla varustettuina. Mutta ne kaikki palaavat viimeistään tammikuun 2008 puoliväliin mennessä.

Ja niinpä teidän on nyt selvittävä ajasta siihen saakka. Meillä on muutamia neuvoja tällä hetkellä, mutta ennen kuin menemme yhtään pidemmälle, haluaisimme kertoa teille tämän: Tämä uudelleenjärjestely ei ole lineaarista. Siinä ei ole teistä järkeä, miksi energian pitäisi mennä pois vain voidakseen tulla takaisin! Mutta näin homma toimii todellisuudessa, mitä ette koe maan päällä.

Jotkut teistä ovat käyneet viime kuukausien aikana läpi haastavan ajan. Tiedän, keitä edessäni istuu ja ketkä lukevat näitä sanoja. Tiedän, kuka lukee tätä viestiä. Voi, rakas ihmisolento, älä syytä itseäsi siitä, mikä on vanhentunut tai ei ole vanhentunut. Haluan sinun vain sinnittelevän. Älä syytä itseäsi! Sillä se on tavallista ihmisolennoille ja heijastaa 3D:n "syy ja seuraus" -suhdetta. Ihmisille on tyypillistä syyttää itseään kovasti, kun asiat eivät mene henkisesti niin, kuin he ajattelevat, että niiden olisi pitänyt mennä. Olette tottuneet olemaan vastuussa. Mutta tällä hetkellä te ette ole!

Nyt annan teille kaksi esimerkkiä ja ne saattavat järkyttää teitä. Ette odottaneet, että puhuisin näistä ihmisistä tällä oppitunnilla - kallisarvoisista ihmisistä, miehestä ja naisesta 2000 vuoden välein.

Haluan viedä teidät mielessänne paikkaan, jonka tunnette hyvin. Tiedän, missä olen ja missä puhun. Tunnen tämän paikan energian, joten annan teille esimerkin, jonka ymmärrätte osaksi kulttuurianne. Miettikää hetken aikaa juutalaista nimeltään Jeesus. Hän on ristillä, ristiinnaulittuna ja selvästikin kuolemassa. Tallennettu historia kertoo - mikä ei muuten ole tarkkaa tietoa - että hän huusi: "Jumalani, miksi minut hylkäsit?" Hän ei todellisuudessa sanonut niin. Hän sanoi: "Mihin olet mennyt?"

Jeesus, mestari, tunsi vetäytymisen. Hän tunsi kaikkien niiden opasolentojen lähteneen, joihin hän oli luottanut. Kaikki viisaus valui pois hänen kehostaan. Hän tunsi pimeyden ja synkkyyden valtaavan hänet. Hän meni sen turvallisuuskuplan läpi, mihin hän oli koko elämänsä ajan luottanut sinä viisauden ja rakkauden mestarina, joka hän oli, ja hän huusi apua. Hänen sanansa huomattiin, kirjoitettiin puhtaaksi ja annettiin teille. Tämä on historiaa.

Oletteko koskaan kysyneet itseltänne, miten jollain niin lähellä Jumalaa olevalla voisi olla sellainen kokemus? Juuri silloin kun hän tarvitsi seuruetta eniten… se häipyi! Minäpä kerron teille tämän: Hän koki ei-lineaarisen energiamuutoksen. Hänet vedettiin nollaan vain hetkeksi… vain hetkeksi, jotta hän saattoi mennä johonkin ylösnousemukseksi kutsuttuun. Sitten kaikki palasi.

Sitä ei ole tallennettu, mitä sen jälkeen tapahtui. Ette tienneet, mitä seuraavaksi tapahtui. Ette kuulleet hänen sanovan "aaaah". Sitä ei nimittäin ole tallennettu. Jumalan rakkaus virtasi häneen suuremmalla voimalla kuin koskaan ennen. Näin homma toimii, ja hetken aikaa hän syytti itseään, koska hän oli ihminen. Vain hetken aikaa… vain hetken aikaa… vain hetken aikaa hän kyseenalaisti uskonsa.

Minäpä kerron teille kallisarvoisesta naisesta, joka eli koko elämänsä myötätunnon siipien suojassa. Mitä vanhemmaksi hän tuli, sitä myötätuntoisemmaksi hän tuli. Ja hän on yksi teistä [modernina aikana] ja hänen nimensä oli Äiti Teresa. Haluaisin kertoa teille tästä naisesta. Tiesittekö hänen kuolleen surullisena?

Kysytte ehkä: "Miksi sellainen nainen, joka oli hyvin lähellä Jumalaa, kuolisi surullisena? Kaikkien niiden asioiden kera, mitä hän oli tehnyt, kaiken sen kunnioituksen kera, mikä hänen nimeensä kohdistettiin - riittävästi pyhimykseksi julistamista varten - miksi hän kuolisi surullisena?" Koska hän oli lineaarinen ihmisolento, joka ei ymmärtänyt omaa energiamuutostaan.

Matkan varrella, vuosia ennen hänen kuolemaansa hänen energiansa muuttui. Hän oli ansainnut sen, ja energia meni nollaan hetkeksi. Vanha asema, jolle hän oli tottunut virittymään, oli poissa, ja uusi taajuus oli paikalla anoen häntä muuttamaan sitä tapaa, jolla hän teki asioita, jotta hän voisi löytää aseman ja olla iloinen… ja hänellä olisi enemmän voimaa ja myötätuntoa kuin koskaan ennen. Mutta hän ei ymmärtänyt. Hän luuli, että hänet oli jätetty yksin, että hän oli kadottanut yhteytensä.

Miksi Jumala tekisi sellaista? Miksi Jumala lähtisi myötätunnon pyhimyksen luota? Minäpä kerron teille totuuden: Jumala ei koskaan lähtenyt! Äiti Teresa tulkitsi väärin energiamuutoksen. Juuri sama asia tapahtuu yleisesti ottaen tällä hetkellä. Energia menee pois hieman, että se voi palata vahvana uusien ominaisuuksien kera.

Ja tämä myötätuntoinen, upea nainen ei ymmärtänyt, että häntä pyydettiin virittymään toiselle asemalle, kirjaimellisesti muuttamaan sitä tapaa, jolla hän meditoi, jolla hän yhdistyi henkeen. Hänen olisi pitänyt kiertää se käytäntö, joka hänelle oli opetettu, ja puhua suoraan mestarille. Mutta hän pysyi oppiensa parissa eikä mitään tapahtunut. Hänen koulutuksensa vanhemmassa energiassa piti häntä tietyn käytännön vankilassa, ja sitten hän kuoli surullisena. Voi, muttei hän koskaan menettänyt myötätuntoaan, sillä se oli hänen lahjansa aivan loppuun saakka.

Älkää syyttäkö itseänne siitä, mikä on käynyt vanhaksi viime kuukausien aikana, sillä ajat ovat tällaiset. Meillä on muutamia neuvoja teille tänä aikana: Älkää muuttako polkuanne. Älkää tehkö hätkähdyttäviä liikkeitä sen vuoksi, mitä on tapahtunut tai mitä tunnette juuri nyt. Nämä ovat aikoja, jotka ovat vaikeita erityisesti valotyöntekijöille. Olette näennäisesti menettäneet vähän yhteyttänne. Selviytykää tämän vuoden lopusta. Tietäkää, että energia alkaa muuttua hyvin pian. Tammikuun toisella viikolla tiedätte sen palaavan ja alatte tuntea valonne raikastavan tuulahduksen… mihin olette tottuneet.

Jotkut ovat tunteneet tämän enemmän kuin toiset. Jotkut teistä ovat pysyneet keskuksessaan, jolloin olette tunteneet vain vähän tätä. Toiset teistä ovat järkyttyneitä! Ette ole ymmärtäneet, että puhun monille sellaisille, jotka eivät ole tässä huoneessa [kuuntelevat ja lukevat myöhemmin]. Älkää syyttäkö itseänne!

Minulla on toinenkin neuvo: Monet teistä tuntevat, että energia ikään kuin perääntyy jatkuvasti. Kommunikointi keskeytyy - yksi yleinen perääntymisen ominaisuus - mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa kyse on kommunikoinnista järjestelmän kanssa. Kun jätätte tilan, se ikään kuin perääntyy jatkuvasti. Tämä selittää sen, miksi ette nuku ja miksi meditointi on vaikeampaa.

Toinen neuvo on tämä: Olkaa harkitsevia ja varovaisia, hitaita suuttumaan ja nopeita olemaan kärsivällisiä. Valotyöntekijä, kuuntele minua. Ole seuraavien viikkojen aikana hidas suuttumaan ja kärsivällinen. Jotkut työkaluista, joihin olette tottuneet luottamaan viime vuosien aikana, ovat heikoimmillaan. Niiden on laannuttava voidakseen tulla takaisin.

Tämä pyhien aika tuo perheet yhteen, mutta juuri silloin usein kipinöitä lentelee, eikö vain? Jos teitä loukataan sanallisesti, haluan teidän vastaavan rakkaudella. On aika harjoitella sitä, mitä osaatte, ilman vierellänne seisovan enkelin apua. Olkaa hitaita suuttumaan, hitaita puhumaan, vastatkaa rakkaudella ja itkekää myöhemmin.

Ihmissuhteet usein räjähtävät tänä aikana. Liimaa mikä pitää niitä yhdessä, venytetään usein äärimmilleen näinä heikentyneen energian aikoina, ennen kuin se taas palaa. Kerron tämän teille, jotta ette tee hätiköityjä päätöksiä. Vastatkaa näihin haasteisiin rakkaudella ja sinnitelkää. Olette olleet tässä jo neljä kuukautta eikä tilanne enää pahene. Mutta se jatkuu jonkin aikaa.

Puhutaanpa nyt hyvistä uutisista. Vuosi 2008 tuo teille uuden työkalusarjan. Ne teistä, jotka osaavat kanssaluoda, huomaavat sen olevan paljon helpompaa kuin koskaan ennen. Jotkut asiat joita olette odottaneet, jotkut viestit joita olette odottaneet, synkronismin runsaus jota olette odottaneet, ovat lopultakin paikalla oivallettavaksenne.

Tiedän, keitä täällä on. Tiedän, ketkä kuuntelevat. Tiedän, ketkä lukevat. Tämä on viesti muutamille kuukausille, mutta se on ajaton viesti siitä, miten henki toimii näiden eräänlaisten energia-askelmien kanssa tärkeinä aikoina. Tämä on erityisesti totta vuosituhannen vaihdoksen ensimmäisessä osassa, erityisesti kulkiessanne kohti vuotta 2012. Teillä on uudet kanssaluomislahjat.

Kumppanini antoi teille muutamia neuvoja tänään [seminaarin aikana], mitkä kerroin hänen annettavakseen teille, ja kyse oli siitä, että kanssaluominen vaatii synkronismia. Synkronismi vaatii sitä, että nousette ylös, menette, olette ja teette kohdataksenne niitä, jotka luovat synkronismia teidän kanssanne ja teille. Jumala ei putoa syliinne ihmeen kanssa, kun istutte vain rukoilemassa.

Niinpä neuvo näinä aikoina on tämä: Älkää liikkuko liian nopeasti. Vastatkaa Rakkaudella. Olkaa kärsivällisiä. Ja tämän tapahtuessa tuntekaa Jumalan rakkaus, joka ei koskaan mene pois. Kaikki työkalut saattavat hävitä vähäksi aikaa, mutta Jumalan rakkaus on ikuista.

Ja niin se on, että kanssani sisään tullut seurue lähtee… tai kenties se ei lähdekään? [Kryonin huumoria] Kerromme teille tämän: Kun jotkut teistä nousevat tuoleistaan tai lakkaavat lukemasta tai kuuntelemasta… mitä jos ottaisitte osan meistä mukaanne? Osa energiasta, jonka tuon sisään, on tällä hetkellä otettavissa mukaanne. Vaikka siis Kryon lähtee pois, osa energiaa jää moniulotteiseen tilaan leijumaan pariinne, valmiina menemään tietoisuuteenne rauhoittamaan korkeampaa itseänne. Valinta on teidän.

Rakas valotyöntekijä, rakas planeetan muuttaja, sinussa on sellaista potentiaalia, jota et käsitä. Nekin jotka eivät usko mitään siitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu, ovat mukana tässä. Poppamies? [Kryon puhuu yleisössä jollekin, joka on epäuskoinen.] (Kryon pitää tauon.) Olet tiennyt sen koko elämäsi ajan, eikö vain? Usko, mitä haluat, ystäväni, mutta et koskaan uhraa Jumalan rakkautta.

Menkää Rauhallisina, vastatkaa Rakkaudella. Seuraavaan kertaan saakka. Olen Kryon, ihmisten rakastaja.

Ja niin se on. Kryon Kiitos Kaare Beckille Tanskasta tästä pikaisesta puhtaaksikirjoituksesta.
 
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
9.12.2007 Smithfield, Utah
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta. Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: