WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 12. helmikuuta 2010

Negativiinen eliitti 2. Pimeys/ Valo

Valo

Pimeys
Valo

Aurinkokunta on 2. säteen, Rakkauden ja Viisauden säde, Kristuksen ja Buddhan säde.

Tämä yhdistelmä saa aikaan, että Maan päällä mennään syvälle pimeyteen ja noustaan sitten hyvin korkealle.

Maapallon kautta kehittyy Kristuksen Rakkaus ja myötätunto. Sodat ja luonnonmullistukset ovat seurausta siitä, että maskuliininen energia on hyvin vahva.

Kun ihmiskunnalle on tullut solar plexus - energiakenttä, on luonnollista, että silloin taistellaan. Kärsimyksen kautta on syvä tarve kehittää sydänkeskusta. Sodat rikkovat ja hajottavat vahvaa MINÄ-TUNNETTA, ja tulee enempi RYHMÄ-TUNNETTA. Kaikki kärsimysvaiheet pehmittävät ihmisiä ja kansoja. Tulee nöyryyttä kun on paljon itsekkyyttä.

Rauhan on tultava ihmisten omasta tahdosta asteittain, kun ihmisillä on Rakkautta ja syvyyttä siihen tarpeeksi.

Rauhan ja Rakkauden avulla voidaan konfliktit ratkaista mutta ihmisistä riippuu milloin ollaan niin täynnä sotia, että halutaan vain rauhaa.

Ihmiskunta tarvitsee UUTTA ELÄMÄÄ, joka tulee sisältäpäin. Ihmisissä persoonallisuuksina ei ole tätä Rakkautta sisällä.

Kristuksen suunnitelma on läpäistä sydämemme Rakkaudella, ja valaista meidät sisältäpäin. Olet Valon ja Rakkauden olento, jonka henkinen koti on tässä jumalallisessa värähtelyssä. Olet luomassa UUTTA PLANEETTAA, luot UUTTA ELÄMÄÄ mapallolle sydämen sulautumisen ja antamisen kautta. Sydämen kivun kautta ihminen tulee lähemmäksi tyhjyyttä ja haluaa vain olla Alkulähteessä (Jumalassa).

Kultainen kehä:

Me ihmiset olemme Valoa, pieni siru Alkulähteestä (Jumalasta). Meidän on tehtävä reikiä Maapallon ympärillä olevaan pimeyteen. Harjoittaessasi mieltäsi, ajatuksesi ja tunteesi ovat puhtaita ja kirkkaita. Kutsuessasi Valoa kehoosi, ajatuksiisi, tunteisiisi, ja kun teet tämän toistuvasti, pimeyteen tulee pysyviä reikiä, jonka kautta tulee Valoa alas.

Valo voittaa pimeyden. Voima Vastavoima. Kun pimeys singotaan VALOON, sillä ei ole mitään vaikutusta. SE ON TOTUUS.....
pohdintaani

Ei kommentteja: