WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Negatiivinen eliitti 1. Pimeys / Valo

Illuminatin haarat ja keskinäinen toiminta yläkuvassa.

Lue kirjoitukseni: Hiljentyminen (26.1.2010)
Energian kaksi puolta Pelko - Rakkaus, negatiivinen - positiivinen, Paha - Hyvä, Pimeä - Valo, Ego - Henki Sielu jne.

ILLUMINATI

Illuminati on käsite, joka on löynyt itsensä läpi Internetin aikakaudella jo melkein kaikkien tietoisuuteen. Illuminatilla yleensä tarkoitetaan ryhmää, joka koostuu superrikkaista ja vaikutusvaltaisista miehistä, jotka haluavat tulla vielä rikkaammiksi ja vaikutusvaltaisemmiksi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he haluavat orjuuttaa kaikki muut yhden maailmanhallinnon alaisuuteen ja kontrolloida tarkasti kaikkia elämänalueita. Illuminati suvut sijoittuvat Saksaan, Ranskaan ja Britanniaan ja Yhdysvalloista heillä on vahva ote. Sveitsissä, jossa on maailman tiukin talletussalaisuus, on muodostunut heidän varallisuutensa kätkemispaikka. Tämä pitää Sveitsin erossa EU:sta, Natosta ja sodista.

Negatiivisen eliitin vallassa pysymisen edellytys on "alamaistensa" energian imeminen pitämällä heidät jatkuvasti pelon, vihan, halun ja hämmennyksen tilassa. Ihmiset on ensin tehty riippuvaisiksi järjestelmästä, jonka jälkeen heitä voidaan hallita. Raha, työ, kulutus, viihde ja erilaiset lailliset ja laittomat huumeet hallitsevat useimpien elämää. Hajota ja hallitse - taktiikka on tapa, jolla suuria massoja voidaan ohjata tiettyyn suuntaan kuin lammaslaumaa karsinaan.

Maa-planeettaa vuosituhansia hallinnut negatiivinen eliitti on tarjonnut opetuksen. Sen valta ei olisi ollut mahdollista, jos harmonia olisi vallinnut ihmisten välillä.

Illuminati ei ole mikään muu kuin kollektiivisten ajatusten tuotos. Se on kaiken vihan, kateuden, ylpeyden, ylimielisyyden, pelon, ahneuden ja muun negatiivisuuden ulkoinen MANIFESTAATIO. Illuminati on heijastus meistä itsestämme. Kun positiivinen tietoisuus kasvaa ja yhä useampi valitsee RAKKAUDEN, niin myös Illuminatin valta rapistuu samaa tahtia.

Negatiivisen eliitin suurin huoli on, että ihmismassat heräisivät unestaan ja ymmärtäisivät olevansa oman todellisuutensa LUOJIA - jumalallisia olentoja.

David Wilcock ´in sanoin:

"ON aika kiittää negatiivista eliittiä sen tarjoamasta kovasta vastuksesta ja samalla todeta kohteliaasti, että sen palveluksia ei enää tarvita. On tullut aika astua VALOON ja puhdistaa maailma RAKKAUDELLA ."

Lähde: 


Ei kommentteja: