WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 27. lokakuuta 2009

Ihana Valo

"Ihana Valo, Pyhä Universaali valoenergia asuu jokaisessa sielussa, se on varastoituna jokaiseen dna:han, jokaiseen soluun, molekyyliin ja pienimpäänkin hiukkaseen. Se värähtelee jokaisen ihmisen fyysisessä sekä energiakehoissa. Jokainen ihminen on ihana Valo-Olento.

Riittää kun kääntyy sisäänpäin ja tiedostaa tuon Valon.

Valo minussa, kiitos että nouset tietoisuuteen. Kiitos, että värähtelet kirkkaana ja puhtaana dna:ssani, jokaisessa solussani, fyysisessä kehossani sekä kaikissa energiakehoissani yhä voimakkaammin ja tietoisemmin. Kiitos, että näen itseni kirkkaana, puhtaana, parantavana jumalallisena Valona. Säteilen Valoa ja olen säteillyt sitä aina, olinpa ollut siitä tietoinen tai en. Kiitos, että tiedostan tämän asian nyt ja aina, ja voin käyttää tuota sisäistä voimaani kaikkeen hyvään parantaakseni oman fyysisen ja henkisen kehoni sekä ympärilläni olevat tilanteet ja asiat, jotka tarvitsevat puhdistamista ja eheytymistä. Kiitos, että saan olla välikappale ja virrattaa Rakkauden Valoa jumalallisesta Lähteestä kaikkialle maailmaan. Täytän kaikki ajatukseni Puhtaalla Valolla ja Rakkauden Voimalla. Kiitos, että näin on.

Minua ei ole luotu kärsimään ja suremaan, vaan nauttimaan ja oppimaan Elämään Ilossa ja Rakkaudessa. Kun seuraan Valoa ja Rakkauden polkua, siunattu olkoon elämäni.

Elämä on helppoa, Elämä on ihanaa, Elämä tuo minulle kaikkea kivaa. Puoleeni vedän Rakkautta, Rauhaa, Onnea, Iloa ja Terveyttä, täydellistä yltäkylläisyyttä. Unelmani kaikki toteutuvat vauhdilla, Rakkauden Voimaan Uskon Todella, Rakkauden Voimaan Uskon Todella, Rakkauden Voimaan Uskon Todella. Siunaan ihanat toiveet ja pyydän Enkeleitä vahvistamaan tätä uskoa ja luottamusta onnellisia asioita kohtaan".

Kiitos, kiitos, kiitos...
pohdintaani

Ei kommentteja: