WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 26. tammikuuta 2010

Monadi


Olen kolmiyhteinen olento, henkeni on Alkulähteestä (Jumalasta), ruumini on maan tomusta ja sieluni on syntynyt Alkulähteen (Jumalan) eli taivaan ja maan yhtymisestä. Minun henkeni on siis Isän, Alkulähteen(Jumalan) iankaikkisesti synnyttämä; toisin sanoen sillä ei ole alkua eikä loppua. Henkeäni nimitetään teosofisessa kirjallisuudessa modaniksi. Monadi on aivan kuin atomi tai molekyyli taivaallisen ihmisen eli Kosmollisen Kristuksen ruumiissa.

En ole itsetietoinen monadi, vaan olen tuon Hengen pohjalta syntynyt SIELU ja ruumis. Olen olemassa sitä varten, että tajunta ilmenisi. Sillä itse elämän salaisuus, Absoluutti, on jollakin tavoin olemassa, silloin kun sen oma olemuspuoli ilmenee. Muulla tavalla Absoluutti nähtävästi eivoi ilmentää itseään. Sitä varten kaikki on olemassa, että tajunta ilmenisi aineessa, harhassa, illuusiossa - joka ei ole illuusiota muuten kuin Absoluutin kannalta. Tavallaan aine on harhaa myöskin tajaunnan kannalta, mutta se on sikäli todellista, että se on tajunnan ilmenemistä. Koska ihminen itsessään olen tajunta, että tuo Alkulähteestä (Jumalasta) syntynyt tajunta, monadi, tahtoo ilmentää itseään. Se ei osaa tehdä sitä ilman muuta!

Absoluutti = Elämän Absoluutti, oleminen, mikä on hengen ja aineen takana, siis itse jumaluudessa.

Absoluutiksi nimitämme sitä Jumaluutta, sitä elämän alkua, mikä on kaiken takana ja mistä emme voi päästä selville sen enemmän kuin mitä ymmärrämme ilmennyttä; tiedämme niin, että siihen uppoutuvat kaiki vastakohdat, että se on ainoa elämä, jolla on kaiken takana Hyvä ja Paha - kaikki ne uppoutuvat tähän äärettömyyteen, jota voimme nimittää Alkulähteeksi (Jumalaksi), kunhan vain muistamme, että me emme ole Alkulähdettä(Jumalaa) suurempia ja emme voi määritellä sitä.

Minun ruumiillinen olemukseni on kokoonpantu sieluruumiista ja fyysisestä ruumiista ja tämän kaksoispuolesta, niin sanotusta eetteriruumiista.

Neljä elementtiä:
1. Maa - kiinteä elementti
2. Vesi - juokseva elementti
3. Ilma - kaasumainen, tavallaan näkymätön elementti
4. Tuli - harvemmin näkyvä elementti

Luustoni, lihakseni ja jänteeni ovat maata. Veri ja kaikki nesteet, mitkä ruumiissani virtaavat, vastaavat vesielementtiä. Ilma eli kaasu on enimmäkseen näkymätöntä. Se on kuitenkin vankka, aineellinen todellisuus. Minun täytyy hengittää; sen tähden ilmaa on sanottu hengeksi. Tuli. Sitä en näe. Näen vain ilmiön. Tiedän, että ruumiissani tapahtuu jatkuva palamisilmiö. Tuli on myös sellainen voima, joka pitää minut jatkuvasti pystyssä. Jos tuo palamisprosessi ei olisi käynnissä eikä puhdistaisi ruumistani, en ollenkaan hengittäisi enkä eläisi. Minussa täytyy olla tulta; tulessa on elämä ja kuolema.

"Malliruumis", ihmisen toinen prinsiippi eetteriruumis, karkean fyysillisen ruumiin sisäinen puoli eli eetterinen hahmo. Astraaliruumis.

Eetteriruumiissa voi näkyä punaista, sinistä ja voi olla kuin violetilta vaikuttavaa tai myös vivahtaa hopealle, kuunvalolle. Eetteriruumis ei ole muodostunut ainoastaan tulesta eli kemiallisesta eetteritä, vaan siinä on muitakin voimia.

5. elementti, jolla ei ole nimeä.. Sähkömagneettiset voimat/ Valoilmennykset
Magneettinen voima, puoleensavetävä ja poissulkeva, polaarinen - kaksipolariteetti-, ja myöskin luova voima.
6. elementti, Kaikueetteri, kaikuelementti, se ääni, se elävä sana, joka on kaikessa. Ääni, voima, joka on sanassa.
"Alussa oli Sana "
7. elementti ELÄMÄ
Refleksi- eli heijastuseetteri, joka muistaa kaiken. Ilman sitä voimaa tässä fyysisessä olemuksessamme ei olisi mitään muistia. Muistamisen ja ajattelemisen kyky ilmenee juuri korkeimmassa eetterissä; sen välityksellä me muistamme ja ajattelemme. Eetteerinen kaksoispuolemme on kokoonpantu neljästä eetteristä ja näkyvä kolmesta näkyvästä elementistä. Kaikki nämä seitsemän yhdessä muodostavat meidän organisoidun ruumiimme eli käyttövälineemme. Sielukäyttövälineet ovat organisoimattomia.

Ihmiset ovat suunnattoman suuri joukko monadeja, Alkulähteestä (Jumalasta) syntyneitä henkiolentoja.

Eetteriruumis tekee mahdolliseksi meidän elämämme tässä fyysisessäkin ruumiissa.

Tunne- ja ajatusruumis eli astraali- ja mentaaliruumis (sieluruumis)

Kaikki, mikä on meidän tajunnassamme on tunnetta, on meidän astraaliruumiimme elämää, ilmennystä meidän astraaliruumiissamme. Me emme tee eroa astraali- ja mentaaliruumiin välillä, koska ne eivät ole kaksi erilaista ruumista. Emme voi jakautua sillä tavalla kahtia, että toinen vain tuntisi ja toinen yksinomaan ajattelisi, vaan koko meidän ajatusruumiimme on myös tuntemista. Ne eivät ole kaksi eri asiaa, vaan tunneruumis tehdään ajatusruumiiksi sillä tavalla, että tunne säilyy ajatuksena. Ei siis olisi todellista ajatusta, ellei olisi tunnetta. Olen kolmiyhteinen olento, jossa on nuo kaikki kolme: tunne, tahto ja tieto eli ajatus.

Mentaaliruumis on verho, johon ajattelija, manas, on "pukeutunut" alemmalla mentaalitasolla. Loogisen ajattelun sisäinen "elin". Älyruumis.

Kaikki ruumit täyttävät saman tilan ja läpäisevät toisensa. Fyysistä ruumista ympäröi valoisa soikiomainen utu.

Prinsiipit Perusaineet, joista kaikki on luotu.

"Syyruumis" Kausaaliruumis, korkeamman mentaalitason käyttöväline. Yksilöllisen minämme hieno verho samalla tasolla - ts. kuolematon ruumiimme.

Monadi. Yksi. Kolminainen henki omalla tasollaan. Okkultismissa se usein tarkoittaa yhdistettyä kolminaisuutta - Atma, Buddhi, Manas; Henkinen Tahto, Intuitio, Korkeampi Mieli - tai ihmisen kuolematonta osaa, joka jälleensyntyy alempiin luonnonkuntiin ja kehittyy asteittain niiden kautta ihmiseksi ja siitä lopulliseen päämäärään. Jumalkipinä eli Monadi.

Lähde: Pekka Ervast Ihmisen synty
Jumalasta ihmiseksi - ihmisestä Jumalaksi

Ei kommentteja: