WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 10. joulukuuta 2009

Akashakenttä - tieteen uusi tulokas

Kun maailmankaikkeutta tarkastellaan uusimpien fysiikan tutkimustulosten valossa, olemme itse asiassa valtavan energiameren ympäröimiä, jota kutsutaan nolla-piste energiakentäksi. Kaikkialla läsnä oleva nolla-piste energiakenttä.


Tämä alkuperäinen välittäjäaine, eräänlainen voimakenttä, muodostuu materiaksi, kun praana tulee yhteyteen sen kanssa, ja kun tämä toiminta lakkaa, materia häviää ja palaa Akashaan. Koska tämä välittäjäaine täyttää koko avaruuden ja tilan, kaikki on yhteydessä siihen.


The Field; Lynne McTaggart käsittelee uutta tiedettä ja tutkijoita kvattifysiikkaa, ESP kyvyt, kyky vaikuttaa sattumanvaraisuuteen perustuviin kvanttilaitteisiin (REG,RNA), ihmisen kyky vastaanottoaa tietoa, kuvia ja vaikutelmia ajasta japaikasta riippumatta, veden kyky varastoida tietoa, tietoisuuden holografinen luonne, elävien organismien säteilevä valo, kollektiivinen tietoisuus ja sen vaikutukset ( rukous, meditaatio, urheilutapahtumat jne.), sekä homeopatian toimintamekanismit selittyvät McTaggertin mukaan nolla-piste energiakentän avulla.


Lue kirjat
Erwin Lazlo - Science and the Akashic Field
Nikola Tesla - Mans Greatest Achievement


Lähde: Anu Kumpulainen Nettikolumnit Kesäkuu 2009

http://uusiholistinentiede.blogspot.com/

Ei kommentteja: