WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 14. tammikuuta 2010

Atlantiksen kristalliviisautta- Atlantiksen kultaisen ajan viisautta



Maan ydin on kristallinen. Sisäydin, joka pyörii myötäpäivään. Ulkoydin, joka pyörii vastapäivään. Sisäkierron suhde ulkokiertoon vaikuttaa suoraan "ajan välähtämiseen". Koska ydin pyörii nopeammin, sen kuumuus ja koko lisääntyvät. Tämä on suuressa määrin syynä ajankohtaiseen maapallon lämpenemiseen.

Kristalliytimellä on fyysinen ja ei-fyysinen todellisuus. Toinen on ainetta ja toinen antiainetta. Fyysinen ydin on kristallisoitunutta magneettista rauta-nikkeliseosta. Ydin ei ole ontto. Kristalliydin on selvästi koherenttia energiaa, jota voidaan verrata Auringon "aistivaan" säteilyyn, kun se säteilee ytimestä joka suuntaan.

( Koherentti vars. fys.säteilystä: joka voi interferoida. Interferoida fys. aiheuttaa interferenssi. Interferenssi fys. kahden samassa väliaineessa etenevän aaltoliikkeen kyky vahvistaa t. heikentää toisiaan).

Kristallienergia on kaikkivoipa voimalähde, jolla on ihmisten nykyisen ymmärryksen mukaan ylittäviä vaikutuksia. Kristallirakenne muodostuu valon taajuuresonanssista, mikä on moniulotteista ja koherenttia ja mitä on aineessa ja antiaineessa. Se on entsyymi ja kosmoksen ELINVOIMALÄHDE.

(resonanssi fys. kappaleen t. sähköisen piirin myötävärähtely sen ominaisvärähtelyn vahvistuttua ulkoisen värähtelyn vaikutuksesta)

Kaikki mitä sanotte jumalaiseksi, kaikki mitä pidätte PYHÄNÄ, on KRISTALLIA.

Fyysinen kehonne sisältä kristallihiukkasia ja runsaasti mineraaleja, jotka ovat ainutlaatuisessa suhteessa maahan. Vastaavasti niiden mineraalien ja kristallihiukkasten harmoninen suhde, joita on sekä fyysisessä että eetterkehossanne, pysyy yhtenäisenä maan vastaavien kanssa. Näin maan ja ihmiskunnan taajuussuhde pidetään tarvittavassa tasapainossa ihmisyksilöiden ja ihmismassan hyvinvointia ja tukemista varten.

Luovuus on täällä olemisenne tarkoitus. Maapallon elämä on kohta oppimassa, miten luodaan vastuullisesti.

Kristalliluovuus on tosiaan suurin lahjanne, se on suurin opettajanne, ja nuhteeton syntymäoikeutenne. Luovuus on Rakkauden puoli. Se voidaan todella saavuttaa vain Rakkauden pyhän tieteen ja taajuuden avulla. Kristalliluovuus on VOIMANNE, se on ilmentämistyökalunne. Kristallienergia on nimittäin kaiken luomisen LÄHDE.

Se mitä sanotaan kristalliksi, ei ole vain mineraali, vaan täydellisesti järjestäytynyt ENERGIATAAJUUS.

Kaikki planeetalla käytettävissä olevat monenlaiset energiat ovat PYHIÄ, mukaan luettuna se mitä on Maan pinnalla, pinnan alla ja yläpuolella.

Se mitä on myös SYDÄMESSÄNNE, on myös PYHÄÄ YLÖSNOUSEVALLE MAAPALLOLLE.

(Mineraali =kivennäinen)

Lähde: Metatron, Volonherra.
Tyberonn Earth Keeper.
kanavointi

Ei kommentteja: