WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 13. helmikuuta 2010

Hiljaiset kivet









Maapallomme on Pyhä Planeetta, jolla on erityisasema maailmankaikkeudessa. Se on myös ainutlaatuinen, koska täällä Alkulähde (Jumala) antoi Luoduilleen vapaan tahdon. Kun Alkulähde (Jumala) loi ihmiset maan päälle, hän muodosti neljä portaalia, joiden välityksellä sekä Häneen että Hänen viestin viejiinsä saisi helpommin yhteyden. Näiden erityispaikkojen kautta Alkulähde (Jumala) saattoi välittää maahan korkeavärähteisempää energiaa, joka auttaisi ihmisiä elämään yhteisymmärryksessä ja sopusoinnussa. Nämä neljä portaalia yhdistettiin toisiin paikkihin maapallolla kommuunikaatiolinjojen muodostaman verkoston avulla. Jumalallista tietoa sekä toivon ja innostuksen viestejä lähetettiin linjoja pitkin. Ihmisten oli mahdollista olla verkoston avulla yhteydessä muihin erityisiin voimapaikkoihin ja Alkulähteeseen (Jumalaan). Näissä portaaleissa värähtelytaso oli korkeampi, joten oli helpompaa kommunikoida Alkulähteen (Jumalan) kanssa. Näistä korkeavärähteisistä portaaleista lähtee kommunikaatiolinjojnen verkosto, jota pitkin henkinen opastus voi kulkea.

Ihmisten kielteisyys, oman eduntavoittelu ja vallanhalu ovat kuitenkin vallanneet ne.

Kaikki energia on PYHÄÄ. Nuori vanha, pimeä valo. Kaikkia kunnioitetaan. Pimeys ei voi tehdä Valolle mitään ellei Valo pyydä sitä.

Lähde: Hiljaiset kivet 2005 / The Silent Stones Diana Cooper 2002

Ei kommentteja: