WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 3. marraskuuta 2009

Seitsemän energiakehoani

Chakrat säätelevät virtaavaa energiaa ja jokaisella chakralla on oma tärkeä tehtävänsä tässä prosessissa. Jos chakrat ovat tasapainossa, pääsee elämänenergia virtaamaan vapaasti ja ihminen on terve ja tasapainoinen.

1. Punaisen säteen energiakeskus (juurichakra) Seksuaalisuus ja eloonjääminen.

Punaisen säteen energiakeho on kemiallinen keho eli kehon materiaalit ja elementit.

Juurichakra on chakrajärjestelmän perusta, jonka kautta älyllisen äärettömyyden energia virtaa energiakehoon.

2. Oranssin säteen energiakeskus (sakraalichakra) Persoonallinen ja emotionaalinen suhde.

Sakraalichakra on energiakeskus, jonka toiminnassa ilmentyy persoonallinen suhde itseemme - miten koemme itsemme.

Sakraalichakra on tunne-elämän keskus. Kuinka tunnen asioita kohtaan? Kuinka tunnen itseäni kohtaan?

Oranssin säteen energiakeho on fyysinen keho, mutta ilman itsetietoisuutta. Äidin kohdussa oleva keho on oranssin säteen keho, kunnes henki/mieli astuu siihen ja ottaa sen käyttöönsä, jolloin siitä tulee keltaisen säteen keho.

3. Keltaisen säteen energiakeskus (Solar plexus-chakra) Yhteisöllinen / yhteiskunnallinen suhde.

Kun oranssisäde koskee persoonallisia ihmissuhteita, koskee keltainen säde ryhmiä ja organisoituneita yhteisöjä, joissa on mahdollisuus laajoihin vallankäytön muotoihin. Keltainen säde on kaupunkeja, valtioita, avioliittoja, ammatteja, titteleitä, työyhteisöjä, lakeja, tapoja, protokollia, kuria, järjestystä, kulttuuria - kaikkea sitä, mitä yhteisö tuottaa.

Solar plexus-chakra on älyn sekä henkilökohtaisen voiman, tahdon ja vallan keskus. Oranssilla värähdellessä muodostamme tunteisiin perustuvia mielipiteitä, mutta keltaisella värähdellessä pystymme muodostamaan loogisia ja älyyn perustuvia näkemyksiä.

Tasapainoinen keltainen säde tekee entiteetistä rohkean, määrätietoisen, päättäväisen, sisukkaan, toisten näkemykset hyväksyvän - oman polun kulkijan, joka kunnioittaa toisia eikä pakota heitä oman valtansa alle. Hän ei toimi ryhmässä taistellakseen vallasta, vaan auttaakseen ryhmää.

Keltaisen säteen energiakeho on fyysinen keho, jota mieli/henki asuttaa.

4. Vihreän säteen energiakeskus (sydänchakra) Rakkaus ja myötätunto

Vihreän säteen energiakeskus on Rakkautta ja Myötätuntoa.

Sydänchakran kautta on mahdollista poistaa tukkeumia muista energiakeskuksista.

Antamalla itsellemme ja muille täydellisesti anteeksi ja hyväksymällä itsemme juuri sellaisena kuin olemme, me aukaisemme tukkeutuneen (2) sakraalichakran. Menneisyys ei sido meitä, vaan olemme vapaat sen painolastista.

Eläminen sydämen kautta tarkoittaa älyn ja tunteiden yläpuolelle nousemista - ei älyn ja tunteiden hylkäämistä. Sydänchakra on uskoa ja luottamusta. Kun sydänchakra on auki, me luotamme siihen, että elämä ei ole sattumanvaraista, kaikella on takoituksensa ja että älyllinen universumi johdattaa meidät aina sinne, missä meidän kuuluukin olla. Elämä niin sanotusti kantaa meidät vaikeina aikoina.

Vihreän säteen energiakeho on astraalikeho.

5. Sinisen säteen energiakeskus(kurkkuchakra) Kommunikointi

Sinisen säteen energiakeskus liittyy kommunikointiin - siihen miten me itse kommunikoimme ja miten me suhtaudumme toisten kommunikointiin.

On vaikeaa ilmentää totuutta ja rehellisyyttä, jos kommunikaatiotoiminta ei kumpua Rakkaudesta eli Sydämestä. Jos sydän on auki, rehellisyys on automaattista ja kommunikointi tapahtuu avoimesti.

Sinisen säteen energiakeskus on ensimmäinen keskus, joka aktivoitiessaan tekee entiteetistä kanssaluojan.

Sinisen säteen energiakeho on valokeho tai "devachaaninen" keho. Kaikki kehot ovat pohjimiltaan valokehoja, koska valo koostaa kaiken "materian" .

6. Indigon säteen energiakeskus (otsa/kolmas silmä-chakra) Tiedostaminen itsensä Luojaksi. Portti älylliseen äärettömyyteen tuoden läpi älyllistä energiaa.

Elämä on kokonaisuus, jossa kaikilla osilla on yhtäläinen arvo. Epätasapainot ja tukkeutumat muissa energiakeskuksissa täytyy puhdistaa sarjajärjestyksessä (yksi toisensa jälkeen) punaisesta ylöspäin.

Indigon säteen energiakeho on eetterikeho.

7. Violetin säteen energiakeskus (kruunuchakra) Äärettömyys.

Violetin säteen energiakeskus, josta voidaan lukea entiteetin todellinen tila. Jokaisella entiteetillä on erilainen violettisäde. Violetti säde ilmaisee meidän todellisen värähtelymme.

Violetin säteen energiakehoa kutsutaan kehoksi, joka on täydellinen/kokonainen. Todellinen identiteetti on ikuisuus, äärettömyys, ajattomuus - Luoja.

Lukemisen arvoinen kirja: Eckhart Tollen "Läsnäolon Voima"
Chakras: 7 Minute Tune Up

Ei kommentteja: