WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 23. tammikuuta 2010

Sydämen avautuminen


Ilta-Sanomat 22.1.2010 UUTISET / MAAILMA / Haitin maanjäristys


Yhdysvallat testasi Haitissa uutta " tektonista asettaan" ja aiheutti tahallaan tuhoisan maanjäristyksen, syyttää Venezuelan johtaja Hugo Chavez.


Haitin maanjäristyksen merkitys / Haiti avasi sydäntä


Haitilla tapahtunut suuri maanjäristys sai aikaan monumentaalista sydämen avautumista planeetalla. Sen aikaansaama tuska, kärsimys ja traaginen menetys avasi sydäntämme ja muutti planeettaa ja työnsi sitä sydäntilaan, mistä se nyt tulee toimimaan.


Nämä kauniit sielut, jotka suostuivat sielutasolla osaksi tätä kokemusta, ovat palvelleet tätä planeettaa näkymättömillä tavoilla hyvin pitkään. Koska monien heidän oli sielutasolla aika lähteä, he suostuisvat osallistumaan tavalla, joka palvelisi planeettaa ja saisi sen uudelle ja korkeammalle tasolle.


Haitista tulee hyvin PYHÄ PAIKKA, kuten on jo tullut, ja tämä tapahtuma muistetaan hyvin pitkään. Se oli osa uuden maailmamme värähtelyä ja suuntaa.


Nämä urheat ja uskomattomat rakastavat ja kalliit sielut ovat antaneet tälle planeetalle enemmän, kuin voisimme koskaan tietää. He ovat auttaneet planeetan muuttamisessa uuteen olemistapaan, mihin kuuluu toimiminen sydämestä.


Se kunnioitus ja arvostus, mitä tunnen heitä ja monia muita mukana olleita sieluja kohtaan, ylittää kaikki sanat.


Lähde: Karen Bishop

Ei kommentteja: