WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 12. lokakuuta 2009

Sielu, jota värittää tietty sädevärähtely.

Sielu syntyy, kun henkiaspekti ja aineaspekti yhdistyvät. Sielu on niiden välinen suhde. Sielu on välittäjä tässä dualismissa. Sielu on side Jumalan ja hänen muotonsa välillä.


Sielu käyttää lankasielua, elämänvirtaa keinona ilmaista itseään muodossa. Tämä elämänvirta jakaantuu kahdeksi virraksi tai kahdeksi säikeeksi saavuttaessaan ruumiin, ja se "ankkuroitui " , kahteen kohtaan tuossa ruumiissa.


1. Käpyrauhasen alueella olevaan " paikkaan " aivoissa.
2. Sydämessä, keskittyneenä tai " ankkuroituneena " sinne.

Sielu eli Aurinkoenkeli

Sielun sanotaan katsovan kolmeen suuntaan!

1. Kohti ylintä Valoa, kohti tuota energiaa, joka pitää kätkettynä itsessään tarkoituksen ja suunnitelman, jota kohti kaikki oleminen pyrkii.

2. Yli sen valtakunnan, missä Aurinkoenkeli hallitsee ylimpänä, yli sielujen tai sielullisten impulssien maailman, yli hierarkisen työn ja puhtaan ajatuksen maailman. Tämä on Jumalan valtakunta, taivaallisen olennon maailma.

3. Suunta, johon sielu katsoo, on kohti hänen heijastumaansa kolmessa maailmassa.

Ei kommentteja: