WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Anna luonnon auttaa




Connecting to the Power of Nature / Anna luonnon auttaa

Kirjailija Joe H. Slaten johdantotekstiä:
Luonto kutsuu sinua kokemaan salaista puoltaan lähtien liikkeelle vain pienestä kourallisesta hiekkaa ja laajentuen siitä aina kaikkein kaukaisimpaan tähteen. Ollessasi vuorovaikutuksessa luonnon kanssa löydät uuden ja jännittävän portin, joka johtaa siihen, että vahvistut. Koet täysin uusien voimien vaikutuksia sekä sisälläsi että ulkopuolellasi. Valaistuminen, innostus, onnellisuus ja menestys ovat kaikki saavutettavissasi ottaessasi käyttöön luonnon voiman.
Tässä kirjassa esitetyt askel askeleelta etenevät opastukset on suunniteltu herättämään sinussa uinuvat mahdollisuudet ja tukemaan sinua matkallasi kohti suurimpia tavoitteitasi yhteistyössä luonnon kanssa. Tulet löytämään tehokkaita keinoja vapautuaksesi kasvusi tiellä olevista esteistä, saavuttaaksesi menestystä työurallasi, lisätäksesi luovuuttasi, rikastuttaaksesi sosiaalista elämääsi, ratkaistaksesi ristiriitatilanteita, päästäksesi eroon ei-toivotuista tavoistasi, hallitaksesi stressitilanteita ja selvittääksesi henkilökohtaisia ongelmiasi. Opit hidastamaan ikääntymisprosessia ja joissakin tapauksissa todellisuudessa jopa nuorentumaan niin halutessasi. Lopputuloksena on herkistynyt , tasapainoinen ja energinen mielen, kehon ja hengen tila.
On myönnettävä, että me emme tiedä kaikkea luonnon näkymättömästä maailmasta emmekä tiedä täyttä totuutta omasta olemassaolostamme. On olemassa vahvoja todisteita siitä, että meidän sisällämme on valtava varasto menneitä kokemuksia, jotka eivät tällä hetkellä ole tietoisen mielemme tavoitettavissa. Edellisen lisäksi meissä jokaisessa on valtava käyttämättömien mahdollisuuksien aarreaitta, joten haasteemme tavoitella korkeinta hyväämme muuttuu entistä suuremmaksi.
Tarkastellessani tuota monimuotoista haastetta olen ottanut mukaan tähän kirjaani suuren määrän erilaisia ohjelmia ja menetelmiä. Joissakin niissä käytetään ei-perinteistä lähestymistapaa, jota virallinen tiedemaailma ei vielä ole hyväksynyt. Tiedämme, että kun pisteitä ei ole lopullisesti yhdistetty, perinteisten ja ei-perinteisten suuntausten välillä on vain ohut viiva. Kuten William James sanoi: "Meidän täytyy elää tänään sen totuuden mukaan, jonka voimme nyt saada ja olla huomenna valmiita kutsumaan sitä virheelliseksi."Julkisen hyväksymisen puuttumisen ei yksinään tulisi estää meitä tutkimasta ei-perinteisiä menetelmiä ja kokemasta niiden vaikutusta elämäämme.
Koska omakohtaiset kokemukset tarjoavat selkeimmän ja vakuuttavimman todisteen luonnon voiman tehosta, olen ottanut tähän kirjaani mukaan monia omia kokemuksiani, joista muutamat juontavat juurensa varhaislapsuudestani. Löydät kirjani sivuilta myös monia muiden ihmisten kertomuksia, joihin kuuluvat oppilaani ja työtoverini. Yhdessä ne kuvaavat sitä hämmästyttävää mahdollisuuksien kirjoa, joka kaikkien on mahdollista tarvoittaa olemalla vuorovaikutuksessa luonnon kanssa.
Kirjani lopussa on seitsemän päivän suunnitelma, joka tutkii luontoa syvemmin ja tarjoaa sen rajattomat mahdollisuudet portiksi henkilökohtaisen voiman vahvistamiseen. Kukin päivä esittelee päämäärän ja askel askeleelta etenevän ohjelman, joka on laadittu erityisesti tuon päivän tarvoitetta silmällä pitäen. Suunnitelman edetessä tulet löytämään toimivia keinoja rikastuttaa elämäsi laatua ja auttaaksesi samalla koko maailmaa voimaan paremmin. Kaikki tarvittavat työvälineet ovat ulottuvillasi - suunnitelma tukee sinua ottaessasi ne käyttöösi.
Korostan tässä kirjassani koko ajan sitä, kuinka tärkeätä on pitää huolta meitä ympäröivästä luonnosta ja suojella sitä. Planeetallamme ei ole varasuunnitelmaa tai korvaavaa suunnitelmaa. Vaikka luonnnon olisi mahdollista kääntyä meitä vastaan millä hetkellä tahansa käyttämällä mustia aukkojaan, luhistuvia tähtiään ja avaruudessa vaeltelevia asteroidejaan, me olemme itse vakavin uhka maapallollemme. Häikäilemätön luonnonvarojen hyväksikäyttö, eläinkunnan asukkien tuhoaminen ja huono kohtelu sekä vastuuntunnoton ympäristön saastuttaminen eivät jätä vain lyhytaikaisia jälkiä - ne saavat aikaan ammottavia haavoja, jotka voivat johtaa katastrofaalisiin seurauksiin sekä meidän elinaikanamme että myös tulevaisuudessa. Nyt on aika parantaa Maa-planeettaamme. Vaikkakin se, millaisia olemme olleet menneisyydessä ja millaisia tulemme olemaan, on tärkeätä, ratkaiseva merkitys on sillä, mitä me teemme nyt. Nyt meidän on aika toimia yhdessä ja tehdä maailmasta turvallisempi ja parempi paikka meille itsellemme sekä tuleville sukupolville. Meidän täytyy löytää suuren mittaluokan keinoja vähentääksemme metsien hävittämistä, suojellaksemme uhanalaisia ja uhattuja lajeja ja kääntääksemme ilmaston lämpenemisen suuntaa. Toivon, että tämä kirja voisi osaltaan myötävaikuttaa näiden tärkeiden päämäärien saavuttamisessa saamalla meidät kaikki kunnioittamaan enemmän planeettaamme ja sitoutumaan pysyvästi sen hoivaamiseen.
Kirjan aiheita: Tähtien voima, Puiden voima, Metsän voima, Kasvien voima, Luonnon jalot eläinolennot, Hiekan voima, Veden ja Kivien voima, Kvartsikiteet, Voiman kolmio. Tämä kirja on aarrearkku luonnon voimaannuttaviin salaisuuksiin ja kertoo, kuinka voimme erittäin yksinkertaisin ja selkeän käytännöllisin menetelmin ottaa käyttöömme luonnon tarjoaman avun.



Omat tutustumismatkasi ja voiman lataaminen sisällesi kulkevat käsi kädessä ja vaikuttavat toisiinsa. Luonto kaikessa loistossaan haastaa sinut juuri nyt etsimään käyttöösi sen salaista puolta, joka on portti voimasi lisäämiseen. Tästä kirjasta löydät matkallesi jännittäviä uusia keinoja.


Connecting to the Power of Nature
Joe H. Slate.

Connecting to the Power of Nature
views the natural world as a gateway to self-empowerment. It outlines and explains a number of simple rituals to connect the reader with aspects of nature that enhance the ability to increase self confidence and allow one to manifest desired goals. Its eleven chapters offer procedures for working with the power of trees, forests, plants, sand, water, rocks, quartz, clouds, and the night sky. The author, a licensed psychologist, is a university professor emeritus of psychology and a founder of the International Parapsychology Research Foundation. His previous books for Llewellyn include Psychic Vampires and Beyond Reincarnation.

Underlying the psychological focus of the rituals is the understanding that nature is an actively responsive force that will mirror and enhance the intent one creates. The five-step program with forest, for example, involves formulating goals, whether seeking personal insight or simply experiencing serenity; selecting a forest, preferably with a partner or group; walking while sensing the forest’s energies and forming goal-related images; listening to any unspoken messages from the forest; and concluding with a ritual of recognition and confirmation. Similarly the Pebble and Pond program involves stating a goal, selecting and studying a pebble, interacting with it while voicing an affirmation, tossing the pebble into the water and noting the symbolism of the ripples and sinking pebble, and concluding with a ceremony of affirmation. The final chapter draws from the previous ones and sets up a seven-day discovery and empowerment plan: Tree Leaf Empowerment, Cloud Empowerment, Sand Engagement, Pebble Representation, Seed Potential, Global Evolvement, and Multipurpose Empowerment.


Throughout the book the author gives examples of the way his rituals have aided situations faced by students and clients and traces the development of his own relationship to the natural world and his present concern about it. The simplicity of the rituals, together with the reassuring tone with which they are presented, makes the book of particular interest to those who are newcomers to the experience of conscious interactions with nature. – Richard D. Wright, Tranquil Things, Derby Line, Vt.

Ei kommentteja: