WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 9. marraskuuta 2009

Jumalalle kaikki on mahdollista

Aika, avaruus ja kokemus ovat minun suurimmat apuneuvot, joilla minä pääsen suhteelliseen todellisuuden tajuamiseen, ja silti ne ovat hirveimpinä esteinä sille, että minä pääsisin täysimääräiseen todellisuuden tajuamiseen.


Minun kasvuni on kaiken kaikkiaan verrannollinen siihen, missä määrin samaistun Isään. Alan ymmärtää, että Jumalan tahdon mukaan eläminen on IKUINEN PASSI siihen loputtomaan mahdollisuuteen, jonka infiniittisyys tarjoaa.


" On vain yksi Jumala, infiniittinen Isä, joka on myös uskollinen Luoja. Infiniittinen on ylivertainen siinä, että hän antaa itsensä ihmiselle. Hän on ALKU ja LOPPU, jokaisen hyvän ja täydellisen tarkoituksenperän Isä. Jumalalle kaikki on mahdollista; iankaikkinen Luoja on aiheuttajien aiheuttaja".


1. RUUMIS.
Ihmisen meteriaalinen eli fyysinen organismi. Elävä sähkö-kemiallinen mekanismi, joka on luonteeltaan ja alkuperältään eläimellinen.


2. MIELI.
Ihmisorganismin ajatteleva, havannoiva ja tunteva mekanismi. Koko tietoinen ja tiedostamaton kokemus. ÄLYTOIMINTA, johon liittyy TUNNE-ELÄMÄ, ja joka ulottuu palvonnan ja viisauden kautta YLÖS HENKISELLE TASOLLE.


3. HENKI.
Se jumalallinen henki, joka sijaitsee IHMISMIELESSÄ - AJATUKSENSUUNTAAJA!
( Suuntaaja=Salaperäinen Opastaja).


Tämä kuolematon henki on esipersoonallinen - se ei ole persoonallisuus,vaikka sen tavoitteena onkin muodostua osaksi eloonjäävän luodun persoonallisuutta.


Ajatuksensuuntaajien alkuperä; ovat alkuperäisen Jumaluuden olemusta. Suuntaajat on miedontamatonta ja sekoittumatonta jumalallisuutta, kvalifioimattomia ja laimentamattomia Jumaluuden osia; ne ovat Jumalasta, ja niin pitkälle kuin me kykenemme asiaa näkemään, NE OVAT JUMALA.


4. SIELU.
Ihmisen sielu on kokemusperäisestis hankittu. Kun kuolevainen luotu päättää "NOUDATTAA TAIVAASSA OLEVAN ISÄN TAHTOA", ihmisessä olevasta hengestä tulee samalla ihmisen kokemukseen kuuluvan UUDEN REALITEETIN ISÄ. Kuolevainen ja materiaalinen MIELI on tämän saman kehkeytyvän realiteetin ÄITI. Tämän uuden realiteetin substanssi ei ole aineellista eikä henkistä - se on MORONTIAALISTA. Täm on se kehkeytyvä ja kuolematon SIELU, jonka on määrä avoittaa ruumiillinen kuolema ja aloittaa nousu PARATIISIIN.


5. PERSOONALLISUUS.
Kuolevaisen ihmisen persoonallisuus ei ole RUUMISTA, MIELTÄ eikä HENKEÄ. Se ei ole liioin SIELU. Persoonallisuus on yksi ja ainoa muuttumaton realiteetti muutoin aina muuttuvassa luodun kokemuksessa, ja se yhdistää kaikki muut yksilöllisyyteen liittyvät tekijät. Persoonallisuus on AINUTLAATUINEN LAHJA, jonka UNIVERSAALINEN ISÄ, antaa eläville ja toisiinsa liittyville aineen, mielen ja hengen energioille, ja se jää eloon yhdessä MORONTIAALISEN SIELUN eloonjäämisen kanssa.


6. MORONTIA.
Morontia on termi, jota käytetään laajasta aineellisen ja hengellisen tason väliin jäävästä tasosta. Se saattaa tarkoittaa persoonallisia tai persoonattomia realiteetteja, eläviä tai elottomia energioita. MORONTIAN loimilanka on hengellinen, sen kudelanka on fyysinen.


6. MIELI.
Mieli on ilmiö, joka viittaa sihen, että erilaisten energiajärjestelmien lisäksi on olemassa ja toiminnassa ELÄVÄÄ HUOLENPITOA, ja tämä pätee kaikilla tasoilla, joilla on älyllistä toimintaa.


PERSOONALLISUUDESSA MIELI tulee aina HENGEN ja AINEEN VÄLIIN.


Maailmankaikkeus on sen vuoksi kolmenlaisen VALON
1. aineellisen valon,
2. älyllisen ymärryksen ja
3. henkihohteen valaisema.


7. VALO.
Valo, henkihohde, on sanallinen synboli, kielikuva. Se merkitsee sitä persoonallisuuden ilmenemismuotoa, joka on luonteenomainen eri luokkiin kuuluville henkiolennoille. Tämä valaiseva säteily ei millään muotoa ole sukua sen paremmin älylliselle ymmärrykselle kuin fyysisille valoilmiöillekään.


UNIVERSAALINEN ISÄ


Universaalinen Isä on kaikkinen luotujen Jumala, kaikkien olevaisten ja olentojen Ensimmäinen Lähde ja Keskus.


Ajatelkaa Jumalaa ensin LUOJANA, sitten VALVOJANA ja lopuksi infiniittisenä YLLÄPITÄJÄNÄ.


Jumala on hengen maailman perimmäinen realiteetti; Jumala on mielen sfäärien totuudenlähde; Jumala luo varjonsa kaikkien aineellisten maailmojen ylle.


Kaikille luoduille älyllisille olennoille Jumala on persoonallisuus, ja universumien universumille hän on ikuinen todellisuuden Ensimmäinen Lähde ja Keskus.


Jumala ei ole ihmisen kaltainen, eikä hän ole koneen kaltainen. Ensimmäinen Isäon universaalinen henki, ikuinen totuus,infiniittinen todellisuus ja isäpersoonallisuus.


Hän on pelastava persoona ja rakastava Isä kaikille, jotka maan päällä nauttivat hengellisestä rauhasta ja jotka halajavat kuolemassa kokea persoonallisuuden eloonjäämisen.


"Jumala on henki". Hän on universaalinen hengellinen läsnäolo.


Jumalallisen persoonan läsnäolon kirkkaus ja hengellinen hode on mahdotonta lähestyttäväksi. Hän asuu valkeudessa, jota yksikään aineellinen luotu ei voi lähestyä.


Universumeissa Jumala Isä on potentiaalisesti AINEEN, MIELEN ja HENGEN YLIVALVOJA.


Jumala on henki - henkipersoonallisuus. Myös ihminen on henki - potentiaalinen henkipersoonallisuus.


Ihminen ei pääse liittoon Jumalan kanssa samalla tavalla kuin vesipisara saattaa päästä ykseyteen valtameren kanssa. Ihminen saavuttaa jumalallisen liton yhä laajemmalla vastavuoroisella hegellisellä yhteydenpidolla; sillä, että persoonallisuus seurustelee persoonallisen Jumalan kanssa; sillä, että se saavuttaa yhä enemmän jumalallisuutta varauksettomalla ja älyllisellä mukautumisella jumalalliseen tahtoon. Tällaista suuremmoista kanssakäymistä voi esiintyä vain persoonallisuuksien välillä.


Maailmankaikkeuden perimmäistä todellisuutta voi käsittää ainoastaan kokemalla henkilökohtaisesti sen,että yhä enemmän mukautuu persoonallisen Jumalan jumalalliseen tahtoon.


Universaalinen Isä on ihmisten sisimmässä Salaperäisenä Opastajana.
(Ajatuksensuuntaja=Suuntaaja). Suuntaajat ovat ihmisen mieleen vangittu pettämätön lupaus ihmisen ikuisesta elämänurasta.


Tie, jota myöten nousette PARATIISIIN, on hengeksi tulemisen tie ja SUUNTAAJAN olemus tuo uskollisesti esille ilmoituksen UNIVERSAALISEN ISÄN HEGELLISESTÄ OLEMUKSESTA.


AJATUKSENSUUNTAAJIEN ei tarvitse lisätä energiavarojaan, sillä ne ovat energiaa, korkeimpaan ja jumalallisimpaan luokkaan kuuluvaa energiaa.


JUMALA on puhtaan energian ja puhtaan hengen ALKULÄHDE, siksi hänen osasensa ovat kumpaakin. ( Ajatuksensuuntaajat=Suuntaajat=Salaperäiset Opastajat).


Lähde: URANTIA kirja

Ei kommentteja: