WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 13. helmikuuta 2010

Todellisuus ja illuusio



Ra: " Jokainen entiteetti on LUOJA. Entiteetti, tullessaan enemmän ja enemmän tietoiseksi itsestään, vähitellen tulee käännekohtaan, jossa se päättää etsiä joko toisten palvelua tai itsen palvelua. Etsijästä tulee adepti, kun se on tasapainottanut minimiriittävyyteen punaisen, oranssin, keltaisen ja sinisen energiakeskukset lisättynä vihreällä positiiviseen, siirtyen indigotyöhön. Adepti, on sellainen joka on enemmän ja enemmän vapauttanut itsensä toisten ajatusten, mielipiteiden ja siteiden rajoituksista."


Adepti, (lat. adeptus) tarkoittaa asiantuntijaa tai oppipoikaa, aloittelijaa.


Positiivinen adepti hyväksyy sen, mikä on, ja voimistaa sitä, mikä on - YKSEYTTÄ.


Negatiivinen adepti pyrkii voimistamaan sitä, mikä ei ole - ERILLISYYTTÄ, todellisuuden varjoa. Hyväksynnän sijaan negatiivinen adepti pyrkii kontrolliin. Jos esimerkiksi viha tunnistetaan, ymmärretään ja hyväksytään, se muuntuu RAKKAUDEKSI. Jos vihaa pyritään kontrolloimaan, se kasautuu ja voimistuu, ja negatiivisen adeptin käsissä siitä tulee energianlähde.


Negatiivisesti polarisoitunut ei pyri chakrojen täydelliseen tasapainotukseen, vaan käyttämään epätasapainoa äärimmäisen määrätietoisesti tavoitteidensa saavuttamiseksi. Esimerkiksi keltaisen säteen energiakeskusta jalostetaan valtaa tavoitellen.


Positiivinen entiteetti ponnistaa neljänteen ulottuvuuteen sydänchakrasta, mutta negatiivinen solar plexuksesta.


Valo on todellisuutta, pimeys on illuusio. Pimeys ei koskaan kasva valoa suuremmaksi. Se pelkää valoa, ja avoimen sydänchakran vihreää sädettä, joka siltä itseltä on aktivoimatta, jotta se voisi ylläpitää illuusiota erillisyydestä.


Itsensä tunteminen avaa sisäisen tietolähteen, joka on ainoa oikea tietolähde. Avain itsetuntemukseen on HILJAISUUS. Mielen hiljentäminen.


Lähde: Ra on 6D-entiteetti Law of One - kuvasarja
http://yhdenlaki.wordpress.com/ 

Ei kommentteja: