WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Intuitiivinen hoitomuoto


Elämäniloa ; energiaa

Intuitiivisen parantamisen tavoitteena on tuoda enemmän rakkautta ja iloa elämään. Parannusta voidaan antaa kaikille ja kaikkiin vaivoihin. Parantaminen tapahtuu mm. purkamalla tunnelukkoja ja erilaisia ajatus-, uskomus- ja käyttäytymismalleja, jotka rajoittavat elämäämme ja aiheuttavat jopa fyysisiä oireita.

Intuitiivisen parantamisen tarkoituksena on saattaa keho ja mieli sopusointuun. Sairaus on epäharmoniaa mielen ja kehon välillä, kun olemme harmoniassa itsemme ja ympäristömme kanssa niin fyysinen kehommekin paranee.

Intuitiivinen parannus on hoitomuoto jossa ei ole mitään tiettyä kaavaa. Parantuminen perustuu ikuisen rakkauden parantavaan voimaan ja taivaisten auttajien apuun. Jokainen hoito on yksilöllinen perustuen hoidettavan sen hetkisiin tarpeisiin.

Hoito vaikuttaa fyysisen kehon lisäksi tunteisiin ja ajatuksiin ja auttaa näkemään haasteellisetkin tilanteet eri tavalla ja siten auttaa päästämään irti niistä ajatus- ja uskomusmalleista, jotka estävät meitä elämästä ilon ja rakkauden täyttämää elämää.

Intuitiivinen parannus on hoitomuotona hyvin koskettava. Se tuo sydämeen rauhaa, keveyttä, iloa, sisäistä kauneutta ja rakkautta.

Intuitiivinen energiahoito

Hoito puhdistaa ihmisen auraa eli energiakenttää ja tasapainottaa ja uudistaa kaikkia kehon ja mielen toimintoja.

Energiahoidossa hierotaan kevyesti jalkapohjia, toisinaan kosketaan kevyesti kehon jännittyneitä kohtia ja välitetään käsillä parantavaa voimaa. Hoidon aikana välitetään parantavaa energiaa myös ilman kosketusta ja puhdistetaan energiakentässä hoitajan aistimia tukoksia.

Hoidon aikana ihmisellä on mahdollisuus rentoutua ja hellittää, avautua kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttaan. Hoito voi tapahtua hiljaisuudessa tai intuitiivinen parantaja ja hoidettava voivat keskustella hoidon synnyttämistä ajatuksista ja tuntemuksista. Kehomme ja auramme kerää muistiin kaiken kokemamme ja tuntemamme, näin myös vastaukset ongelmiimme voimme löytää kehostamme ja parantuminen tulee mahdolliseksi.

Parantaminen on lahja, joka on meissä kaikissa piilevänä eri muotoisena. Intuitiivinen parantaja on henkisesti harjaantunut avaamaan sydämensä puhtaimmalle ja korkeimmalle universaalille elämänenergialle, sekä työskentelemään henkimaailman kanssa. Hän ammentaa parantavaa rakkauden energiaa äärettömästä, ehtymättömästä ikuisen rakkauden varannosta, joka on kaikkien ulottuvilla. Intuitiivisen parantajan tehtävänä ei ole päättää parannettavalle annettavan avun laadusta tai kohteesta, ainoastaan olla kanavana auttajille sekä parantavalle rakkaudelle.
Kiitos, kiitos, kiitos.
Kokeilkaapa ...
LÄHDE: Intuitiiviset parantajat

Ei kommentteja: