WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 3. marraskuuta 2009

2012 Kuinka näen sen ?


















Maa-planeetalla sadonkorjuu ja syklin päätös














koetaan 2012. Kaikki "aine" (aineen kiinteys on illuusio) koostuu VALKOISESTA VALOSTA. Kaikki näkemämme "aine" on heijastusta tuosta VALOSTA. Todellisuus on vain uni LUOJAN mielessä.

Sadonkorjuukelpoisuudessa on kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse siitä, miten hyvin mieli/keho/henki pystyy sietämään dramaattisesti lisääntyneen VALKOISEN VALON MÄÄRÄÄ. Toisin sanoen miten hyvin pystytään katsomaan todellista itseä "silmästä silmään".

Ihminen joka ei tunne itseään, ei tunne myöskään maailmaa. Kaikki egosta lähtöisin olevat maailmanparannusyritykset ovat vaillinnaisia, eivätkä koskaan pysty koskemaan ongelmien perussyihin, ja siten niiden lopulliseen katoamiseen.

Valaistuminen on mielen luonnollinen olotila, joten sitä ei voi saavuttaa. Se on jo tässä hetkessä. Luopumalla ajatusten luomasta illuusiosta, jää jäljelle todellisuus. Valaistuminen on luopumista ei saavuttamista. Saavuttaminen viittaa aina siihen, että tulevaisuudessa odottaa jokin palkinto. Todellinen henkisyys on luopumista koko henkisyydestä. Valaistuminen on kärsimyksen loppu.

Ajatukset ovat pohjimmiltaan illuusioita. Ne ovat kuitenkin itsessään energiaa, joka muokkaa elämänkokemuksestamme täsmälleen ajatustemme näköisen. Vedämme puoleemme asioita, joita haudomme ajatuksissamme. Tätä kutsutaan vetovoiman laiksi. Kaltainen vetää puoleensa kailtaistaan.

On olemassa vain yksi olento - YKSEYS, joka on jakanut itsensä erillisiin osiin oppiakseen itsestään. Tuo olento on luonteeltaan tietoista energiaa/Valoa/Rakkautta/ (energia=valoa=rakkautta). Kaikki olemassaoleva eli siis myös jokainen erillinen osa, koostuu tuosta samasta tietoisesta energiasta ja on siten UNIVERSUMI pienoiskoossa sisältäen saman potentiaalin.


Jokainen erillinen osa on matkalla takaisin kohti ykseyttä - ihmiset, kasvit, kivet, eläimet jne. Jotta matka olisi mielenkiintoinenja oppiminen ylipäätän mahdollista, on matkan alussa vapaaehtoisesti unohdettava oma todellinen olemus. Matka takaisin ykseyteen kulkee eri tietoisuuden tasojen kautta, joissa unohtamisen aste vaihtelee. Tietoisuuden tasot jakautuvat seitsemään. Kahdeksas taso on ykseyteen takaisin sulautuminen, joten voidaan puhua tietoisuuden tasojen oktaavista. Kuljettaessa oktaavia ylöspäin yhdeltä tasolta seuraavalle Energian/Valon/ Rakkauden määrä kasvaa, ja Energia/Valo värähtelee nopeammin. Siten tietoisuuden tasoja voidaan kutsua tihentymiksi. (Tihentymä = ulottuvuus).


Maa-planeetan ihmiset elävät tällä hetkellä kolmannen tietoisuuden tasolla, kolmannessa ulottuvuudessa (3D) . Kehitys tietoisuuden tasoilla kulkee sykleissä, jotka kestävät tietyn ajanjakson.


Eli kaikki olevainen on osa Luojaa ja matkalla sulautuakseen takaisin yhdeksi. Matka takaisin ykseyteen tapahtuu eri ulottuvuuksien kautta. (Ulottuvuus = tihentymä=Density) .
Ulottuvuus eli tihentymä
aineen muodostuman valon värähtelytaajuus muuttuu aina, kun siirrytään yhdestä ulottuvuudesta toiseen. Kaikki olemassa oleva on VALOA. Materian kiinteys on harhaa.


Luoja on äärettömyys ja ikuisuus. Aika on harhaa. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat nyt - tässä hetkessä.


Luoja on jakanut itsensä polariteetteihin eli napaisuuksiin, mikä pitää elämänpelin käynnissä ja mielenkiintoisena.


Kolmas ulottuvuus on valinnan ulottuvuus. Entiteetti on valmis neljänteen ulottuvuuteen, kun se on tullut itsetietoiseksi tai tietoisesti valinnut, mitä polkua pitkin se alkaa kulkea. Koko 3D- kokemuksen tarkoitus on polarisaation kehittäminen jompaa kumpaa napaisuutta kohden. Polkuj on siis kaksi, ja kummatkin niistä ovat RAKKAUDEN POLKUJA.


Suurin osa ihmisistä ei ole kiinnostunut kehittämään itseään henkisesti, joten he ajelehtivat tiedostamattomina näiden kahden suuntautuneisuuden välillä. He eivät ole tehneet tietoista valintaa.


Kaksi polkua, joiden välillä pitää valita, toisten palveleminen(servise to other) ja itsensä palveleminen (service to self).


Toisten palveleminen on positiivisesti suuntautunut polku, se tarjoaa laajemman kokemuksen ykseydestä.


Itsensä palveleminen on negatiivinen polku, jossa erillisyyden kokemus säilyy polun loppuun asti.


Kun entiteetti valitsee positiivisen tien, joka perustuu toisten rakastamiselle, niin se saa samalla suojan negatiivisia entiteettejä vastaan.


Negatiivinen polku on jatkuvaa valtataistelua, ja korkeammalle kehittyneet negatiiviset olennot tarjoavat apuaan alemmilleen vain hyötyäkseen itse siitä. He eivät voi sietää niihin kohdistettua ehdotonta Rakkautta, jota ne eivät pysty jalostamaan voimakseen. Jos ne joutuvat ehdottoman Rakkauden "hyökkäyksen" kohteeksi, ne joutuvat vetäytymään ja tasapainottamaan itsensä.


Entiteetti tulee sadonkorjatuksi, jos se pystyy nostamaan polariteettinsa vähintään tasolle, jossa se palvelee muita 51 % ja itseään 49%. Toisten palvelemisessa kyse ei siis ole jonkin tietyn teon tekemisestä vaan siitä millaisesta tietoisuudesta käsin kaikki tekeminen tehdään.


H- Hetki , jolloin valtava RAKKAUDEN JA VALON ENERGIAPURKAUS fokusoituu Maahan. Tuolloin ihminen saavuttaa kosmisen tietoisuuden - ajattomuuden ekstaasin kohdaten vihdoin todellisen itsensä.


Neljänteen tihentymään valmistautumisen välttämättömyys on kyky käyttää, vastaanottaa ja nauttia yhden Äärettömän Luojan tietyn vahvuista VALKOISTA VALOA.


Sadonkorjuun hetkellä entiteetti sukeltaa yhä syvemmälle PUHTAASEEN VALKOISEEN VALOON, ja pysähtyy siinä vaiheessa, kun se ei enää siedä yhtään suurempaa valon määrä. Jos se pystyy kulkemaan yli määrätyn rajan, pystyy se elämään neljännessä tihentymässä/ulottuvuudessa, ja käyttämään hyväksisen tarjoamia uusia mahdollisuuksia kokemiseen, oppimiseen ja olemiseen. Jos taas entiteetti ei vielä kestä suurta määrää VALOA rikä ylitä rajaa, se jatkaa inkarnoitumista kolmanteen ulottuvuuteen, kunnes sen värähtelytaso kasvaa riittävälle tasolle.


Jokaisella ulottuvuudella on oppinsa. Tullakseen sodankorjatuksi neljänteen ulottuvuuteen on positiivisen tien kulkijan valittava ehdoton RAKKAUS elämänsä rakennusaineeksi. Ehdoton Rakkaus kohdistuu kaikkiin ehdoitta - niin itseen kuin toisiin.


RA: "Paras tapa palvella toisia on jatkuva pyrkimys etsiä LUOJAN RAKKAUDEN jakamista, kuten sisäinen itse sen tuntee. Tämä sisältää itsetuntemuksen ja kyvyn avata itse toiselle ilman epäröintiä ja säteillä sitä, joka on sisin olemus tai sydän".


Universumi on yksi olento. Kun katsot toista, näe LUOJA.


LÄHDE: Law of One- kirjasarja
http://yhdenlaki.wordpress.com/ 

Ei kommentteja: